שלום , יש לי שאלה חשובה ...

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שלום , יש לי שאלה חשובה ...
    לי-אור
    12/04/2011

אני בכתה ט' . לפני כ-4 שנים (כיתה ו') גיליתי שני מוקדים קרחים בראשי . אימי ואני הלכנו לרופאת עור, וקיבלנו משחה וטיפות למריחה פעם ביום . שני המוקדים נעלמו לאחר כחצי שנה .
    לפני שנה ,חזרו לי המוקדים והפעם הטיפות והמשחה לא עזרו לי , ונאלצתי לעבור זריקות עם סטרואידים בחצי הראש בו הייתה הקרחת(כ-15 זריקות) . הקרחת החלה לצמוח וגם כיום , היא ממשיכה לצמוח (בלי עין הרע) .
    לצערי , לאחר חודשיים מקבלת הזריקות התגלה קרחת נוספת , בגודל של מטבע גדול . הפעם אימי ואני הלכנו ישר לקבלת הזריקות , וזו הייתה הפעם השנייה שבה קיבלתי זריקות בקרקפת (כ-10 זריקות ), הפעם הצמיחה של הקרחת הרבה יותר איטית ...
    והיום,לאחר חודשיים , אימי גילתה לי 3 קרחות נוספות , ואני אמורה לעבור מחר בדיקת דם לבדוק אם חסרים לי ויטמינים בגוף ועוד שבוע אני הולכת לעשות זריקות באותה קרחת).

זה הסיפור שלי,

ועכשיו יש לי כמה שאלות :
    1)איזה ויטמינים משפיעים על התקרחות השיער?
    2)האם אהיה קירחת בסופו של דבר?הזריקות ימשיכו לעזור לי אם אקבל אותם כל חצי שנה ? הן ימשיכו להשפיע על צמיחת השיער שלי ?
    3)אני היחידה במשפחה שיש לה התקרחות . האם זה ישפיע על הילדים שלי ?
    4)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום , יש לי שאלה חשובה ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום , יש לי שאלה חשובה ... - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    13/04/2011

זה לא התחום שלנו עלייך לפנות לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו