מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- יש עוד זמן?טד06/04/2011
היי, אני בן 20 ו-4 חודשים, לפני כחודשיים עשיתי בדיקת דם בה נראה היה כי הכל תקין לכאורה, אני 1.70 מטר כיום אך בהשוואה לאבי ואחי (מעל 1.80) אני לא מרגיש בנוח עם עצמי, האם ישנה אפשרות לגביהה ע"י ויטמינים, חומצות אמינו, תוספים תזונתיים או הורמון גדילה? אוסיף כי התחלתי להתייחס למצב זה רק השנה ומשקלי הינו 63 ק"ג (ירדתי במשקל 12 ק"ג בתוך 3 חודשים לפי דיאטנית במכון כושר), מבנה גופי לא הכי מפותח (חזה, וגודל פין חסרי פרופורציות(קטנים) לשאר הגוף), רופאי המשפחה שהתייעצתי איתם טענו כי אין צורך בשום טיפול ובכל זאת איני מסופק מהעניין. האנדוקרינולוג שהופנתי אליו טען שאני חווה/חוויתי delayed puberty וזאת הסיבה שאני נראה כמו נער בן 17 (הוא לא ציין אם אמשיך לגבוה), האם יש סיכוי שאמשיך ואתפתח ואדביק את הפער לבני גילי, שמעתי שיש הממשיכים להתפתח ולגבוה עד גילאים 23- 25 יש סיכוי שאחווה זאת? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש עוד זמן? - תגובה
פרופ` זאב הוכברג06/04/2011יתכן שעוד תגדל קצת. קשה לאמר. אין באפשרותך לשנות את כמות הגדילה שנותרה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)