מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- מתוסכלרן12/12/2010
שלום אני בן 27 ומרגיש כמו בחורה. אין לי שיער על הפנים בכלל וגם לא בגוף. צמחו לי שדיים של בחורה ואחרי שניי ניתוחים של גניקומסטיה הם עדיין נראים כמו שדיים למרות שיש שיפור. אני מרגיש שלא התפתחתי כמו גבר רגיל . כל החיים שלי אני רק מחכה לרגע שבו ייצמחו לי שיערות על הגוף.במשך כל חיי אנשים צחקו עלי ולעגו לי כולל אנשים קרובים אליי מאוד.פשוט נמאס לי כבר אני רוצה שינוי. אני מאובחן כמדוכא היום ולוקח כדורים נגד דיכאון אני מרגיש פתטי אני מרגיש שאני לא גבר. אין לי ביטחון במראה שלי ולכן אין לי ביטחון בחיים. אני כל הזמן עצוב ומדוכא כי אני מרגיש שאין שום דבר פיזי שאני אוכל לעשות כדי לשפר את המראה החיצוני שלי. האם יש סוג של טיפול בשבילי, תרופה או ניתוח שיוכל לשפר את איכות חיי. ואם לא הגעתי אל הפורום הנכון אנא הפנו אותי לאחד כזה שכן יוכל לעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתוסכל - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ15/12/2010הצטערתי באמת לקרוא את כאבך.
המצב שאתה מתאר בדורש ברור אך אותו עליך לבצע במסגרת מרפאת אנדו מבוגרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)