מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוק - שינייםשואל27/08/2008
שלום בני בן חצי שנה מתחיל לסבול משיניים. מה דעתכן על נוזל גלי-גם של חב' הומגליל או על טיג'ל שגם הוא לחניכיים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיניים
איה הוד27/08/2008שניהם מצויינים :-)
אפשר לתת להרגעה גם חליטת קמומיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גתאלף26/08/2008
מהן סגולותיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גת
איה הוד27/08/2008אלף, לא חסר מידע רב ואדיר על הגת ברחבי האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגת
שירי חבקין28/08/2008שלום אלף
הגת ידוע בעיקר כמעורר מינית ומצוי בתכשירים
ובכמוסות המבטיחים זאת אולם מירב השפעתו
מגיעה דווקא מלעיסה עיקשת של העלים המרים
בשילוב עם שתייה מרובה של מיים.
מלבד זאת הוא פותח את הראש במובן
שמחדד מחשבה והתימנים ה"עתיקים" , אלה שעסקו
רוב זמנם בלימוד, היו משתמשים בו בשעות
לילה מאוחרות ללמידת התורה והגמרא.
הוא ממריץ ומתאים לנהגים שרוצים להיות עירניים
ובכלל הינו הבילוי היומי של התימנים , ראיתי על כך
סרט דקומנטרי על איך בתימן בשעה שתיים בצהריים
נסגרים העסקים וכולם הולכים ל"חזן" ללעוס גת.
בברכה
שירי
(נ.ב. הייתי נשואה לתימני כ-20 שנה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסוריתשואל26/08/2008
שלום האם על פיסורה ניתן למשוח: 1. דבש 2. סודה לשתיה? 3.ג'ל אלוורה
פיסורה
איה הוד26/08/2008דבש ואלוורה נשמע הגיוני, לגבי הסודה לשתייה - לא יודעת!!!
ממליצה גם על משחת טראומיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהנעמה26/08/2008
יש לי גרד ואדמומיות במקום מסוים בקרקפת , רופא עור אמר לי שזה כנראה סבוריאה. חוץ מסטרואידים שהרופא הציע לי, האם יש פתרון אחר איזו משחה למרוח ?
סבוריאה
איה הוד26/08/2008מרים יקרה,
ראשית יש טיפול טבעי.
אך זה משהו מורכב מאוד שכרוך בדברים רבים כגון שינויים תזונתיים ועוד.
יש הרבה דברים טבעיים שאפשר למרוח באופן חיצוני, אך לצערי הבעיה לא תפתר בצורה הזאת.
כל טיפול חיצוני יהיה חלקי בלבד ולא יעלים את התופעה (גם לא משחות סטרואידליות)
הטיפול הוא מבפנים.
יש לגשת ליעוץ נטורופתי.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה
שירי חבקין26/08/2008שלום רב
אני מסכימה ומחזקת את דבריה של איה היקרה
סבוריאה כמו גם פסוריאזיס או מצבי דלקתיות כרונית בעור
דורשים טיפול יסודי פנימי.
מומלץ מאוד לגשת להומאופט טוב או לטיפול סיני
לשנות תזונה ובקשר למוצרים אותם ניתן למרוח
אפשר לנסות את הנוני שהוכיח את עצמו ומשפר את העור
וגם את משחת הסווידיש ביטר.
בשתי המשחות מרגישים לפחות שיפור והפחתה של
התופעות הנלוות לסבוריאה כגון גירודים וקילופים של העור.
אולם כמו שאיה ציינה השימוש במשחה או בכל תכשיר
חיצוני, אינו פותר את הבעיה רק מרגיע את העור ומונע החרפה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף רוק בפה בהריון צעירליאת25/08/2008
שלום לכולם אני בחודש השני וחצי להריוני ואני סובלת בנוסף לבחילות רוב היום, גם מעודף רוק עד כדי כך שזה מתיש ומתסכל כל היום ועד הלילה לירוק לתוך מגבת או לנייר טוואלט, כל לגימה שאני שותה של מים אני מוציאה אותו ברוק, מימה זה נובע ?והאם זה יפסיק מתישהו? ואם יש תרופת סבתא לעזרה חוץ ממסטיקים כי גם מהם אני ניגעלת ולא יכולה להכניס לפה כי זה יגרום לי לבחילה. תודה רבה אשמח לכל לעזרה :-)
עודף רוק
איה הוד25/08/2008הי ליאת,
אני עונה לך למרות שעדיין אין לי תשובה כדי שלא תחשבי שאני מתעלמת משאלתך :-)
עודף רוק היא לא תופעה שכיחה בהריון עד כמה שידוע לי, ולכן לא יצא לי להתוודא לתופעה ולסייע בה.
