מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרופה לשיעול בזמן הנקהב.22/01/2009
היי מחפשת בדחיפות תרופת סבתא לשיעול יבש, וירלי, כשיש לקחת בחשבון שאני מניקה, ושמעתי ששימוש בדבש משנה את הטעם של החלב ואני לא יכולה לקחת סיכון שהילדה לא תאכל בגלל השינוי בטעם. כל סיוע יענה בברכה, תודה בת חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיעול
שירי חבקין23/01/2009בת חן היקרה שלום רב
בדרך כלל מומלץ לשתות קורנית ומרווה בנדיבות
בגלל ההנקה יש לשתות בערך כוס ביום ולא יותר
כמו כן קיים סירופ טבעי בשם הולסטין אלקסיר
של וולדה שמכיל חומרים טבעיים בלבד
ומבוסס על צמחי מרפא להקלה על שיעול
נדמה לי שגם לחברת הדס יש סירופ לשיעול
שיעולית או משהו כזה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיעול והנקה
איה הוד23/01/2009הסירופים הטבעיים מעולים!!!
הסתייגות אחת: יש לשים לב שהם לא מכילים צמחים כגון מרווה היכולים לייבש חלב בהנקה.
אני ממליצה לך לשתות הרבה תה קמומיל (אנטי ויראלי) - לפחות 3 כוסות ביום!
אם את מעדיפה לא לאכול דבש אפשר פשוט להכניס לתפריט הרבה שום ובצלכ"אנטיביוטיקה" טבעית.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשמירה22/01/2009
שלום! יש לי שיער מתולתל יבש מאוד ואני משתמשת לקרם לחות לשיער בצורה קבועה כדי לסדר אותו כל פעם אני שמה כמות דיי גדולה על שיער לח ומגלגלת את התלתלים בעצמי לשיער אין כבר שום שומן טבעי ואם אני לא שמה קרם לחות אין לו כלל צורה הוא יבש ונפוח והתלתלים כבר הרוסים... ניראה לי שזאת בעיה להרבה בנות עם שיער מתולתל... אז איך צריך לחפוף ולטפל בשיער כדי שיהיה בריא? מה לגבי קרמים לשיער? איך אפשר להרגיל את השיער להיות יפה בלעדיהם? ובכלל מה לעשות כדי שיחזור להיות בריא וטבעי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיער יבש
איה הוד23/01/2009מירה יקרה,
הפיתרון אינו רק בחיפוש אחר מזור חיצוני של קרמים, משחות ומסכות אלא בשילוב עם טיפול פנימי!
הזיני את השיער מבפנים עם מיץ עשב חיטה טרי כל בוקר על קיבה ריקה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות טבעיות לטיפול בבצקת במיתרי הקולאיה הוד22/01/2009
שלום לכולם
רציתי לדעת אילו תרופות טבעיות קיימות לטיפול בבצקת במיתרי הקול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצקות
איה הוד23/01/2009שלום מזל,
האם קיימות בצקות באזורים נוספים בגוף?
והאם ידוע לך אם קיים שם גם תהליך דלקתי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצקת במיתרי הקול
אלינער מתן21/02/2009שלום יש לי בצקת במיתרי הקול מהי הדרך המהירה ביותר לטפל בזה אני צריכה להעביר סדנא בעןד יומיים כרגע אני מתקשה לדבר כשאני מדברת אני צריכה להתאמץ להפיק את הקול בעצם כמו לצעוק תודה אלינער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיתרי קול
איה הוד22/02/2009
אלינור מקסימה,
קודם כל לא לדבר בכלל :-)
דבר נוסף: R45 של ד"ר רקווק
ואף הנוסחה ששירי מרבה להציע כאן בפורום בכל מה שקשור לצרידות ולגרון - תוכלי לחפש פה בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיתרי הקול
שירי חבקין23/02/2009V O C כדורים הומאופטיים לחיזוק
מיתרי הקול ולצרידות ובצקות
של חברת BOIRON
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת פצעים של פסוריאזיסאיה הוד21/01/2009
שלום,
האם יש תרופת סבתא שיכולה להעלים פצעים של פסוריאזיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
שירי חבקין21/01/2009אורית שלום רב
ניתן רק להרגיע את התסמינים ולשפר במעט
את מראה העור.
בכדי לטפל בבעיה לעומק יש לפנות להומאופטיה
או לטיפול סיני כשמתייחסים לפסוריאזיס כמו
שמטפלים באלרגיה.
משחת נוני שמורכבת משמן זית וצמח הנוני
מסייעת במעט לשיפור העור והרגעת הגרד
באם יש ואדמומיות
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פסוריאזיס
איה הוד21/01/2009שלום אורית,
אני יכולה לומר לך כמי שסבלה (אני בכוונה משתמשת בלשון עבר) מפסוריאזיס מגיל מאוד צעיר, שפצעים של פסוריאזיס לא באמת יכולים להעלם עם טיפולים חיצוניים בלבד כי הבעיה מתחילה מבפנים גם ברמה הפיזית וגם ברמה הרגשית - נפשית.
אני ממליצה בחום לגשת לטיפול נטורופתי!!!!
קראי על כך באינטרנט.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב טיפולים
דנית22/01/2009איך אפשר לשלב טיפולים נטורופתיים בטיפול המשחתי אם אני משתמשת כבר שנתיים וחצי במשחה לפסוריאזיס? האם בכלל מומלץ לשלב טיפולים משני הסוגים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב טיפול
שירי חבקין23/01/2009דנית שלום רב
כפי שהדגשנו גם איה וגם אני
אין לטיפול החיצוני השפעה לריפוי התופעה
אלה רק להקלה על התסמינים.
באם רוצים לשנות משהו ב"הגדרות" שיש למחשב
הפנימי שלנו, וזאת הדרך היחידה למעשה לפתור
בעיות כרוניות כגון אלרגיות למיניהן ופסוריאזיס,
יש לפנות לטיפול עמוק.
כלומר: הומאופטיה, טיפול בשיטה הסינית, טיפול
בנטורופטיה
בטיפול ההומאופטי ממליצים על הפסקה של שימוש
במשחות ובתרופות קונבנציונליות בכדי שלא
יפריעו לטיפול
בטיפול הסיני ובנטורופטיה עד כמה שידוע לי יש
אפשרות לשלב בין השניים ואולי בהדרגה להפחית
את השימוש במשחות הקונבנציונליות
בהצלחה ובכל מקרה התייעצי עם הרופא לפני
כל צעד דרסטי בכדי להיות אחראית
שילוב
איה הוד23/01/2009מסכימה עם שירי.
שימי לב שאפשר לנסות להחליף את הטיפול החיצוני במשחה על בסיס טבעי. אך שוב - אי אפשר ללא טיפול פנימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פנימי
דנית23/01/2009הבנתי.. אבל האם הטיפול המשחתי לא מהווה גם סוג של טיפול פנימי? משחה שמכילה ויטמין D זה משפר את מצב הפסוריאזיס "מבפנים". או שאני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול
איה הוד24/01/2009דנית יקירה,
אנסה להביר את זה בצורה פשוטה יותר:
כל עוד אין טיפול בשורש הבעיה הטיפול נחשב כטיפול סימפטומטי בלבד.
הגורם לפסוריאזיס אינו חוסר בויטמין D ולכן משחת ויטמין D לא תרפא אותו אלא רק תקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסור
alexander24/01/2009אהלן איה. פשוט תזמיני את הגברת המכובדת ליעוץ!!!!. רק על ידי העשיה עצמה,היא תעזר ותבין. ואנחנו ממרום ניסיוננו האישי והמיקצועי,יודעים על מה אנחנו מדברים. שבת שלום לך. רק נחת. אלכסנדר דגן N.D
הי!
איה הוד24/01/2009הי אלכסנדר,
כיף לראותך גם פה :-)
האמת?
אתה צודק!
אך במקרים מסויימים אני מעדיפה לאפשר את חופש המידע בלבד ולא להציע את עצמי.
לעיתים אני מעדיפה לתת לאדם לחקור בעצמו, ללמוד, לגלות... ואז להגיע למסקנה אם הוא עצמו מעוניין בטיפול.
רבים מהאנשים הפונים אלי במסגרת הפורומים מחפשים אחר קיצורי דרך או אחר מידע (אתה בטח יודע למה אני מתכוונת) ולכן השירות הטוב ביותר שאני יכולה לעשות זה לתת הסבר מכל הלב ולהשאיר את החיפוש וההחלטה אם או איך לפעול בידיים שלהם (הכל כחלק מלקיחת אחריות על הבריאות - אחרת מה זה שווה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס
נעמה25/01/2009שלום לכולם, תודה רבה על כל ההעצות, אני אשתמש בעצותכן, הטיפול המשחתי אכן מקל. וברור לי שיש לטפל בבעיה מהשורש. כך אעשה. שבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים לילדיםרחל21/01/2009
יש לי בן בגיל 7 והוא מוצץ אצבע ולכן כמעט רוב הזמן הוא סובל מתולעים ומדביק את שאר בני הבית, הוא משתדל לשטוף ידיים אבל לא תמיד כי הוא עם אצבע מגיל אפס, כל תקופה קצרה אני נותנת ורמוקס לכל המשפחה , אבל הבנתי שהתרופה הזאת לא מומלצת, רציתי לדעת אם יש משהו טבעי נגד תולעים חוץ משום ובצל כי הילדים מסרבים לאכול. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תולעים
איה הוד21/01/2009שלום רחל,
השאלה שלך מאוד חשובה.
אני רואה את התופעה הזאת אצלי בקליניקה כמעט על בסיס יומיומי!
לעיתים מגיעים מצבים ממש קשים שאפילו לורמוקס כבר לא מגיבים.
לצערי כל עצה שאתן לך כאן בפורום תהיה טיפול שטחי וזמני בלבד מאחר והילד ממשיך להדביק את עצמו.
אם את באמת רוצה להתגבר על הבעיה רצוי לגשת לטיפול בתזונה עם שילוב של צמחי מרפא - גם לטיפול אבל גם למניעה.
אני רואה בטיפול הזה הצלחות מאוד טובות כמעט כל יום.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באזניים אצל תינוקותענת21/01/2009
לבתי בת ה-5 חודשים יש מזה 4 שבועות נוזלים באוזן, ואני לא מצליחה לייבש את הנוזלים! ניסיתי פניסטיל (בהוראת הרופא), טיפות מי מלח, אך לשווא. הדבר מפריע לה לאכול מהבקבוק- כיוון שהיא כל הזמן עוצרת כדי לנשום. יש המלצות/ רעיונות מכיוון הרפואה הטבעית? תודה, ענת
נוזלים באוזניים
איה הוד21/01/2009הי ענת,
אני אישית מאמינה שזה נובע , בין היתר, כתוצאה מהאוכל בבקבוק. שווה לנסות להחליפו למשהו פחות אלרגני.
לאחר מכן, יש לגשת לנטורופת ואף להומיאופת לטיפול רציני.
באהבה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו שהיה אצלנו
ליאת22/01/2009היה לנו כל הזמן בעיות אוזניים- נוזלים ודלקות כמו שהציעו לך פה לנסות לעבור לבקבוק אחר, גם לי הציעו ועברתי לבקבוק של בי פרי שיש לו מנגנון וואקום שעוזר למנוע דלקות אוזניים.זה לא נעלם לגמרי אבל הבעיות נהיו נדירות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטןיוסי20/01/2009
שלום, איך אפשר להעביר נפיחות בבטן שלא נגרמת עקב האוכל או עקב בעיה רפואית? פשוט אני רזה אבל יש לי בדרך כלל נפיחות בבטן תודה
נפיחות בבטן
איה הוד21/01/2009שלום יוסי,
אם הנפיחות קשורה למבנה גוף המקום הוא מכון כושר, אימונים ותרגילי עיצוב.
אם הנפיחות נובעת כתוצאה מבעייה טפילית כלשהי שלא ידוע לך יש לגשת לבדיקות ואז לטפל.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזנייםליאת20/01/2009
בני בן ה3.5 סובל מגיל שנה מבעיות באוזניים יש לו נוזלים באוזניים ולפני כשנה עבר ניתוח צינוריות שגרמו לו לדלקות חוזרות עד שהוצאו לפני כחודש בניתוח חוזר מאז עברנו בדיקת BERA והתוצאות מורות שיש ליקויי שמיעה כתוצאה מהנוזלים מה ניתן לעשות כדי למנוע את הנוזלים באוזניים
נוזלים באוזניים
איה הוד20/01/2009שלום ליאת,
הבעיה מורכבת מכדי לענות עליה בפרום.
פני לנטורופתיה והומיאופתיה יחד.
בנטורופתיה רואים בתזונה חלק מאוד חשוב בטיפול. חשוב לוודא להסיר מזונות אלרגניים כדי לקבל שיפור משמועתי במצב הנוזלים באוזניים. אך אי אפשר להסתפק בכך, ולכן ישנו שימוש בצמחי מרפא ותוספי מזון ואפילו המלצה לגשת לדיקור.
מעבר לכך, ישנה המלצה לטיפול חיצוני (טיפול אוזניים) על בסיס טבעי.
