נערה מאוד( מאוד)מוטרדת

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• נערה מאוד( מאוד)מוטרדת
    חן
    12/04/2010

שלום רב, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את דברי, במידה ולא תפנו אותי למקום הנכון לכתוב בו.

אני בת 18.5 ואני מעוניינת לשאול על גובה, מכוון שפיתחתי אובססיה רצינית לגבי הגובה, שזה מתבטא בדכדוך ועצבים וגם הורי מודאגים מכך. אני 1.60 ולאחרונה רק בגיל כזה גבהתי ל1.60. אני בכלל המומה מזה שגבהתי בגיל כזה כי לפי מה ששמעתי לא היה סיכוי. קיבלתי מחזור בגיל יחסית מאוחר 14.5 (האם זה אומר שיש לי התפתחות מאוחרת) ? גם רצוי לציין שמאז לא גבהתי הרבה. ועוד שאלה האם יש סיכוי שאני עוד אגבה? אומרים שבנות לא גובהות עד גיל 21 או בכלל כבר נעצרת הגדילה. הורי אומרים כך שהיו בצעירותם: אבי היה 1.75 ואימי(כיום) אני רואה 1.61, אם הזמן הם בוודאי נהיו יותר נמוכים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נערה מאוד( מאוד)מוטרדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף הגדילה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    14/04/2010

אם קבלת מחזור בגיל 14.5 שנים קרוב לוודאי שגדילתך הסתיימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

חן
    15/04/2010

אני מבינה שזה כמעט ולא אפשרי בגלל המחזור המאוחר אבל בכל זאת לא יכול להיות מצב כזה שום סיכוי בו אני אגבה פתאום ? אומרים עד גיל 21..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חכי ותראי.

פרופ` זאב הוכברג
    15/04/2010

לא מוכרחים לדעת את העתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר שמסקרן אותי

חן
    17/04/2010

לא נעים לכתוב הרבה אבל בקשר לגובה..כל שנה גובהים לפחות כמה סנטימטרים גם אם זה ממש קצת? לא יכולה להיות שנה שבה לא גובהים בכלל ? בבקשה חייבת הסבר לדבר הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו