אי מתן הורמון גדילה לתקופה קצרה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• אי מתן הורמון גדילה לתקופה קצרה
    זמיר
    18/02/2010

שלום,
    היום החלה ביתי בת ה-8.5 לקבל טיפול בהורמון גדילה. ביוני היא אמורה לצאת לטיול של 5 ימים ובתקופה זו לא יהיה מי שיוכל להזריק לה את ההורמון ואני גם לא בטוח שיהיה מקרר זמין להחזיק את ההורמון.

ברצוני לשאול עד כמה זה קריטי לטיפול שלוקח שנים אם בזריקות לא ניתנות במשך תקופה קצרה? בנוסף, האם יש דרך לפצות על אי מתן ההורמון במשך התקופה הזו? ברור לי שבאופן אופטימלי רצוי שהמטופל יקבל את הזריקה כל יום.

בתודה מראש,
    זמיר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין תלות

פרופ` זאב הוכברג
    19/02/2010

אין מתפחים תלות ולכן אפשר להפסיק הטיפול בהורמון גדילה. עם זאת, ב5 ימים ללא טיפול, מפסידים לא רק את הגדילה של 5 ימים, אלא גם של השבוע שקדם לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה המקורית

זמיר
    19/02/2010

תודה רבה עבור התשובה.

העיניין הוא לא התלות בהורמון אלא הפגיעה בטיפול. לפי מה שאני מבין מהתשובה שלך ההפסד הוא שבועיים של גדילה אבל בסך הכל זה לא קריטי?

בקשר לחלק השני של השאלה, האם יש דרך לפצות על החוסר באותם ימים שלא ניתן ההורמון?

שוב, תודה רבה עבור התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא קריטי

פרופ' אלי הרשקוביץ
    22/02/2010

ואין צורך "בפיצוי" או תוספת מינון כלשהיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה המקורית

זמיר
    19/02/2010

תודה רבה עבור התשובה.

העיניין הוא לא התלות בהורמון אלא הפגיעה בטיפול. לפי מה שאני מבין מהתשובה שלך ההפסד הוא שבועיים של גדילה אבל בסך הכל זה לא קריטי?

בקשר לחלק השני של השאלה, האם יש דרך לפצות על החוסר באותם ימים שלא ניתן ההורמון?

שוב, תודה רבה עבור התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו