מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה זה כדורי פרופרג'יל?שרון06/10/2008
שלום תודה על התגובה. מה זה כדורי פרופרגיל? היכן אפשר לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מידע
איה הוד09/10/2008יש לחפש באינטרנט את המילה :-) - פשוט ביותר...רק צריך להליד בגוגל.
יש המון חומר.
ניתן ליצור קשר ישירות עם החברה - לא תהיה בעיה לאתר את הטלפון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות בצוםיעל06/10/2008
שלום לך! כאשר אני צמה ביום כיפור,יש לי כאבי ראש חזקים ומקיאה המון. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צום ותופעות לוואי
איה הוד09/10/2008הי יעל,
בשנה הבאה יש לגשת לנטורופת חודש לפני המועד ולערוך ניקוי רעלים והכנת הגוף לצום!
הפרוצדורה מאוד קלה ופשוטה ומלווה בשינויים קלים בתזונה בליווי צמחי מרפא.
כאשר צמים בלי הכנה המון רעלנים משתחררים בגוף ומציפים את זרם הדם.
כל אחד יכול לחוות את זה אחרת: יש מי שסובל מכאבי ראש, או עייפות, או עצבנות, או בחילות, או סחרחורות ועוד....
עם ההכנה הנכונה את יכולה למנוע את התופעה הלא נעימה הזאת ולעבור את הצום כל כך בקלות שלא תרגישי בכיפור עבר!!!
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרעלת קיבהשרון06/10/2008
שלום, זה אני עם הגיהוקים ,היו לי הקאות ויש כאבי בטן,עייפות וחולשה. הרעלת קיבה לפי מה שהרופאה טוענת. מה אפשר לעשות במצבים כאלו? האם פירות וירקות אפשרי לאכול? בתודה שרון
הרעלת קיבה
איה הוד06/10/2008כדורי פרופרג'יל!!!!!
המון מים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי לוחה אצל תינוקת בת ארבע וחציאורית מויאל06/10/2008
יש לי תינוקת בת ארבע וחצי חודשים ויש לה לחה רבה אשר גורמת לה להישתעל עד כדי רצון להקיא בעיקר כאשר היא ישנה אשמח לקבל תשובות בהקדם תודה אמא מודאגת
ליחה
איה הוד06/10/2008ליחה בגיל הזה בדרך כלל נוצרת כתוצאה מתחליפי החלב למיניהם.
אם בתך שותה תחליף כלשהו יש לשקול להחליפו ולהסיר מתזונתה לחלוטין כל דבר חלבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת אלרגיתאלמונית05/10/2008
האם יש תרופה טבעית לטיפול בנזלת ממושכתשנובעת כתוצאה מאלרגיה
נזלת אלרגית
איה הוד06/10/2008אם הבעיה היתה נזלת רגילה וחד פעמית הייתי מציעה כל מיני תרופות סבתא לנזלת...ולא חסר כאלה. הן מערבות דבש, בצל, שום , צמחים וכו'.
אך כאשר מדובר במצב כרוני ואלרגי אני פשוט ממליצה לגשת לנטורופת לטיפול מעמיק כדי להיפטר מהבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לשיעול לתינוקואלה05/10/2008
מעונינת במידע על תרןפת סבתא לשיעול טורדני של הנכד בן 9 החודשיםץ לא שותה חלב ומוצריו וכמובן לא דבש. אשמח לקבל תשובה מידית סבתא דאגנית
שיעול בתינוקת
איה הוד06/10/2008שלום ואלה,
סירופ R9 של ד"ר רקווק!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתרופה טבעית05/10/2008
יש לי קילופים רבים בכפות הרגליים והעור קצת אדום מתחת לקילופים אלה, ובכפות הידיים יש לי עיגול אדום בכל אחת מכף היד וכשהלכתי לרופא עור הוא אמר שהוא חושב שזה פסוריאזיס אך לא בטוח... איזו תרופה טבעית יש לפסוריאזיס מסוג זה?
תשובה
איה הוד06/10/2008לפסוריאזיס אין תרופה אבל יש טיפול.
ההבדל הוא שתרופה זה כדור/משחה או כל דבר שמצפים לקחת אותו ושהבעיה תחלוף
וטיפול זה טיפול שלם שכולל בתוכו דברים רבים כולל שינוי בתזונה וזה תהליך....
כתוב בגוגל "פסוריאזיס ונטורופתיה" ותקבל הרבה תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות, הקאות ושילשוליםרומי05/10/2008
שלום, ביום רביעי התעורתי בלילה עם הקאות ושילשולים... ההקאות פסקו אך הבחילות קיימות והשילשולים גם הם..עד עכשיו. היה לי יום אחד רגוע שבוע הרגשתי בסדר. בנוסף התלווה אל זה קצת חום וחולשה רבה מורגשת בכל גופי עד עכשיו ועייפות. שאלתי היא כזאת: 1) מה אפשר לעשות כדי שזה יעבור מהר ... אני טסה בחמישי וצריכה להיות בריאה 2) מה מומלץ לאכול כרגע ומאלו מזונות יש להימנע? תודה רבה מראש =]
הי רומי
איה הוד05/10/2008במידה וזה באמת ויראלי ולא הריון....
רצוי להימנע ממוצרי חלב, בשר, קמח לבן וסוכרים
להקפיד על ירקות ופירות
לשתות טונות של מים ותה קמומיל
תה ג'ינג'ר מעולה לבחילות.
ולנוח הרבה.
תרגישי טוב,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצטננות תינוקות בני חצי שנהמיכל05/10/2008
הי. התאומים שלי כמעט בני חצי שנה עדיין לא אוכלים אוכל אלא סימילאק, מה אפשר לעשות עם שיעול ונזלת. אשמח לעזרה מיכל
הצטננות
איה הוד05/10/2008הי מיכל,
יש מוצר לשיעול בשם R 8 זה סירופ. יש אותו גם בטיפות והוא מכונה R 9
זה של ד"ר רקווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות הריון הכנה ליום הכיפוריםאירית04/10/2008
שלום אני בחודש שהשני להריון סובלת מבחילות כמעט לאורך כל היום אך בלי להקיא. בד"כ אני אוכלת או שותה משהו קטן , מסיחה את דעתי וממשיכה הלאה. ביום חמישי יחל צום יום הכיפורים ואני מאוד חוששת שיהיה לי קשה עם הבחילות אשמח לדעת האם קיים פטנט טבעי להקלה על הבחילה .
בחילות
איה הוד05/10/2008ג'ינג'ר, ג'ינג'ר, ג'יניגר (בחליטת תה, או אפילו יש בכדורים בבית מרקחת)
לימון
מציצת קוביות קרח
על כל אחת עובד משהו אחר...
נ.ב
אני הייתי שוקלת פעמיים אם לצום ביום כיפור הזה במצבך הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיהוקיםשרון04/10/2008
מה יכול להקל ולעזור בזמן שיש גיהוקים? בתודה שרון
גיהוקים
איה הוד05/10/2008יש כל מיני טכניקות בשימוש במסורתי, חלקן כולל עצירת הנשימה לכמה שניות בכל פעם עד שזה מסתדר, שתיית הרבה מים, נשימות עמוקות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים מרגיזיםתוהה04/10/2008
אני סובלת מגזים אופן קבוע. לפני שאני פונה לייעוץ בנושא הייתי רוצה לקבל אולי כמה עצות פשוטות ליישום שאולי יחסכו ממני יעוץ שדורש זמן כסף ועוד...בנוסף לעצות שתתנו לי, אולי יש שמנים שמתאימים למריחה על האזור? תודה מראש
גזים
איה הוד04/10/2008הי תוהה,
יש כל מיני סוגי גזים.
אם זה סתם גזים רגילים "מרגיזים" ...חחחח...את יכולה להירגע מאחר ולכולם יש וזה נורמלי - כל עוד הם משתחררים ולא מכאיבים ואין להם ריח רע במיוחד אז הכל בסדר.
הפתרונות לכך הם לשתות חליטות משומר, מליסה, אניס, ולעשות שימוש רב בקימל - אחד הדברים המופלאים ביותר נגד גזים.
אם הגזים הם קשים, כלואים, בעלי ריח חריף חזק, גזים המעידים על בעיה במערכת עיכול או אף על אלרגיה לסוג מזון מסויים שאת לא מודעת אליו, או תסיסה במעיים וכו' וכו'...כאן זה כבר מצריך טיפול רציני יותר.
טיפ: תתחילי לשים לב למה את אוכלת.
באהבה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרוןאלמונית03/10/2008
א.מהיכן ניתן להשיג תה גינג'ר לכאב גרון?האם הכוונה לעלים שרוכשים מחנות תבלינים וכו'.או שמדובר בשקיות תה מיוחדות שניתן להשיג בבית מרקחת ב.כמה פעמים ביום מומלץ/מותר לשתות תה גנגר עם דבש בעת כאב גרון?
כאב גרון
איה הוד04/10/2008ג'ינג'ר נראה כמו שורש.
אפשר לקנות אפילו בסופרים אם אני לא טועה, או בשווקים.
יש גם תה מוכן בשקיות של ג'ינג'ר.
אין הגבלת כמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפהמלני03/10/2008
מה עושים כשיש ריח רע מהפה לילדה?חשבתי שזה בגלל נפילת השיניים,אבל זה לא זה.
ריח רע מהפה
איה הוד04/10/2008הי מלני,
ריח רע מהפה יכול להיות אחד משני דברים בדרך כלל:
1. בעיות בחלל הפה והחניכיים...אפילו הפטות.
2. בעיות בקיבה ובעיכול
אם הילד היה אצל רופא שיניים/שיננית והכל תקין מהבחינה הזאת, יש לגשת ליעוץ נטורופתי בהקדם.
בכל אופן, תרופת סבתא ידועה לריח רע מהפה היא לעיסת פטרוזיליה.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראית ילדה שתלעס פטרוזיליה?
אורלי03/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטמי עייפות בעינייםנתנאל03/10/2008
שלום רציתי לדעת עם יש תרופות סבתא לגבי קיטמי עיפות אני עובד משמרות לילה .. ועם אני לא עובד אני כמה שיותר מנסה לישון כדי להשלים שעות שנה וכלום לא שיפור במצב אשמח מאוד להצעות
קטמי עייפות בעיניים
איה הוד03/10/2008הי נתנאל,
בעייתי!
בהחלט לא פשוט.
הפכת את היום והלילה והגוף שלך מתקשה להתגבר על המצב.
מאחרו אתה כן משלים שעות שינה זה טוב, אז ההמלצה שלי אליך היא לפנות לקוסמטיקאית שעובדת עם מוצרים טבעיים - היא תוכל לסייע לך רבות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)