שאלה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מספר שאלות
    12/06/2011

האם קיים קשר ישיר בין התחלת השיעור אצל הבנים,לבין שלב ההתפתחות המינית,גיל העצמות והגביהה?
    אם ילד הופך להיות שעיר,יש לו שערות רבות במפשעה שמתחילות להתפשט כבר לירכיים,שערות בבית השחי וברגליים,מתחילות לצאת שערות בסנטר ובאזור שמתגלחים וכן בבטן ובחזה(לא הרבה) והשתנה לו הקול,פירוש הדבר תמיד שהוא לקראת סיום הגדילה שלו ושגיל עצמותיו גדול יחסית לגילו?כלומר השאלה היא אם ילד נמצא כבר בשלב כזה,האם ייתכן שגיל העצמות שלו עדיין צעיר והוא עדיין יגבה עוד הרבה,או שהתחלת השיעור הרב בגוף מסמלת את סיום הגדילה(בן 15)?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    14/06/2011

לשאלה הראשונה- תשובה חיובית יש אכן רשר בין כל המשתנים הנ"ל

הופעת זקן ושפם המצריכים גלוח מציינים שלב מתקדם בהתבגרות המינית שלב בו כבר הגדילה מואטת וגיל העצמות מתקדם יחסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כזה בדיוק,ואני 1.67,אהיה בן 15

מספר שאלות
    14/06/2011

החודש.הסיכוי שאגבה עוד הרבה הוא נמוך יחסית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשם דיוק זה מתחיל אצלי.זאת אומרת שר

מספר שאלות
    15/06/2011

ק התחילו אצלי זיפים(יש רק 2 שערות בסנטר) והתחילו לצאת לי שערות באזור שמתגלחים(שם כבר מתחיל להיות הרבה).בבטן ובחזה יש לי מעט מאוד שערות,מרחוק לא רואים אותן בכלל.בבית השחי יש די הרבה,ברגליים ובירך יש גם יחסית הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשם דיוק זה מתחיל אצלי.זאת אומרת שר - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    17/06/2011

נשמע שהכל תקין אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה..זה אמור להיות ככה שבגיל 15 כבר

מספר שאלות
    18/06/2011

אמור להיות קול של גבר ואמורות להתחיל כבר שערות בבטן,בבית השחי,במפשעה,בירך ובאזור שמתגלחים(אך כמובן לא הרבה כמו של מבוגר).ועוד שאלה קטנה:אם אני 166.5 בדיוק בגיל 15(אגב החודש הייתי),ואני מתחיל להיות שעיר,זה מנבא משהו לגבי העתיד?זאת אומרת שאין סיכוי שאני אגבה עוד הרבה?או שעדיין יש סיכוי(ובבקשה לא תשובה כמו:אינך יודע את העתיד,וככה זה צריך להיות,תראה מה יהיה.אני שואל תיאוריטית,אם גובהי כזה,זה אומר משהו לגבי הגובה הסופי שלי)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו