פגית

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• פגית
    ליה
    22/09/2009

שלום
    אתמול ביקרתי אצל אנדוקרינולוג ילדים ואני לא מסוגלת להירגע.
    ביתי בת שנתיים, נולדה 600 גרם שבוע 30IUGR, היום שוקלת 7.720 אורך 74.6 ס"מ.

הומלץ לי על יד הרופא לעשות לביתי בדיקת הורמון גדילה ובעקבות זה אני מאוד מודאגת הבנתי שזאת בדיקה קשה האים אוכל לקבל אינפורמציה לגבי הבדיקה וכמה זמן היא אורכת?
    והאים זה נכון לעשות כרגע את הבדיקה ולא לחכות לגיל קצת יותר מאוחר?

בעקבות תוצאה של IGF נמוך 42 הופננו לדיאטנית רק שלה אין שום קסם לעליה במשקל של ביתי.
    האים לפי הקריטריונים שהעלתי יש לי ממה להילחץ?
    אני פשוט מוטרפת מדאגות, אנא ענו לי בדחיפות בבקשה.
    בברכה ותודה מראש על התייחסותכם.
    אמא מודאגת.
    נ.ב - לפי הדיאנטנית היא הייתה דיי אופטימית לגבי הגובה של ביתי ואמרה שהיא כמעט מתקרבת לעקומה, האים זה נכון ולמרות שביתי כן גובהת עדיין יש צורך בבדיקה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילת פגים

פרופ' אלי הרשקוביץ
    23/09/2009

ראשית לגבי תבחין להורמון גדילה - מדובר בצום של 12 שעות (מותר לשתות מים) . מרכיבים ערוי /פרפרית ממנה לוקחים דם במרווחי זמן קבועים לאחר מתן תרופה המזרזת הפרשת הורמון גדילה. תופעות הלוואי השכיחות אך אינן חמורות כוללות בחילות וירידה ברמת הסוכר- תלוי איזה חומר לוקחים.

מוטב לאבחן בעיות גדילה בעיות גדילה מוקדם ככל האפשר. אך אם את חוששת אני ממליץ לך לשוחח עם הרופא שבקש את הבדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו