שאלות בנוגע לגדילה.

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לגדילה.
    לירון
    25/05/2009

שמי לירון.אני בן 14.9 בדיוק,וגובהי הוא 1.56,משקלי 44 ק"ג .
    לפני כעשרה חודשים ערכתי בדיקת גיל עצמות והממצאים הראו כי גיל העצמות הוא 12.9.
    אני מופנה אצל אנדיקרינוגלית פעם בחצי שנה,ואני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת בנוגע למספר שאלות.
    גובה הורי:1.55,1.75.אחיי גבוהים,180 כולם.
    אני גובהה ס"מ בשנה ב9 חודשים האלו.אין שיעור פנים ורק מתחיל בבית השחי.
    השאלה שלי האם אגיע בערך לגובה אבי? או יהיה קרוב לגובהו?עם אתם יכולים,לא להגיד לי משפטים כמו תחכה ותראה בבקשה,אני בסה"כ רוצה הערכה כללית לגבי העתיד.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנוגע לגדילה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    26/05/2009

גובה המטרהשלך, המחושב ע"פ גובה ההורים, צפוי להיות בטווח של 162-182 ס"מ. גובהך כיום מתאים לגובה ממוצע של נער בן 12.9 ....כמו גיל העצמות שלך ולפי בדיקה זו אתה אמור להגיע ל 175 ס"מ

עלי להדגיש שתחזיות אלו אינן מדויקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

לירון
    31/05/2009

תודה קודם כל,
    אני מזכיר שלפני 10 חודשים הגיל עצמות היה 12.9,אני אמור להגיע לסביב גובה אבי במצב שהגיל עצמות שלי כיום הוא.......?כלומר פיגור של שנה או מה?

ועוד שאלה,אני יודע שאין מקום לשאלות כאלו.. אבל אני הכי נמוך בשכבתי..ומתחילים אצלי פצעי בגרות ואפילו שערות מאוד קטנות בבית השחי..זה אומר שעוד כמה זמן "אדביק" את הפערים ביני לבין סביבתי?כלומר אתקרב לאחוזוני הממוצע?אני רוצה בסה"כ הערכה כללית.

ועוד שאלה אחרונה:
    האם השמנה יכולה לגרום לי לגבוהה יותר? אני 156 45 קילו ואני רוצה להשמין כרגע מאוד..האם זה בסדר?האם זה יכול לפגוע לי בגובה?אני הבנתי שהשמנה יכולה לגרום לעליה בגיל העצמות ועם זאת שאני יסים את תהליך ההתבגרות שלי יותר מהר,כלומר זה יכול לפגוע לי בגובה הסופי? או שזה אותו דבר כמו שאני ייסיים תגדילה מאוחר יותר והגיל עצמות לא יעלה?
    כי חשוב לימאוד הגובה בגיל הזה..אתה יודע איך זה בטח..גיל ההתבגרות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?

לירון
    03/06/2009

זה פשוט ירד לסוף העמוד השני,
    אשמח לקבל תשובה.
    בתודה,
    לירון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו