גובה חריג ומפותחת מאד לגילה .

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• גובה חריג ומפותחת מאד לגילה .
    אורלי
    27/02/2011

ביתי בת 11 ותשעה חודשים נישאת לגובה 165 ס"מ מפותחת מאד (חזה גדול) ואף קיבלה מחזור לפני כחצי שנה,
    בגיל חמש בשל חששותיי, בדקתי את כף ידה של ביתי בדיקה שנקראת ממוגרפיה (התאמת של העצמות לגילה) בדיקה זו נמצאה תקינה ובנוסף לקחתי אותה לאיבחון אצל פרופסור המתמחה באנדוקרינולגיה ילדים וגם בבתיקה זו הערכים נצאו תקינים בטווח הנורמה, למרות התוצאות התקינות תחושות הבטן שלי אמרו לי כי אין אני שלמה עם התוצאות ,וחזרתי עם בתי לאותו פרופסור לאנדו ילדים לבדיקת הורמונים נוספת וגם בבדיקה זו נמצאה בטווחי הנורמה.
    כיום שביתי בת 11 ותשעה חודשים נישאת לגובה של 165 ס"מ מפותחת מאד ואף קיבלה את המחזור בגיל יחסית מוקדם .ביתי נראית בכמה וכמה שנים מגילה..
    יש לי מספר שאלות ,
    1.האם המחזור החודשי שהופיע עוצר או מעקב את הצמיחה המסיבית?
    2.במידה והיא עלולה להמשיך לגבוה ולהתפתח באותה מהירות האם ניתן לעצור זאת או להאט את הקצב. ?מה הטיפול המומלץ במקרים אלו אודה לתשובה מפורטת..
    ברצוני לציין כי בשל התפתחותה המהירה של ביתי היא מוצאת את עצמה כחריגה ונמנעת מפעילות חברתית הן בבית הספר ומחוצה לו, היא מבטאת ומראה סימנים של תיסכול מצוקה ,חוסר ביטחון עצמי וקבלה עצמית .האם אתם יכולים להמליץ על ליווי ותימכה במקרים כמו אלו
    אודה לתשובה והכוונה מהירה ומפורטת
    בברכה
    אמא בחוסר אונים ...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גובה חריג ומפותחת מאד לגילה . - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    28/02/2011

המצב אינו נורא כפי שאת חשה..

קבלת המחזור מציינת כי עיקר גדילתה של בתך כבר ארעה . היא צפויה לגדול עוד כ 6 ס"מ בממוצע . לפיכך אין צורך וטעם בטיפול לעצירת הגדילה
    בשנה שנתיים הקרובות יותר ויותר בנות גילה יהיו במצבה.
    בינתיים אם היא נזקקת ניתן להעזר ביעוץ פסיכולוגי ציבורי או פרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו