שלום רב

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    סיוון
    18/11/2010

שמי סיוןן
    יש לי שאלה שמטרידה אותי עד היום ........
    אני בחורה בת 25 1.50
    הורייי מאוד גבוהים וכן אחיותיי ואחיי
    בגיל 12 קיבלתי את המחזור החודשי והיתה לי בעיה שהמחזור החודשי לא ניפסק במשך חודש רצוף והיה יורד בכמויות אדירות עד שיום אחד התעלפתי והובאתי לבית חולים (בפריס שם גדלתי). קיבלתי 2 מנות דם . והתחלתי להיות מטופלת באסטרוגן 5 ופרדניזון סי במשך כמה שנים טובות . (לא זכור לי גם שהייתי בעקב כלשהו במהלך נטילת הכדורים )
    כעבור 3 שנים בערך שעליתי ארצה , ביקרתי אצל רופא שטען בפני אמי שבגלל נטילת הכדורים הללו הפסקתי לגבוה. ואם היתי מגיעה מוקדם יותר היה ניתן "להציל" את גובהי.
    היתי רוצה לדעת בכול זאת אם היגיוני הדבר ?
    כי מצד שני ישנם מיתוסים שאומרים שכאשר מקסלים וסתם לראשונה אין מה לעשות וגם ככה לא ממשיכים לגבוה הרבה מלבד מסךר סנטימטירים.
    כל הזמן מתעתע בי המחשבה שאולי זה אשמתי או אשמת הוריי שלא לקחו אותי לביקורות ואולי היתי יכולה לגבוה ולמנוע מעצמי חוסר ביטחון שקיים היום
    אשמח אם אבל התיחסות והסבר רפואי בעיניין
    זה נושא שמאוד מעניין אותי
    תודה לכן והמשך יום טוב
    סיוון

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    18/11/2010

קשה בדיעבד להעריך מה היה קורה אילו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

סיוון
    19/11/2010

לאני בחוסק ביטחון הוא ראשית בגלל הגובה
    אבל יש לי תמיד תחושה שהיתי אמורה להיות יותר גבוה ולא עשיתי כלום בעיניין
    אם היתי יודעת בודאות שזה היה אמור להיות גובהי מלכתחילה היתי משלימה עם העיניין
    אבל יש לי הרגשה שבגלל טיפול לקוי הפסדתי לפחות 10 סנטימטירים
    חבל שאי אפשר לקבל בפורום הודעה יותר ברורה:(
    עכשיו אני בכלל מתוסכלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע קיין אצלך חוסר ביטחון?

אני :)
    18/11/2010

בגלל הגובה הנמוך?או בגלל שאת חושבת מה היה אילו היית מטופלת בזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני הגבתי לך למעלה תיראה

סיוון
    19/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיוון ...

אני :)
    20/11/2010

תקשיבי אני לא מבינה שום דבר מרפואה ולא יכולה לענות לך על מה ששאלת...ובאמת הפרופסורים פה לא ממש ענו לך...אבל סתם מהלב בא לי להגיד לך שאת הגובה עכשיו במילא לא תוכלי לשנות אז מה שנשאר זה לחיות עם עצמך בשלום ופשוט ללכת קדימה...אני בת 16 וקצת יותר נמוכה ממך-ליתר דיוק נמוכה ממך בסנטימטר בדיוק)זה באמת מציק ומעצבן....ויש כאלה שאומרים שזה חמוד,אבל זה מה שיש נכון?פשוט ל-ה-מ-ש-י-ך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו