התייעצות בנוגע לגדילתי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לגדילתי
    לירון
    26/11/2010

שלום לכולם , רציתי לבקש חוות דעת נוספת ממכם בנושא פונצטיאל הגובה הסופי שלי ..עם לדעתכם אוכל להגיע לגובה אבי/אחיי הגדולים ..אני מטופל אצל אנדקרינולוג מגיל 10 ופעם בעיית הגובה שלי הייתה כל כך רצינית שהייתי רחוק מאוד מאחוזון 1 אפילו ..
    אני בן 16 ,וגובהי 1.66 ,שוקל 50,גיל העצמות שלי באיחור של שנה וחצי.כל החברים שלי כבר מתגלחים ממזמן ואני אפילו לא קרוב לכך ..
    בכל מקרה,גובה הוריי: אבא-1.76 ,אמא נמוכה-1.55.
    אחיי הגדולים (כולם אחרי גיל 21) -1.80,1.84,1.81 .
    לגבוהה מביניהם ש1.84-אני לא יגיד שהייתה לו בעיית גדילה זהה לשלי ,אבל שהיה צעיר (לפני ברמצווה)היה נמוך בהפרש יחסית גדול מחבריו ..ובגיל 13-14 התחיל לגבוהה בהרבה.
    שתי האחים האחרים היו תמיד בממוצע ומעל הממוצע בגובה.
    מבחינת התפתחות מינית-יש לי שערות על בית השחי ..התחיל לגדול לי ב8 חודשים האחרונים~~,אבל עדיין אין לי שערות בבית שחי כמו של גבר.
    בעבר הייתי נמוך מאוד כמו שציינתי בהתחלה ..כשהייתי בן 12 גובהי היה 1.38 בלבד .בגיל 13 1.44 בערך..קצב הגדילה שלי היה בערך 5 ס"מ לשנה,ובגיל 14.5 בערך הגדלתי את קצב הגדילה.בשנתיים האחרונות גבהתי בערך 17-18 ס"מ.ובשנה האחרונה קצב הגדילה קצת ירד ..לפני שנה הייתי 1.60.
    האם לדעתכם אוכל להגיע לגובה אחיי או אבי בערך ?1.78 ?אני יודע שאי אפשר תשובה מדוייקת אף פעם אבל אני מבקש הערכה שלכם.
    תודה מראש !!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות בנוגע לגדילתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לגדילתי - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    28/11/2010

כפי שציינת קשה להעריך במדויק.
    ובכל זאת בהנחה שאתה בריא להערכתי על סמך הנתונים שסקת תהיה בסביבות 170-175. אגב גובה המטרה שלך (בהסתמך על נתוני הוריך) הוא 172 כך שאין כל סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו