מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתם סגולשירן08/08/2008
יצא לי לפני כמה ימים כתם סגול מתחת לשפתיים . ניגשתי לרופאה והיא לא יודעת ממה זה נגרם תוכלי לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתם סגול
איה הוד08/08/2008
הי שירן,
כמו הרופאה גם לי אין שמץ של מושג מה זה יכול להיות, אלא אם כן קיבלת שם מכה.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהה דחופהה !!ליטל05/08/2008
יש לי עצירות אני כבר הרבה זמן שלא הייתי בשירותים ואני לא יודעת מה קורה לגוף שלי הבטן שלי נפוחה והישבן שלי ניאה לי גם כן נפוח רציתי לדעת אם זה נובע מהעצירות שיש לי ומה אני יכולה לעשות בשביל שזה יעבור לי ?.. בתודה מראש ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות
איה הוד07/08/2008ליטל,
נשמע רציני.
ולכן מציעה לך לגשת בדחיפות לנטורופת מקצועי לטפל בבעיה בצורה מקצועית.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
עדי16/08/2008יש פתרון נהדר מרפואה סינית 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלק באריזת וואקוםנועה05/08/2008
שלום לכן שוב, ברצוני לשאול האם סלק באריזת וואקום הנמכר בשווקים שומר על ערכיו התזונתיים כמו סלק המבושל במים בתודה מראש נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלק באריזת וואקום
אבי04/09/2011הי נעה,
תלוי בסוג הסלק באריסת וואקום ישנם מספר דרכי בישול לפני האריזה. אם תצייני את הסוג והיכן נרכש אוכל לעזור יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סלק.....
איה הוד07/08/2008הי נועה,
שאלה טובה.
אין לי מושג.
אני מניחה שזה לא יהיה אותו דבר כמו סלק טרי שאת בישלת במים.
גם תלוי מה תנאי האחסון שהיו לו וכמה זמן הוא היה על המדף וכו'....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוראלין05/08/2008
מה אפשר לקחת כדי להחזיר את המחזור שהפסיק לי לפני חודשיים? אני מטופלת בהורמונים עקב גלי חום שהיו לי ומאוד רוצה לקבל שוב מחזור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוני
שירי חבקין05/08/2008שוב, ממליצה על נוני
צמח מרפא חזק מהוואי שידוע בסגולתו
להחזיר מחזור אבוד. גם בגילאים מבוגרים
יש להתמיד ולקחת מינון חזק של שתיים שלוש כפות
במיים על קיבה ריקה, כל יום.
בהצלחה
שירי
עוד פרטים על הנוני אפשר לקבל בדואר
תשלחי לי את המייל שלך לדואל הפרטי
ואשלח לך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכייםאתי05/08/2008
אני נורא סובלת מדימום בחניכיים. כרגע עברתי הקצאת שורשים, אך אני מחפשת עוד דרכים טבעיות לעזור לחניכיים שלי להבריא לגמרי. אודה על פתרון מכם תודה מראש אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חניכיים
שירי חבקין05/08/2008אתי שלום רב
מומלץ לעבור למשחת שיניים המכילה אלוורה
וכמו כן לגרגר כל יום במיצוי חזק של פרופוליס
אין צורך לשתות רק לגרגר היטב.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב לך, שירי
אתי06/08/2008ראשית, תודה לך על התשובה המהירה, אודה לך אם תכתבי לי היכן אוכל למצוא את הפרופוליס בכדי שאוכל לגרגר. ואם את מכירה איזה משחת שיניים שמכילה אלוורה תודה רבה מראש והמשך יום מואר אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משחת שיניים אלוורה
איה הוד07/08/2008שלום אתי,
משחת שיניים מיוחדת על בסיס אלוורה שאני מכירה אפשר להשיג רק דרך רופאים ומטפלים פרטיים - זה לא משהו שניתן למצוא על מדפים.
אם תרצי פרטים צרי איתי קשר.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת שיניים עם אלוורה
שירי חבקין11/08/2008אתי שלום וסליחה על האיחור בתגובה
ישנה משחה של חברת forever
בקשר לפרופוליס יש בדרך כלל מיצויים חזקים
בבתי הטבע. אם לא פני לכוורנים, יש להם תמיד
פרופוליס במלאי
:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח של זיעהtamar04/08/2008
הייתי רוצה לדעת איך למנוע ריח של זיעה מבית השחי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאודורנט טבעי
שירי חבקין04/08/2008תמר שלום רב
כיום תוכלי למצוא מגוון של דאודורנטים על בסיס טבעי
כאלה שאינם מכילים אלומיניום או אלכוהול
תרופת סבתא לדאודורנט מאה אחוז טבעי היא
על 50 מל שמן קוקוס בפאזה הנוזלית שלו (אם הוא קשה
אז ממיסים מעט בסיר כפול) מוסיפים 20 טיפות של עץ התה
ו-20 טיפות שמן אתרי לבנדר
מערבבים היטב ומוזגים לכלי כהה בעל פתח רחב
כיוון שהשמן יתגבש שוב למשחה.
מורחים מתחת בית השחי לאחר המקלחת.
כמו כן תוכלי למצוא בחנויות הטבע את אבן המלח
שהיא תחליף דאודורנט טבעי. מרטיבים מעט ומורחים
פלא של דבר
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ריח זיעה
איה הוד04/08/2008דאודורנטים כמו ששירי ממליצה עליהם הם מדהימים ומעולים.
ריח של זיעה מעיד על הרבה רעלנים בגוף ולכן צריך לעבור תהליך ניקוי רעלים, לשנות את התזונה ולשתות ג'ל אלוורה כל יום - מניסיון זה עובד מדהים!
לפרטים נוספים תוכלי ליצור איתי קשר ב 03-5250023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריהמירי פז03/08/2008
שלום האם יש טיפול באורטיקריה חוץ מקורטיזון וכל הרעל שנותנים ההזרקה אשמח לשמוע על טיפול תודה תברכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
שירי חבקין03/08/2008כמו תמיד במקרים של תופעות אלרגיות
ומחלות שמקורן תגובה אלרגית, ההמלצה הגורפת
הינה טיפול עמוק כגון דיקור סיני ותזונה
או טיפול הומאופטי קלאסי.
כל המשחות והטיפולים המונעים הינם
בבחינת כיבוי שריפות...
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורטיקריה
איה הוד04/08/2008שלום מירי,
אני חושבת שזה יענה על שאלותייך:
סיפור מקרה מהקליניקה שלי: אורטיקריה
פנינה (שם בדוי) הגיעה אלי לאחר ששמעה הרצאה שלי בנושא "נטורופתיה – לחיות ולאכול בריא". כשהיא הגיעה היא תיארה מצב בלתי נסבל של אורטיקריה בכל הגוף. על הידיים, הרגליים, הבטן, הגב, המפשעות, בתי השחי, הצוואר...
למי מכם שאינו יודע מהי אורטיקריה – מדובר על פריחה אדמדמה מאוד מגרדת על העור שיכולה להופיע בכל מיני צורות, ולעיתים היא נראית כמו שלפוחיות ורודות המכסות משטחים על העור.
פנינה סבלה מאורטיקריה הרבה מאוד שנים, היא לא זכרה את עצמה בלי הפריחה המגרדת הזאת.
היו תקופות בהן הטיפול הקונבנציונלי הקל במעט, אך היו רגעים בהם היא טיפסה על הקירות ובעלה היה צריך לעזור לה לגרד בגב. לילות שלמים פנינה לא ישנה רק בגלל הגרד.
פנינה הגיעה אלי אחרי שניסתה באמת כל דבר אפשרי – חלק עזר קצת וחלק לא עזר בכלל, אבל בסופו של דבר האורטיקריה נשארה שם ברקע תמיד.
לאחר תשאול נרחב החלטתי על כיוון טיפול שישלב טיפול חיצוני מקומי להרגעת הגרד, יחד עם טיפול מבפנים.
הדבר הראשון שנתתי לה היה דיאטת אורז על מנת לערוך ניקוי רעלים רציני מהגוף, ועל מנת להסיר לחלוטין כל אופציה למזון שיכול היה לגרום לאיזושהי תגובה
אלרגית. בנוסף, נתתי לפנינה לשתות ג'ל אלוורה מיוחד לשתייה עם פורמולת צמחי מרפא לניקוי הגוף, לתמיכה, הזנה ולחיזוק חיסוני יחד עם משחה מיוחדת להרגעה חיצונית.
אחרי שבועיים אני מקבלת טלפון: "האורטיקריה נעלמה כלא היתה לחלוטין! ...."אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה העור שלי היה חלק ורגוע ככה....אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הרגשתי כל כך נקייה וישנה שנת ישרים..."
האמת, גם אני התרגשתי! גם מהעובדה שפעם אחרי פעם אני מוכיחה לעצמי ולאחרים מחדש, שיש קשר הדוק בין מה שאנחנו אוכלים לבין המחלות מהן אנו סובלים, וגם כי נוכחתי שוב עד כמה חזק כוחם של הצמחים לקצר תהליכים, לזרז ריפוי ולסייע ולתמוך בכל התהליך הזה. אפילו אני לא האמנתי שייקח רק שבועיים לאורטיקריה של שנים רבות להעלם.
לאחר 3 חודשים פנינה אימצה כבר את דרך החיים הבריאה, את התזונה שהרכבתי לה. היא לא רעבה, לא עייפה ומרגישה נפלא.
יאמר לזכותה, שבזמן דיאטת האורז, כוח הרצון שלה היה כל כך חזק, שביום הולדתה, במקום להתפתות לחגיגה עם כיבודים, אוכל ועוגה, פנינה הזמינה את בעלה המקסים לחגוג איתה יום הולדת בישיבה על שמיכת פיקה מול הים עם אורז וכוס תה.
אישה מדהימה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה
ל12/07/2009שלום איה שמי הוא ל ואני בן 16 וחצי ואני חולה באורטקריה כבר 5 שנים, היא החלה מאז שאבי ניפטר ניסנו בהתחלה טיפולים פסיכולוגיים אבל זאת לא הייתה הבעיה נסינו ללכת לרופא הומופוב (רופא שמתמחה בטיפולים מהטבע) וזה לא עזר הדבר היחידי שעוזר לי הוא התרופה פרימניזון שזה בעצם אסטרואידים ואסור להשתמש בו יום יום , חשבתי אולי תוכלי להגיב לי באמייל הזה [email protected] ולכתוב לי גם תפריט כלשהו שיעזור לי במידה ואני אלרגי לאוכל כלשהו נסי להגיב במהרה האלרגיה ממש מציקה לי.
בתודה ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורטיקריה
איה הוד14/07/2009שלום ל
לצערי הטיפול באורטיקריה הוא קשה בגלל שבהתחלה צריך לוותר על הרבה מאוד מזונות וצריך להקפיד לקחת את התרופות הטבעיות 3 פעמים ביום בהתמדה לאורך 3 חודשים לפחות - זה מצריך המון כוח רצון ולכן זה לא פשוט כלל.
בעיות עור, בעיקר על רקע נפשי, הן מורכבות מאוד ולכן לצערי הרב לא אוכל לתת לך פתרון כאן בפורום.
אני יכולה לעודד אותך ולספר לך שהיתה לי מטופלת שסבלה מאורטיקריה הרבה מאוד שנים והצלחתי לשפר את מצבה באופן דרמטי - אבל היתה לה היענות מאוד חזקה לטיפול וגם הרבה סבלנות.
הסטרואידים שאתה מקבל לא רק שלא יפתרו את הבעיה אלא אף יחמירו אותה בעתיד. הם עוזרים רק באופן זמני אבל אח"כ עלולה להיות התפרצות חזקה יותר כי הסטרואידים מדחיקים את הסימפטום פנימה ולא באמת מטפלים בבעיה.
אני חושבת שלא צריך להיות קיצוניים - אפשר לגשת לנטורופתית שתנחה אותך ואולי אפילו תתאים לך תוכנית לניקוי רעלים לטיפול באורטיקריה ובמקביל מידי פעם אם ממש תזדקק תוכל להמשיך עם הטיפול של הרופא.
מקווה שעזרתי
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה!ניסים03/08/2008
יש לי כאב בטן חזק מאוד ביצוני לדעת אים אנטיביוטיקה יכןלה להשפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
שירי חבקין03/08/2008ניסים היקר, לא מומלץ לקחת אנטיביוטיקה
ללא הפניית רופא!!!
ראשית בדוק מה הסיבה לכאבים.
כעזרה ראשונה תוכל לשתות תה צמחים
של : שיבה,אניס, שומר וקמומיל
להרגעת הבטן וזאת באם מדובר בבעיות
של עיכול, גאזים ואפילו תולעים.
בריאות והצלחה
כאבי בטן
איה הוד04/08/2008שלום ניסים,
אם אתה לא יודע מה סיבת כאב הבטן, יכול להיות מצב שלא רק שאנטיביוטיקה לא תעזור אלא אף תחמיר מאוד את המצב. אנטיביוטיקה הורגת את החיידיקים הטובים במעיים, ויכול להיות שדווקא כעת אתה זקוק לחיידקים הללו הכי הרבה....
בבר את סיבת הכאב ורק אז תוכל לטפל בבעיה.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשת בקרקפת.תרצה31/07/2008
שלום. בשנה אחרונה סובלת מקשקים יבשים אשר דפוקים בקרקפת ,אני מקלפת אותם. אני חופפת בשמפו נגד קשקשים.איך אפשר להתפטר מהקשקשת. בתודה תרצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצירצה לגבי הקשקשים אך להיפטר מהם
ניסים03/08/2008פשןט מאןד!יש ליפנות לבית מירקחת ולבקש שמפו רפואי לקשקשת בקדקפת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשקשת
איה הוד04/08/2008הטיפול בקשקשת צריך להיות גם פנימי בעזרת תזונה נכונה וצמחי מרפא.
טיפול בשמפו הינו כיפוי שריפות בלבד.
האם את שותה מספיק?
איך התזונה שלך?
האם היית אצל רופא עור שיבחן את הקרקפת וישלול מחלת עור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפרונקלמושיקו30/07/2008
לפני כשבועיים היה לי אבצס די גדול בישבן שטופל בצורה כירורגית, ותודה לאל, עד היום הפצע הגליד. הבעיה היא שבשבועיים האחרונים שמתי הרבה תחבושות שהודבקו, תלשו שיער כנראה וכו'. כרגע אני מרגיש כאילו עומד לצאת לי פרונקל חדש (שעדיין לא ענק כמו הקודם) ואני מעוניין לטפל בו בדחיפות לפני שזה מחמיר למה שהיה קודם. מה אני יכול לעשות? אני בלחץ... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת זיהום
שירי חבקין30/07/2008למושיקו שלום רב
לדעתי עדיף שתהיה בקשר עם הרופא המטפל
כיון שהאחריות לתוצאות הטיפול הכירורגי היא שלו.
בכדי למנוע זיהום אני ממליצה לך לשתות תמצית של
סווידיש ביטר וגם למרוח משחה של סווידיש ביטר
בעיקרון זהו טיפול מונע אולם אני לא בטוחה
שיכול לפתור את הבעיה
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבדובר באותו מקום - אלא ליד
מושיקו30/07/2008מדובר בפרונקל חדש / אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בפניםליטל29/07/2008
הי זאת ליטל ורציתי לשאול אם יש תרופת סבתא שמעלימה את הכתמים בפנים קלחת בעבר ריקוטן וזה עזר אבל נישארו לי כתמיפ כאלה בפננים אשמח אם תוכלו לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
שירי חבקין30/07/2008ליטל שלום רב
לכתמים בפנים תוכלי לעשות מסיכות מחימר ירוק
שממש מחדש את העור ועוזר לשפר פגמים, צלקות
ופיגמנטציה קלה
לאחר השטיפה למרוח משחת קלנדולה מרוכזת.
את המוצרים הללו ניתן להשיג בבתי טבע.
כמו כן באם תרצי אני מכינה סבון להבהרת כתמים
טבעי שמכיל : נבט חיטה, קלנדולה, לימון ועוד.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראשים שחוריםגל27/07/2008
שלום,בזמן האחרון צצו לי על האף נקודות שחורות. חלקם גדולות וחלק מהם בקושי רואים. שמעתי על כל מיני קרמים ורציתי לדעת איזה הכי טוב. אודה לכם על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל-ראשים שחורים
שירי חבקין29/07/2008גל שלום רב
אינני קוסמטיקאית אך ממליצה לך לשטוף את הפנים
בסבון המכיל שמן עץ התה או לבנדר בכדי להפחית
משומניות יתר ולמנוע זיהום והיווצרות שחורים חדשים.
תוכלי גם לשתות תה קלנדולה לניקוי וכמוסות שום
לפי הנחיות היצרן. כל אלה מסייעים לניקוי פנימי.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשיריליטל27/07/2008
הלכתי לחנות טבע וקניתי גדל אמרו לי למרוך אותו על הקרקפת אבל אני לא מסתדרת אם זה תוכלי לעזור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליטל
שירי חבקין29/07/2008לא הבנתי מה הצמח שקנית רשמת גדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העשרת התפריט בברזלנועה27/07/2008
היי שוב, שתי שאלות: 1. מהם דגני הבוקר המומליצים ביותר מבחינת העשרת התפריט בברזל? 2. האם בפסטרמה מחזה הודו דל שומן יש ברזל? אני לא אוכלת בשר אבל יכולה לנסות להחביא את הפסטרמה בלחם. שוב תודה נועה
ברזל
איה הוד27/07/2008הי נועה,
אני אישית, כנטורופתית, ממש ממש לא מעריכה את דגני הבוקר שיש מי שממש סוגד להם מאחר והם נחשבים מזון בריאות המועשר בהמון ויטמינים ומינרלים.
למה?
מאחר ודגני בוקר זה מזון מתועש, שעבר עיבוד רב, הוא רחוק מלהיות טבעי ונטול בעיות ותוסיפי על כך שבדרך כלל הם מגיעים עם תוספת חלב!!!
יש רבים שמדווחים שרק לאחר הורדת דגני הבוקר מהתפריט נפתרה להם בעיית הגזים או כאבי הבטן והנפיחות.
אני ממש לא חושבת שצריך בשר בשביל ברזל - ובטח שלא פסטרמה (מה יכול להיות יותר מעובד מזה עם כל חומרים השימור שיש בפנים)
זה מיתוס עתיק יומין שברזל אפשר לקבל רק מבשר.
יש לי מטופלים שהם צמחונים שנים רבות מאוד וברזל לא חסר להם, ויש לי מטופלים שהשם השני שלהם הוא "קניבליים" מרוב שהם אוכלים רק בשר והם סובלים מאנמיה - וכאן נכנס נושא הספיגה.
באהבה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ווסתרגינה שובאיב26/07/2008
האם יש תרופות סבתא לבעיות בווסת איך אשפר לפתור את זה כמעת שנה לא קיבלתי מחזור האם אפשר לעזור לי העם זה קיים ב תרופות סבתא תעזרו לי בבקשה תודה מראש. רגינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למחזור
שירי חבקין27/07/2008רגינה שלום רב
לפי מה שאני יודעת שתיה של מיץ נוני באופן קבוע
עוזרת להחזיר מחזור שהפסיק, גם בגילאים מבוגרים
וכמו כן מסייעת מאוד לסדר מחזור לא סדיר.
כמו כן לקיחה באופן קבוע של כמוסות שמן נר הלילה
תסייע בבעיה זו
בהצלחה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)