פורום תרופות סבתא - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• גבות דקות
    אוזן ניצה
    05/02/2009

יש לי גבות מאוד קדות..אם יש מישהי שגם לה יש גבות דקות ומכירה טיפול או חומר לצמיחתן אשמח מאוד ...{לא אוהבת קעקוע בגבות}...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבות דקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבות דקות

איה הוד
    07/02/2009

הי ניצה,

צר לי שלא אוכל לעזור כאן :-)

באהבה,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוליטיס (פרוקטיטיס)
    דורית
    03/02/2009

שלום רב היתי רוצה לדעת האם יש תרופת סבתא לקוליטיס,פרוקטיטס אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    קוליטיס (פרוקטיטיס)

הוספת תגובה

• קוליטיס

איה הוד
    04/02/2009

דורית מקסימה,

מאחר ומחלות מעיים דלקתיות הן ההתמחות שלי עלי להיות כנה ולומר שאין משהו ספציפי אחד שניתן לקחת וירפא את הבעיה. זה מאוד משתנה מאדם לאדם וגם תלוי בחומרת המחלה וההתפרצות. יש טיפול שונה לזמן אקוטי של המחלה וטיפול שונה לזמן שבין ההתקפים...

בגדול, קוליטיס הינו מצב דלקתי במעיים ולכן יגיב נהדר לתזונה אנטי דלקתית ולצמחי מרפא המותאמים אישית. חשוב תמיד לטפל במקביל גם בגורמים הרגשיים והנפשיים שאיכשהו אני תמיד מוצאת אותם ברקע במטופלים שלי עם קוליטיס.

את בטח יודעת שקוליטיס היא מחלה מורכבת שלא ניתן לפתור בתרופת סבתא ששולפים מהשרוול, מאחר והטיפול כרוך בדברים רבים.

במסגרת הפורום, אשמח לתת לך כמה טיפים שיהוו חלק מהטיפול (אך זכרי שאין בהם כדי לרפא את המחלה):

טיפות טראומיל!
    שתיית תה קמומיל!!!
    נטילת אומגה 3
    שתיית מיץ עשב שעורה
    דימיון מודרך והרפייה.

אשמח להסביר יותר אם תרצי על הסיבה למה המלצתי על כל אחד מהדברים...אך לא תתקשי למצוא חומר על כך ברחבי האינטרנט - תכתבי בגוגל IBD מחלות מעי דלקתיות ותקבלי שפע מידע

באהבה רבה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינון שלא נגמר
    ליאת
    03/02/2009

לאיה ושירי שלום! כתבתי לכן ביום שישי לגבי דלקת גרון--אתן מאמינות שאני עדיין חולה!? בעבר היתי מבריאה תוך 3 ימים . נראה לי שהזדקנתי.בכל אופן הייתי אצל הרופאה ביום ראשון והיא אמרה שזו הצטננות ורשמה לי קולדקס ונוסידקס. הקולדקס עשה לי בחילה.ולכן לקחתי רק את הנוסידקס לייבוש הנזלת, כי האף שלי סתום ולכן מתפוצץ לי הראש(גם ככה יש לי נזלת אלרגית באופן רגיל, ללא קשר למחלה). שתיתי הרבה קמומיל ונחתי ממש הרבה--מעבר ליכולת שלי, אני אדם פעלתן ובריא. זה נראה לכן הגיוני שזה עדיין לא עובר מיום שישי? יש לי גם סחרחורות וכאבי גב-בצידי הגב וכשאני משתעלת יש לי כאבים בריאות. פליז עזרו לי, אני כבר מיואשת ולא הלכתי לעבודה עדיין. כלומר, ביום ראשון הלכתי וחזרתי כי כמעט הקאתי בעבודה. תודה ענקיתתתתת מראש. ליאת.

לקביעת תור
    סגירה
    צינון שלא נגמר

הוספת תגובה

• צינון

שירי חבקין
    03/02/2009

ליאת היקרה
    זה כנראה לא סתם צינון ולכן לא עובר מהר כפי שאת מצפה שיקרה.
    יש וירוסים ושפעות שתופסים את החולה במיטה גם שבועות אז
    זה לא מאוד מפתיע שאת לא מרגישה טוב כמה ימים.
    את צריכה להמשיך ולשתות קמומיל ואם יש לך אפשרות תקני תמצית סמבוכל
    או את צמח הסמבוק שעוזר לעצור וירוסים ושפעות.

לגבי כאב הגרון כפי שכתבתי לך- תמצית פרופוליס
    אותה יש לגרגר ולבלוע לפי הוראות היצרן
    רק בריאות
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה ברגלים
    אורלי
    03/02/2009

יש לי פטריה בשתי הבהנים ברגליים הלכתי לרופע עור הוא לא ממליץ על הכדורים כי זה פוגע בכבד והוא נתן לי סוג של לק שמורחים כל חודש לאחר שיוף הציפורן אני עם זה כבר חצי שנה וזה מאוד מפריע לי וזה לא עוזר האם יש משהו אחר שאפשר להמליץ עליו תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פטריה ברגלים

הוספת תגובה

• פטריה

שירי חבקין
    03/02/2009

אורלי שלום רב
    בדרך כלל ממליצים על מריחה של שמן אתרי של עץ התה.
    לעיתים זה פועל מעולה ולעיתים זה לא מספיק חזק תלוי
    עד כמה המצב כרוני. כיוון שאת מתמודדת עם זה כחצי שנה
    ייתכן שזה לא יהיה יעיל. בכל מקרה שווה נסיון שכן
    זה שמן שזמין בכל חנות טבע ואינו יקר.
    יש למרוח ישירות על הציפורן מספר פעמים ביום.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ריכוז
    שושי
    01/02/2009

לאחרונה, בגלל לחצים למיניהם, התחלתי לאבד את הריכוז. אני מרגישה לגמרי מעופפת, שוכחת דברים וכאשר אני באה לבצע מטלות, מוצאת את עצמי בורחת לדברים אחרים. מרגישה מאד מאד מבולבלת. התופעה בתקופה הזו בולטת במיוחד וקודם אולי הייתי קצת מעופפת אבל לא עד כדי כך. מה עושים? האם יש תוסף מזון? תמצית פרחי באך? סוגי מזון או כל דבר אחר שיכול לעזור להגביר את הריכוז? תודה על תשובה, שושי

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ריכוז

הוספת תגובה

• חוסר ריכוז

איה הוד
    02/02/2009

שושי מקסימה,

למה את בורחת לטיפול בסימפטום?
    כלומר - למה את מחפשת לטפל בריכוז במקום לטפל במה שפגע בו?

תראי איזה מדהים הגוף שלך עובד - כשאת במצב לחץ הוא מנתב את עצמו לעזור לך בכל דרך אפשרית כדי שהסטרס הזה לא יפגע בך...זה אומנם בא על חשבון הריכוז אך אני סומכת על הגוף שהוא יודע מה יותר חשוב שלא יפגע...

אני ממליצה בחום לטפל בלחצים קודם!!!

כשאנחנו סובלים מסטרס רציני אחת הדרכים ההישרדותיות של הגוף להתמודד עם מצבים אלו היא "ניתוק", בלבול, חוסר ריכוז, "הרגשה מעופפת" וכו'....

טפלי בשור ש הבעיה.
    חזרי לאיזון
    והריכוז ישתפר :-)

אשמח לסייע!

באהבה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרחי באך לשיפור הריכוז

שירי חבקין
    03/02/2009

שושי שלום רב
    כעזרה ראשונה שיכולה מאוד לעזור
    נסי לקחת רסקיו רמדי באופן קבוע במשך כמה ימים
    רצופים - לפחות שבוע במינון של 4 טיפות מתחת הלשון
    4 פעמים ביום.
    ברסקיו יש תמציות שיכולות לעזור מאוד לריכוז וחוסר שקט פנימי

לפעמים כשהגוף והנפש נרגעים מעט
    מתפנים ללמוד את השיעורים הדרושים
    בכדי לצאת ממצבים אלה.

בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריגליצרידים
    ענת
    30/01/2009

שלום שמי ענת ובתקופה האחרונה הטריגליצרידים שלי עלו משמעותית. אני נוטלת גלולות אך איני יכולה להפסיק (אנדרומטריוזיס) הבנתי מהרופא המטפל כי עלי להוריד את כל הסוכרים הפשוטים מהתפריט (נקודת התורפה שלי היא הרבה ספלי שתיה חמה עם חלב וסוכר) וכן לקצץ משמעותית בפחמימות ולהעלות במקביל את כמויות החלבונים (שעד כה היו מינימליים בתפריטי) האם תוכלו לסייע לי ולחוות דעתכם על התפריט אותו אני מנסה לבנות וכן לתת טיפים כלליים להתמודדות עם המצב? גילי 32, משקלי 49 גובה 1.66 התפריט שניסיתי להרכיב: בוקר: 2נס קפה עם חלב סוייה אלפרו+ 2 פרוסות לחם שיפון קל אורגני (אדמה) + 2 כפות קוטג' צהרים: ירקות מאודים + חסה + קופסת טונה בשמן+ 2 פרוסות שיפון קל נס קפה + חלב אלפרו אחה"צ: 2 פרוסות לחם קל + טחינה גולמית נס קפה ערב: חביתה מ 3 חלבונים וחלמון אחד + טחינה / חצי אבוקדו + 3 כפות קוטג' + סלט חסה + 2פרוסות לחם שיפון קל תה צמחים לילה: יוגורט לבן 3% + 3 כפות שיבולת שועל נוטלת אומגה 3 (2 כמוסות טריאומר) וכף סירופ ברזל נוזלי (טננבלוט) בתודה מראש ענת

לקביעת תור
    סגירה
    טריגליצרידים

הוספת תגובה

• תפריט

שירי חבקין
    01/02/2009

ענת שלום רב
    אני משאירה את הטיפול בשאלתך לאיה כיוון שמדובר
    בייעוץ נטורופתי והיא המומחית :)
    כפי שהמלצתי למיכאל בשאלה הקודמת לגבי שומנים בדם
    תוכלי להרבות באכילת שום ולשתות חליטה מנקה
    שכוללת את צמח שן הארי, קלנדולה ולימונית.
    להפחתת שומנים וחיזוק הכבד
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריגליצרידים

איה הוד
    01/02/2009

הי ענת,

אני מודה שנושא הגלולות הוא בעייתי.

הרופא שלך צודק - יש להפחית את הסוכרים והפחמימות.

אולי יעודד אותך לדעת שטריגליצרידים יחסית מאוד מאוד קל להוריד בעקבות שינוי תזונתי - התגובה היא טובה ודי מהירה (מה שלא בהכרח נכון לגבי כולסטרול שהוא יותר עקשן ולא תמיד מגיב אך ורק לשינוי בתזונה!)

ספרי בעוד תקופה איך השינוי שהרופא הציע (שהוא מצויין!) השפיע על בדיקות הדם.
    אם עדיין לא יהיה שיפור גשי לטיפול מעמיק יותר אצל נטורופת.

באהבה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב גרון--דחוףףףףףף
    ליאת
    30/01/2009

לאיה ושירי שלום! אתמול התחיל לכאוב לי הגרון ויש לי חום-אך לא גבוה. הכאב מלווה בנזלת ושיעול.מה אני יכולה לעשות בינתיים(SOS)על מנת להתגבר על הכאב. ביום ראשון אני חיבת להיות בעבודה ומרגישה זוועה, יש לי גם חולשה. יש לציין שהתחיל לי גירוי בגרון ושעול קל כבר לפני חודש. תודה ענקית מראש, ליאת המצוננת.

לקביעת תור
    סגירה
    כאב גרון--דחוףףףףףף

הוספת תגובה

• כאב גרון

שירי חבקין
    01/02/2009

ליאת היקרה
    טוב, הגעתי מאוחר מדי כי כבר יום ראשון ועליך להתייצב בעבודה
    בכל אופן נסי לשתות הרבה תה עם לימון כמו שהסבתות ממליצות
    וכמו כן לגרגר עם חומץ תפוחים. מגעיל אבל עובד.
    ישנה תרופת פלא בשם פרופוליס שמופקת מהדבורים והיא
    ממש "חונטת" את הזיהום ומונעת ממנו להתפשט כך שמומלץ
    לגרגר ולבלוע פעמיים שלוש ביום.
    ניתן לרכוש בחנויות טבע. לכי על הטיפות המרוכזות ולא
    על כדורי המציצה שלדעתי לא חזקים מספיק.

עוד המלצה בשביל להתגבר על כל החולשה ומה שמסביב
    שתי המון תה קמומיל והוסיפי מעט מרווה. זה כבר יוציא
    לחיידקים את חשק מלהשאר אצלך בגוף

בהצלחה ושיהיה שבוע טוב
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרון כואב

איה הוד
    01/02/2009

מצטרפת לכל עצותיה הנהדרות של שירי.
    ומוסיפה, שאם אין לך אפשרות לגשת לרכוש צמחים ואת מחפשת פיתרון מידי ומהיר להכנה בבית:
    להשרות בצל בדבש ללילה ולמחרת לקחת מהנוזל 1 כפית כל שעה ואף לגרגר מעט לפני הבליעה.

גרגור מי מלח תמיד יהווה עזזרה ראשונה נהדרת.
    המון תה קמומיל - גם לגרגר וגם לבלוע ולשתות - מדהים!

והמון מנוחה! לא לאלץ את הגוף ללכת לעבודה אם הוא מסמן לך שאת צריכה להישאר בבית ולנוח. מניסיון: התעלמות מהמצבים האלה גוררת אחריה מצבים גרועים יותר !

באהבה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בכבד שומני
    מיכאל
    30/01/2009

אני כבן 60 עם קצת סוכרת, קצת כולסטרון ו נודע ליאחרי בדיקה אולטרה סאונד על "מחלת הכבד שומני". ידוע לי שהסכרת והכולסטרון יחד עם כבד שומני לא עובד לטובתי. ברצוני לדעת עם יש תרופה סבתא או מתכון אחר להורדת השומנים בדם. בתודה מיכאל

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בכבד שומני

הוספת תגובה

• שומנים בדם

שירי חבקין
    01/02/2009

מיכאל שלום רב
    תרופת הסבתא האולטימטיבית לטיפול בשומנים בדם
    היא שום טרי...והרבה.
    אם קשה לך לאכול אותו ככה בסלט או עם יוגורט אז
    אפשר להתפשר על כמוסות שום במינון המומלץ על הקופסא.
    כל חברה והמינון שלה.

כמו כן לשתות הרבה תה צמחים של שן הארי, קלנדולה, ולימונית
    אלה יעזרו לחזק את הכבד ולהפחית את השומנים בדם.
    תוכל פשוט להכין קנקן של ארבע כוסות מים רותחים וכף מכל צמח
    ולשתות במשך היום, גם קר.

בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת באוזן לבן 11 חודשים
    מניקה
    30/01/2009

שלום כאשר יש לבני דלקת באוזן אני שמה לו שתי טיפות שמן זית שחומם עם שום . ועושה רושם שזה עובר לו. אך האם העובדה שאני מכניסה לו שתי טיפות שמן לכל אוזן (כל ארבע שעות) יכולה לגרום לו לנוזלים באוזן? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת באוזן לבן 11 חודשים

הוספת תגובה

• דלקת אוזניים

שירי חבקין
    30/01/2009

שלום רב למניקה
    כתבתי פה מספר פעמים על נושא זה, אני ממליצה ומעדיפה
    לטפטף מהשמן על צמר גפן ולשים באוזן , כך שלא מטפטפים
    ישירות לתוך האוזן.
    בקשר לשמן אז אני מעדיפה להמליץ על שמן אתרי לבנדר שמצויין
    לטיפול בבעיית דלקות באוזניים אצל קטנים וגדולים כאחד.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשול תינוק
    מניקה
    30/01/2009

