שיער ערווה אצל תינוקת בת ארבעה חודשים

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שיער ערווה אצל תינוקת בת ארבעה חודשים
    פרופ` זאב הוכברג
    18/01/2011

ערב טוב,
    לפני כארבעה חודשים גיליתי אצל בתי שיער פלומתי, אך נראה לעין, באזור הערווה.
    הראיתי את זה לשני רופאי ילדים שאמרו לא להתייחס לזה.
    לפני כחודשיים גיליתי שיש שם גם כמה שיערות פלומתיות, אבל שחורות.
    בין התקופות האלה השתמשתי למשך כשבוע במשחת דקטקורט, שבדיעבד הבנתי שמכילה MICONAZOLE NITRATE, שיכול להגביר את צמיחת השיער.
    הראיתי את זה שוב לרופא ילדים, שבזמנו אמר לא להתייחס לזה, הפעם הוא אמר שאלך לרופא עור. שאלתי אותו למה לא לאנדוקרינולוג, והוא ענה כי אין סימני מין נוספים חוץ מהשיער.
    היום ביקרתי אצל רופאת ילדים אחרת, שהחליפה את הרופא הקודם, והיא אמרה חד משמעית שצריך לבדוק אם זו לא התפתחות מינית מוקדמת ושלחה אותנו למבחן סינקטן באיכילוב.
    זה קצת הלחיץ אותי, כי הילדה רק בת 9 חודשים.
    האם בדיקה כזו לא מסוכנת לתינוקת? שאלתי היא האם לצורך התחלה נוכל להסתפק רק בבדיקות דם רגילות ללא הסינקטן?
    דבר נוסף שרציתי לשאול- במידה, שחלילה וחס, משהו לא בסדר הורמונאלית- האם כבר בגיל כזה קטן מתחילים לטפל בזה?
    והאם בכלל יכול להיות שהכל בסדר ושסתם צמחו להן השיערות?
    תודה רבה,
    מקווה שתרגיעו אותי:-)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת לדבר איתך ..

בובית
    21/10/2011

אני באותה הבעיה כמו של בתך ואשמח לשוחח איתך בדחיפותתתת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער ערווה אצל תינוקת - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    20/01/2011

כל האפשרויות שציינת אפשריות, וכמובן שכאן ברשת אין דרך לענות עליהן ללא בדיקת הילדה. אנדקרינולוג מנוסה יוכל לאמר אחרי בדיקה למה לצפות ואם יש צורך בתבחין סינאקטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו