השפעות הורמון גדילה על הלב

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• השפעות הורמון גדילה על הלב
    יוכבד
    02/10/2010

אחותי ובעלה חיים בנורבגיה ושוקלים לשוב לארץ. בנה הצעיר החל לקבל הורמון גדילה בשל בעיות גובה.הרופא שלהם הזהיר אותם מפני בעיות אפשריות על הלב. לא הצלחנו למצוא על כך באינטרנט. האמנם יש סכנה ללב? האם היא שכיחה? האם אפשר לעקוב ולמנוע הופעת הפגיעה בלב? מה מקובל?
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין סכנה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    03/10/2010

לא ידוע לי על תופעות מהסוג שציינת. במבוגרים שסבלו מאי ספיקת לב נוסה טיפול בהורמון גדילה !
    לסיכום, אם הטיפול דרוש אני ממליץ לקחתו ללא חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' הרשקוביץ תודה על התגובה

יוכבד
    03/10/2010

פרופ' הרשקוביץ היקר,
    בררתי את הנתונים אצל אחותי. מסתבר שהרופא ביקש שיעשו אקו לב לפני תחילת הטיפול ובהמשך המליץ להם כל שנה על בדיקה חוזרת וזאת מחשש שיתפתח מצב של הגדלת עובי הלב וואני מקווה שאני מתרגמת נכון קר-דיו- מפטיה... האמנם? והאם זה מקובל בארץ?
    תודה
    יוכבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' הרשקוביץ תודה על התגובה - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    05/10/2010

זו ממש לא הפרקטיקה המקובלת בארץ וברוב המקומות בעולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו