TSH גבוה לתינוקת

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• TSH גבוה לתינוקת
    ענת
    09/12/2010

יש לי תינוקת בת חודש וכמה ימים ואני סובלת מתת פעילות קלה של בלוטת התריס כלומר היה לי תמיד לפני ההריון TSH בסביבות 6 או 7 ולפני שהריתי התחלתיעם אלקטרוסין לאיזון ומעקב לאורך כל ההריון.בבדיקות סקר שנעשו בבית החולים יצא תקין מבחינת תת פעילות של הבלוטה ולאחר חודש עשינו לה שוב ויצא TSH 6.5 בערך וFT$ בטווח התקין.
    האם יש צורך להתחיל טיפול באלטרוקסין או שכמו מבוגרים רק מרמה של 10? קראתי רבות על ההשפעה של חוסר בהורמון בגיל זה עד גיל שנתיים ואני מאוד לחוצה מכך שתהיה בעיה בהתפתחות המוח שלה, מה עושים במקרה זה? האם יתכן שבבדיקה הבאה יהיה תקין או שבגלל שלי יש ולה עכשיו לא תקין אז זה אומר שיהיה לה גם לכל החיים תת פעילות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TSH גבוה לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TSH גבוה לתינוקת - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    10/12/2010

המחלה אינה עוברת מאמא לתינוק. לתינוקות יש טווח אחר של נורמה. הבדיקות תקינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה נוספת...

ענת
    10/12/2010

אם כך, מה טווח הנורמה של תינוקות? כי לפי קופת החולים הערך שיצא לה הוא חריג, מחו לערכי הנורמה.
    אגב, אם זה אל עובר מהאם לתינוק, מדוע בעצם ביקשו ממני לעשות לה אחרי חודש ואמרו שזה בגלל שלי יש תת פעילות כי אחרת זו לא בדיקה שיגרתית לתינוק בין חודש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TSH גבוה לתינוקת - תגובה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    11/12/2010

בקשו כי לא ידעו שהמחלה אינה מועברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו