מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כוויה וגירוי ברגלאורית26/07/2008
שלום לכן קודם כל, אני רוצה להודות על מלאכת הקודש שאתן עושות בפורום הזה. ולשאלתי: לפני כשלושה שבועות קיבלתי כוויה ברגל (בשוק) בעקבות טיפול להסרת שיער בקרן אור. לאחר כשבועיים הכוויה החלימה אך נשאר כתם על הרגל. הקוסטיקאית שלי נתנה לי קרם להבהרת כתמים על מנת לזרז את "העלמת" הכתם. מרחתי אותו כשבוע, ולאחר שבוע הרגל שלי החלה לגרד מאד ויום אחרי קמתי עם רגל אדומה לגמרי בכל אזור הכוויה (שעליו מרחתי את הקרם) - זה נראה ז ו ו ע ה. עליי לציין כי כאשר נוגעים בעור המגורה נראה כי לא מדובר בפריחה, כי העור חלק. נראה כי האודם הינו פנימי. רופאת העור נתנה לי משחה למריחה אך אני לא ממש רואה תוצאות. האם יש לכן רעיונות שיכולים לעזור? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה
שירי חבקין27/07/2008שלום אורית
תודה על הפירגון החמים:)
אני ממליצה לך לנסות את קרם המשושת של מורז
צמח הפוליגנום שנמצא בקרם זה באחוז גבוה ירגיע את
האיזור ויסיע להחלמתו.
כמו כן ישנן משחות קלנדולה של חברות שונות
וולדה, היל וכו' וגם הן יכולות לעזור לרפא את האזור
ולהפחית את הכתמים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת...
אורית28/07/2008האם ניתן להשתמש בקרם ובמשחה שציינת במקביל למריחת המשחה שקיבלתי מרופאת העור (דרמובט - dermovate)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה לכוויות
שירי חבקין29/07/2008אורית היקרה שוב שלום
עד כמה שידוע לי אין בעיה להשתמש במשחות
הטבעיות בנוסף למשחותל אחרות אולם אינני
מכירה את המשחה שציינת ולכן וודאי זאת עם
רופאת העור למען הסר כל ספק
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי שמשעינת26/07/2008
האם יש דרך להעלים \ להבהיר כתמי שמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי שמש
שירי חבקין27/07/2008עינת היקרה
כתמי שמש אינם כה קלים להעלמה.
צמח הקלנדולה ידוע כמסייע להבהרת פיגנטציה קלה ושיטחית
לכן תוכלי לנסות למרוח משחות קלנדולה של חברות שונות .
אולם לדעתי זה לא יהיה יעיל במאה אחוז ובנוסף לוקח זמן רב.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערליטל26/07/2008
שלום זאת שוב אני ליטל ויש לי שאלה איזה מרכיבים יש למיץ עשב חיטה שאפשר להכין בבית שמעת שהוא עוזר לשער להיתערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשב חיטה
שירי חבקין27/07/2008שלום ליטל
אני לא חושבת שזאת הדרך הנכונה להשתמש במיץ עשב חיטה.
את אמורה לשתות אותו על קיבה ריקה ואת סגולותיו לקבל
דרך השתיה.
אני לא שמעתי עדיין על צמח שעוזר לשיער להתארך....
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור חזקים...ליטל25/07/2008
רציתי לשאול אם איזה תרופה נגד כאבי בטן חזקיםםם מאוד במחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
שירי חבקין27/07/2008ליטל שלום רב
המומלץ ביותר הוא ללכת לטיפול בדיקור סיני
ולטפל בבעיה לעומק.
כעזרה ראשונה להקלה מיידית את יכולה לשתות
תה קמומיל וכמו כן למרוח שמן קמומיל להרגעת הכאב.
שלך
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בהריוןרחל25/07/2008
שלום רב, כיצד ניתן לטפל בבצקת? לתשובתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצקת בהריון
איה הוד27/07/2008
שלום רחל,
בהריון אני לא נוהגת להמליץ על צמחי מרפא מבלי להכיר את האישה ולערוך לה תשאול נרחב ולהיות מודעת לכל התמונה הרחבה.
בגדול – צמחים מעולים לבצקות הם צמחים משתנים (כמדומני גם הפתרון של הרופאים זה תרופות משתנות) וצמחים לימפתיים – הסרפד למשל , הוא אחת הצמחים המאוד משתנים, הנותנים וגם מענה מעולה לבעיית ברזל אם קיים חוסר. הוא מטהר את הדם.
אך שימי לב, אני מדגישה שוב - הריון זה מצב המצריך התייחסות אישית ולא תשובה בפורום.
באהבה רבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה..נעמה25/07/2008
שלום, הייתי בחוף ים (אבל לא נכנסתי למים..) אתמול והיום והתחילה לי פריחה מוזרה בצוואר בפנים ובידים זה מגרד מאוד..לקחתי כדור נגד אלרגיות ושמתי אלוורה וזה עדיין מגרד,מה ניתן לעשות? וממה זה היה יכול להיגרם? (אכלתי פיצה עם פטריות לפני זה..אך לא ידוע לי אלרגיה מסוימת לפטריות..) אשמח לתשובה בהקדם,שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
שירי חבקין27/07/2008נעמה שלום רב
אין לי תשובות לגבי שאלתך .אני מקווה שזה התחיל לעבור
ובאם לא עדיף שתלכי לאלרגולוג. רופא המתמחה בבעיות
אלרגיה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתליםליטל24/07/2008
שלום קוראים לי ליטל ויש לי שער תלתלים שהם סגורים ואני לא מצלחיה לסדר אותו היסתפרתי עשיתי דירוג בשער לפי האורך שלא והוא לא מסתדר לי ריציתי לשאול אם יש איזה תרופת סבתא לפתיחת תלתלים לעשות משהו טבעי בביית איזה משהו אחרי החפיפה שיגרום לתלתלים להיפתח אני כמעט כל יום חופפת ושאני הולכת לישון אני אוספת את השער חזק אם סיכה כדי שבבוקר אני יוכל לסדר אותו וגם הוא לא אורך לי אולי זה בבגלל שאני אוספת אותו תמיד אני אוספת אותו בגלל שאין לי דרך אחרת בישביל שהוא ביסתדר לי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הי ליטל
איה הוד24/07/2008הי ליטל,
לא ידועה לי דרך לעשות זאת.
אולי שירי תוכל לחדש :-)
נסי לשאול בפורום שיער אם יש להם דרכים טבעיות לעשות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
שירי חבקין25/07/2008אולי תרופת סבתא להתחיל לאהוב את עצמך כמו שאת?
:)
תאהבי את השיער הזה שהוא שלך ותהני ממנו
ואל תנסי לעשות אותו אחר כי שם הכל מתחיל
להסתבך
מאחת שתמיד ניסתה להחליק את התלתלים שלה
עד שיום אחד נמאס והבינה שהיופי מתחיל מבפנים
שלך
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערשני24/07/2008
היי אני בת 21 ויש לי נשירה חזקה עקב לחצים ודיאטה, אני לוקחת ויטמינים טבעיים שבינהם יש אבץ וויטמין B-12 שקצת חסר לי. אבל זה לא ממש עוצר לי את הנשירה , אני מאוד רוצה לדעת אם יש משהו של תרופות סבתא שאפשר לעשות שיעצר הנשירה כי זה פשוט מעיק עלי . תודה ובמשך יום נעים. שני
נשירת שיער
איה הוד24/07/2008שני מקסימה,
שאלה זו היא בין הנפוצות והפופולריות ביותר בפורום זה.
גשי לתשובות קודמות שניתנו בהרחבה כאן לשאלה זו ותקבלי שם המון טיפים.
בנוסף, כמו שאני תמיד נוהגת לציין, נשירת שיער יכולה להיגרם מכל כך הרבה דברים ועד שלא מטפלים בגורם לנשירה אז הנשירה לא תעבור!!!
דוגמאות לגורמים לנשירה:
1. סטרס ומתח
2. בעיות/חוסר איזון הורמונלי
3. בעיות עם בלוטת בתריס
4. אנמיה
5. חסרים תזונתיים/דיאטות/תת תזונה
וכו' וכו' וכו'...
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרררה... בקששההה!!!רונית1124/07/2008
שלום... רציתי לשאות עם יש איזה תרופת סבתא שאגב הם הכי טובות והכי עוזרות... אז בקיצור רציתי לדעת ם יש איזה תרופת סבתא להחליק את השיער? לא ממש ממש ממש חלק... פשוט יש לי שיער מתולתל ואני מנסה לסרק אותו תמיד וזה לא עוזר וכבר נמעס לי מתלתלים... אז יש משו שיכול לעזור לי? (מתרופות סבתא) לא חייב שיהיה ממש חלק לפחות שיהיה פחות מתולתל.... תודה 3>
שיער
איה הוד24/07/2008
הי רונית,
לצערי אין לי מידע בנושא...
אולי שירי תדע :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה ותשישותיונת23/07/2008
הי, מקווה שתכלנה לעזור לי. אני בת 29 אמא ל-3 ילדים אני משתדלת לאכול בריא (עד כמה שאפשר) אך מרגישה רוב היום תשישות וחולשה כאילו כל היום התעמלתי ... בדיקות הדם מצוינות... האם יש ויטמין או מינרל כלשהוא שיכול לעזור במצבי, שארגיש עם מרץ??? תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתשישות
שירי חבקין23/07/2008יונת שלום רב<br />אני מאוד ממליצה לך לנסות לקחת תוסף מזון<br />בשם נוני, שמחזק ונותן אנרגיה וגם מצב רוח טוב.<br />תוכלי לקרוא על סגולותיו באתר<br />www.magicnoni.co.il<br />זהו צמח מרפא עתיק יומין שבהחלט יכול לעזור לך.<br />אופן השימוש: כף או שתיים בכוס מיים פעם ביום<br />על קיבה ריקה. אפשר לעלות את המינון אם מרגישים<br />שזה לא מספיק.<br
כמו כן תוכלי לקחת את תמצית האוליב -זית של באך לעייפות נפשית ופיזית
/>בהצלחה<br />שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרעפת גבוהה ימניתליאור22/07/2008
שלום הבנתי שיש טיפול בפרחי באך לסרעפת גבוהה מה אתן ממליצות ? ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרעפת גבוהה
שירי חבקין23/07/2008ליאור שלום רב
כמטפלת בפרחי באך מזה כמעט 24 שנים לא שמעתי
על תרופת באך לבעיה זו .
בפרחי באך אנחנו מטפלים בבעיות רגשיות נפשיות
ובעיקר במה ש"מתחבא" מאחורי המחלה הפיזית
לדוגמא: לחץ, חרדה, דיכאון, עקשנות או חוסר ביטחון וכו'
באם יש לך תחושה שאת עוצרת את האוויר מתוך מתח או חרדה
כל שהיא ולמעשה גורמת לכאבים בסרעפת עקב מחסום פנימי,
ייתכן שבפרחי באך אפשר להקל את התופעה ואף להעביר אותה.
אשמח באם תפני אלי למייל לקבלת פרטים נוספים
שייתכן ואינם מתאימים לחשיפה כה פומבית פה באתר
[email protected]
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סרעפת גבוהה
איה הוד23/07/2008הי ליאור,
חייבת להסכים עם שירי ולהוסיף, שבאופ כללי, ברפואה המשלימה, אין אנו מטפלים בבעיות אלא באנשים (זה מה שמבדיל אותנו בין היתר מהרפואה הקונבנציונלית).
כלומר, אין טיפול לסרעפת גבוהה אבל יש טיפול לאדם שסובל מהבעיה....
