הפניה לאנדוקרינולוג

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• הפניה לאנדוקרינולוג
    מיטל
    31/05/2009

בני בן שנתיים, נראה קטן משקל 10.5 ק"ג גובה 78 סמ' מתאים לאחוזון 3, גיל עצמות מתאים לגיל שנה. הופנתי ע"י רופא משפחה לקביעת תור אצל אנדוקרינולוג בבית חולים בקפלן הוסבר לי שזה אישפוז יום ועושים עליו בדיקות ניסיוניות על מנת לדעת כיצד לטפל בו?
    (הילד מאוד חיובי, משתולל, מרכיב פאזלים, מבין הכל לא מדבר ברור) ברצוני לדעת לאיזה טיפולים אני אמורה לצפות אם בכלל יש צורך בכך, לא מעוניינת שיבצעו בו ניסויים על מנת לברר מה יש לו, האם אני יכולה להסתפק בויטמינים טבעיים?
    אודה לכם אם תחזרו אליי במהרה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפניה לאנדוקרינולוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברור

פרופ' אלי הרשקוביץ
    01/06/2009

בילד עם חשד להפרעה בגדילה מתקיים ברור ע"פ תוכנית ברורה ומקובלת המוסכמת על ידי הרופא והורי הילד.
    זכותך ואף חובתך לשאול את הרופא בקפלן אודות תוכניותיו.
    "ניסינות" ומחקרים רפואיים מבוצעים תוך הדגשת עובדת היותם כאלו ומחייבים החתמה על טופס הסכמה להשתתפות במחקר .אינך חייבת להשתתף והדבר לא יפגע בזכותו של בנך לעבור את הברור המקובל למצבו.
    הברור יכלול מן הסתם, תשאול אודות תזונת הילד, מחלות עבר, עיוןבנתוני גדילה קודמים וגובה הורים. תערך בדיקה גופנית מקיפה ויעשו בדיקות דם שיגרתיות (ש"ד, ספירת דם, כימיה, פרופיל ציליאק, תפקודי בלוטת תריס) בדיקת שתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו