שלום,יש לי שאלה.

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שלום,יש לי שאלה.
    שאלה
    26/05/2011

עד לפני שנה הייתי ילד מאוד קטן לגילי מבחינת המראה.הייתי בן 14,אבל לא היו לי כלל שערות על הגוף פרט לשיער ערווה קל מאוד רק למטה.גם הקול שלי היה קול של ילד.הייתי 1.56-1.57 וכולם אמרו וואו הוא יהיה גבוה וכו'.אלא שבערך אז החלה ההתפתחות המינית שלי,עכשיו אני כבר שעיר:שערות בבית השחי,בידיים(לא כל-כך הרבה),ברגליים(יחסית הרבה),בבטן מתחיל(לא הרבה בכלל),בגב מתחיל(לא הרבה בכלל),עוד לא מתגלח(אבל מתחיל) ויש שפם והרבה שערות למטה.הגובה של עכשיו הוא 1.65 ואני בן 15.השאלה שלי היא אם יש עוד סיכוי שאגבה,או שזה אבוד?שאלה נוספת היא אם מישהו שעיר עדיין יכול לגבוה.
    והשאלה האחרונה היא מה קצב הגדילה הממוצע של ילדים בהתפתחות המינית שלהם?בזמן ההתפתחות המינית שלי,אני לא אמור לגבוה פתאום בהמון?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,יש לי שאלה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתם מבינים אני נמצא בשיאה של

שאלה
    26/05/2011

ההתפתחות המינית,ובדקתי - אני גובה בקצב קבוע של 6 מ"מ בחודש כבר כחצי שנה.עכשיו אני מאמין שכבר בשנה הקרובה הגדילה הזו תיעצר.לא הייתי אמור לגבוה יותר מהר מ6 מ"מ בחודש בשיא ההתפתחות המינית שלי,שאני כבר עוד מעט מסיים אותה(אני חושב,כי היא התחילה לי בגיל ב14 ועכשיו אני כבר בן 15 - עוד חודש).זה תקין להיות 1.65.5 בגיל 15?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם מבינים אני נמצא בשיאה של - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    27/05/2011

כמו כולנו, אינך יודע את העתיד. וכך זה צריך להיות. הרוב המכריע של הבחורים ממשיכים לגדול בגילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו