צילום כף יד שמאל

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• צילום כף יד שמאל
    דיאנה
    09/11/2009

שלום רב!
    עשינו בדיקת כף יד שמאל לילד בן 4.5 שנים-בצילום יצא שגיל עצמותיו מתאים לגיל 3.5 שנים
    הילד אכן מאד נמוך ורזה,נוסף על כך יש לו אמניה וגם בלוטות הלימפה בצוואר מוגדלות באופן קבוע
    אני נמוכה 1.55 ובעלי 1.71 - האם יש לנו סיבה לדאגה והאם יש טיפול שיגרום לילד להיות יותר גבוה בעתיד.אשמח אם תפנה אותי לכתובת נכונה- עד כה בירורים לא העלו דבר-עשינו גם צילום חזה ובדיקות דם
    לתשובתך מודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום כף יד שמאל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קומה נמוכה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    16/11/2009

ראשית אני חוזר ומזכיר כי צילום גיל עצמות הינו בדיקת עזר שחשיבותה מוגבלת ביחס למצבו הכללי של הילד ותזונתו.

האנמיה ובלוטות הילמפה המוגדלות בגילו של בנך מצביעים קרוב לוודאי על על זיהומים חוזרים בדרכי הנשימה העליונות הגורמים (אולי) להפרעות בשינה, חוסר תאבון ופגיעה בגדילה.
    מומלצת הערכה על ידי רופא ילדים מנוסה. ייתכן כמובן שמדובר בסיבות נוספות למבצבו.
    אם הברור הרפואי "הכללי" תקין" וקצב הגדילה ממשיך להיות איטי יש מקום לברור אנדוקריני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו