פוטנציאל גביהה.

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• פוטנציאל גביהה.
    לירון
    10/11/2009

היי,נעים מאוד.שמי לירון ואני בן 15.3~.
    אני מבוקר אצל אנדיקרינולוג כשנתיים וחצי ואני רוצה עוד דעה לגבי דברים מסויימים מלבד הדעה שקיבלתי מן האנדיקרינולוג.לאורך כל חיי גדלתי לאחוזונים נמוכים של 0-8 בערך,בגיל 14 גובהיי היה 1.48 וגיל העצמות היה שווה ערך ל12.9 שנים.היום אני בן 15.3 וגובהי נע בין 1.61-16.25.ואני שוקל 50 קילו כרגע.
    גיל העצמות שלי הוא 14.3-14.6.(ההערכה לא הייתה מדוייקת לפי הצילום).
    יש לי שערות ערווה,ושיעור בית שחי החל אצלי לפני כ3 חודשים וכרגע יש לי מעט שיער בבית שחי,יש לי מעט פצעונים בפנים.(מעט מאוד).
    גובה אמי הינו 1.56,גובה אבי 1.75.
    אחיי כולם עברו את גיל 20:
    1.80,1.79,1.84.לאף אחד לא הייתה בעיית גדילה.האח שהוא 1.84 היה מעט נמוך עד גיל 12.אבל בגיל 13 הוא ממש הריץ את הגדילה שלו.
    ע"פ מעקב שאני עורך מדי 3-4 חודשים אני רק עולה מבחינת העקומות גדילה במשקל ובגובה.
    השאלה היא כזאת - האם לדעתכם אני יכול להגיע לגובה של אחים שלי?ע"פ הנתונים שציינתי האם קיימת אפשרות להמשך גדילה זהה של כ10-12 ס"מ גם השנה?
    אני מאוד מבקש לא להגיד לי לשאול את האנדיקרינולוג שלי כי אני מעוניין בחוות דעת נוספת.תודה מראש,
    לירון .!:)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוטנציאל גביהה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    16/11/2009

גובה המטרה שלך הוא 171 . אתה בתחילת ההתבגרות המינית שבמהלכה גובהים כ 27 ס"מ בממוצע כך שאתה להערכתי עשוי בהחלט לעבור את מחסום ה 170

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ! :)

לירון
    18/11/2009

תודה רבה ! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו