מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- אי מתן הורמון גדילה לתקופה קצרהזמיר18/02/2010
שלום,
היום החלה ביתי בת ה-8.5 לקבל טיפול בהורמון גדילה. ביוני היא אמורה לצאת לטיול של 5 ימים ובתקופה זו לא יהיה מי שיוכל להזריק לה את ההורמון ואני גם לא בטוח שיהיה מקרר זמין להחזיק את ההורמון.
ברצוני לשאול עד כמה זה קריטי לטיפול שלוקח שנים אם בזריקות לא ניתנות במשך תקופה קצרה? בנוסף, האם יש דרך לפצות על אי מתן ההורמון במשך התקופה הזו? ברור לי שבאופן אופטימלי רצוי שהמטופל יקבל את הזריקה כל יום.
בתודה מראש,
זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תלות
פרופ` זאב הוכברג19/02/2010אין מתפחים תלות ולכן אפשר להפסיק הטיפול בהורמון גדילה. עם זאת, ב5 ימים ללא טיפול, מפסידים לא רק את הגדילה של 5 ימים, אלא גם של השבוע שקדם לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה המקורית
זמיר19/02/2010תודה רבה עבור התשובה.
העיניין הוא לא התלות בהורמון אלא הפגיעה בטיפול. לפי מה שאני מבין מהתשובה שלך ההפסד הוא שבועיים של גדילה אבל בסך הכל זה לא קריטי?
בקשר לחלק השני של השאלה, האם יש דרך לפצות על החוסר באותם ימים שלא ניתן ההורמון?
שוב, תודה רבה עבור התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא קריטי
פרופ' אלי הרשקוביץ22/02/2010ואין צורך "בפיצוי" או תוספת מינון כלשהיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה המקורית
זמיר19/02/2010תודה רבה עבור התשובה.
העיניין הוא לא התלות בהורמון אלא הפגיעה בטיפול. לפי מה שאני מבין מהתשובה שלך ההפסד הוא שבועיים של גדילה אבל בסך הכל זה לא קריטי?
בקשר לחלק השני של השאלה, האם יש דרך לפצות על החוסר באותם ימים שלא ניתן ההורמון?
שוב, תודה רבה עבור התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)