שלום לכן מה ניתן לתת לתינוק בן אחד עשר חודשים שהיה לו חום (ועבר) אך ממשיך לשלשל ולא רוצה לאכול מוצקים- אלא רק יונק לפעמים. האם יש משהו שיכול לעזור נגד השלשול? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שלשול תינוק

הוספת תגובה

• שלשול

שירי חבקין
    30/01/2009

שלום רב למניקה
    ראשית אם הוא מסכים לאכול תפוח מגורד זה יכול מאוד לעזור
    אפשר אפילו לנסות לתת לו רסק תפוחים טבעי אורגני.
    תפוח וגזר הם הפירות שהכי עוזרים לעצור את השילשול
    וגם מחזקים את הגוף.
    אם הוא לא מסכים בשום אופן נסי לשתות הרבה קמומיל
    שיעבור בהנקה ויעזור לו להתחזק ולעבור את המשבר.
    בכל מצב הוא צריך להיות במעקב שלא להתייבש ולא
    לאבד מלחים חשובים שבגיל הזה מתנדפים במהירות.
    כמו כן אם את מצליחה לתת לו לשתות מעט קמומיל זה יהיה מצויין
    בהצלחה ובריאות לקטנציק
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשול

איה הוד
    01/02/2009

לשאוב חלב אם ולערבב בו כפית אבקת חרובים ולתת לו לשתות.

גם בננה מרוסקת תעזור לעצירת שלשול אם כי אני לא משוכנעת שהיא מתאימה כרגע לילד מאחר והיא ליחתית ואני לא יודעת מה מצבו הכולל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכה אדירה בראש-כאבים כל היום
    רונן
    27/01/2009

לשירי,ואיה אודה לעזרתכם באופן דחוף!!!!!!!! לפני כשבוע בעת שיצאתי לקניות בסניף הסופר ממש בכניסה הראשית נחת על ראשי מחסום ברזל אדיר כתוצאה מרשלנות של עובדת. מאז אני חווה במהלך היום כאבים עזים כל פעם במקום אחר בראש פעם בעורף,פעם במצח,פעם במרכז הראש. ובלילה הכאב מתגבר יותר. לא היו לי בחילות,הקאות,או דימום בעת המכה. הייתי אצל נירולוג שלא במיוחד סייע לי ואמר שיתכן שאסבול עד חודש ורק אם תהיה עיפות יתר,או חולשה,או הקאות כל היום לבוא אליו בדחיפות. מאז אני מאד מוטרד שהמכה כביכול תגרום לי לכאבי ראש כרונים. פעם או פעמים השתמשתי בקרח על הראש,ובמקביל משתמש בטיפות ארניקה ששמעתי שעוזרות למצבים כאלה עדיין מה אפשר לעשות ולהפסיק את הכאבים במיידי?,האם באמת ארניקה יכולה לסייע לי ואם המינון של 5 טיפות כל 3-4 שעות זה סביר?האם יש משהו שאפשר למרוח על הראש מבחינה טבעית? אודה לעזרתכם כי לכרגע יש לי כאבים חזקים-אגב כשאני ליד מחשב זמן רב או טלוויזיה הכאב מתגבר מדוע אם ככה??

הוספת תגובה

• מכה

איה הוד
    27/01/2009

שלום רונן,

יש לי מטופלת שעברה טראומה דומה, רק מה שנחת עליה היה רציני יותר. לאחר החודשיים הראשונים כשהכאב והתופעות עברו והיא חשבה שהכל בסדר , היא חזרה לעבודה. פתאום התחילה קריסת מערכות והיא החלה לסבול מבעיות נוספות בשרשרת אחת אחרי השנייה (חולשה של מערכת חיסון, הפרעות שינה, עצבנות, דיכאון, כאבי שרירים בכל הגוף ועוד), והאזור שבו היא קיבלה מכה נשאר כל הזמן רגיש מאז התאונה.

למה אני מספרת לך את כל זה?
    ובכן, אני לא יכולה להדגיש מספיק עד כמה מכה בראש איננה משתווה לשום מכה אחרת. הראש הוא אזור כל כך רגיש וחשוב ומספיק אפילו זעזוע קטן כדי להוציא את כל הגוף מאיזון. יכול להיות שכרגע הגוף מתמודד עם הטראומה ברמה מסויימת, והרופאים לא מודאגים, אבל אין לדעת מה ההשלכות של מכה כזאת בטווח הארוך ולכן אני מייעצת לך בחום רב לא לטפל רק עם ארניקה ולא לטפל לבד בעצמך וגם לא לחכות שהכל יעבור לבד - אלא לגשת למטפל שילווה אותך ויעזור לגוף לחזור לאיזון - גם ברמה האקוטית שכרגע אתה סובל ממנה וגם לתמיכה בגוף כדי לעזור לו לחזור לאיזון ולמנוע בעיות עתידיות. אל לך להמעיט בחומרת המכה.

הארניקה נהדרת עבורך אבל היא לא מספיקה בשביל להכהות את הכאב באיזור המכה.

רונן, האם שללו שטף דם פנימי/חיצוני באיזור המכה?

בכל מקרה, אני ממליצה למרוח על האזור 3 פעמים ביום משחה בשם טראומיל (מלשון טראומה) ואף לקחת טיפות של טראומיל באופן פנימי!! (אמור להיות בכל בית מרקחת) ולגשת במהרה למטפל וגם לאוסיאופת!

מקווה שעזרתי

איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכה

שירי חבקין
    30/01/2009

שלום רונן היקר
    העובדה שאתה לוקח ארניקה יכולה מאוד לסייע בכדי למנוע שטפי דם
    וכאבים וכמו כן להפחית את הטראומה הפיזית שספגת. מצויין להמשיך עם הארניקה
    לעוד כשבוע ולהשלים עם הטראומיל.
    כמו שאיה ציינה יש להיות אחראים במקרים שכאלה ולבדוק אצל
    מומחה שאין נזק מעבר למה שרואים.

אני ממליצה גם לקחת רסקיו רמדי בטיפות פעמיים שלוש ביום , 4 טיפות
    כל פעם. וזאת בכדי לטפל בטראומה הנפשית שמקרה כזה גורם .

בברכה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילו - כינים
    אמאחת
    27/01/2009

ביתי בת 13 חודשים בלבד וכבר נידבקה בכינים. חייבת משהו הכי טבעי שקיים להמתת הכינמת ואח"כ למניעה. כרגע אני משתמשת ב KINCARE של מורז - אבל אין תוצאות, הכינים עדין חיות. הצילו!

לקביעת תור
    סגירה
    הצילו - כינים

הוספת תגובה

• כינים!!!

איה הוד
    27/01/2009

הי עומרית,

כן - אני מכירה את ההרגשה הזאת של ה"הצילו" :-)
    ובכן, לא נעים לי לומר לך אבל לא משנה עם איזה תכשיר משתמשים, הדבר היחידי שבאמת עוזר לכינים זה אם כל יום - אפילו פעמיים ביום - משלבים את הטיפול עם סירוק במסרק סמיך!!! אבל ממש כל יום בהתמדה גם כשכבר נדמה שהן אינן!!!
    הרבה הורים פוסחים על הסירוק והוא בעצם הטיפול הכי קריטי!!!

כל תכשיר על בסיס טבעי עם רוזמרין בבתי מרקחת יעשה את העבודה המשלימה מעבר לסירוק.

באהבה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כינים

שירי חבקין
    30/01/2009

היי עומרית
    להוסיף לעצתה של איה
    יש לערבב שמן בסיס כלשהוא אפשר גם שמן זית או שמן שקדים
    100 מל ולהוסיף לו 15 טיפות מכל אחד מהשמנים הבאים
    רוזמרין
    לבנדר
    עץ התה
    אקליפטוס

זאת תערובת שקוטלת את הכינים ואת ביציהן וגם ממיסה
    את הדבק של הכינים ובכך מפריעה להן להשאר על הראש.

הטיפול הוא פשוט, מורחים על שיער לח ומסרקים במסרק צפוף
    לאחר יומיים שלושה של טיפול רציף כבר אין זכר לגן החיות.

למניעה אפשר למרוח מספר טיפות מאחורי האוזן כששולחים את
    הילדים לגן ולבית הספר .
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיול בכינים

עדנה
    15/04/2009

מניסיון טיפול טוב זה למרוח חומץ תפוחים הוא מסריח אבל עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה בגוף
    מיכל
    27/01/2009

היי, אבקש את עזרתכן- יש לי מזה תקופה ארוכה (יותר מחצי שנה) ליחה בגוף. אני מרגישה אותה באיזור הריאות, ולא תמיד מצליחה להוציאה. יש לי הרגשה שזה גם קשור למערכת העיכול. ד.א טופלתי לפני מספר חודשים בהליקובקטר. איזה טיפול ומאכלים יכולים להעלים את הליחה? וממה היא נובעת? מקווה שתוכלו לעזור לי..... תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה
    ליחה בגוף

הוספת תגובה

• ליחה

איה הוד
    27/01/2009

שלום מיכל,

עוד לפני שהספקתי לקרוא את כל הודעתך רציתי לשאול אותך אם הלכת לבדוק הליקובקטר! כן - ליחה היא אחד הסימפטומים האפשריים להליקובקטר.
    ישול להיות שהחיידק עדיין קיים.

הטיפול לו את זקוקה משלב גם תזונה אך גם צמחי מרפא.

בינתיים, רצוי להימנע ממוצרי חלב לחלוטין, ממוצרים ליחתיים כגון בוטנים, בננות, וסוכרים שמאוד מעמיסים על הטחול והכבד.

אל תמנעי מעצמך טיפול - גשי לנטורופת

בברכה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת ניפרוטית
    גולייט
    25/01/2009

שלום רציתי לקבל קצת מדע בדבר איבחון מחלתה של בתי בת ה 8.8 - תסמונת ניפרוטי כיום היא מטופלת בסטרואידים במינון של 60 מ"ג ליום, הילדה חשה חולשה וכאבים מאוד חזקים בעצמות הגוף האם מדובר בתיסמונת חולפת והאם ישנה תרופה חלופית לסטרואידים שאינה גורמת לתופעות לוואי

לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת ניפרוטית

הוספת תגובה

• תסמונת נפרוטית

איה הוד
    27/01/2009

שלום גולייט,

תסמונת נפרוטית היא בעצם סימפטומים שקורים עקב בעיה ונזק כלית (הרבה פעמים מדובר בבעיה דלקתית). תוכלי להחכים ולקרוא אודותיה רבות ברחבי האינטרנט. הטיפול הטבעי יכול בהחלט לתמוך בטיפול הקונבנציולנלי!!!

אשמח לעזור.
    תוכלי ליצור עימי קשר.

בברכה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יפית
    25/01/2009

לבתי בת ה-5 חודשים יש מזה 4 שבועות נוזלים באוזן, ואני לא מצליחה לייבש את הנוזלים! ניסיתי פניסטיל (בהוראת רופא א.א.ג), טיפות מי מלח, אך לשווא. הדבר מפריע לה לאכול מהבקבוק- כיוון שהיא כל הזמן עוצרת כדי לנשום. יש המלצות/ רעיונות מכיוון הרפואה המשלימה? תודה,

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נוזלים באוזן

שירי חבקין
    25/01/2009

יפית היקרה שלום רב
    ראשית כדאי להפחית מוצרי חלב באם היא שותה תחליף חלב אם חלבי
    שנית תוכלי להעזר בתרופת סבתא ישנה נושנה:
    לטפטף מספר טיפות של שמן אתרי לבנדר על פיסת צמר גפן ולשים באוזן
    אפשר להחליף גם במספר טיפות של מיץ מבצל טרי.
    שני אלה בדרך כלל מסייעים לספוח את הנוזלים ולמנוע דלקות אולם
    יש להתייחס אליהם באחריות כעזרה ראשונה ולהיות בבקורת של רופא
    בכדי לבדוק שאין חלילה דלקת פנימית שמתפתחת לה בסתר.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה