מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שאלות בנוגע לגדילה.לירון25/05/2009
שמי לירון.אני בן 14.9 בדיוק,וגובהי הוא 1.56,משקלי 44 ק"ג .
לפני כעשרה חודשים ערכתי בדיקת גיל עצמות והממצאים הראו כי גיל העצמות הוא 12.9.
אני מופנה אצל אנדיקרינוגלית פעם בחצי שנה,ואני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת בנוגע למספר שאלות.
גובה הורי:1.55,1.75.אחיי גבוהים,180 כולם.
אני גובהה ס"מ בשנה ב9 חודשים האלו.אין שיעור פנים ורק מתחיל בבית השחי.
השאלה שלי האם אגיע בערך לגובה אבי? או יהיה קרוב לגובהו?עם אתם יכולים,לא להגיד לי משפטים כמו תחכה ותראה בבקשה,אני בסה"כ רוצה הערכה כללית לגבי העתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גובה
פרופ' אלי הרשקוביץ26/05/2009גובה המטרהשלך, המחושב ע"פ גובה ההורים, צפוי להיות בטווח של 162-182 ס"מ. גובהך כיום מתאים לגובה ממוצע של נער בן 12.9 ....כמו גיל העצמות שלך ולפי בדיקה זו אתה אמור להגיע ל 175 ס"מ
עלי להדגיש שתחזיות אלו אינן מדויקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
לירון31/05/2009תודה קודם כל,
אני מזכיר שלפני 10 חודשים הגיל עצמות היה 12.9,אני אמור להגיע לסביב גובה אבי במצב שהגיל עצמות שלי כיום הוא.......?כלומר פיגור של שנה או מה?
ועוד שאלה,אני יודע שאין מקום לשאלות כאלו.. אבל אני הכי נמוך בשכבתי..ומתחילים אצלי פצעי בגרות ואפילו שערות מאוד קטנות בבית השחי..זה אומר שעוד כמה זמן "אדביק" את הפערים ביני לבין סביבתי?כלומר אתקרב לאחוזוני הממוצע?אני רוצה בסה"כ הערכה כללית.
ועוד שאלה אחרונה:
האם השמנה יכולה לגרום לי לגבוהה יותר? אני 156 45 קילו ואני רוצה להשמין כרגע מאוד..האם זה בסדר?האם זה יכול לפגוע לי בגובה?אני הבנתי שהשמנה יכולה לגרום לעליה בגיל העצמות ועם זאת שאני יסים את תהליך ההתבגרות שלי יותר מהר,כלומר זה יכול לפגוע לי בגובה הסופי? או שזה אותו דבר כמו שאני ייסיים תגדילה מאוחר יותר והגיל עצמות לא יעלה?
כי חשוב לימאוד הגובה בגיל הזה..אתה יודע איך זה בטח..גיל ההתבגרות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה?
לירון03/06/2009זה פשוט ירד לסוף העמוד השני,
אשמח לקבל תשובה.
בתודה,
לירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)