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקדמת מחזורבת חן22/07/2008
אם יש איזה שהיא תרופת סבתא להקדמת מחזור, אנחנו יוצאים לנופש ביום א' הקרוב והמחזור של הבת שלי בת 14.5 מאחר והיא בלחץ היסטורי
הקדמת מחזור
איה הוד22/07/2008הי בת חן,<br /><br />מחזור בחופשה זה לא דבר רע!!!<br /><br />הבעיה היא שככה חינכו אותנו לחשוב.<br />חינכו אותנו לחשוב שמחזור זה דבר רע, מגביל, גורם לאי נוחות, מלכלך וכו'...<br />תארי לך מה היה קורה אם היינו משדרים לילדות שלנו מגיל צעיר כמה מחזור זה דבר נפלא שמחכים לו כל חודש, שהוא לא מגביל בכלום (תודה לאל אנחנו בשנות ה 2000 ויש לנו טמפונים שאפשר אפילו לשחות איתם בזמן מחזור!)....<br />אם העיה היא כאבים - נגד זה יש המון מה לעשות גם באופן טבעי.<br /><br />ישנו מוצר בשם "מאקה לאישה" - מדהים!<br />אם המחזור של בתך מאחר המוצר הזה יכול לסייע רבות.<br />אך אין שום דרך לקבוע זמנים ולומר למחזור מתי להופיע....<br />המוצר אמור לזרזר מאוד וביעילות את בוא המחזור.<br /><br />תוכלי לקרוא עליו באינטרנט.<br />חזרי לספר לנו מה קרה.... :-)<br />
נ.ב
לחץ זה מתכון בטוח לאיחור מחזור.
אז רצוי להרגיע אותה קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי עד מחזור
מריה18/07/2010היי אני עד יומים בת 14 ועדיין לא קיבלתי מחזור העם המצב חמור??
אמא שלי ואחותה של אמא שלי קיבלו בגיל 12 וסבתא רבה שלי ב16 האם יש תרופת סבתא
כולשיהי או תרופה שמאפשרת להקדים את המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחזור לא מגיע
איה הוד19/07/2010הי מריה,
אל תהי בלחץ.
אני מכירה המון בנות שקיבלו בגיל 15-16
אין צורך למהר :-)
אם אינך סובלת מתת משקל או בעיה בריאותית כלשהי אז אין לך מקום לדאגה.
הרבה בריאות
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי טחוריםשמי21/07/2008
סובל יותר משבוע מכאבים מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגם ועץ התה
שירי חבקין21/07/2008שלום שמי
אכן תופעה כואבת ולא נעימה בעליל.
ישנה משחה שאמי ז"ל רקחה בימים עברו
ומכילה שמן זית, עץ התה וצמח הפיגם
והיא יכולה לסייע.
כמו כן אפשר להשיג בחנויות הטבע
מצויי הממליס בשתיה או הממליס במשחה
שעוזר להלחם בבעיה ולכווץ את הטחורים.
חשוב כמובן לשמור על תזונה שקל לעכל
להפחית ולהוריד את כל הלבנים. קמח לבן
סוכר לבן, מוצרי חלב ומלח.
ובהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול יבש בהריוןאור18/07/2008
הי, אשמח לדעת מה אפשר לעשות עם שיעול יבש טורדני וכואב אני בהריון בחודש רביעי ויש לי שיעול יבש שמופיע בעיקר בלילה, אני לא מצליחה להרדם ושרירי הבטן שלי כבר כואבים הגרון מאוד מגרד ואין לי ליחה או צינון אלא רק שיעול טורדני אשמח לתרופת סבתא או למשהו הומאופטי מועיל שמתאים להריון תודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול בהריון
שירי חבקין18/07/2008שלום אור
הרבה משתעלים יש לנו בפורום
כיוון שאת מציינת את הגירוד ייתכן שמדובר באלרגיה
ולכן כדאי לבדוק אם יש אלרגנים בסביבתך ואיך התזונה שלך.
כדאי מאוד להפחית מאכלי ומוצרי חלב וסוכרים.
כמו כן סירופ של וולדה בשם הולסטן אלקסיר
טבעי, בריא ומרחיק שיעולים באופן יעיל ויסודי
בהצלחה.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות מסברסמור17/07/2008
מה אפשר לעסות מעצירות מסברס? ואם זה יכול להוביל אפילו לניתוח?
עצירות
איה הוד17/07/2008הי מור,
כשיש עצירות הרעלים שהיו אמורים להיות מופרשים מהגוף בצואה נשארים בגוף ונספגים חזרה לדם.
דבר זה בתווך הארוך יכול לגרום לנזקים רבים, החל מבעיות עיכול וכלה בעצבנות, דיכאון, עייפות, חולשה חיסונית ועוד.
יש לגשת לטיפול אצל נטורופת במידה והעצירות מתמשכת.
לא ממליצה על שימשו במשלשלים!!!
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)