מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משהו לעינייםמאיה19/04/2009
היי שירי,
בעקבות קריאה בפורום עשיתי שימוש בחימר הירוק וסבון שמן עץ התה- התוצאות נראו כבר לאחר הפעם הראשונה ואני מקווה שהמצב ישתפר
אני מחפש קרם/ ג'ל עיניים משהו טבעי- אשמח להמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים טבעי
שירי חבקין19/04/2009מאיה שלום רב
גם איה וגם אנוכי משתדלות מאוד שלא להמליץ על
חברות בכדי שלא נחשד בכך שאנו עושות פרסומות.
חפשי מוצרים שאינם מכילים פראבנים אלכוהול וחומרים
סינטטים.
באם תרצי את רשימת החומרים המסוכנים לעור שרוב
החברות ממשיכות לשים במוצרי הקוסמטיקה שאנו צורכים
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץ?רוני19/04/2009
שלום
מכל התכשירים שהמלצתם לטיפול בסימנים שנשארו כתוצאה מאקנה(צלקות..)מה הכי יעיל והכי מומלץ?
שמן רוז היפ
שמן לבנדר
או סבון קלנדולה?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לרותם
שירי חבקין19/04/2009רותם שלום רב
שמן רוז היפ מפחית צלקות וכתמים ולכן הוא המומלץ
נסי למצוא כזה שהוסיפו לו שמן אובליפיחה או לרכוש
גם את השמן השני ולערבב ביחס 1:1.
אם לא תמצאי אז גם הרוז היפ מצויין.
סבון קלנדולה יכול להתאים אם יש גם כתמים של
פיגמנטציה בנוסף.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשורש כף ידאילנה18/04/2009
אני סובלת מדלקת שמקרינה לכל אורך המרפק מה ניתן לעשות ברפואה הטבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בכף היד
שירי חבקין18/04/2009מוריה שלום רב
תוכלי למרוח משחת ארניקה, או משחת טראומיל
שתיהן מתאימות לטיפול בבעיה ולהפחתת הכאבים
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד במפשעהאיילה18/04/2009
כבר 6 שנים אני סובלת מגרד מטריד ביותר במפשעה האזור נעשה אדום ושורף ויש הפרשה לחה ללא צבע ניסיתי משחות שרופא עור נתן לי אבל לא עזר לי ניסיתי לשכב באמבטיה עים סודה לשתיה וכלום לא עזר לי אני ממש סובלת אפילו לעבודה אני ל א הולכת. תציעו לי מה לעשות איזה משחה טבעית. אני ממש סובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
שירי חבקין18/04/2009איילה שלום רב
נסי למרוח משחת קלנדולה או משחת רסקיו שמיועדות
לטיפול בבעיה זו. כמו כן בדקי אפשרות של אלרגיה לבדים
שאת לובשת או לאבקת הכביסה, לסבון ולכל מה שבא
במגע עם האזור שמגרד.
באם שום דבר לא יעזור נסי לפנות לטיפול בשיטה הסינית
שמשלב דיקור וצמחי מרפא כמו גם שינוי בתזונה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהאבי18/04/2009
אני בן 17 וחצי .
אני צריך תרופה שתוריד לי את השומניות בפנים וגם את האדמומיות מהאקנה .
יש דבר כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
שירי חבקין18/04/2009אבי היקר שלום רב
תודה שפנית אלינו בפורום הזה.
תוכל לקרוא פה רבות על השימוש בחומרים
טבעיים לטיפול באקנה. זו תופעה מאוד נפוצה
וכתבו עליה רבות בפורום.
בקיצור אגיד שהפתרון המומלץ הוא למרוח חימר ירוק
על הפצעים, להשאיר למשך כשעה ומעלה לפי הצורך.
לשטוף בסבון טבעי על בסיס עץ התה או לבנדר
ולסיום למרוח משחת רסקיו או אלוורה רפואית וגם
כל משחה טבעית עם אחוז גבוה של השמנים לבנדר ועץ התה.
את המוצרים ניתן להשיג בבתי טבע .
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחוריםמירי17/04/2009
היי שלום אני פעם ראשונה כאן ויש לי בעיה עם תורים
אני סובלת המון שנים ויש לי התקפות ועם משכות זה היה עובר
בזמן אחרון יש לי גירודים בלילות וחיבת מיד לעשות מקלחת עם מים רותחים להרגיע אותי או שאני מגרדת עד שיוצא דם
אני בבוקר שותה מים כוס או שתיים אל קיבה ריקה ורצה לשירותים ובזמן אחרון יש לי אצירות
אולי בגלל שאני לוקחת אל קיבה ריקה תערובת של ננא+פטרוזליה+ראש של שום +כף שמן זית זה המור להיות טוב לכולסטרול ושומנים בדם ולסוכרת אולי זה עושה לי אצירות ויש לי גירודים של תחורים עם יש משהו להרגעה טבעי????
תודה מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
שירי חבקין18/04/2009מירי שלום רב
לגבי מה שציינת שאת אוכלת לא צריכה להיות בעיה
צריך להמנע ממוצרים עם קמח לבן וסוכרים.
לגבי הטחורים תוכלי לחפש משחה בבית הטבע
שמבוססת על הממליס, זה הצמח המומלץ לטיפול
בטחורים.
כמו כן ישנה תמצית לשתיה שנקראת מורידין שמסייעת
מאוד להפחית את הסבל מהתופעה.
ולסיום את יכולה גם למרוח שילוב של שמן זית ועץ התה
להרגעה מיידית של הגרד. 50 טיפות שמן עץ התה על
100 מל שמן זית נקי.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחימרטל17/04/2009
רציתי לדעת אם החימר השאיר לי סימנים שלא ירדו אחרי כמה ימים עדיין להמשיך את הטיפול בו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר ירוק
שירי חבקין18/04/2009רונית שלום
החימר אינו משאיר סימנים. תבדקי אם השתמשת בעוד מוצר
בנוסף. בכל מקרה אם את אלרגית אולי לחימר עדיף לעשות
הפסקה ולבדוק אם זה בגללו.
עדיין לא נתקלתי באדם שאלרגי לחימר אך תמיד יש אפשרות
כזו.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםליעם16/04/2009
שלום לכן...
סובלת מזה כחודש, הרופאה נתנה לי שמן פארפין להקלה, אך ללא הטבה.. האם יש משהו שמעביר אותן בדרך טיבעית?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
שירי חבקין18/04/2009שלום ליעם
ישנה תמצית שנקראית מורידין
להשיג בטלפון 08-9224345
הם יפנו אותך לחנויות באזורך.
כמו כן להקלה מיידית לערבב
50 טיפות של שמן עץ התה
במאה מל שמן זית טהור. ולמרוח
לפי הצורך.
בנוסף כל משחה שמכילה הממליס
שניתן להשיג בבית הטבע יכולה
לעזור לכווץ את הטחורים ולהקל
על התופעה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.
ליעם19/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
ארנון20/04/2009לשירי -שזיפים טריים ללא הגבלה ככל שהגוף יידרוש -להשרות שזיפים יבשים במים חמים עד שיצופו ולשתות את המים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורבנות הפסח...ניצן16/04/2009
שלום, אני מקווה שהחג עבר על כולם בתיאבון ובהנאה כי עליי ועל בן זוגי הוא לא...
כבר 4 ימים שאנחנו לא מצליחים לעכל שום אוכל שנכנס לנו לפה ומשלשלים מהר מאוד, לו אפילו עלה החום.
ניסינו תרופה שעוזרת לשילשול- לופי קר ועדיין מטופלים על ידה ומקווים לטוב.
רציתי לשאול אם יש משהו טבעי שיכול להקל על הבטן הכואבת, הבחילות והחום.
בתחילה חשבנו שהסיבה לכך הייתה איכלה של דבר מקולקל אך לא שיערנו שנהייה מרותקים למיטה בשל כך במשך 4 ימים, על כן ההשערה הבאה שלי היא וירוס שתקף את שנינו ושום טיפול אנטיביוטי לא יועיל לכן אני מבקשת עצה טבעית.
תודה רבה!
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלגאן בבטן
שירי חבקין18/04/2009ניצן שלום רב
אכן יציאת מצריים..
אם מדובר בוירוס או בקילקול קיבה תוכלו
פשוט לשתות הרבה תה של קמומיל,אניס שומר ומליסה.
לערבב כפית מכל אחד על קנקן מים רותחים
לסנן ולשתות.
כמו כן רצוי לאכול תפוח עץ או גזר
ולהוסיף אורז מלא כשמרגישים שהגוף מתחזק.
לא לשכוח לשתות בכדי לא להתייבש
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת סבתא מעניינת...אני16/04/2009
שלום לכן.
מישהי שמעה על שימוש בזרעי חילבה לצורך הגדלת החזה?
מסתבר שזוהי אחת מהסגולות הידועות של החילבה... אני מעוניינת לנסות את העניין ורציתי לשאול אם מישהי יודעת איך כדאי להשתמש בזרעים לצורך זה?
במקום מסוים קראתי שכדאי לעסות את החזה עם שמן קיק ואבקת זרעי חילבה...
אשמח לשמוע טיפים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין
שירי חבקין18/04/2009לאני המקורית
מעולם לא שמעתי על כך.
החילבה מצויינת בעיקר להפחתת רמות הסוכר בדם.
אם את מנסה וחווה הצלחה בניסוי נשמח לשמוע על כך.
מה שבטוח ...ריחה של החילבה עלול להרחיק ממך
אנשים למספר ימים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאילה לנטורופתיתקרין16/04/2009
שלום!
מיולי 08 ועד לפני חודשיים טיפלתי אצל נטורופתית אירידיולוגית שנתנה לי המון צמחי מרפא ותפריט ללא טיפת סוכר, בחודשיים האחרונים הפסקתי עם המון דברים בעיקר שקדים ואגוזים ונוגעת מידי פעם (בערך פעם ביום כפית או שתיים של מתוק דבש/שוקולד...),
אני לא מצליחה להיפטר מקרקפת מיובשת כולל מסגרת הראש, ולאחרונה חשה בתולעים , מה את מציעה לעשות (הייתי חוזרת לרופאה שלי אך הסכומים.....) (אני כעט בהריון שבוע שביעי)
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי אולי גם את תוכלי לעזור לי
קרין16/04/2009אודה לך מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לקרין
שירי חבקין18/04/2009קרין שלום רב
אשמח לעזור אך עלי לדעת איזה צמחי מרפא את שותה.
לגבי התולעים ישנו מיצוי עדין של שיבה שיכול לעזור.
יש להשתמש במתינות בשל ההריון.
מחכה לשמוע ממך
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
קרין19/04/2009תודה רבה על תגובתך
את הטיפול אצל הנטורופתית סיימתי בינואר , אני לא שותה יותר צמחי מרפא לכן אני גם לא זוכרת את המרכיבים . הייתי שותה 4 תרכובות : לניקוי הכבד, לחרדות, למערכת העיכול (קנדידה) ולמערכת החיסונית-אם חשובים המרכיבים אני יכולה לברר.
אמרו לי שלתולעים צריך לאכול גרעיני דלעת (קלופים לא קלויים) האם זה נכון?
היכן אני מוצאת את המיצוי שהמלצת עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים
שירי חבקין19/04/2009קרין שלום רב
לגבי המיצוי תוכלי להזמינו דרך חברת ברבי. אני אשיג
את הטלפון עבורך במשך היום.
לגבי המרכיבים אז בוודאי שהם חשובים אחרת
אני לא יכולה לדעת על מה להמליץ לך.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
קרין19/04/2009משום מה אני לא מצליחה להעבור אל הפורום את המרכיבים (באנגלית) ניסיתי פעמיים זה פשוט לא עובר, אז לא נורא תודה לך בכל זאת.
רק אם תוכלי להגיד לי מה לעשות עם היובש בראש האם שמן רוזמרין עוזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לקרין
שירי חבקין21/04/2009קרין שלום רב
שמן זית ובתוכו שמן אתרי רוזמרין
עד 40 טיפות רוזמרין ל-100 מל שמן שקדים
אפשר לחלק את השמן לחצי כמות שמן שקדים
וחצי כמות שמן חוחובה שהינו מצויין לשיער
יבש ולקרקפת יבשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת טראומילאורנית15/04/2009
הבנתי ממך שכדי למרוח אותה גם אחרי טיפול אפילציה. זו משחה הומאופטית? כמה פעמים למרוח אותה? האם ישר לאחר הטיפול?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומיל
שירי חבקין18/04/2009אורנית שלום רב
הטראומיל אכן מורכבת על בסיס הומאופטי.
היא מיועדת לטראומות כגון מכות יבשות, כאבים
וגם לבעיות עור קלות.
לגבי אפילציה דווקא הייתי ממליצה על משחת הרסקיו
שהינה עדינה ויכולה להרגיע ולעזור לעור להחלים במהרה.
להשיג ברוב בתי המרקחת שמחזיקים את הרסקיו רמדי.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטראומיל
מילה17/07/2011בני בן השנתיים קיבל מכה בשפה והיא קצת נפוחה האם אני יכולה למרוח לו את המשחה טראומיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטראומיל - תגובה
שירי חבקין20/07/2011כן בוודאי, אין בעיה למרוח אותה על השפתיים בכל גיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם משחת קלנדולה ?
ללין25/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלנדולה
שירי חבקין26/04/2009ללין שלום רב
הקלנדולה מיועדת בעיקר לבעיות עור קלות, חררות
ותפרחת חיתולים. כמו כן משתמשים בצמח זה להפחתה
וטיפול בפימנטציה קלה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טראומיל
איה הוד26/04/2009הי אורנית
אני מסכימה עם שירי - משחת הרסקיו מדהימה!!!
לגבי הטראומיל - תני לי לשתף אותך בכמה דברים אישיים מניסיוני:
הטראומיל היא משחה שנמצאת אצלי מפוזרת בכל הבית ובכל פינה אפשרית. אני משתמשת בה על בסיס יומיומי לכל דבר אפשרי...תאמיני או לא אבל אני משתמשת בה אפילו במקום משחה לטוסיק לתינוק שלי...וזה מדהים!
רופא הילדים שלי חשב שהיא מיועדת רק לבעיות מפרקים וכאבים של שרירים והופתע לגלות מה היא עושה לעור!
אני אספר לך עוד סיפור קטן:
התחולה שלי עברה חיסון וכשהיא התעוררה מההרדמה היא רעדה והשתוללה ודפקה את הפנים שלה שוב ושוב בסורגים של הכלוב.
זה היה נורא!
כל הפנים שלה היו שחורות וכחולות מחבורות ופצעים
בכל יום מרחתי לה טראומיל על הפנים ותוך 3 ימים הכל התקלף ונעלם כלא היה!
בנוסף, בעברי עבדתי בבית מרקחת. ממול בית המרקחת היה מקום שעשה טיפולי לייזר וטיפולים של איפור קבוע. כל יום היו מגיעות אלינו לבית המרקחת נשים אחרי טיפול כזה עם מרשם לטראומיל.
גם הטראומיל וגם הרסקיו מצויינות.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע כואבת ונפוחהמאיה13/04/2009
כבר בערך שלושה ימים כואב לי האגודל מאוד! וגם התנפח. לא קיבלתי מכה פשוט התחיל לכאוב אחרי יום מאומץ בעבודה ומאז לא מפסיק.
יש רעיונות להקלה על הכאב והורדת הנפיחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
שירי חבקין14/04/2009מאיה שלום רב
תוכלי למרוח משחת ארניקה או משחת טראומיל
ניתן להשיג בחנויות טבע
בברכה
חג שמח
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווףףטל13/04/2009
שלום, כמו שאמרתם לי כאן בפורום, פעלתי על פי ההוראות ושמתי חימר ירוק על הפצעים..
ברגע ששטפתי את החימר מהפנים ראיתי כי יש לי עיגולים אדומים כמו כוויה במקום שבו מרחתי את החימר..
עכשיו, זה יעבור לי ,כלומר זאת תופעה נורמלית או שזה משו כמו כוויה...
בבקשה אני ממש צריכה עזרה..
כל הפנים שליי נראות כמו כווייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר
שירי חבקין14/04/2009רונית שוב שלום
האדמומיות היא טבעית ועוברת לאחר כמה דקות.
אל דאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהטל13/04/2009
את החימר צריך לשים על כל הפנים או נקודתית על הפצע בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר
שירי חבקין14/04/2009שלום רונית
את יכולה למרוח נקודתית על הפצעים.
אין צורך למרוח את כל הפנים
חג שמח
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)