מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- נרתיק סגור אצל ילדה בת שנתייםדנה01/10/2010
שלום,
גילו אצל ביתי בגיל שנה בערך נרתיק סגור. טופלה פעמיים במשחה הורמונאלית שפתחה את הנרתיק. לפני כ3 חודשים בביקורת אצל רופאת ילדים הנרתיק היה עדיין פתוח אבל אתמול גילתי שהוא שוב נסגר. הייתי שמחה לדעת:
1) מה הגורם לסגירה של הנרתיק? הבנתי שמדובר בחוסר בהורמון נשי? אם כן, האם זה אומר שיהיו לה בעיות בתחום בעתיד? אם כן, האם וכיצד אפשר למנוע?
2) האם לטפל שוב (עם מרשם רופא כמובן) במשחה או ללכת לפתיחה ידנית? אם מי אפשר להתייעץ? אני לא כ"כ אוהבת התערבויות רפאויות כשאין ממש צורך.
בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבקויות
פרופ' אלי הרשקוביץ03/10/2010סגירת הנרתיק נגרמת כנראה מגורמים מיכנים -הדבקויות של השפתיים בשלוב עם חוסר יחסי פיזיולוגי באסטרוגן. זו הסיבה שנותנים את משחת האסטרוגן כטיפול.
אין הדבר מעיד על סכון לבעיה הורמונלית בעתיד.
הייתי נמנע מהתערבות מיכנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתח נרתיק סגור מלידה
אסתי08/10/2013גם אצל ביתי גילו שפתח הנרתיק סגור כבר בגיל קטן, חשבו שזה ייפתח כשתתחיל להיות יותר פעילה וגם אז לא נפתח. קבעתי תור אצל רופאת נשים אך עדיין לא הגיע העת לתור.
הילדה בת שנה ו-11 חודשים.
לעיתים כשאני מחליפה טיטול היא פתאום נתקפת במעין כאב כלשהו באיזור איבר המין או הפופיק או הצד אני לא יודעת כל כך להצביע על משהו ודאי. האם זה שפתח הנרתיק סגור יכול לגרום לכאבים כלשהם בגיל כזה?
או שיש לבצע ליתר ביטחון בדיקת אולטרס סאונד ?
אודה לתשובתך המהירה בנדון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פתח נרתיק סגור מלידה - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ09/10/2013לא נראה שפתח סגור של איבר מין יגרום לכאבים בגיל זה.
בדיקת US תזהה כמובן את קיום הרחם וחלקו העליון של הנרתיק אם כי בגיל זה הרחם הוא מאד קטן ועלול להיות קושי טכני בהדגמתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)