בני יורד במישקל ואינו גודל

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בני יורד במישקל ואינו גודל
    אתי בראנץ
    08/12/2009

בני הבכור חי מטופל מגיל 3 אצל פרופסור צבי צדוק אך איני רואה שנעשה שום דבר למענו ואני מפחדת שנפספס את הזמן והוא ישאר קטן בגיל 3 ישבה ועדה והוחלט לתת הורמון גדילה אך פתאום חזר בו הרופא ואמר שהילד צמח מעט ועל כן נאפשר לו באופן טיבעי לצמוח ומאז אני הולכת לביקורת אחת לחצי שנה שבו בודקים גובה ומישקל היום בני בן 12 במישקל הוא 31 קילו הוא נימצא באחוזון 3 ובגובה הוא 1.41 מטר הוא נימצא באחוזון ה 10 שמראה כרגע על ירידה בעקומה לכיוון ה 3 אחוז הרופא היפנה אותנו לדיאטטנית שתנסה לתת תפריט של אוכל ואמר שבעוד 7 חודשים נחזור אליו יש לציין שהילד שקל 33 קילו וירד במישקל עקב מחלה היינו אצל דיאטטנית והיא הוסיפה לחי אינשור שהוא שותה כל יום וחי אוכל בצורה יפה אינני יודעת מה הבעיה אצל חי אני פונה אליך בבקשה זו האים הרופא עושה כל מה שצריך או שאני צריכה לחפש רופא אחר והאים אני יכולה להיות רגועה או שאנו נפספס את מתן העזרה לחי בהורמון גדילה מודה לך מראש אתי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופא המטפל

פרופ' אלי הרשקוביץ
    09/12/2009

אני חושב שאת זכאית קודם כל להסבר מפורט מהרופא שמטפל בבנך אודות שיקוליו ותוכניותיו. הרופא הזה מן הסתם עקב אחר קצב הגדילה, מודע לגובה המטרה וכו'
    אם עדין לא תהיו מרוצים זכותכם לפנות לחוות דעת נוספת מרופא אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו