שיעור יתר - ילדה בת 9

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר - ילדה בת 9
    דנה
    01/03/2010

שלום,
    מניחה ששאלתי חוזרת על עצמה, אך בכ"ז - כל מקרה לגופו..
    ביתי בת 9 סובלת משיעור גבוה יחסית בחלקים מסויימים בגופה (גב עליון וידיים בעיקר).
    גם אני סובלת מהתופעה בידיי בעיקר, אך אני בלונדינית מלידה (בניגוד לביתי שהיא כהה כאביה).
    הבעיה מבחינתי אינה החלק האסתטי, כי אם התופעה מזכירה לי את אחותי הגדולה אשר סבלה משיעור רב גם כן בצעירותה ובהמשך התגלה כי היא סובלת קשות בימי המחזור החודשי, מתקשה במציאת גלולה מתאימה והגרוע מכל - נעזרת ברפואה קונבנציונאלית ע"מ להיכנס להריון (בשני הריונות מתוך 3) - וזאת לעומתי - המחזור שלי כמו שעון שוויצרי ולהריון נקלטתי ללא שום קושי - 3 פעמים. אני חוששת שלביתי "נגזר" גורל דומה לשל אחותי. האם ידוע על טיפול לתופעה? האם ידוע לך/ם אם הרפואה הטבעית מטפלת בבעיות מסוג זה?
    תודה!
    דנה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר - ילדה בת 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיה צרה לשעתה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    03/03/2010

אך היייתי ממליץ לבדוק אם לא מדובר ביתר שיעור מיני ובייחוד עוקב אחריה בשנים הראשונות לאחר קבלת המחזור. אם תהיה אי סדירות אזי יש מקום לברור הורמונלי מעמיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו