מתוסכל

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• מתוסכל
    רן
    12/12/2010

שלום אני בן 27 ומרגיש כמו בחורה. אין לי שיער על הפנים בכלל וגם לא בגוף. צמחו לי שדיים של בחורה ואחרי שניי ניתוחים של גניקומסטיה הם עדיין נראים כמו שדיים למרות שיש שיפור. אני מרגיש שלא התפתחתי כמו גבר רגיל . כל החיים שלי אני רק מחכה לרגע שבו ייצמחו לי שיערות על הגוף.במשך כל חיי אנשים צחקו עלי ולעגו לי כולל אנשים קרובים אליי מאוד.פשוט נמאס לי כבר אני רוצה שינוי. אני מאובחן כמדוכא היום ולוקח כדורים נגד דיכאון אני מרגיש פתטי אני מרגיש שאני לא גבר. אין לי ביטחון במראה שלי ולכן אין לי ביטחון בחיים. אני כל הזמן עצוב ומדוכא כי אני מרגיש שאין שום דבר פיזי שאני אוכל לעשות כדי לשפר את המראה החיצוני שלי. האם יש סוג של טיפול בשבילי, תרופה או ניתוח שיוכל לשפר את איכות חיי. ואם לא הגעתי אל הפורום הנכון אנא הפנו אותי לאחד כזה שכן יוכל לעזור לי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכל - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    15/12/2010

הצטערתי באמת לקרוא את כאבך.
    המצב שאתה מתאר בדורש ברור אך אותו עליך לבצע במסגרת מרפאת אנדו מבוגרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו