גדילה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• גדילה
    דניאל
    18/12/2007

שלום. אני בן 21. נמוך מאוד. את הגדילה הרצינית שלי סיימתי בגיל 14 וגבהתי אחר כך רק עוד 2 סנטימטר אפילו פחות. אני כיום נמוך מאוד, פני לא נראים כפני אדם בוגר, ולאחרונה התחלתי לייחס חשיבות לעוד תופעה, האשכים שלי מאוד קטנים והם באותו הגודל מאז גיל.14
    נוטים לומר שמי שהייתה לו התפתחות מינית מוקדמת מסיים את הצמיחה בגיל מוקדם, אך אם זה המצב מדוע האשכים כה קטנים... מעולם לא אובחנתי על ידי רופא כסובל מבעית גדילה, פשוט לא בדקנו את זה לעומק.

מה שמעניין אותי כרגע, אך ורק במבט כואב לאחור, האם ארוע זה דומה לתופעה שהיו יכולים לטפל בה, על ידי מתן הורמון גדילה, והאם רק מבחינת האפיון, תופעה זו דומה למחסור בהורמון גדילה שהחל להיווצר בגיל ההתבגרות?
    כמובן שבדיקת דם להורמון גדילה אני לא יכול לעשות, כי כל תוצאה כבר לא תשקף את גיל ההתבגרות...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבט קדימה

פרופ` זאב הוכברג
    20/12/2007

חקירת העבר אינה עוזרת. השאלה הרלבנטית היא האם יש לך בעיה היום - אנדוקרינולוג יוכל לאמר לך האם אשכיך קטנים מהרגיל, ואם כן אלו בדיקות לבצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו