מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שיעור אצל תינוקתרחלי28/08/2010
שלום רב,
בתי בת 4 חודשים.
נולדה עם שיעור במצח ופלומת שיער כהה באוזניים (לאט לאט זה מדלדל, אך עדיין לא נעלם לגמרי).
לפני כשבועיים הבחנתי אצלה במעט שיער פלומתי עדין מאוד בפות, ובגם בשתי שיערות כהות ארוכות (אך עדינות) שנמצאות שם.
הייתי אצל רופא ילדים לגבי השיעור במצח ובאוזניים, אמר לי שאין מה לדאוג, שלרוב זה נעלם, ושזה עדיין קשור להורמונים שלי, שהיא קיבלה בזמן היותה עובר.
לגבי השיעור בפות, לא שאלתי אותו, כי אז עוד לא ראיתי את זה.
יש לציין שאבא של התינוקת שעיר וגם אני סבלתי בנערותי משיעור יתר בגלל בעיה הורמונאלית שנבעה משחלות פוליציסטיות.
שאלתי היא- האם יש מקום לדאגה ?(כי אני דואגת, כמו כל אמא), או שאם השיעור לא מתגבר ונשאר ברובו עדין כמו שהוא אין ממה לחשוש.
מה הייתם ממליצים לי לעשות?
האם כבר בגיל כזה מומלץ לעשות בדיקות הורמונאליות לתינוקת או עדיף להמתין לגיל שנה?
תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחזור לרופא הילדים
פרופ' אלי הרשקוביץ30/08/2010על מנת שיתרשם שוב ויראה אם יש צורך בהמשך ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)