מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיתרי הקוליונתן15/12/2008
עוד שלושה ימים יש לי הופעה עם להקתי במועדון,אני זמר וצריך לאמץ את קולי בשיר מסוים. מה מומלץ לעשות כדי להרגיע ולחזק את מיתרי הקול בטווח קצר זה? מקווה שתענו בהקדם, יונתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיתרי קול
איה הוד15/12/2008יונתן,
שירי נתנה פה בפורום לא פעם אחת, מתכון מדהים מניסיונה של אמה בדיוק למצב זה (או יותר נכון לטפל ולמנוע צרידות של זמרים מאימוץ של מיתרי הקול - ראה 3 נושאים מתחתינו פה: "צרידות".
בנוסף, יש מוצר הומיאופתי מדהים שלדעתי כל זמר צריך קבוע בארון התרופות שלו:
"הומווקס" של חברת בואורון!!!
HOMEOVOX
בהצלחה :-)
והופעה מוצלחת
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצק'וניםמתבגרת14/12/2008
שלום אני בת 18 ויש לי חצקונים בפנים. אני רוצה תרופת סבתא כדי לטפל בזה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. אשמח עם תענו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
שירי חבקין15/12/2008שלום רב למתבגרת
דווקא מדי שבוע אנחנו עונות על שאלה זו
כנראה שאת בחברה טובה...
ישנן מספר פעולות עליהן המלצתי
1. מסיכת חימר ירוק - קונים בבית טבע ומבצעים לפי הוראות
שעל העטיפה. נשארים עם המסיכה שעה ומעלה . אפשר גם
לישון איתה.
2. שוטפים במיים פושרים ובסבון המכיל שמן אתרי לבנדר
ו/או עץ התה
3. מורחים משחת קלנדולה או משחת רסקיו להרגעת העור
וטיפול בפצעים.
כל הנ"ל אינו מייבש את העור ואת הפצעים אלה ממש
מסייע לריפוי .
ועוד תוספת חשובה היא התזונה. להמנע ממאכלים
שמנים מטוגנים, מפיצוחים, ביצים ושוקולד.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זנגווילנעמה14/12/2008
לאיה שלום רב!!! קראתי באתר שלך על צמח הזינגוויל ,בתכונותיו כתוב שהוא מרחיב כלי דם ומוריד לחץ דם ובשימושים הרפואים כתוב שנועד לאנשים שסובלים מקור ולבעלי לחץ דם נמוך . לא הבנתי: יש לו נטיה להוריד לחץ דם, או להעלות, למי מתאים יותר ? תודה לך ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על הזנגוויל
שירי חבקין15/12/2008שלום רב נעמה
הזנגוויל אכן צמח עוצמתי .
הוא מחמם וממריץ את הדם לכן הייתי ממליצה
עליו לבעלי לחץ דם נמוך ולסובלים מקור וממחלות קור.
כמו כן הוא טוב לבחילות ולכאבי בטן.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זנגוויל
איה הוד15/12/2008שלום נעמה,
זנגוויל נכנס בקטגוריית הצמחים המחממים והחריפים - לכן הוא ממריץ וגורם להרחבת כלי הדם המצויים מתחת לפני העור. למרות תכונה זאת, השפעתו על הפחתת לחץ הדם היא מאוד לא משמעותית והוא מהווה רק חלק קטן מהטיפול השלם ביתר לחץ דם אם בכלל!!!
אך בגלל תכונת ההמרצה שלו כתבלין/צמח חריף, יש לו גם נטייה להמריץ את סירקולציית הדם ופעילות הלב - מה שעל פניו יכול להעלות לחץ דם - אך בפועל, במינונים המקובלים לשימוש (ראי בהמשך) זה ממש לא קורה, ולכן, אין לי מניעה לעשות שימוש בצמח אצל מי שסובל מלחץ דם גבוה אלא אם אראה אינדיקציות כגון עודף חום ברור או אודם בפנים וכדומה
שורה תחתונה: למרות התכונה המרחיבה כלי דם והתכונה הממריצה פעילות לבבית, עדיין השפעתו של הזנגוויל על לחץ הדם היא לא משמעותית בעליל (בייחוד במינונים המקובלים לשימוש שהם בין 5%-10% מכלל הפורמולה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית הכינים חוזרתרונית6513/12/2008
מה לעשות בעית הכינים חוזרת נאמר לי על טיפול בשמן זית מישהי יודע האם הוא באמת מועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כינים
איה הוד14/12/2008שמן זית בשילוב עם שמן רוזמרין יכולים להועיל במניעה.
אך מניסיוני כדי לטפל צריך משהו חזק יותר.
יצאו כמה מוצרים חדשים לאחרונה למדפי בתי המרקחת - בררי לגביהם והתחילים טיפול.
כמובן שיש ליצור קשר עם הגן/בי"ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכינים
שירי חבקין14/12/2008שלום רב
בעבר פירסמתי פה מתכון לטיפול בכינים
כולל מניעת הדבקות
100 מל שמן בסיס (שקדים,זית או כל שמן צמחי בכבישה קרה)
10 טיפות של כל שמן אתרי מהרשימה הנ"ל:
לבנדר
עץ התה
רוזמרין
אקליפטוס
מערבבים היטב, מורחים על שיער לח ומסרקים במסרק צפוף
שוטפים את השיער.
חוזרים על הפעולה במשך יומיים שלושה ברציפות
ולאחר שבועיים שוב למקרה ששכחנו מישהו
למניעה מורחים כמה טיפות מאחורי כל אוזן לפני ששולחים
לבית הספר ולגן.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מרפאים ציפורניים אחרי בנייהבתאל13/12/2008
הציפורניים שלי הרוסות מהבנייה כול מחזק שאני מורחת שורפות לי הציפורניים! אולי יש משהו שירפא אותם מהר יותר?
ציפורניים
איה הוד14/12/2008חשוב לוודא שאינך סובלת ממחסורים תזונתיים.
שתיית עשב חיטה/שעורה כל יום מחזקת משמעותית את השיער והציפורניים לאורך זמן.
פשוט אכלי נכון, שתי הרבה מים, והניחי להן לגדול מחדש בשלווה.
הרבה סבלנות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בראששילי11/12/2008
תשובה
פצעים בראש
איה הוד11/12/2008עיסוי הפצעים עם שמן עץ התה
מריחת רסקיו גם יכולה להועיל מאוד
עם חימר יהיה קצת קשה לטפל בקרקפת....
חפיפה עם תמצית קלנדולה אף היא יכולה לעשות פלאים...
חשוב:
יש לדעת מה מקור הפצעים ואיזה סוג פצעים אלה בשביל להציע לך משהו קצת יותר רציני וספציפי.
אם זה תגובה אלרגית לשמפו כלשהו יש לבחון את הנושא, אם זה כתוצאה ממשהו שאתה אוכל יש לבחון גם את זה, אם זה מופיע במקביל לפצעים באיזורים אחרים בגוף (גב, זרועות, עורף וכו') אז ההתייחסות שונה....וכודומה.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליפות ראש ופצעים לבת 27
מיטל04/02/2009שלום רב, במהלך כלל חיי ליוו אותי קליפות הראש, אולם הם הופיעו במידה מועטה, לתקופה קצרה. בשנה האחרונה אני מוצאת עצמי לא מפסיקה לסבול מקליפות ראש אשר "מתפזרות" ומלכלכות את כל שערי. ביוני 2008 פניתי לרופא עור והוא נתן לי שמפו טיפולי ואף נוזל למריחה על הקרקפת. יצויין כי הקשקשים/ קליפות הראש לא נעלמו עם הטיפול בהם. בחודש האחרון מצבי החמיר. ראשי מלא בפצעים ובמקום לתת להם לעבור אני מנסה לסלק אותם ולקלפם. דבר זה יוצר ליכלוכים לבנים בשיער, כאב במקום הפצע. שאלתי היא: א. ממה נגרמים קליפות הראש? ב. כיצד ניתן לרפא זאת? האם כאשר אני לא אגע בפצעים הם יעלמו? אני כבר די מיואשת.... מודה לך מאוד מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קליפות ראש
איה הוד05/02/2009הי מיטל,
אינני יודעת לומר לך מה הגורם לקליפות הללו.
תוכלי לעשות שימוש בספריי בשם "אלו-פירסט" ואחרי חודש לראות אם זה משנה את המצב.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותנועה10/12/2008
שלום האם יש תרופות סבתא להורדת פצעי בגרות לפחות משבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
שירי חבקין11/12/2008נועה שלום רב
1. שימוש בסבונים טבעיים המכילים עץ התה ולבנדר
2. להכין מסיכה מחימר ירוק - מאוד יעילה- להשיג בחנויות טבע
להשאיר לפחות לשעה ואם אפשר אז אפילו למשך לילה שלם.
לשטוף במיים פושרים.
3. למרוח משחת רסקיו או אלוורה טבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פצעי בגרות
איה הוד11/12/2008מצטרפת לכל אחת ואחת מההמלצות של שירי!
מוסיפה לשמור על נושא התזונה ולהימנע ממתוקים, סוכרים, מטוגן וכמובן מלחצים וסטרס.
ולשתות המון מים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידה צבע קפהורד10/12/2008
האים ישנה אפשרות ע"י תרופות סבתא להסיר כתם לידה בעור לא בולט שמעתי פעם על פפיה האם זה נכון? מה עוד יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לידה
שירי חבקין11/12/2008לורד שלום רב
עד כמה שידוע לי אין דרך להסיר זאת באמצעות צמחים
או משחות טבעיות.
שמן קלנדולה ידוע כמפחית כתמי פיגמנטציה קלים
אולם לא מספיק חזק לטיפול בכתם לידה.
פאפאיה הוא פרי נהדר ובאנזימים שבו ניתן לטפל בבעיות
שטחיות של עור וגם בקיבה אולם שוב, לדעתי כתם לידה
זה מצב מולד וקבוע אותו יהיה קשה לפורר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאליאל10/12/2008
אי מחפשת צמחים מסויימים שיכולים לעזור לי בכל הנוגע לשיער יבש לחצים נפשיים ,דאגות ,מצבי דיכאון קלים ללא סיבה ,גזים ,נפיחות בבטן עייפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא
שירי חבקין11/12/2008ליאל שלום רב
כיוון שכתבת רשימת מכולת של בעיות אמליץ
על צמח שהוא כמו כלבו לטיפול בכל אלה ויכול בהחלט
לעזור בכל מה שציינת:
צמח הנוני מהוואי ידוע והוכח כבר במחקרים רבים
כמחזק פנימי , מחזק מערכת העצבים, מעודד ומפיג דיכאון
מחזק ומשפר את מצב השיער והציפורניים, מחזק את
פלורת המעיים ועוזר במקרים של נפיחויות וכאבי בטן.
כמו כן הוא טוב לעייפות ולבעיות של סוכר לא מאוזן בדם.
יש לקחת כף מהמיץ פעם ביום על קיבה ריקה.
אפשר לעלות את המינון לפעמיים ביום.
מתחילים לראות שיפור לאחר כשבועיים של שימוש.
וכמה דברים אחרים אותם תוכלי לרכוש או להכין :
לשיער- מסיכות חוחובה ורוזמרין.
לגזים וקיבה עצבנית - חליטות של זרעי שומר, אניס וקמומיל
דאגות, לחצים נפשיים מצבי דיכאון - פרחי באך!
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כוויות קלותנגיעה הוליסטי10/12/2008
פעם נאמר לי שבמקרה של כוויה או חום באיזור מסויים בגוף משתמשים גם באומצה (סטייק מהמקרר) מניחים על האזור האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויות
שירי חבקין11/12/2008שלום לנגיעה הוליסטית
אני לא מכירה את השיטה הזו אולם סביר להניח
שהקור ירגיע את הכוויה באותה דרך בה גם קוביית קרח
תרגיע.
ההמלצה הטובה ביותר היא למרוח מיידית ג'ל אלוורה טבעי.
ניתן להקפיא במגש הקרח שלנו ג'ל כזה ואז בשעת הצורך
יהיה לנו קר וטרי.
באם אין אלוורה אפשר להניח פרוסות של תפוח אדמה
שסופח את החום והכאב.
ממש צ'יפס תוצרת בית...
ועוד מצרכים שעוזרים הם שמן אתרי לבנדר, שמן אתרי עץ התה
שעלולים לשרוף מעט במגע עם העור .
