שערות על האשך לתינוק

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שערות על האשך לתינוק
    נירית
    17/08/2009

לפני כחודש צצו להן שערות שחורות על אשך ימין של תינוקי, התייעצתי עימכם ואף כתבתם לי כי בשל פעילות הורמונלית אשר יש אצל התינוק זה אכן יכול לקרות וכי זה יעלם בהמשך.
    היום הייתי אצל הרופאה שלו הוא בן 4 חודשיםהיא הסתכלה ועשתה פרצוף די מלחיץ (אולי לא יודעת ולא נתקלה במקרה כזה?), התקשרה להיוועץ עם רופא נוסף אולי אנדוקרינולוג, דיברה במונחים רפואיים שלא ממש הבנתי ואמרה לי לקבוע תור לעוד חודש.

מה הסיבה שהיא כ"כ נלחצה (לפחות מהמבט שלה זה מה שהבנתי...?), האם יש סיבה לחשש? אין נפיחות או אדמומיות באיזור, אין איזורים נוספים עם שיעור, מלבד אורך השערות שגדלו מעט אין שינוי, מתי הן אמורות להיעלם? מה אני אמורה לעשות? איך אשן בשקט? תודה וסליחה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שערות על האשך לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לדעת

פרופ' אלי הרשקוביץ
    19/08/2009

ואין ביכולתי לפענח את שפת הגוף של הרופאה הנ"ל.

עצותי אלייך

1. פשוט לשאול את הרופאה ולבקשה להסביר לך את מחשבותיה באופן ברור ומובן לך !

2. אם עדיין אינך שקטה והתור שנקבע במסגרת הקופה נראה לך רחוק, תוכלי לקבוע תור לאנדוקרינולוג ילדים דרך הביטוח המשלים תוך שבוע עד עשרה ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו