מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סתם שאלהמוניק02/12/2008
סתם בשביל ההשכלה - מדוע ישנן שאלות שאינן נענות? האם בגלל שאין להן תשובה (אפשר לציין זאת) או מסיבות עלומות אחרת. אשמח לדעת !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
איה הוד02/12/2008כל שאלה נענית.
אם ישנה שאלה שלא נענתה אנא הפני את תשומת ליבנו לכך ונענה - אין זה נעשה בכוונה חס וחלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשקשים בשיער
מוניק06/12/2008איך נפטרים מקשקשים בשיער בשיטות טבעיות ולא בשמפו חריף? תודה על ההתייחסות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשקשים
איה הוד06/12/2008שלום מוניק,
קשקשים איננה בהכרח בעיה חיצונית ! הם יכולים להיווצר אפילו משילוב של תזונה קלוקלת , אי שתייה מספקת של מים, הרבה סטרס ועוד.
שמפו חריף לא פותר את הבעיה אלא רק "מדחיק" אותה פנימה!!! ואז, פעמים רבות מה שקורה זה שכשמפסיקים עם השמפו הקשקשים מתפרצים חזרה ובגדול, ולעיתים אפילו מפתחים "עמידות" לשמפו והוא פשוט מפסיק להשפיע. דיכוי הבעיה אינו הפתרון!
אני ממליצה על מעבר לשמפו טבעי ועריכת בדיקות דם כלליות ובדיקת קרקפת אצל רופאת עור לשלילת מחלה עורית. לאחר האבחון ניתן לגשת לטיפול טבעי בבעיה שהוא גם טיפול מבפנים.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפצעי בגרותמוריה01/12/2008
איך מרפאים פצעי בגרות מהמצח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
שירי חבקין02/12/2008מוריה שלום רב
עניתי על שאלה זו מספר פעמים בפורום זה
אנא בידקי תשובות אחורה בפורום.
באם לא תסתדרי פני אלי שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתוםנננננננ30/11/2008
אני אמא טריה מה אני עושה כדי להקל על הבת שלי מאף סתום וכאביי צמיחת השיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אף סתום
איה הוד01/12/2008יש תרסיס אף על בסיס מי מלח - מעולה!!!!!!!!!!!!
לכאבי שיניים יש כמה וכמה מוצרים הומיאופתיים טובים וגם משחות למריחה על החניכיים.
ממליצה ללכת להומיאופת ילדים טוב כדי למצוא לילד את הרמדי שלו - זה יאפשר לילד נינוחות ורגיעה...
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכיס מרהעינבל30/11/2008
שלום, האם קיימת שיטה אלטרנטיבית לטיפול באבנים בכיס מרה ללא התערבות כרורגית?? תודה ויום נעים
אבנים בכיס מרה
איה הוד01/12/2008הי עינבל,
כמדומני הרגע שלחתי לך מייל אישי בתגובה למייל ששלחת לי עם תשובה....
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתפטרים ממחלת הנשיקהאיך מתפטרים29/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

מחלת הנשיקה
איה הוד29/11/2008שלום,
חפש בגוגל "מונונוקלאוזיס זיהומי"
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחוווווופה איך מורידים כינים לאיריס29/11/2008
לא מצליחה להפתר מהם בבקשה עזרה
כינים
איה הוד29/11/2008שלום רב,
בשנים האחרונות יש עמידות של הכינים לתכשירים שיש בשוק.
כמדומני לא מזמן יצא תכשיר חדש לגמרי ששווה לנסות.
לא זוכרת את שמו....ניתן לברר בבתי מרקחת.
מניסיון אישי בלבד: הטיפול הטבעי יעיל רק בחלק מהמקרים והוא חזק מאוד במניעה.
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכינים
שירי חבקין30/11/2008שלום רב
לא מזמן נתתי פה את המתכון להרחקת כינים וביצים
כשהחומרים הפעילים בו הם שמנים שמנטרלים
את הדבק של הכינה וביציה ולכן קל יותר להיפטר
ממנה ומשפחתה מרובת הילידים....
100 מל שמן שקדים או כל שמן בסיס אחר
(שמן שומשום, זית, זרעי ענבים וכו')
10 טיפות רוזמרין
10 טיפות עץ התה
10 טיפות אקליפטוס
10 טיפות לבנדר
מערבבים היטב ומורחים על שיער לח
מסרקים במסרק צפוף וחופפים.
חוזרים על הטיפול במשך יומיים שלושה
ולאחר שבועיים למקרה ששכחנו מישהו בראש.
כמו כן למניעה מורחים כמה טיפות ממנו על
השיער שבאיזור האוזניים.
מתכון זה קיים כבר שנים רבות ומוכיח את עצמו
הבעיה העיקרית היא כשילדים אחרים נשלחים
לגן ולבית הספר כשהם לא מטופלים וממשיכים
להדביק את חבריהם. מומלץ לעשות מבצע כינים
מרוכז לכולם בכדי למנוע התדבקות .
בהצלחה
ואל ייאוש
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת סבתא לכבדצל28/11/2008
לאחרונה נדבקתי בוירוס בכבד האם יש תרופות היכולות לשקם ולחזק את הכבד?? אולי גם תזונה מיוחדת או המנעות ממאכלים מסוימים? אשמח לשמוע כל עיצה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצאת מהצל
alexander29/11/2008צל שבת שלום. ידידי,עצתי לך היא לפנות אל מנלת הפורום ולקבל המלצה על מישהו עם שם טוב והיתמחות ספציפית בתחום(ויפה שעה אחת קודם!!!!!!), או לקבוע אישית עם מנהלת הפורום. מתוך ניסיון קליני,,,,,,,,,---------- אל תידחה. אלכסנדר דגן N/D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כבד
איה הוד29/11/2008שלום צל,
כפי שאלכסנדר כתב לך אני ממליצה לגשת לטיפול רציני.
אין זו בעיה ש"משחקים" איתה או מבקשים עצות בפורום עבורה.
אל נא תדחי זאת.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד
שירי חבקין30/11/2008מסכימה עם הכותבים ומוסיפה לידע כללי את הצמחים שידועים
כמועילים לחיזוק הכבד:
שן הארי
קלנדולה
כורכום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי מזרוןעדי28/11/2008
שאלה: כיצד אפשר לנקות שתן ממזרן..? הכוונה לכתם מהשתן
ניקוי כתמים
איה הוד29/11/2008שלום עדי,
אם יש ריח שתן אז שווה לנסות את המוצר "אודורגון"
אם זה רק כתם בלי ריח - מים עם אבקת סודה לשתייה!!!
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש בעיה כזו
איגרק30/11/2008גם אצלי קרה השבוע ארוע כזה. רציתי לדעת אם אפשר לנקות את כתם השתן במכשיר קיטור. מדובר במזרן לטקס שעטוף בבד איכותי. יש סכנה שיגרם נזק ללטקס או לריפוד?
ניקוי
איה הוד30/11/2008הי איגרק,
אני מבינה בעינייני בריאות ולא בניקוי... :-)
אך אולי מישהו שיקרא את זה כן ידע לומר לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול והצטננותפלג רויטל27/11/2008
בני בן שלושה חודשים וחצי ומזה כחודש לערך משתעל שיעול הדומה לנביחה נראה שכואב לו שמשתעל בנוסף הוא מצונן ומחרחר בנשימה בלילה הלכתי פעמיים בתקופה הזו לרופא ילדים שטוען כי הריאות שלו נקיות וזה יעבור אך עדיין השיעול לא עבר ואין כל כך תרופות קונוונציונליות שרצויות וניתן לתת אותם בגילאים אלו ולכן אני שואלת האם יש תרופה טבעית לשיעול ולנזלת שאלו התופעות היחידות מהן סובל בני ???
שיעול והצטננות
איה הוד29/11/2008שלום רויטל יקרה,
שאלה זו נשאלה השבוע 3 פעמים.
שיעולים, חרחורים, ליחה, הצטננות וכו'....
אנא גשי לראות את התשובות.
בגדול:
אם הוא לא יונק אז חשוב להימנע ממוצרים היוצרים ליחה , אלרגנים כגון פורמולות על בסיס חלב (לפעמים גם הסויה ממש לא טובה אצל חלק מהילידם).
יש טיפות הומיאופתיות מוצלחות מאוד של ד"ר רקווק בשם R6 ו- R9 או R8 (השניים האחורנים בעאלי אותה השפעה רק שאחד מגיע בטיפות והשני בסירופ)
הימנעי מדבש.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירופ שיעול
שירי חבקין30/11/2008רויטל היקרה שוב שלום
ישנו גם סירופ בשם הולסטן אלקסיר
שמכיל צמחים והוא טבעי לגמרי
לכן גם מתאים לשימוש לילדים קטנים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול בלתי פוסק
אביבית30/11/2008איה שלום, קראתי את תשובתך לאלה בנושא שיעול ואני ממש מבולבלת. בני בן השנתיים סובל מזה כשבועיים משעולים בלתי פוסקים. לרופא אין ממש פתרון פרט לשינה עם מכשיר אדים, טפיחות על הגב והוא ממליץ על שימוש בדבש. בתשובתך רשמת שיש להמנע מדבש. מדוע? אשמח אם תתני לי תשובה ופתרון לבני שקצרה ידי מלהושיע לו - וזה מאוד מתסכל. תודה רבה ולילה טוב.
שיעול
איה הוד01/12/2008יש מי שסובר שעד גיל שנה אין לחשוף תינוקות לדבש.
לכן נתתי את המענה ההומיאופתי....
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעת בישבןשRV27/11/2008
בתי חזרה מחופשה בתאילנד עם גירוי בישבן שלאחר ברורים ואיבחונים התברר שזו תולעת נוסף לכך התברר שהיא בתחילת הריון ואי אפשר לתת טיפול דרך הפה רק משחה להרגעה שאלתי היא מה אפשר לדעתכן לעשות?
תולעים
איה הוד29/11/2008שלום,
כתבי בגוגל "תולעי מעיים"
אני אישית גם לא ממליצה על טיפול פנימי בזמן ההריון אבל יש דברים שניתן לאכול ועוזרים מאוד כמו גרעיני דלעת, גזר חי (ללעוס היטב ורק על קיבה ריקה), שום....
הרבה בריאות
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעים
שירי חבקין30/11/2008שלום רב
הצמח שעוזר להרחיק את התולעים הוא צמח השיבה
באנגלית wormwood
אולם יש לשתות ממנו במינן נמוך בעת ההריון.
משהו כמו 1/2 כפית בכוס פעם ביום ואני לא בטוחה
שמינון זה יספיק לחסל את הבעיה.
ניתן למרוח שמן עץ התה ישירות במקום וזה יעזור
לטפל בגירוד ולמנוע זיהומים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט לעצירותיעל26/11/2008
שלום לכן, שמי יעל, אני בת 32 וסובלת מעצירות כרונית מזה שנתיים. ללא טיפות יובסלקס או דומיהן אני פשוט לא נכנסת לשירותים. גובהי 1.66 ומשקלי 50 ק"ג. אינני עושה פעילות גופנית (אך מתכוונת להתחיל) ועבודתי משרדית (רוב היום מול המחשב). והייתי רוצה את חוות דעתך על התפריט שלהלן, אותו אני מנסה ליישם אך העצירות איננה נפטרת: קימה: מים פושרים עם מיץ מחצי לימון בוקר: דייסה מ 3 כפות קוואקר על בסיס מים + 2 תאנים מיובשות + 2 כוסות מים / תה צמחים נס קפה עם חלב וסוכר צהרים: סלט מ 2 כוסות עלים ירוקים (בד"כ חסה) + ירק נוסף + 50 גרם טונה + כף שמן זית ולימון + 2 פרוסות לחם מלא + 2 ספלי תה צמחים אחה"צ: 2 תפוחי עץ ירוקים או תפוח + 5 שקדים + נס קפה ערב: ביצה / 50 גרם טונה + 2 ספלים של אפונה וגזר (סנפרוסט) + 2 כפות טחינה מוכנה מטחינה גולמית מלאה + 2 פרוסות לחם מלא תודה מראש יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
אני26/11/2008שלום יעל, רציתי לשתף אותך בפתרון שאני מצאתי לאחר שנים רבות של עצירות, עד כדי הגעה לחוקנים (10 ימי עצירות ): אני שותה בכל בוקר כוס בינונית של קפה שחור "נחלה" אותו אני מבשלת בפינג'ן. גיליתי כי אחרי זמן מה אני הולכת לשירותים בשמחה ובששון שרק מי שחווה עצירות בחייו יודע על מה אני מדברת. יש לי לחץ דם נמוך ולכן זה גם משרת עניין זה (בדקי שאין לך לחץ דם גבוה לפני ). בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 לילד יםהילה.פ26/11/2008
שלום רב, בני בן . 10.5 ושוקל 50 ק"ג. רציתי לדעת אם הייתן ממליצות על מתן אומגה 3 לילדים, מהו המינון שצריך לתת? האם צריך להיות במעקב בזמן מתן התוסף? קראתי על נפלאות האומגה לילדים עם בעיות ריכוז. בברכה הילה.
אומגה 3
איה הוד27/11/2008שלום הילה,
זה נכון - אומגה 3 טוב לריכוז ואף מהווה חלק מטיפול בהפרעות קשב וריכוז ועוד דברים רבים אחרים.
לגבי המינון - גשי לנטורופת להתאמה אישית מאחר ועל גבי הפורום הזה אוכל להמליץ לך רק על המינון המופיע על גבי האריזה.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה .תודה ובוקר טוב
הילה.פ27/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לטיפיםקובי25/11/2008
שלום רב, ברצוני לקבל טיפים מה טוב לסחרורות,כאבי ראש,גרון,ואם יש גם משהו לאף (יש רירית אדומה) מאלרגיה.ולחזק את מערכת החיסון. הלכתי לבית מרקחת מכיוון שראיתי שהומלץ פה על סמבוכל ונאמר לי שאין דבר כזה.יש רק לשרירים.האם זה השם סמבוכל? בתודה רבה. ליעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמבוקל
שירי חבקין26/11/2008אולי כותבים את זה סמבוקל אבל זה קיים
נסה בסופרפארם או בניופארם. אני קונה לילדים כל חורף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי באזור הכתפייםשימרית חיון24/11/2008
שלום רב, אימי סובלת מאוד מכאבים עזים באזור חגורת הכתפיים ( יותר באזור השמאלי) היא אינה מצליחה לעשות דברים פשוטים כמו לשטוף כלים.... והכי קורע לב זה שיש לה 13 נכדים והיא אינה יכולה להרים אף אחד מהם מה שגורם לה לתסכול רב... אשמח לעצתכן שכן בפעם הקודמת עצתכן הייתה יעילה לי מאוד ואני לא מפסיקה לברך אתכן כל יום...( הילד כבר לא סובל מעצירות והוא ישן). המון תודה שימרית
כאבים
איה הוד24/11/2008
שלום שמרית,
אני מאושרת לשמו על בנך :-)
לגבי אמא - ובכן הייתי יכולה להמליץ לך על ג'ל מיוחד ומדהים שמפיג כאב בשם ג'ל אמזון או משחת טראומיל שהיא גם כן נהדרת.
הבעיה היא, שהמצב נשמע חמור יותר מסתם כאב שרירים תפוסים...אולי אפילו מדובר בדלקת חריפה או ב"פרוזן שולדר" ("כתף קפואה") - ולכן, במצב כזה הטיפול צריך להות גם פנימי (צמחי מרפא אנטידלקתיים למשל וכו'...) - אם זה הגיע למצב שאפילו את הנכדים היא כבר לא יכולה להרים ולשחק איתם אז אני ממליצה לא לחכות ולגשת לטיפול כי לא עושה רושם שזה יעלם מעצמו ואולי אפילו ילך ויחמיר - אפילו כירופרקטיה או אוסטיאופתיה יכולות להועיל רבות כאן וגם שילוב של דיקור סיני.
שורה תחתונה - יש המון מה לעשות...אבל צריך לעשות ולא לתת לזמן לעשות את שלו.
בנוסף, חשוב לנסות להבין האם הכאב של אמא מוחמר או מוטב בחום או בקור...מתי יותר כואב (האם יש קשיון בוקר?) , האם זה האיזור היחידי בגוף או שיש עוד מפרקים/שרירים...ועוד....
מקווה שעזרתי.
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק שורשי שיעראני24/11/2008
שלום, שאלתי קצת "מטופשת" ...אבל אני שואלת ברצינות.: האם שמפו טבעי אליו מוסיפים שמנים אתרים כגון - הדס, רוזמרין , סירפד, המחזקים את שורשי השיער, עלול לגרום, בעת חפיפה ונזילה על הגוף, כ"תופעת לוואי" גם לחיזוק שורשי שיער במקומות בלתי רצויים בגוף (רגליים, ידיים וכד')? אשמח לתגובתכן, בתודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונות לי?
אני25/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק שיער
שירי חבקין26/11/2008למיטב ידיעתי לא!
חיזוק שורשי שיער
איה הוד27/11/2008שלום אני,
פעם ראשונה שאני שומעת על כך.
לא ידוע לי שטיפול חיצוני שכזה מחזק שיער במקומות אחרים בגוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)