מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- יש קשר לשמשדוד13/08/2009
שלום לך.
גובהי כ 172 כבן 18 בקרוב, שמתי לב שלא הייתה לי קפיצה בגובה משמעותית אף פעם, אצלי הקפיצה העיקרית הייתה בגיל 16-17 שגבהתי רק כ -4 ס''מ , ובמושגים של גופי זה נחשב יעני ל "קפיצה" . שמתי לב שאני לא נמצא בכלל תחת השמש ( כל החודשיים בחופש , פעם אחת לא נחשפתי), גם בתקופת הבית ספר , כל הזמן הייתי בכיתות (ולא יצאתי). אני בנאדם מאוד סגור , וגם מחוץ לביתי אני לא יוצא . בחוסר חשיפה לשמש אולי זה אחד הגורמים לגובה הנמוך שלי (לצערי) ?
ושנבדקתי , גם לא ניראה לי נורמלי שהגובה שלי הוא ב172 (כי רוב האנשים בסביבתי ובבית ספר יותר גבוהים ממני), הגעתי למסקנות שכי הגובה שלי לא נמדד כראויי בגלל שבאותו זמן היה לי שיער על הראש , אך הלכתי לפי הגובה של אמא שלי (170) , ואני מבין שגבוהי הוא כ-170-1.
גובה ההורים שלי : אמא 170 אבא : 176-178 (בוא ניקח תמקרה הגרוע , ונניח שהוא ב175) מה צפוי להיות גובהי לפי גובה ההורים. ממש מתסכל אותי שלהרבה ילדים הגבוהים שראיתי היו הורים נמוכים , שאצלי הם יותר גבוהים - ואני יותר נמוך מאבי (יכול להיות בגלל השמש?).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נמוך
פרופ` זאב הוכברג13/08/2009אינך נמוך. 25% מהגברים בישראת נמוכים מ170.
השמש אינה קשורה לעניין.
צא מזזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביאסת אותי ושימת
דוד14/08/200925% זה ממש מעט , כל פעם שיצאתי לרחוב רובם יותר גבוהים ממני וזה בד''כ (אתיופים) . כניראה שאני הגובה שלי קצת פחות וזה 1.70-172. מאכזב , אותי שאין לי תקווה וזה קצת יקשה בלמצוא חברה (אני בן 18 עוד חודשיים). ולפי הגובה שלי ההורים שלי אמור להויות (176+). כזה מעציב שכל הדודים שלי , הוריהם נמוכים יותר מהורי והם יצאו גבוהים , ואצלי זה להיפך !.
ושימחת אותי לגבי השמש (כי אני לא נחשף לשמש בכלל).
יש מצב שאמשיך לגבוהה (אפילו 5 ס''מ יספיק לי.. ), הלכתי לרופא והוא סירב אפילו צחק לבדוק לי גיל העצמות כי טען שאני כבר גדול , אמרתי לו כניראה שיש לי גיל עצמות צעיר , ואני חושב שזה בגלל שהוא ראה זקן על פני (למרות שאני מכיר מישהו שעם זקן מתגלח הרבה וגבהה לאחר גיל 18).
מה עושים? מחכים לראות אם אגבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה?
נינט14/08/2009שלום הבת שלי היא בת 14 וגובהה 1.60 ומשקלה 54 ק''ג היא קיבלה מחזור בערך לפני שנתיים ולפי דעתי היא מאוד נמוכה לשאר הבנות אצלה בכתה רציתי לדעת אם היא עוד תגבה ואם לא מה אפשר לעשות!
נ.ב דבר זה מציק גם לבתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)