מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- סיום הגדילה אחרי קבלת מחזורהילה17/10/2010
ביתי בת 12 ,קיבלה מחזור בגיל 10 ללא טיפול הגובה שלה היה 147 והיום
152 ס"מ בגיל 9.5 ביקשתי מהרופא אנדוקרינולוגית הורמון הגדילה והיא לא הסכימה
השאלה , למה בעצם לא מאפשרים לתת לילדים את ההורמון הזה אם יודעים מראש
שהילדים יהיו נמוכים ועם ההורמון הזה יהיה סיכוי לגבוה בעוד כמה ס"מ
יש סיכוי שהבת שלי תגבה עוד? כף הרגל שלה בנעליים 35-36 והיא לא גודלת עוד
ובצילום כך היד היא כמעט בת 15
אודה לך על תשובתך- אני מרגישה שאולי לא עשיתי מספיק בשבילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיום הגדילה אחרי קבלת מחזור - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ17/10/2010אני מבין ללבך. אני באמת סבור שעשית "הכל".
ראשית אציין שבתך סיימה את גדילתה. איני בטוח שמתן הורמון גדילה לו ניתן בגיל 9.5 היה משפר את גובהה בצורה משמעותית. לבטח הוא היה הופך אותה "למטופלת" עם סיכון לסבול מתופעות לוואי של ההורמון.
גובהה כיום הוא בתחום (הנמוך) של הנורמה ויתכן מאד שהוא בטווח גובה המטרה שלה :
ממוצע גובה ההורים פחות 6.5 ס"מ (פלוס מינוס 10 ס"מ לכל כיוון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה הורים
הילה25/10/2010תודה על התשובה
אבל ציינת שממוצע גובה ההורים יכול להיות פלוס מינוס 10 ס"מ זה לא נכון
כי אני גובה 1.65 ס"מ ובעלי 1.80 ס"מ
אז לפי זה היא בטוח היתה צריכה להיות יותר גבוהה אם היא היתה מטופלת נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גובה הורים - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ26/10/2010גובה המטרה של בתך 1.66 (טווח 1.56-176) כלומר יש כאן הפסד של לפחות 4 ס"מ מהגבול התחתון.
היה מקום לברר את פשר הגדילה הלא מתאימה. ולטפל בסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)