מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיצוי פטלרעות02/09/2008
שלום רב!!!! אני ברוך ה' בהריון שבוע 36 ורקחתי מבית מרקחת מיצוי פטל הרוקחת לא כל כך ידעה מי ומה ושאלה כל הזמן באיזה צורה אמרו לי לקחת את זה?? השאלה אם זה באמת עוזר(פטל)?? ואיך לקחת את זה באיזה כמות? ותדירות? אני מעדיפה את המיצוי מאשר לשתות חליטה. בברכה רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטל אדום בהריון
איה הוד02/09/2008היישר מאתר "ברא צמחים" :
-פטל אדום-
פעילות רפואית:
מחזק את טונוס הרחם ושרירי רצפת האגן.
מכווץ כלי דם ומסייע לתהליך קרישת הדם.
וויסות הורמונאלי המסייע להרחבת מפרק פתח האגן (Pubis symphysis), לקראת הלידה.
התוויות רפואיות:
הכנה של הרחם ושרירי רצפת האגן לקראת הלידה.
ויסות הדימום לאחר הלידה.
מסייע בכיווץ וחיזוק הרחם לאחר הלידה וחיזוק שרירי רצפת האגן.
מסייע בטיפול להסדרת מחזור.
כחלק מטיפול בדימומים כבדים במהלך הווסת.
התוויות נגד ואזהרות:
לא קיימות במינון המומלץ.
לא מומלץ לשימוש במהלך הטרימסטר הראשון של ההיריון.
מומלץ להתייעץ עם מרכז ברא במקרים של הריון בסיכון.
מינון ואופן השימוש במיצוי:
2.5-5 מ"ל (חצי-אחת כפית) עם כוס מים / מיץ 2-3 פעמים ביום עם או לפני ארוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול גבוהמרי02/09/2008
אני בת 52 בריאה הד"כ, עוסקת בספורט באופן קבוע, המחזור הפסיק לפני כשנתיים. לפני כשבועיים הרגשתי גלי חום קשים , בבדיקה שערכתי מצאו שיש לי ערכים גבוהים של כולסטרול LDL CALC 134.8 עלי לציין שאימי סובלת מכולסטרול ומטופלת בכדורים. כמו כן הבדיקה MCHC התוצאה היא 32.1 שערך הנורמה הוא מ- 33.0 מה עלי לאכול או לחילופין מה אני צריכה לא לאכול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כולסטרול
איה הוד02/09/2008רצוי להימנע ממוצרים מהחי: בשר, מוצרי חלב...
להעדיף ירקות ירוקים עליים, ירקות כתומים , ארטישוק
להקפיד על סיבים תזונתיים ושתיית מים מרובה!
חליטות עלי זית
אומגה 3
כדורי קול באלנס - מעולים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת של גידיוסי02/09/2008
שלום מזה כחודש אני סובל מדלקת של גיד אשוקית הקצר.ונוזל ברקמות הרכות וסביב הגיד. מה תרופת הסבתא שאת מיעצת תודה יוסי אשמח לקבל תשובה בפאלאפון 0505-277-996
דלקת בגיד
איה הוד02/09/2008ממליצה על טיפול חיצוני ופנימי כאחד:
חיצוני: משחת טראומיל על האיזור
פנימי - טראומיל בטיפות/כדורים ואפילו בזריקות למקום (מרופא מוסמך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ,מורן01/09/2008
שלום, הייתי שמחה אם תציעו לי תרופה נגד פצעים, וזה פצעי בגרות
פצעים
איה הוד01/09/2008שמן עץ התה מקומית על הפצעים
נטילת אומגה 3 !!!
אכילה מסודרת ובריאה ללא סוכרים וצבעי מאכל
שתיית הרבה הרבה מים - לפחות 2 ליטר בקיץ
מסכות מחימר - מעולה!!!
שמן לוונדר - להכניס לקרם לחות כמה טיפות - מרגיע את העור
תה קמומיל - לנקות עם החליטה את הפנים בעזרת צמר גפן
הערה:
הטיפול האמיתי מתחיל מבפנים, ממה שאת בוחרת להכניס לפה.
באהבה רבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות הריוניתגל01/09/2008
אני בשליש ראשון, והעייפות רבה ביותר. מה הצעתכן מנהלות פורום יקרות לשיפור המצב? תודה על הפורום הזה ועל תשובתכן.יום נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרחי באך לעייפות
שירי חבקין01/09/2008גל היקרה
בדרך כלל מומלץ לא לקחת כלום בשליש הראשון
והעייפות הינה טבעית ומאוד נפוצה.
באם ממש קשה לך לתפקד קחי כמה טיפות של רסקיו
מספר פעמים ביום והוסיפי גם תמצית הנקראית
אוליב ( תמצית של באך מפרחי הזית) לעייפות .
תוכלי לקנות את הבקבוק המקורי בבתי מרקחת
או מחנויות טבע שמחזיקים את הערכה של באך
והמינון הינו 2 טיפות מתחת הלשון או במעט מים
אין בעיה לקחת את הטיפות ביחד עם הרסקיו
ובכלל אין כל סכנה של מינון יתר או התנגשות תרופות
כיוון שפרחי באך מאוד עדינים והינם אנרגטיים כמו
התרופות ההומאופטיות ואף עדינים מהן.
בהצלחה
ולייעוץ נוסף [email protected]
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי גל
איה הוד01/09/2008כל כך מסכימה עם שירי!!!
זה טבעי.
תתמסרי לזה, תכילי, תאפשרי
תני לעצמך יותר מנוחה
בד"כ עובר בטרימסטר השני :-)
את לוקחת ויטמינים ודברים לחיזוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה בקרקפתדליה29/08/2008
אובחנתי שיש לי סבוריאה בקרקפת, אמנם בצורה קלה, רק בהתחלה, אך מספיק כדי לגרד לי מאוד בשני מוקדים ועיגולים אדומים שרואים בקרקפת מתחת לשיער, מרגישה גם נשירת שיער בזמן האחרון קיבלתי בטאקורטן בנוזל , אך היות ותמיד מעדיפה טיפולים טבעיים יותר בבקשה עצתך וטיפולך תודה וסופש נעים
סבוריאה
איה הוד29/08/2008הטיפול בסבוריאה הוא פנימי!
מה הכוונה?
טיפול חיצוני לא מרפא אלא רק מקל באופן סימפטומטי לזמן מה.
לכן, יש להכניס שינויים בתזונה, לשתות הרבה מים, לקחת צמחי מרפא שיותאמו לך באופן אישי בלקיחה פנימית.
כללי:
להתחיל לקחת אומגה 3 - 3 פעמים ביום - כדור אחד אחרי כל ארוחה עיקרית לפחות!
לשתות ג'ל אלוורה ללא אלואין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאוד, רקו הבהרה קטנה..
רוני29/08/2008תודה רבה, אנסה להתחיל עם האומגה 3,, ראיתי שיש מספר קופסאות , זה משנה? או מומלץ סוג מסוים? וג'ל אלוורה - הבנתי נכון? לשתות? או הכוונה למרוח? שוב תודה רבה על תשומת הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, על התגובה והעצה ,,,
דליה30/08/2008אקרא בעיון מה שכתוב. אפשר לשאול אותך שאלות? האם התופעה הזו כל הזמן, או שנעלמת ובאה בתקופות? זה גורם לך לנשירה? האם את יכולה לצבוע את השיער ? גוונים? האם זה מגרד או שזה עובר? סליחה על השאלות, אבל קצת מודאגת מהמצב החדש הזה. תודה , הולכת לקרוא את מה שצירפת. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות
איה הוד31/08/2008התופעה יכולה להופיע בתקופות ויכולה להיות שם כל הזמן
יכולה לגרום לנשירה
ממליצה להימנע באופן כללי מכל חומר צביעה או שטיפה לשיער.
יש מי שמגרד לו יותר ויש מי שמגרד לו פחות.
מאוד אינדוידואלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אומגה 3 ואלוורה
איה הוד31/08/2008אומגה 3 - שיהיה לפחות 50% חומר פעיל.
אלוורה - גם בשתייה (של חברת פוראוור) וגם למריחה (אוצתה חברה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על כל הסבלנות והתשוב
רוני02/09/2008מאוד מאוד מאוד מודה לך על כל התשובות ווהסבלנות קצת מפחיד בקשרם למצב כרגע, מקווה שבהמשך אוכל בכל זאת לחזור על הגוונים , אחרת אהיה עם שיער כסוף מה שלא יתאים לי כלל ת ו ד ה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהה...ליטל28/08/2008
שלום רציתי לשאול אם יש איזה תרופת סבתא יש לי ככמה פצעים ומסביב לפצע יש אדמויות כזאות אז רציתי לדעת אם יש תרופת סבתא נגד זה?
פצעים
איה הוד29/08/2008למרוח על הפצעים פרופרג'יל.
פרופרגיל מגיע בצורה כמוסות , וזה מוצר המכיל 2 סוגי חימר ופרופוליס) ולכן יש לפתוח אותן, לערבב עם כמה טיפות מים כדי להפוך את זה למשחתי ולמרוח.
עובד בצורה יוצאת מגדר הרגיל!!! גם מחטא, גם אנטי-זיהומי ודלקתי וגם מרגיע את העור.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בזמן הריוןרחל28/08/2008
אני בטרימסטר שני, ויש לי נשירת שיער חזקה. לתומי חשבתי שדוקא בהריון השיער אמור להתחזק, אך לא כך הדבר אצלי. בנוסף, הברזל שלי במגמת ירידה (לפני ההריון היה תקין) וכעת כבר קצת מחוץ לנורמה. האם יש פתרונות? תודה
נשירה בהריון
איה הוד29/08/2008הי דינה,
בדרך כלל ההמלצה היא עשב חיטה!!!
גם לנשירה וגם לברזל.
אני מקווה שאת מקפידה על חומצה פולית, אומגה 3 ותזונה מזינה ומלאה שלא תמנע מגופך מחסורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערסיגל28/08/2008
כיצד למנוע אותה. אני בת 52 וכל הבדיקות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
שירי חבקין28/08/2008
אני ממליצה על שטיפה בחליטה של סרפד
לפחות פעמיים בשבוע ועל שתייה של סרפד
ורוזמרין פעם ביום.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער-גלנולין
סיגל29/08/2008שלום שירי, האם שמעת על תוסף טבעי גלנולין – שמן זרעי פטל בר שחור שמונע גם נשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלנולין
איה הוד31/08/2008גלנולין יעזור במידה והנשירה היא על רקע הורמונלי.
האם המחזור הפסיק או עדיין קיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
סיגל07/09/2008המחזור אצלי "משחק" אך לא הפסיק לגמרי. אני בת 52 , לפעמים הוא סדיר, ולפעמים יש לי הפסקה של חודשיים שלושה בין מחזור למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה גלנולין לקחת, אחרי כמה זמן רואי
סיגל08/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה כמוסות של גלנולין לקחת?
סיגל08/09/2008אחרי כמה זמן רואים שיפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפות (אדום וקצת מגרד)שרה28/08/2008
שלום רב! זוהי פעם ראשון שאני נתקלת בבעיה כזו פתאום אני מרגישה צריבה, האיזור אדום ולפעמים מגרד. אני אישה בריאה ממה זה בא? מה הוא הטיפול המומלץ לבעיה שכזו. אודה לכם על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה
שירי חבקין28/08/2008שרה שלום רב
ראשית מאוד מומלץ לבדוק באופן רציני
אם לא מדובר בדלקת עור או בפטריה.
לאחר שתהיה לך תשובה תוכלי לשלב
את הטיפול הטבעי במה שהרופא ימליץ.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נושא וטיפול
שרה29/08/2008שירי שלום ותודה רבה הייתי אצל רופא נשים ונתן לי קרם שנקראת DERMOVATE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול בנושא
שרה29/08/2008שירי שלום ותודה שחזרת עליי הייתי אצל רופא נשים והוא נתן לי משחה בשם DERMOVATE למרוח פעמיים עד 3 ביום במשך 5 ימים. הוא טען שזה לא חמור רק אדמומיות שכנראה נובעת משינוי אבקשת כביסה, תחתונית, זיעת יתר... עכיו אני שוב פונה איליכן איזה תרופות סבתא יכולה לעזור כדי שהדבר הזה לא יחזור על עצמו ובכלל על מנת שזה יעבור יותר מהר. אודה לכן על הכל תודה שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבת בהריוןרחל27/08/2008
שלום, לפני שאני קונה Tums, האם יש פתרון טבעי לצרבת בזמן ההריון? תודה
צרבת
איה הוד29/08/2008הי דינה,
יש מספר דרכים להביא להקלה :
בלילה ללכת לישון על צד שמאל תוך כדי הגבהת חצי הגוף העליון עם כריות. בגלל מבנה הקיבה, שכיבה על צד שמאל תסייע למזון להתפנות מהר יותר מהקיבה, ולמנוע בכך את הצרבת.
לא לאכול בסמוך לשינה.
להימנע ממזונות יוצרי חומצה, בעיקר ממזון מהחי.
להפחית מזונות שומניים.
להימנע מאלכוהול, עישון, קפה, קולה, מיץ עגבניות.
לערבב ברבע כוס מים רבע כפית אבקת סודה לשתיה, ניתן להוסיף גם מיץ מלימון אך לא חובה, לשתות מיד.
לשתות כף חומץ תפוחים או מיץ מחצי לימון בכוס מים על קיבה ריקה (לימון הינו חומצי מאוד, אולי בין המזונות החומציים ביותר הקיימים, אך בגוף עצמו, לאחר עיכול וספיגה הלימון יוצר סביבה בסיסית)
אכילת שקדים טבעיים לא קלויים. ניתן להשרות אותם במים ולהסיר את הקליפה.
לשתות מים פושרים בלגימות קטנות
יש אנשים שעוזר להם לאכול מלפפונים חמוצים או פרוסת לחם.
דבש בתוספת לימון יעיל מאוד אף הוא נגד צרבת.
אחד הצמחים היעילים ביותר לצרבת נקרא פיליפנדולה אשר מאזן את הפרשת החומצה. מומלץ לשתות את החליטה קרה.
ישנם צמחי מרםא נפלאים למצים אלה - אך אני לא אכתוב אותם כאן מאחר והם לא רלוונטים בזמן הריון :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
רחל29/08/2008תודה על תשובתך המפורטת. מהם המזונות יוצרי החומצה שמהם עלי להזהר? תודה שוב
מזונות יוצרי חומציות
איה הוד31/08/2008רצוי להימנע מקפאין, סוכרים, חלבונים (בשר, מוצרי חלב....), אלכוהול.
דווקא הלימון, שהינו בעל PH חומצי כאשר הוא נכנס לגוף הוא איננו חומצי כלל וכלל - להפך!
ניתן לאזן את עודף החומציות עם ירקות הנחשבים לבסיסיים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד אפשר לדחות את המחזור?איה הוד27/08/2008
שלום,, אני וחבר שלי חוגגים עוד שבוע שנה!!!! ואנחנו נוסעים לצימר.. אני לא לוקחת גלולות ואני אמורה לקבל בתאריך של הנסיעה... מה ניתן לעשות כדי "לדחות" את המחזור ביום יומים???
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחיית מחזור חודשי
איה הוד29/08/2008
יקירה,
זו שאלה שחוזרת על עצמה שוב ושוב בפורום.
בין אם זו מישהי שרוצה לדחות את המחזור בגלל טיול או בין אם זה בגלל חתונה או בין אם זה כי לא מתאים לך תאריך מסויים...
התשובה היא שאין שליטה ואפשרות למנוע מהמחזור להגיע מתי שהוא אמרו להופיע (את המניפולציה הזאת על הגוף ניתן לעשות בעזרת הורמונים וגלולות ואני לא בעד בכלל) . אבל כן יש צמחים שעוזרים להחזיר את האיזון ההורמונלי במקרים בהם המחזור איננו סדיר או אם הוא כואב במיוחד או מלווה בדימום מועט או רב מידי וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידהרעות27/08/2008
שלום רב!!! האם טיפות הרסקיו מועילות להרגעה בזמן הלידה?? האם צמח הזעתר מועיל להפגת כאב צירים כי אני יודעת מנסיון שהוא מעולה לכאבי בטן!!! בברכה רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה
שירי חבקין28/08/2008שלום רב רעות
טיפות הרסקיו הינן כמעט חובה לערכת לידה
הן יקלו על הלחץ הריגשי וימנעו טראומות וחרדות
ובכך ייתרמו ללידה קלה יותר.
לגבי הזעתר קשה לי להאמין שהוא יכול לעזור
מה גם שלא תשתי תה בשעת הלידה
מה שכן את יכולה לשתות חליטות עלי פטל
להשיג בחנויות הטבע, שמחזק את הרחם ועוזר
ללידה מהירה וקלה יותר.
יש לשתות את הפטל מהחודש התשיעי
בהצלחה רבה!
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאיהרחל27/08/2008
שלום איה, קראתי שאת ממליצה בחום על סירופ האגבה כתחליף לסוכר או דבש. רציתי לדעת: 1. האם מותר לצרוך אותו בהריון? אם לא, האם יש תחליף אחר מומלץ? 2. מהו האינדקס הגליקמי שלו? 3. היכן ניתן לרכוש אותו? תודה
סירופ אגבה
איה הוד27/08/2008
הי מיקה,
1. מותר לצרוך בהריון
2אינדקס גליקמי 27
3. ניתן לרכוש בבתי טבע
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בפניםאמא של יוסי27/08/2008
שלום, יש לי כתמים על הפנים , נמשים, וגם שחור מתחת לעיניים.. איך אפשר להיפטר מהם?
שאלה לשירי :-)
איה הוד27/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מהתייחסות משירי
אמא של יוסי28/08/2008.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנמשים
שירי חבקין28/08/2008אמא של יוסי היקרה
ישנם מספר תכשירים טבעיים לטיפול
בפיגמנטציה.
חפשי את שמן הרוזהיפ שידוע כמטפל
בו זמנית בפגמים, כתמים, צלקות וגם
קמטים בשל יכולתו לחדש את תאי העור.
והצמח הנוסף הוא קלנדולה-ציפורני חתול
שמסייע להבהרת כתמים באופן טבעי.
תוכלי להכין חליטה חזקה מהקלנדולה
ולשטוף את הפנים פעמיים ביום ולאחר מכן
למרוח משחה המכילה את הצמח.
באם תרצי יש לי גם סבון להבהרת כתמים
שמכיל את הצמח. תוכלי לכתוב לי למייל הפרטי
[email protected]
ואחרון חביב להכין מידי שבוע מסיכת חימר
ולישון איתה כל הלילה. בבוקר למרוח את
המשחה או את שמן הרוזהיפ.
בקשר לשחור מתחת לעיניים אני יודעת שזה
גם קשור לכליות ומומלץ לשתות הרבה מים
ולהפחית לגמרי שתיית אלכוהול וקפאין.
כמו כן אפשר לשים על המקום קומפרסים מחליטת קמומיל
בהצלחה
שירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך עוד שאלה..
אמא של יוסי28/08/2008האם אני צריכה לערבב שמן הרוזהיפ והקלנדולה ביחד ואז למרוח על הפנים?? על איזה משחה את מתכוונת המכילה את הצמח?? כמה פחות או יותר המחירים של השמן הרוזהיפ , הקלנדולה , והמשחה , והחימה הירוק?? תודה רבה לך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לשירי
אמא של יוסי02/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)