מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף..כואבשואלת16/08/2008
שלום ליד פי הטבעת מתחת לעור הופיע פצע מודלק פנימי כאמור, הדבר נראה כמו ציסטה גדולה ביותר ומכאיבה ביותר כך שאינני יכולה בכלל לשבת. מה ניתן לעשות? הערה: יש לי גם פיסורה וטחורים שבהם אני מטפלת ואני גם מניקה . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כואב
איה הוד18/08/2008הי שואלת,
המצב מורכב.
גם פיסטולה (כך לפחות זה נשמע ממה שאת מתארת), גם פיסורה וגם טחורים.
יש לגשת לטיפול.
טיפ: מרחי על הפצי משחת אלו-פורופוליס של חברת פוראוור או מדחת טראומיל של חברת היל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...מישהי~~16/08/2008
האם יש תרופת סבתא שעושה מצב רוח טוב?? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצב רוח טוב
איה הוד18/08/2008לא תרופה אחת אלא מספר דברים שיוצרים אפקט מדהים על המצב רוח:
1. תזונה - לתזונה יש יכולת לשנות את איך אנחנו מרגישים - להעמקה בעניין תוכלי לקרוא ספר מדהים בשם:"תזונה אופטימלית לנפש"
2. פעילות גופנית - מי לא יודע איזה תרופה מדהימה זאת עושה מצב רוח של "היי"
3. צמחי מרפא בהתאמה אישית (נוגדי דיכאון, נוגדי חרדה, מרגיעים....וכו')
4. כדורי נרווהיל - כדורים הומוטוקסיקולוגיים טבעיים להרגעה
5. שימוש בשמנים אתרים כגון לוונדר
שורה תחתונה:
יש המון המון המון מה להציע - רק צריך הרבה יותר פרטים :-)
באהבה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה פרטים...
מישהי~~18/08/2008יש לי בעיה.... אני לא נהנית מכלום, אני כל הזמן בוכה, לא באלי לעשות דברים כיפיים, רע לי כל הזמן והסיבה היא שאני חושבת שגם ככה אני אמות מתי שהו אז מה זה שווה.. אני כל הזמן חושבת על מוות ואפיל שאני רואה אנשים בטלוויזיה אני ישר חושבת על הגיל שלהם ועל כמה שהם מסכנים שהם מבוגרים ושהם עוד מעט ימותו..(ואני כולה בת 14) פעם חשבתי על קרירה, ועכשיו אני לא חושבת על קרירה כי אני יודעת שכשאני אגדל החיים שלי יהיו יותר קצרים. כל הזמן יש לי כובד על החזה ואני מ-ש-ת-ג-ע-ת!!!!!!!!!! נימאס לי כבר לחשוב על מוות!! אני רוצה לחשב על החיים אבל אני לא מצליחה.. אני לא מבינה אנשים שאומרים לי דברים. לדוגמא: אחותי אמרה לי "איזה באסה שנולדתי שמנה" ואני אמרתי לה "מצטערת שאני לא יכולה להבין אותך..." לא הצלחתי להבין אותה כי אני חושבת שגם ככה כולנו נמות בסוף... ופעם יכולתי להבין אותה ולתת לה עצות... תעזרו לי בבקשה.. מה אני יכולה לעשות בשביל לחשוב על החיים ועל העתיד שלי במקום לחשוב על הזקנה שלי ועל מוות... (כל זה קרה מטראומה..) ומה שהכי מדאיג אותי זה שבעוד שבוע יש לי מבחן חשוב וגורלי ואני לא יכולה להיתרכז בלמידה בגלל בעיה זו. אז מה אני אמורה לעשות בשביל שיהיה לי מצברוח טוב???? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרחי באך למצב רוח טוב
שירי חבקין18/08/2008שלום רב למצוברחת
לאחר שנים רבות של עבודה בתחום כמו גם שימוש עצמי
אני מאמינה גדולה בפרחי באך כטיפול אלטרנטיבי למצבי רוח,דיכאונות וחרדות
תוכלי להכנס לאתרים של באך ולהתרשם או להתייעץ איתי באופן אישי
:)
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בגיד שורש כף הידשני16/08/2008
שלום, לאימי דלקת בגיד בשורש כף יד ימין, האם ישנו טיפוןל טבעי, תרופת סבתא כלשהי לבעייה? בתודה מראש, שני.
דלקת בגיד שורש כף היד
איה הוד18/08/2008הי שני,
יש טיפות בשם טראומיל שהן אנטידלקתיות - זה טבעי לחלוטין (המויאופתי מודרני) ותוכלי לשאול עליהם בבית מרקחת.
אם רוצים אפקט מהיר משתמשים במקביל גם בטראומיל כמשחה (יש משחת טראומיל לשימוש חיצוני) ויש אף רופאים שמזריקים טראומיל ישירות למקום המודלק לקבלת אפקט מהיר! - עובד יופי!!!
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת טראומיל
מירה08/06/2010במקרה ראיתי את ההודעה הזו עכשיו,
ואם כי היא מלפני שנתיים, אני חייבת לציין שהשתמשתי בתרופה הזו בדיוק לדלקת המדוברת,
והיא לא עזרה לי בכלל. מצטערת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משחת הקדם
איה הוד09/06/2010
מירה יקרה,
הכל תלוי בחומרת המצב.
ישנם רבים שסיפרו שהמשחה הצילה אותם.
במצבים קשים משחה חיצונית בלבד לא תהווה טיפול שלם לבעיה ויש צורך לנקוט באמצעים נוספים.
בברכה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים בהריון........אלבו שרה15/08/2008
בוקר טוב! אני בהריון בשבוע 25 סובלת מכאבים מאד חזקים בבטן בצד ימין, כל בעיה גינקולוגית ואורולוגית נשללו האם יתכן שאלו הם פשוט גזים שנתקעו? והאם יש הסבר לזה שהכאבים הם תמיד באותו מקום???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
שירי חבקין15/08/2008שרה שלום
נסי לשתות תה של זרעי שומר , אם מדובר בגזים
התה יעזור .
אם לא, את חייבת להיות בפיקוח רפואי
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חררה...?עדי14/08/2008
יצאה לי מעין חררה כזאת על היד והכתף וזה כבר לא עובר כמה ימים למרות שאני שומרת על רמת הגיינה גבוהה כמו שייעצו לי.. יש לכן אולי פיתרון/תרופה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חררה
שירי חבקין14/08/2008לעדי שלום
מנסיוני הכי עוזר לשים משחת רסקיו או משחת סווידיש ביטר
משחת הסווידיש עם אחוז גבוה של שמנים מחטאים ומטפלים
בדלקות עור ואילו הרסקיו מתאימה לחררות ופצעונים שפתאום
פורצים ללא סיבה, לעיתים הסיבה נפשית כגון סטרס.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי פיגמנטציהשרה13/08/2008
שלם רב, נאמר לי שאם שמים חומץ על הפנים זה מבהיר את הכתמים האם אפשר לדעת באיזה חומץ מדובר האם בחומץ תפוחים או בחומץ טבעי אשמח מאוד לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
שירי חבקין13/08/2008שרה שלום רב
אני לא יודעת לגבי החומץ וממליצה במקום
על שילוב של מסיכות חימר ירוק, לפחות פעם ביום
ולאחר השטיפה בסבון מיוחד עם שמנים אתרים להבהרת כתמים,
מריחה של משחת קלנדולה - מבהירת כתמים טבעית.
בהצלחה ולפרטים נוספים את יכולה לפנות למייל הפרטי
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי פיגמנטציה
שרה16/08/2008תודה רבה לשירי המדהימה על תשובתך המהירה האם אפשר לדעת מהיכן ניתן לרכוש סבון להבהרת הכתמים אודה מאוד על תשובתך המהירה. ושנית איך מכינים את המסיכה מחימר ירוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבטל12/08/2008
היי איה, מה עדיף בדיאטה חלב 0% או 1% ? אני שותה בערך 1/2 כוס מקסימום כוס ביום . תודה
חלב
איה הוד13/08/2008הי נ'
הנה אימייל שקיבלתי אתמול ממש במקרה:
חלב דל שומן - לקרוא, להבין ולהפנים
כולם יודעים שהשומן במוצרי החלב הוא שומן רווי ולכן יש להימנע ממנו ע'י צריכה של מוצרי חלב דלי שומן.
כמה זה דל שומן? 20%? 10%? 5%? 0%?. היסטריית השומן הביאה לבניית מוצרים של 0% שומן בחלב וכאילו בא לציון גואל.
עכשיו כאילו נפתרה בעיית השומן ואפשר לאכול בלי לחשוש?
לא בדיוק:
בתזונה הטבעית הקלאסית, כל מוצר מתחת ל - 10% שומן נחשב לדל שומן.
אבל, במקום לסמוך על הרפואה הטבעית או לחליפין על ההיסטריה של השואפים לרזות, נלך למקור ונבדוק מה קורה שם. המקור של
החלב הוא הפרה ו/או חלב אם . בואו נבדוק מהו אחוז השומן בשני סוגי החלב האלו.
למרבה ההפתעה מתברר כי בשני סוגי החלב ישנה כמות זהה של שומן והיא 3.8% . ומה זה אומר? בתור התחלה זה אומר שהטבע מספק
לנו 3.8% שומן גם בחלב אם וגם בחלב פרה. אם נצא מההנחה שהטבע אינו טועה והשומן חיוני לתינוק הרי הוא גם חיוני למבוגר כי ההבדל בין
תינוק למבוגר הוא בצורך לגדול ולשם כך ישנם החלבונים בחלב ולא השומן. ובאמת, כמות החלבון בחלב פרה גדולה פי 3 מאשר בחלב אם כי העגל צריך
לגדול בקצב גבוה ובזמ קצר.
אז בעצם למה יש 3.8% שומן?
בחלב יש ויטמין A וכן ויטמין D אשר נקלטים בגוף רק בנוכחות של שומן.
ה - 3.8% שומן היא הכמות האופטימאלית של שומן כדי להביא לקליטת הויטמינים. לכן כל מוצרי החלב שהם סביב ה- 4% שומן הם הטובים ביותר :
גבינה 5% , חלב 3% , יוגורט 3% וכו'.
כדי שהסידן, שנמצא בחלב, ייספג בגוף - דרושה נוכחות של ויטמין D וכן מעט שומן.
אז מה קורה בגבינות 0%?
וויטמין A - לא נספג ויוצא ממערכת העיכול.וויטמין D - לא נספג והולך בדרכו של A .
הסידן מחפש את D והולך גם הוא לדרכו האחרונה.
אז במקום גבינות 0% עדיף להוריד טיח מהקיר לערבב עם מים מינרלים. יש אומרים שזה גם יותר טעים.
מאת: פרופ' רפי קראסו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב
טל13/08/2008היי איה, נורא מוזר, עניתי לך בצהריים וההודעה נמחקה. תודה על המאמר. רציתי לשאול אותך לגבי מוצרי חלב בעקבות ההמלצות של פרופ' קרסו. אני בת 35, עודף 6 ק' ועוסקת בספורט יומי. אני מאד מקפידה על תזונה דלת קלוריות. חלב בקפה 1% ואם אני אוכלת יוגורט אז 0% וגבינה לבנה / קוטג'3%. לפי מה שאני מבינה מבחינת סידן וויטמינים כאילו לא אכלתי כלום כי בחוסר שומן הם לא נספגים כראוי. אם אני עוברת ליוגורט 3%, חלב 3% וגבינה 5% זה משמעותי מבחינת קלוריות ואחוז שומן למצבי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלב.....
איה הוד14/08/2008יקירה,
את מקסימה, אבל לצערי לא אוכל לעזור לך :-)
הראייה שלך מנוגדת לחלוטין לראייה הנטורופתית.
כל שאלותייך בלי יוצא מן הכלל הן שאלות מאוד קונבנציונליות שמתאימות יותר לדיאטניות הקליניות.
אנחנו הנטורופתים לא סופרים קלוריות (הגישה שלנו שונה שמיים וארץ), אנחנו לא בעד מוצרי חלב באופן כללי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי חלב
טל14/08/2008בוקר טוב או צהריים טובים איה מקסימה. טרם קראתי את הקישורים שצירפת לי אבל אני מגיבה ואולי אח"כ אגיב שוב בעקבות הקישורים. אני מיודעת לגבי נזקי הלב: הורמונים ואנטיביוטיקה, בע"ח בטבע לא צורכים חלב לאחר היניקה, מעודד ליחה, והאירוני: מבריח סידן בגלל זרחן, בעיית העיכול-לקטוז וכו'. יחד עם זאת, אני לא אוהבת בשר ומתחברת גם לדעות "הנגד" של אכילת בשר. ביצים, דגים, טונה וסרדינים אני אוהבת וצורכת. העניין הוא שאני לא קיצונית בתפיסות וכן משלבת מעט מוצרי חלב ובשר לא כל יום. משלבת יותר מוצרי חלב מבשר מבחינת תדירות. בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין מכל הבחינות, כולל וויטמינים. העניין הוא 6 ק' עודף במשקל שנמצאים בבטן ובמותניים (השמנה בטנית). זה נראה כמו עודף של 12 ק'. מעבר לחוסר פרופורציה עם הגוף, השמנה בטנית לא בריאה. לפעמים הבטן מתנפחת ואז אני שומעת תגובות ברחוב: מזל טוב את בהריון או מזל טוב מתי ילדת. הבטן שלי באופן קבוע במראה הריון או במראה אחרי לידה. ולכן היה חשוב לי לבדוק את סוגיית החלב ומוצריו, כי אני מחפשת את השינוי בתפריט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלבבבב
איה הוד14/08/2008
הי נ'
ובכן, אני סקרנית לדעת האם הבטן הגדולה שמעירים לך עליה אנשים חצופים וחסרי טאקט ברחוב, היא עניין של השמנה בטנית או עניין של נפיחות וגזים ובעיות עיכול (או גם וגם)
אם זאת בעיית השמנה - את תהני מהקישור הקודם.
בכל אופן, אם אין בעיה בריאותית אני לא מאמינה בקיצוניות, ולא יקרה כלום אם מידי פעם יהיו מוצרים חלב בתפריט. אז אם כבר מוצרי חלב, יש עדיפות למוצרי חלב חמוצים (יוגורט, לבנה...) וכמובן עדיפות ראשונה לחלב וגבינות צאן (עיזים, כבשים) שמסיבות רבות הרבה פחות אלרגניים
ויותר קלים לעיכול. אני אישית לא בעד 0% שומן בשום צורה שהיא. מינימום 1.5% ומקסימום 5%
דבר נוסף, במידה ואינך פעילה גופנית רצוי להתרכז בזה מאוד - ואני לא מדברת על 3 פעמים בשבוע של הליכה איטית או טיול, אלא על פעילות גופנית אינטנסיבית יומיומית של 45-60 דקות בהן מזיעים ומוציאים אנרגיה רבה.
ב-ה-צ-ל-ח-ה!
:-)
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי חלב
טל15/08/2008היי איה, כן אני עוסקת בספורט : הליכה מהירה או שיעור התעמלות או אימון בחדר כושר. בד"כ 4-6 ימים בשבוע. הבטן מתנפחת ממע' עיכול או הורמונלי - אני ממש לא יודעת אולי אפילו שניהם. בכל אופן, אני אוכלת מדי פעם בשר ומדי פעם מוצרי חלב, אני לא קיצונית. מקווה לעבור לתפריט יותר בסיסי, חלבונים ירקות מעט פירות ויוגורט. אולי אראה שינוי. תודה בכל אופן . את מדהימה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפלים בצמחי מאכלרונית גן12/08/2008
מחפשת רשימה של מטפלים בצמחי מאכל מכל הארץ
מטפלים
איה הוד12/08/2008הי רונית,
כנסי לאגודה לצמחי מרפא או לאגודה הישראלית לנטורופתיה - שם יש רשימה מעודכנת של מטפלים מוכשרים ומורשים לפי איזורים בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדאי לשים מיונז על..11/08/2008
שיער יבש??? שמעתן משה כזה??
מיונז
איה הוד12/08/2008עצות הסבתא בנושא שיער יבש כוללות בתוכן פעמים רבות מרכיבים כגון מיונז, ביצים, שמן זית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה?
:)21/08/2008אז למרות שזה מסריח כדאי לשים ?:P השינוי בא "מבפנים"?כאילו זה משנה את השיער מבפנים או רק את המראה שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רואה במספר מקומות
:)21/08/2008מתכונים למסכות שיש בהם לימוץ\חומץ.....לי זה לא נראה חומץ על הפנים ?! זה לא הורס את הפנים?
וואלה וואלה
איה הוד22/08/2008ברור שהשינוי בא מבפנים
אם אוכלים נכון ושותים הרבה מים ברור שזה משפיע על מראה שיער! האם יש ספק בכך בכלל.
ממליצה לך לחקור את נושא עשה החיטה או עשב השעורה לשימוש פנימי למראה שיער בריא ויפה ומניעת נשירה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
:)22/08/2008אני התכוונתי שבקשר למיונז אם זה משפיע מבפנים או רק למראית עין...מבלי שום קשר לשתיה ואוכל נכונים
מיונז
איה הוד25/08/2008המיונז הינו לשימוש חיצוני ולכן ההשפעה היא חיצונית :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרחת חיתוליםאמאחת11/08/2008
האם קימת תרופת סבתא לתפרחת חיתולים, בתי בת 7 חודשים עם תפרחת כבר למעלה מ 3 שבועות. ישבנה מאוורר יום ולילה. אני מורחת אותה בדסיטין ובדרקמוקומבין ואין שום הטבה. איך אפשר להקל עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפורחת
שירי חבקין11/08/2008ישנן מספר משחות שמסייעות לבעיית תפרחת החיתולים באופן טבעי:
משחת קלנדולה, משחת רסקיו, משחה לתפרחת חיתולים של מורז
את כולן אפשר להשיג בבתי מרקחת ובתי טבע ופארמים
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות הויטמינים בגוףעינב09/08/2008
שלום, איך אני אמורה לדעת אם יש לי בגוף כמות מספקת מכל הויטמינים? יש בדיקת דם שמאתרת חוסר בויטמין מסויים. כמו כן אני בהריון ההמוגלובין שלי 11 אחרי כדור ברזל פעם ביום. איך אני יכולה להגדיל את כמות הברזל ממזון (אבל שיהיה אכיל טעים וזמין)? תודה מראש עינב
ויטמינים
איה הוד10/08/2008הי עינב,
יש בדיקות דם.
אם כי פעמים רבות הבדיקות יוצאות תקינות והאדם עדיין מדווח על סימפטומים של חסר.
לכן, מעבר לבדיקות הדם, חשוב לראות איך מרגישים? האם יש סימפטומים של חסרים וכו'...
ההמוגלובין שלך נמוך למרות נטילת כדורי ברזל, לכן, יכול להיות שהבעיה אצלך היא דווקא הספיגה.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..לגבי שבר ברגלYM09/08/2008
שלום רב לא מזמן שברתי את הרגל בחלק שנמצא מעל האצבעות שמו לי גבס ואמרו לי רק לנוח במשך חודש אז השאלה שלי היא האם אני יכול לזרז את איחוי השבר יותר מהר כלומר לאכול או לשתות מאכלים ספציפיים או לשתות כמויות גדולות של חלב כדי שהשבר יתאחה יותר מהר.. תודה מראש
איחוי שברים
איה הוד10/08/2008התשובה היא חד משמעית כן!
ישנם צמחי מרפא מדהימים למטרה זו...
נ.ב
וחס וחלילה לא לשתות יותר חלב!!!
חלב גורם למצב ההפוך - ישנו אפילו מחקר בנושא:
"הציבור מאמין כי חלב מונע אוסטאופורוסיס, אולם מחקרים קליניים מוכיחים ההיפך. "מחקר האחיות" של אוניברסיטת הרווארד, שעקב אחרי יותר מ 75,000 נשים במשך 12 שנים, הראה כי אין לצריכת חלב מוגברת כל יכולת הגנה מפני סכנת שברים. למעשה, צריכת סידן מוגברת ממקורות חלביים מקושרת לעלייה בסיכון לשברים. מחקר אוסטרלי הגיע לאותן תוצאות. גם מחקרים נוספים מצאו כי אין לסידן שמקורו בחלב יכולת להגן על העצמות."
רפואה מהירה ושלמה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחוי שברים
שירי חבקין11/08/2008מסכימה עם איה לגבי תרמית החלב
תוכל לקרוא על כך בספר : שוטי החלב
אפשר לקחת ארניקה הומאופטית לזירוז ההחלמה
בקש את המינון 30 C מהרוקח
יש למצוץ מספר גלובולים מתחת הלשון כל כמה שעות
בדרך כלל הארניקה עושה את העבודה, מונעת שטפי דם
ומזרזת את ההחלמה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחה בגרוןזיוי08/08/2008
יש לבתי כבר 4 ימים לחה בגרון, שלא עוברת. זה מציק לה מאוד ונדבק לאזור הלוע. מה עושים??
ליחה
איה הוד10/08/2008
הי זיוי,
יש לפעול בשני מישורים:
1. מורידים לחלוטין את המזונות שמייצרים ליחה בגוף: מוצרי חלב, בוטנים, בננות, תפוזים, מלפפונים חמוצים, ממתקים וסוכרים!!!
2. אוכלים הרבה שום שמכייח ומציא הכל החוצה.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם קורנית
שירי חבקין11/08/2008אם לא נמצאים בהריון אפשר גם להוסיף
חליטות של מרווה וקורנית שהינן מכייחות טבעיות
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לטיפיםיובל08/08/2008
שלום רב תודה לכם על העבודת קודש שאתם עושים ועוזרים לאנשים פה. יש לי כמה בעיות,אודה בעם תאכלו לייעץ לי מה אפשר להשתמש בתרופות סבתא במידה ויש משהו לעשות בנידון וזה עובד. כאב שיינים שמשפיע על הראש וגורם לכאבי ראש - אופטלגין כבר לקחתי יותר מדיי כתף כואבת {שרירים כואבים) מהמכון כושר. -> שימוש במשחה בין גי גורמת לשריפה תשישות וחולשה - חוץ מלנוח לא מצאתי משהו אולי מקלחת קרה? כאבי ראש והאם יש משהו שיכול להקל על אלרגיה מכיוון שיש לי התעטשיות ונזלת וזה כתוצאה מאלרגיה למשהו. בתודה רבה ושבת שלום. יובל
טיפים
איה הוד10/08/2008הי יובל,
איזה יופי שאתה דואג ככה לבריאותך.
זה לא מובן מאליו!
אז ככה:
כאב שיינים - לתקוע שן של ציפורן (תבלין) באזור הכואב בין השיניים!
כתף כואבת מהמכון כושר - משחת טראומיל, או אמזון ג'ל, או אלו-MSM
תשישות וחולשה - מאוד "טריק"י מאחר וכדי לטפל בבעיה זו צריך לדעת מה גורם לעייפות והחולשה (אנמיה? חוסרים תזונתיים? חוסר שינה? בעיות בבלוטת התריס? תזונה קלוקלת? מחלת הנשיקה?
כאבי ראש - כנ"ל.
אלרגיה - זה כבר מצריך טיפול נטורופתי מלא :-)
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יובל10/08/2008תודה רבה על התגובה. אין חוסר אמניה,חוסר שינה ומה שנכתב, אני חושב שזה אולי בגלל חוסר בפעילות ספורטיבית בעקבות הכתף שנגרמה לי שם לשרירים תפוסים/דלקת.וכרגע בבטלה אז אולי מזה בא לי התשישות ובעקבות דיכאון. כאבי ראש כנראה מהשיניים (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עור .רייצ'ל08/08/2008
שלום . לפני כמה ימים צמח לי פצע כלשהו בישבן , בהתחלה חשבתי שזה סתם עקיצה של יתוש או משהו לא לקחתי רציני . אבל לאט לאט זה התחיל להחמיר נהייה אדום וחם מסביב וקשה ובאמצע היה לבן לא רציתי ללכת למרפאה ישר . הלכתי לסבתי והיא לקחה מחט והתחילה לסחוט את המוגלע שהיה שם אבל אימי אומרת שהיא לא גמרה לסחוט ונשאר עוד את הגוש העיקריי , אני לא יודעת מה לעשות אני פוחדת שזה יזדהם לי . וזה נורא כואב - קשה לי ללכת , להתכופף , מה לעשות ? אשמח אם תעני בהקדם האפשרי , תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ..
רייצ'ל08/08/2008ובדקתי מהוא , אמרו לי שזה 'שחין' לא ידוע לי אייך קוראים לזה כיום.. אם זה יעזור לך תודה מראש
פצע
איה הוד08/08/2008רייצ'ל יקרה,
לפי התיאורים שלך נשמע שמדובר ביותר מסתם פצעון - גשי לרופא עור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)