מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיתרון בדוק לבחילות פלא פלאיםכהן שרון21/12/2008
למי שסובל מבחילות מירשם בדוק על הרבה חברים חברות ואפילו על הילדים שלי הקטנים פשוט מאוד!!! לוקחים חתיכת פלסטר , מדביקים עלהה בשורה לפחות 5 עלי ס ל ר י ומדביקים על הבטן אני מבטיחה שפשוט תהיו בהלם כמה שזה עובר תוך שניות. ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתרון נוסף לבחילות
אני23/12/2008הי שרון, אני מכירה "פטנט" אחר לבחילה - תפוח מרוסק. (מקלפים, מרסקים, ואוכלים לפני שנהיה חום ומגעיל....).מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
אני23/12/2008אני מרסקת על פומפיה מיוחדת שממש עושה "קווטש" מהתפוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשת עוברים לאחר הפרייהבתאל20/12/2008
רציתי לדעת במה ניתן לסייע לרחם לקלוט היטב עוברים. מעבר לדיקור סיני, אני לאחר טיפולי הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרייה
איה הוד22/12/2008טיפול הומטוקסיקולוגי בשילוב עם תזונה נטורופתית לתמיכה, איזון, הזנה של הגוף ואיזון רגשי-נפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות שינהרותם20/12/2008
אני בשבוע 12 להריון ויש לי הפרעות שינה , אני הולכת לישון בסביבות השעה 23:00 ומתעוררת בשעה 02:30 למשך שעה לפחות (אני מסתכלת בשעון) לא מצליחה להרדם ובשעה 05:30 מתעוררת שוב ולא מצליחה להרדם וכך מתחיל היום שלי. אני יודעת שזו תופעה נפוצה בקרב נשים בהריון, השאלה היא האם יש משהו על בסיס טבעי שיכול להקל עליי, אני ממש מיואשת, אנא עיזרו לי...תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרעות שינה בהריון
איה הוד22/12/2008חצי שעה לפני השינה לשתות כוס תה קמומיל!!!
לנסות טיפוטת הומיאופתיות של ד"ר רקווק בשם R14
ללמוד טכניקת נשימות ודמיון ממודרך (עובד חבל על הזמן!)
לשמוע מוסיקה מרדימה
לרשום בגוגל "נדודי שינה הסתכלות נטורופתית" וללמוד עוד טכניקות שיעזרו לך רבות...
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רותם23/12/2008תודה רבה על התשובה אני בהחלט ינסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין בעד מה
איה הוד24/12/2008אין בעד מה!
מכל הלב!
עדכני אותי אם יבוא לך מה קורה בהמשך :-)
חד שמח,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת אלרגית לאיה הודאלמונית19/12/2008
אני סובלת מאלרגיה:האבקה של פרחים א.האם תרופה הומאופתית הנמכרת בסופרפארםבשםsinusin nasal sprayיכולה לסייע במקרים של נזלת אלרגית? ב.האם יש תרופה נוספת אשר יכולה לסייע לי עליה את ממליצה? ג.האם יתכנו תופעות לוואי? ד.בימים הקרובים אני שוקלת לבצע שוב טסטים לבדיקת אלרגיה.האם יהיה עלי להפסיק את השימוש בתרופה ההומאופתית מספר ימים קודם?
נזלת אלרגית
איה הוד20/12/2008שלום אלמונית,
כאשר יש אלרגיה אני מציעה לבדוק אופציה לטיפול רציני, מעמיר ושלם אצל נטורופת.
ניתן להיעזר בכמוסות פולן (הוא מהווה חלק מטיפול באלרגיות והוא מעולה אבל יש לבדוק בהדרגה ובזהירות קודם שאינך רגישה או אלרגית לחומר עצמו),. גם דבש מלכות וצמחי מרפא כגון אסטרגלוס , אלוורה בשימשו פנימי (ללא אלואין!!!) ועוד יכולים לעשות עבודה מדהימה.
sinusin nasal spray יכלה להקל. זה טיפול מקומי בספריי לאף מעולה! אבל זה לא יפתור את בעיית האלרגיה מהשורש.
אין לזה תופעות לוואי!
לא תריכה להיות בעיה עם הטסטים לאלרגיה והטיפול מאחר וזה לא תרופתי.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת אלרגית תודה לאיה ושאלה נוספת
אלמונית20/12/2008א.תודה על התשובה ב.שאלה נוספת שמטרידה:האם העובדה שאני אלרגית להאבקה של פרחים יכולה לגרום לרגישות כלשהיא כאשר אשתמש ב תרופה הומאופתיתsinusin nasal spray
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נזלת אלרגית
איה הוד22/12/2008לר שידוע לי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דםנעמי19/12/2008
מה מוריד לחץ דם? אוכל שתיה כל שהיא?
לחם דם
איה הוד20/12/2008בגדול:
נשימות
הרפייה
התנהלות נכונה עם מצבי מתח
אכילת עלים ירוקים ומזונות המכילים מגנזיום המרפא שרירים.
צמחי מרפא משתנים כגון הסרפד (זהירות - יש להיוועץ עם נטורופת לפני שימוש אם אתה מקבל תרופות משתנות - למשל פוסיד, דיזותיאזיד וכדומה...)
אם לחץ הדם קשור למצבים של סטרס, או על רקע של טיפוס עצבני בעל "פתיל קצר" יש לקחת בחשבון צמחים מרגיעים שעובדים על איזון מערכת עצבים.
ועוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים ובטן נפוחהנעמי19/12/2008
אני סובלת מגזים אבל עוד יותר מבטן נפוחה. מיד אחרי האוכל הבטן תופחת ומספר שעות אחר כך קצת יורדת. מה עושים? האם יש תה, או מאכל, או שתיה שיכולים למנוע בטן נפוחה?
גזים
איה הוד20/12/2008שלום יעקב,
יש המון המון המון דברים שניתן לקחת למטרה זו:
החל מתה המכיל שומר, אניס, קימל, מליסה, קמומיל וכו'
אך לדעתי שום דבר לא יפתור את הבעיה באמת עד שלא תבדוק מה הגורם לה ותטפל בגורם.
למשל, האם עשית בדיקה להליקובקטר פילורי?
כי אם החיידק הזה גורם לתופעה שאתה מתאר חשוב לטפל בחיידק.
האם אתה מקשיב לגופך? האם אתה מקפיד לשמור עליו ולתת לו אכול טוב ומזין או מכביד עליו עם בשר, קפה, סוכרים ועוד....?
גורמים לנפיחות שכזאת ולגזים יכולים להיות גם:
מצב נפשי – לחץ, כעס, שמירת רגשות "בבטן" יכולים בהחלט לגרום לגזים. צריך לזכור שמערכת העיכול כולה מעוצבבת בהרבה מאוד עצבים, ובמצבי סטרס היא מאוד מושפעת. מצב דחק בקלות יכול לגרום לעיכול מהיר מידי, או לשיבוש בהרמוניית העיכול. במצב כזה הגוף לא מספיק לעכל או מעכל באופן לא שלם את המזון, ויכולים להיווצר גזים. כשכועסים או שומרים רגשות בפנים, עשויה להתפתח עצירות שיכולה אף היא לגרום לגזים – אם זה המצב, נטפל בגזים על ידי טיפול בגורם הנפשי.
אכילת סוכרים – סוכר עשוי לתסוס במערכת העיכול ולגרום לגזים. – במקרה כזה, נרצה לטפל במקור על ידי הוצאת או הפחתת המתוקים מהתפריט, שינוי בהרגלי האכילה, למשל: לא לאכול אבטיח מיד אחרי ארוחה כבדה.
אכילת יתר - כמעט כולם מכירים איך ארוחה גדולה – למשל בליל הסדר, או אחרי צום של כיפור – יכולה לגרום לגזים. הגוף לא מורגל לעכל כל כל הרבה בבת אחת, והעומס על מערכת העיכול מוביל להיווצרות גזים. המטרה כמובן היא מניעת מצבים כגון אלו, אך אם היה וכבר קרו, הטיפול נעשה על ידי שימוש בצמחי מרפא שעוזרים ומקלים על העיכול ומסייעים להפחתת הגזים.
רגישות, אלרגיה או אי סבילות למזונות – באי סבילות למזון, קיים פירוק לא שלם או לא טוב של המזון, למשל עקב חוסר אינזימתי במערכת העיכול. במצב אלרגיה למזון, מדובר בתגובה חיסונית של הגוף כאשר הוא בא במגע עם סוג מזון מסויים. זה מאוד משתנה מאדם לאדם. אלרגיה היא יחסית נדירה, אי סבילות קיימת הרבה מאוד והיא די נפוצה.
(בדוק האם אין לך הטבה כאשר אתה מוריד לחלוטין מוצרי חלב מהתפריט.)
אצל כל אדם זה משתנה, אך ידועים מספר מזונות בעלי פוטנציאל גדול יותר לגרום לגזים, כגון: קטניות: שעועית, גרגירי חומוס, עדשים, סויה, אפונה.
פירות יבשים: צימוקים, תמרים, משמשים.
ירקות ממשפחת המצליבים: כרוב, ברוקולי, כרובית וכדומה.
וגם: בצל, שום, תירס, תפוחי אדמה, שומשום, ממתיקים מלאכותיים, מוצרי חלב, מזון מטוגן, גלידות ועוד...
שעות אכילה – אכילה מאוחרת בלילה או בשעות בהן מערכת העיכול אינה בפעילות מלאה, יכולה לגרום לגזים. הטיפול יהיה הכוונה והסברה לאכילה בשעות נוחות יותר למערכת העיכול (מצאתי שנתון זה משתנה בין אנשים שונים).
מחלות מערכת עיכול – גזים יכולים ללוות מחלות כגון 'תסמונת המעי הרגיז', מחלות מעי דלקתיות כגון קרוהן וקוליטיס, בעיות בכיס מרה, היפוכלורידריה (תת חומציות), עצירות וכיוצא בזה.
כאן ההתייחסות שונה והטיפול הנטורופתי הרבה יותר מורכב. מחלות כגון קרוהן , קוליטיס ומעי רגיז מערבות במקרים רבים את המערך הנפשי ויש לתת עליו את הדעת בטיפול ולשלב טיפולים בתחום הגוף-נפש
שימוש בתרופות – שימוש בתרופות יכול להחמיר מצב גזים אצל אנשים מסויימים. גם נטילת אנטיביוטיקה, הפוגעת בפלורת החיידקים הטובים במעי, עשויה לגרום להופעת גזים.
אכילה לא נכונה – אכילה מהירה ואי לעיסה מספקת, מגדילים את בליעת האוויר שאכן גורם לתופעת גזים או מחמיר אותה.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרההה דחוףשני18/12/2008
שלוםם.. כשאני מגלחת תאיבר המין או תרגליים וזה יש לי נקודות אדומותת כאלה הרוב יש לי באיבר המין..מה אני יכולה לעבשות בשביל שזהה לא יהיה ליי..?? ואני רוצה שיהיה לי עור חלק ובלי פצעים איך אני עושה זאת??בבקשה תעזרי לייי
עזרה בדרך....
איה הוד19/12/2008יש לבדוק את הסבון או החומר אותו את מורחת לפני הגילוח!
יש למרוח קרם קלנדולה או אפילו טראומיל או אלוורה לאחר הגילוח להרגעת העור מהאדמומיות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף:]]שני18/12/2008
מה אוכלים בשביל שיהיה לי שילשולים?
דחוף
איה הוד19/12/2008הי סיוון,
שלשולים אינו מצב טבעי ונכון עבור הגוף.
זהו מצב שנוצר רק כשהגוף מנסה להיפטר ממשהו שמזיק לו.
כאשר את משלשלת את גם מאבדת הרבה נוזלים אך גם לא סופגת מהמזון את הויטמינים והמינרלים החשובים - מה שעלול להוביל לחסרים תזוניים, עייפות, נשירת שיער, עצבנות, דיכאון ועוד.
צריכה להיות 1-3 יציאות נורמליות ותקינות בכל יום. לא קשות ולא רכות מידי.
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםרוני18/12/2008
שלום רב, התיעצתי פה לא מזמן בקשר לסבוריאה בקרקפת עכשיו יש לי דבר חדש, יוצאים לי מידי פעם פצעים כמו פצעי בגרות אבל באזור הבטן, בסביבות הטבור. ועכשיו ראיתי 2 גם קרוב לבית השחי, בחלק האחורי של הגב רופאת עור נתנה לי טיפול של מריחת אנטיביוטיקה נוזלית לאחר רחיצה בלקטופיל, נלקחה דגימה של ראש הפצע למשטח אני ממש מודאגת, הסבוריאה בקרקפת עוברת וחוזרת כל הזמן ועכשיו הפצעים האלו יש לי הרגשה שהגוף שלי צועק הצילו ולא יודעת בדיוק ממה אני אוכלת אוכל מגוון, עוף , הודו, (לא בקר), פירות וירקות, במוצרי חלב הפחתתי בזמן האחרון אבל עדיין אוכלת, ביצים ולחם רגיל. יש לי כולסטרול גבוה, ואני עכשיו בהפסקת תרופות עקב תופעות לוואי ואמורה להתחיל שוב לקחת , אבל אין קשר לפצעים כיזה קרה לי גם בלי קשר לתרופות האלה. בבקשה, האם יש רעיון כלשהו לסיבה לבלגן הזה בזמן האחרון? תודה רבה ובריאות
פצעים
איה הוד19/12/2008הי רוני,
כיף שאת חוזרת להתייעץ איתנו כאן :-)
אכן, הגוף שלך צועק הצילו...
כמו שאני רואה זאת את זקוקה להכוונה רצינית בנושא התזונה ואף לעבור תהליך של ניקוי רעלים!!!
הפצעים אינם יוצאים סתם ושום משחה חיצונית לא תעזור לטווח הרחוק מאחר והבעיה היא בכלל פנימית ומתחילה מבפנים!
גשי לנטורופת עם בדיקות הדם שלך לצורך אבחון וטיפול.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי חרדהענתי17/12/2008
האם יש משהו מועיל בזמן התקף חרדה
חרדות
איה הוד19/12/2008תלוי בעוצמה שלהם ובגורם להם ותלוי הרבה גם במי את ובמבנה האישיות שלך.
דברים טבעיים שיכולים לעזור הם כדורי "נרווהיל" או טיפות רסקיו.
אך אם המצב חוזר על עצמו וזה קבוע אין כמו טיפול מעמיק ורציני שמשלב שיחה, הרפייה, דימיון מודרך או כל טכניקה ברפואת גוף-נפש, תזונה (יש דברים בתזונה שיכולים להוות טריגר לחרדה ויש לעומתם דברים שתרצי דווקא כן להקפיד לאכול מאחר והם מרגיעים), צמחי מרפא וטכניקת EFT. (עובדת מדהים בזמן אקוטי של התקף)
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון וסוכר בדםדנה17/12/2008
שלום רב, אני בשבוע 7 ורמת הסוכר שלי בדם הייתה טיפה גבוהה. הרופא לא התרגש מזה- אבל אני מאוד!!! אני מתעמלת 3 פעמים בשבוע, ואוכלת נכון- ואני ממש בלחץ- לא רוצה להסתבך עם סכרת. קראתי שיש כל מיני צמחים שניתן לאכול או לשתות והם מאזנים את רמות הסוכר בדם. אני לא רוצה להתחיל לקחת כדורים אלא להתחיל במשהו יותר מתון. שמעתי שחליטות מכורכום, חילבה ועוד צמח שנקרא שיבא יכולות לעזור. האם זה בטוח בהיריון? ואיפה אני קונה חליטות כאלה- בבית טבע? לתשובתך אודה, דנה.
סוכר והריון
איה הוד19/12/2008הי דנה,
אני אישית לא נותנת בהריון שום צמח לטיפול!!!
אולי קמומיל ... וסרפד עם עלי פטל אדום בסוף ההריון.
אם הסוכר גבוה ויש לך תורשתיות לכך במשפחה אז רצוי להימנע/להפחית כמויות בהריון ממזונות סוכריים ואף מפירות (פרט לתפוח ירוק) ולאכול אך ורק מזונות עם אינדקס גליקמי נמוך!!!
אם אחרי בדיקת העמסת בוכר ראשונה בשבוע ה 24-25 התשובה לא תהיה תקינה היוועצי עם מטפל ולא בפורומים לגבי טיפול שמתאים ספציפית לך.
תוכלי בינתיים לעשות שימוש בסירופ אגבה שהוא ממתיק טעים ובריא עם אינדקס גליקמי מאוד נמוך שמותר גם לסכרתיים במידה.
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםליאל17/12/2008
אני סובלת מגזים בצורה מאוד חריגה הן מבחינת הריח והן מבחינת התדירות עשיתי את כל הבדיקות הקיימות אך הכל תקין אני יודעת שאני אדם לחוץ ועצבני מאוד ויש סיכויי שזה כתוצאה מכך? מה עליי לעשות?
גזים
איה הוד19/12/2008כאשר יש גם גזים וגם ריח רע זה יכול להעיד על תסיסה במעיים ועיכול לא שלם של המזון ואף על רמת חיידיקם או קנדידה גבוהה בעיכול!!!
האם עשית בדיקת קנדידה?
ברור שהלחץ משפיע על הנושא!!! הרי כל מערכת העיכול מלאה בעצבים וכל סטרס הכי קטן יכול להשפיע על העיכול.
לכן הייתי ממליצה לך להגיע לנטורופת לצורך התאמת תזונה שלא תגרום לגזים כולל צמחי מרפא עדינים שגם יעזרו לך להרגע ולחייך יותר וגם ירגיעו את מערכת העיכול.
יש טיפול נפלא למצב שלך !
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל, בקשר לגזים
כהן שרון21/12/2008מאוד יעיל תה שומר כמו של התינוקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף!!!רחלי ביטון16/12/2008
שלום לכם.. אני בהריון בשבוע 36.5 והעובר שלי שוקל 2100 ורוצים לעשות לי זירוז ביום חמישי כרגע אני עם פתיחה של 1.5 ס'מ ואמרו לי שיש כמה שיטות לעשות זירוז טבעי אמרו מים חמים ניסתי אך ללא הצלחה...קיום יחס מין..ללא הצלחה...למשש את הפטמות..ללא הצלחה.. יש עוד משהו שאפשר לנסות ואני לא יודעת? בבקשה תעזרו לי אני נואשת...
זירוז לידה
איה הוד17/12/2008שלום יקרה,
אכן כל מה שניסית אלו שיטות מקובלות...החל מהזרמת מים חמים על הגב התחתון, עיסוי הפטמות וכו'.
יש כמה וכמה צמחי מרפא שעושים בהם שימוש אך לעולם לא אמליץ עליהם במסגרת פורום מבלי להכיר את האדם. אין זה מקצועי.
יכול להיות שמידי פעם תתקלי באינטרנט בהמלצות על שימוש בצמח הקוהוש הכחול והשחור...אני אישית לא הייתי מייעצת לך לקחת אותם ללא השגחת מטפל מאחר ויש דיווחים שהם גרמו לבעיות ועד שזה לא יחקר רצוי לא להתחיל.
מה שכן ניתן לשתות חופשי זה תה מסרפד, קמומיל ועלי פטל אדום כל שעתיים!!!
לעשות נשימות.
ללחוץ בכל המקומות שאסורים לדיקור בזמן הריון : בכתפיים- בחלק הכי גבוה של הכתף - עיסוי במקום יעזור מאוד!
יש עוד נקודה בין האגודל לאצבע - איפה שלוחצים כשכואב הראש.
עוד נקודה: בזרת של הרגל באזור הציפורן. וגם עיסוי ולחיצות לאורך החלק הפנימי של השוק.
אם את באמת רוצה לזרז לידה בקלות פשוט לכי למדקר סיני מידיית!
ולא פחות חשוב (אין לזלזל בזה) - להשתמש בדימיון ובכוח המחשבה!!! למה הכוונה?
ובכן, ממש לראות בדימיון שלך את התינוק יוצא ושהוא כבר על הידיים שלך. דמייני את התהליך של היציאה שלו והפכי זאת למציאות (מחשבה אכן יוצרת מציאות!!!)
מקווה שעזרתי,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערליה16/12/2008
שלום לכם!! שאלתי היא כזאת איך ניתן לצבוע שורשי שיער שמלבינים ,בדרך ההכי טבעית וארוכה,לאשה שבהריון תודה
צביעת שיער
איה הוד17/12/2008הי יקירה,
אנא הפני שאלה זו לפורום שיער :-)
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים בעור אחרי פצעיםמאיה15/12/2008
שלום רב! אני לא יודעת מה הבעיה אצלי . אף פעם לא היו לי פצעים אפילו לא בגיל ההתבגרות, אולי זה קשור לזה שאני אחרי 2לידות אחת אחרי השניה ויש שינוי הורמונלי?! בשנה אחרונה יש לי פצעים מדי פעם,אבל ממש חמורים, כאשר פניתי לרופא עור, התשובה היתה "אקנה מזוהם" אחרי הטיפול של קרם לילה+ג'ל יום+אנטיביאוטיקה ל 24 יום :( , זה עבר, אבל נשארו סימנים בפנים, אפנים כל הזמן יבשות ובאזור של הפצעים יש קילוף,בלי מייק אפ אני לא יוצאת מהבית. הפצעים חוזרים מדי פעם. בבקשה אולי יש משהו טבעי לטיפול בבעיה זו?!
סימנים בעור אחרי פצעים
איה הוד15/12/2008יש כל כך הרבה דברים לעשות מבחינה טבעית, החל ממסכות חימר שיתנו מענה נהדר גם לזיהום וגם לסימנים על העור לאחר הפצעים, וכלה בשימוש בשמנים אתרים כדוגמת לוונדר ושמן עץ התה.
אני ממליצה גם על ניקוי הפנים כל יום בחליטה שאת מכינה מתה קמומיל!
שירי כאן אוהבת להמליץ ובצדק גם על שימוש במשחת רסקיו ועל שימוש בסבון לפנים או משחה על בסיס הקלנדולה הידועה כמסייעת רבות במבים אלו, וכמו כן מבצים בהם הפצעים משאירים צלקות או כתמים.
וכמובן, אין בכלל ספק שיש קשר למצב זה ולמה שאת אוכלת ושותה - לכן רצוי לגשת לטיפול אצל נטורופת.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)