באהבה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיה ושירי תודה רבה רבה רבהירדנה20/01/2009
בס"ד לכבוד איה הוד ושירי חבקין היקרות, תודה רבה רבה על כל העידוד, אני אשתדל לגשת איתה גם לנטורופט וגם ננסה את תחום ההומיאופטיה. (אגב קניתי לה אלרגיל תכשיר הומיאופטי) .(ספריי הומיאופטי לאף). השתמשנו שבוע וזה נהיה יותר גרוע, אבל עכשיו יומיים שהיא הפסיקה לקחת ויש שיפור קל בנשימה שלה. האם זה אומר שהספריי עזר ופשוט בהתחלה זה נהיה גרוע יותר, כי ככה זה הומיאופטיה.כי אמרו לי שבהתחלה זה יכול להיות גרוע יותר אבל אחר כך זה אמור להשתפר בעזרת ה'. בכבוד רב ירדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה סינית
שירי חבקין20/01/2009ירדנה שוב שלום
אני מציינת כי המלצתנו של איה ושלי היתה לשלב בין
תזונה ודיקור.
במקרה של אלרגיה כרונית ואקוטית יש צורך גם בדיקור.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוניםשירה19/01/2009
שלום אני שירה ויש לי בעיה עם פצעי בגרות כבר ניסיתי הכל חוץ מתרופות סבתא אני צריכה יעוץ לתרופת סבתא תודה שירה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים
שירי חבקין20/01/2009שירה שלום רב
המלצנו פה רבות על מסיכות מחימר ירוק
אותו ניתן להשיג בבתי הטבע
כמו כן לשטוף את הפנים עם סבון שמכיל
עץ התה ולבנדר אתריים.
לאחר טיפול המסיכה והשטיפה
למרוח אלוורה רפואית או משחת רסקיו.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול מלווה בליחה אצל תינוקת בת שנהאילה19/01/2009
שלום אני אמא לתינוקת בת שנה וחודשיים. ביומיים האחרונים התחילה להשתעל . השיעול מלווה בליחה. היא ניזונה מאוכל רגיל לגמרי והנקה בלבד (ללא תחליפי חלב) האם יש דרך לטפל בשיעול בתרופת סבתא מתאימה. אנחנו חיים בחו"ל במדינה לא מפותחת ואשמח אם אוכל לטפל בה ללא תרופות קונבנציונליות. תודה אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול תינוקות
שירי חבקין19/01/2009אילה שלום רב
המלצתי כאן הרבה פעמים על הכנה של חליטת
קורנית חלשה (מספר עלים לכוס מיים רותחים)
אפשר להמתיק מעט ולתת לה לשתות כמה שהיא
מוכנה. לנסות שתשתה לפחות בקבוק אחד במשך היום.
אפשר גם לחפש סירופ טבעי שמכיל את צמח
הקורנית וגם את הסמבוק, שניהם יעזרו
לכיוח הליחה ולהפחתת השיעול.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתי בת ה-15 נושמת דרך הפהירדנה19/01/2009
בס"ד לכבוד הגברת איה הוד והגברת שירי חבקין, רציתי בבקשה לשאול בקשר לבתי בת ה-15. מזה שנים בתי סובלת מאף סתום ונושמת הרבה מאוד דרך הפה. שומעים את זה גם בקול שלה. כשהיא היתה קטנה, איזה רופא אמר להוציא שקדים ושקד שלישי, ואז הלכנו לשני מומחים לאף אוזן גרון והם אמרו שאין סיבה לנתח. אחר כך לפני כשנתיים גם הלכנו לרופא אף אוזן גרון מומחה והוא אמר שהוא אינו רואה סיבה לנתח והוא גם אמר שהיא מאוד אלרגית ושתעשה סיטי. בינתיים מאז עוד לא עשינו סיטי. הלכנו לאלרגולוג ששלח אותנו לבדיקות אלרגיה ואמרו שהיא מאוד אלרגית לאבק אבל בינתיים לא לעשות חיסונים. רק אריוס לורטדין וכו'.בינתיים המצב נראה יותר גרוע המצב עוד יותר קשה לה. בלילה כשהיא ישנה כמו עכשיו , ממש שומעים את הנשימה שלה. היא גם ישנה עם פה פתוח והלשון קצת בולט לכיוון החוצה. נוסף לכך אני רוצה לציין שהיא מקבלת הרבה דלקות סטרפט ועכשיו היא שוב באנטיביוטיקה. אני רוצה גם לציין שלבעלי יש פוליפים באף אבל הוא עוד לא טיפל בזה כי היה לו נתוח מעקפים בלב לפני כמה שנים. ועוד הערה אמרו לבעלי שהוא גדל מאוד מהר, הוא מאוד גבוה ולכן הריאות לא התפתחו מספיק וגם זה קשור לנשימה.קבענו תור לבתי לרופא אף אוזן גרון לעוד שבוע בעזרת ה'. סליחה שכתבתי כל כך הרבה , ועכשיו אני שואלת האם יש לכם איזה רעיון שיכול לעזור לבת שלי בקשר לאלרגיות שלה? האם יש אפשרות שאולי לא נצטרך נתוח או הרבה תרופות ,האם יש איזה עצה לרפואה הטבעית או לתרופות סבתא? תודה רבה רבה רבה ירדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
שירי חבקין19/01/2009ירדנה שלום רב
אני מבינה את דאגתך ומכירה את חוסר האונים של הרפואה
הקונבנציונלית בנושא אלרגיות.
אני מאוד ממליצה לך לפנות לטיפול ברפואה הסינית שזה
אומר אבחון וטיפול בדיקור ובתזונה וצמחי מרפא סינים
מנסיוני זה אולי הדבר שהכי עוזר.
אני מכירה היטב ותמיד ממליצה מנסיון אישי על דר' ראובן
ברק מתל אביב אולם כל רופא בשיטה זו שהינו מוסמך
ידע ויוכל לעזור לכם. יש כיום הטבות בקופות החולים המשלימות
שמכסות אחוז גבוה מעלות הטיפול האלטרנטיבי.
בתקווה שעזרתי
אף סתום
איה הוד19/01/2009ירדנה מקסימה,
מסכימה עם שני המומחים לאף אוזן גרון שאמרו שאין סיבה לנתח כאשר הסיבה היא אלרגיה! כאשר מוציאים שקדים הבעיה לא נפתרת היא רק נודדת למקום אחר ולפעמים אפילו גרוע יותר.
עושה רושם שמערכת החיסון של בתך בקריסה וזקוקה לחיזוק מסיבי.
האנטיביוטיקה היא הכרחית בסטרפ' הבעיה היא שבטווח הארוך זה רק מחליש אותה עוד יותר.
יש כל כך הרבה מה לעשות בנידון - ואני לא יודעת למה עד היום לא ניגשת לטיפול ברפואה משלימה. יש כל כך הרבה צמחי מרפא נוגדי אלרגיה ומחזקי מערכת חיסון שניתן להתאים לה אישית ושעובדים בהצלחה מרובה.
העצה הכי טובה שלי אלייך - לא לחכות ולגשת לנטורופתיה בשילוב עם דיקור
באהבה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת לשון וצריבותקובי18/01/2009
שלום רב, אשמח לדעת מה אפשר למרוח או לאכול בשביל דלקת בלשון, ולקחת בשביל צריבות בתודה רבה צביקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת לשון
שירי חבקין19/01/2009צביקה שלום רב
כעזרה ראשונה ולהקלה על חוסר הנעימות
אפשר לטפטף מספר טיפות של שמן עץ התה
זה מר אבל עובד.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכן...NONAME18/01/2009
יש לי בעיה שהשיער שלי מגיע לאורך מסויים ומפסיק להארך.. רציתי לדעת האם יש מסיכות שעוזרות לצמיחת השיער?
היי
איה הוד19/01/2009הי כריס,
זו שאלה מצויינת להפנות לפורום שיער כאן באתר.
בהצלחה :-)
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותיפעת18/01/2009
אני נמצאת במשקל יתר התחלתי לשתות שילוב של סירפד ושומר ורצתי לדעת אם זה שילוב טוב לעזרה בירידה במשקל.אשמח אם תענו במהרה ואם יש משהו אחר להציע אני אשמח.
המלצה
איה הוד18/01/2009
יפעת יקרה,
הלוואי וזה היה כל כך פשוט.
סרפד מעולה בגלל תכולת הויטמינים והמינרלים והברזל הגבוהה שבו.
השומר מצויין למערכת העיכול, ספיגה ונגד גזים ונפיחות.
מעבר לכך, אין בהם חומרים שמזרזים חלוף חומרים או שורפים שומנים - הם מהווים רק תמיכה בגוף בזמן הירידה במשקל שאותה משיגים בעזרת תזונה חכמה ופעילות גופנית יומיומית.
אני ממליצה על תוכנית אישית ומסודרת שתותאם לך ולא על חיפוש אחר כדורים וצמחים שמסייעים לירידה מאחר והם רק חלק קטן מאוד מהטיפול ולא מהם מרזים. בנוסף, אי אפשר להזניח את הגורם הרגשי-נפשי ואת התזונה והפעילות.
באהבה רבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)