מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- פגיתליה22/09/2009
שלום
אתמול ביקרתי אצל אנדוקרינולוג ילדים ואני לא מסוגלת להירגע.
ביתי בת שנתיים, נולדה 600 גרם שבוע 30IUGR, היום שוקלת 7.720 אורך 74.6 ס"מ.
הומלץ לי על יד הרופא לעשות לביתי בדיקת הורמון גדילה ובעקבות זה אני מאוד מודאגת הבנתי שזאת בדיקה קשה האים אוכל לקבל אינפורמציה לגבי הבדיקה וכמה זמן היא אורכת?
והאים זה נכון לעשות כרגע את הבדיקה ולא לחכות לגיל קצת יותר מאוחר?
בעקבות תוצאה של IGF נמוך 42 הופננו לדיאטנית רק שלה אין שום קסם לעליה במשקל של ביתי.
האים לפי הקריטריונים שהעלתי יש לי ממה להילחץ?
אני פשוט מוטרפת מדאגות, אנא ענו לי בדחיפות בבקשה.
בברכה ותודה מראש על התייחסותכם.
אמא מודאגת.
נ.ב - לפי הדיאנטנית היא הייתה דיי אופטימית לגבי הגובה של ביתי ואמרה שהיא כמעט מתקרבת לעקומה, האים זה נכון ולמרות שביתי כן גובהת עדיין יש צורך בבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גדילת פגים
פרופ' אלי הרשקוביץ23/09/2009ראשית לגבי תבחין להורמון גדילה - מדובר בצום של 12 שעות (מותר לשתות מים) . מרכיבים ערוי /פרפרית ממנה לוקחים דם במרווחי זמן קבועים לאחר מתן תרופה המזרזת הפרשת הורמון גדילה. תופעות הלוואי השכיחות אך אינן חמורות כוללות בחילות וירידה ברמת הסוכר- תלוי איזה חומר לוקחים.
מוטב לאבחן בעיות גדילה בעיות גדילה מוקדם ככל האפשר. אך אם את חוששת אני ממליץ לך לשוחח עם הרופא שבקש את הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)