מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שלום , יש לי שאלה חשובה ...לי-אור12/04/2011
אני בכתה ט' . לפני כ-4 שנים (כיתה ו') גיליתי שני מוקדים קרחים בראשי . אימי ואני הלכנו לרופאת עור, וקיבלנו משחה וטיפות למריחה פעם ביום . שני המוקדים נעלמו לאחר כחצי שנה .
לפני שנה ,חזרו לי המוקדים והפעם הטיפות והמשחה לא עזרו לי , ונאלצתי לעבור זריקות עם סטרואידים בחצי הראש בו הייתה הקרחת(כ-15 זריקות) . הקרחת החלה לצמוח וגם כיום , היא ממשיכה לצמוח (בלי עין הרע) .
לצערי , לאחר חודשיים מקבלת הזריקות התגלה קרחת נוספת , בגודל של מטבע גדול . הפעם אימי ואני הלכנו ישר לקבלת הזריקות , וזו הייתה הפעם השנייה שבה קיבלתי זריקות בקרקפת (כ-10 זריקות ), הפעם הצמיחה של הקרחת הרבה יותר איטית ...
והיום,לאחר חודשיים , אימי גילתה לי 3 קרחות נוספות , ואני אמורה לעבור מחר בדיקת דם לבדוק אם חסרים לי ויטמינים בגוף ועוד שבוע אני הולכת לעשות זריקות באותה קרחת).
זה הסיפור שלי,
ועכשיו יש לי כמה שאלות :
1)איזה ויטמינים משפיעים על התקרחות השיער?
2)האם אהיה קירחת בסופו של דבר?הזריקות ימשיכו לעזור לי אם אקבל אותם כל חצי שנה ? הן ימשיכו להשפיע על צמיחת השיער שלי ?
3)אני היחידה במשפחה שיש לה התקרחות . האם זה ישפיע על הילדים שלי ?
4)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום , יש לי שאלה חשובה ... - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ13/04/2011זה לא התחום שלנו עלייך לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)