לטפטף ישירות טיפות של רסקיו רמדי, מאוד עוזר
או למרוח משחת רסקיו.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שינייםמישהי09/12/2008
אילו דרכים טבעיות קיימות להלבנת שיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים
שירי חבקין11/12/2008לפי המלצה של דר' דניאלה שפיגלר
רופאת שיניים שמשלבת טיפול שיניים
ורפואה עממית או כפי שהיא מכנה זאת
טיפול שיניים הוליסטי:
לשפשף בעלי מרווה
לצחצח שיניים עם אבקת חבר ומעט טיפות
של שמן מרווה או לימון
שיטות אלה לא יעבדו במקרים שהשן מצופה
בציפוי מלאכותי.
כמו כן יש להמנע משתייה של משקאות
עם צבעים, קפה, יין אדום .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול מציקענת09/12/2008
לפני כמה ימים התחלתי להשתעל .. תחילה זה היה לא משהו רציני..שיעול מאוד פשוט למדי..אך זה הלך ותהגבר ובשעות הבוקר לרוב , בין 10 ל11 השיעול ממש חזק ואני כמעט נחנקת אחרי זה שאני מגיעה הביתה השיעול נחלש ...אבל אם לא אטפל זה כנראה שזה יתגבר ויהיה גם בשעות הללו.. כיצד אפשר למנוע זאת? זהו שיעול ממש מציק..עם לכה פה ושם..ללא צינון וכאבי גרון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול טורדני
שירי חבקין11/12/2008ענת שלום רב
נסי לשתות חליטות של מרווה וקורנית(טימין)
ובנוסף לפחות שתי כוסות של קמומיל ביום.
באם זה לא עוזר אז קחי סירופ של וולדה
בשם הולסטן אלקסיר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםאמירה09/12/2008
היי יש לי טחורים כבר יותר משנתיים בהתחלה היה לי פיסורה וכאב לי נורא , אבל כבר שנה אין לי בכלל כאבים אבל עדיין יש לי טחורים שמפריע לי המראה שלהם. האם יש תרופה להעלמתם ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטחורים
שירי חבקין11/12/2008אמירה שלום רב
הצמח בו משתמשים לבעיה זו הוא הממליס
נסי למצוא משחה שמכילה ריכוז גבוה בחנויות הטבע.
יש למרוח לפחות פעמיים ביום והוא אמור לסייע לכווץ
את הטחורים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טחורים
איה הוד11/12/2008שלום אמירה,
רישמי בגוגל את המילים:"תכשיר חדש אנוקריו"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידותיונית09/12/2008
בחצי שנה האחרונה הקול שלי החל להיות צרוד מאוד , ולפעמים אפילו לא שומעים מה שאני אומרת הרופא אמר לי שיש לי יבלת בגרון ושאין מה לעשות עם זה אלא רק לפנות לקלניאית תקשרות , רציתי לדעת האם יש תרופת סבתא לתופעה הזו? תודה יונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות
שירי חבקין11/12/2008יונית שלום רב
להלן תרופת סבתא שלמדתי מאמא שלי שהיתה זמרת
ופעמים רבות השתמשה בה לאחר הופעות ששחקו
את מיתרי הקול שלה ושל חבריה השחקנים.
מערבבים חצי כוס סודה וחצי כוס ריוויון ושותים לאט.
מאוד מומלץ להמעיט בדיבור ולא ללחוש! הלחישה
מאמצת את המיתרים יותר מהדיבור הרגיל.
כמו כן ישנן תרופות טבעיות לצרידות וחיזוק מיתרי הקול
כגון הומווקס של באורון או V/0/C של הרבה סנטר.
להשיג בחנויות טבע או בפארמים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
יונית15/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות סבתא לפיריוןבתאל08/12/2008
אני בתהליך הפריה מקבלת זריקות הורמונים להגברת זקיקים ,ואשמח לקבל עיצות להגביר את כמות הזקיקים
פיריון
איה הוד09/12/2008ממליצה בחום על טיפול הומוטוקסיקולוגי וצמחי מרפא!!
ישנם צמחי מרפא המטפלים בנושא הפריון אך יש לערוך לך תשאול ואבחון ולהתאים ספציפית לך את הצמחים הכי מתאימים.
טיפ: רימון מוזכר פעמים רבות בכתובים כמסייע לנושא הפריון :-) !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון לבעית הילודה
אלי02/01/2009שלום רב, על מנת לחסוך הרבה זמן וכסף הייתי מציע לך פשוט ליצור קשר עם הרב קדוש מאשקלון, הוא עם הרבה שנות נסיון ובעל הצלחה מרובה בנושה זה. 08.672.40.18 בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)