אני מנסה לברר לך ...
אחזור עם תשובה בהקדם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך יקירה אשמח לכל תשובה
ליאת25/08/2008ולכל עזרה, אני נואשת ומותשת :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה יעודד אותך
אלמה26/08/2008גם אני סבלתי מהתופעה ה"מהממת" הזאת בכל שלושת ההריונות שלי ,(ממה שהרופא הסביר לי ייצור מוגבר של רוק נגרם כתגובה של הגוף לעודף חומצה שהקיבה מייצרת - זה מה שגם מגביר את הבחילות)לצערי כל מה שניסיתי לא ממש עזר אך בשלושת ההריונות ברגע שעברו הבחילות (בסביבות שבוע 16) התופעה הנ"ל נעלמה לחלוטין! יש למה לחכות. תהיי חזקה זה עובר. יום בהיר אחד את מתעוררת בבוקר וכל הבחילות והריור פשוט נעלמים.תהיי חזקה וסבלנית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמה תודה יקרה בהחלט עודדת אותי
ליאת26/08/2008ונתת לי תיקווה שזה יעבור בהקדם תודה לך, אני אמתין בסבלנות למרות הסבל הכרוך בזה, אין מה לעשות... אבל עכשיו אני יודעת מימך שזה עובר זה מחזק אותי... תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עודף רוק....
איה הוד26/08/2008ליאת מקסימה,
אלמה קצת הקדימה אותי אבל היא נתנה לך את התשובה שרציתי לתת לך :-)
(תודה אלמה)
זה באמת קשור לעודף חומציות שעולה מהקיבה ולאו דווקא עניין הרוק.
ההמלצות הן הרבה ארוחות תכופות וקטנות. דגנים מלאים, חלבונים, דברים מאד בסיסיים.
אני אביא לך מאמר נחמד שיכול לעזור בהמשך היום....
יש למה לצפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איה על העזרה אשמח למאמר :-)
ליאת26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאמר
איה הוד26/08/2008הי ליאת,
המאמר מתייחס לבחילות בעיקר והוא נכתב על ידי ורד לב שהיא נטורופתית מקסימה ....
[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4613' id='link']http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4613[/a]
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה לך יקירה אשמח לכל תשובה - תגובה
איה הוד18/11/2010הקדימו אותי יפה.
אני יכולה להמליץ לך לנסות לשתות מים ולימון ולראות האם זה מקל טיפה מאחר ולימון יוצר תגובה בסיסית בגוף (למרות היותו חמוץ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף רוק
מירי17/11/2010כל מה שתארת עובר עליי בדיוק!!!!!!!!...שיגמר כבר השאלה אם זה יגמר????? או שאסחוב את זה עד הסוף? אני בשבוע 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לבחילות
יגאל18/11/2010תמר הינדי ,ביו משתמשים בזה במקסיקו כנגד בחילות בהריון
זה חמוץ וטעים ויש בחנויות טבע.
משרים כף במים ללילה או מבשלים כמה דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענו לי על סף ייאוש!!!!!
מירי07/12/2010כמו ההודעה שצוינה לעיל גם אני סובלת מתופעת רוק מזעזעת במיוחד!
מעניין אותי לדעת אם נגמרה לך תופעת הרוק אני עוברת את זה ממש עכשיו שבוע 15 ועדיין לא רואה את הסוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף רוק בהריון
ענת15/12/2010אוי זה נורא! אני בשבוע ה-12 ובמקום לראות את הסוף אני יורקת כמו איזה אלפקה יום ולילה ומקיעה את עודף הרוק פעמיים ביום. זה הריון שני ובהריון ראשון היו לי רק בחילות בלי רוק מזעזע. האם יש פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
יאיר23/12/2010אמנם לא הייתי בהיריון אבל שווה לנסות כי זה יכול לעזור:
לאכול כמה חתיכות קטנות של בננה לא בשלה!!!!
מייבש את הפה מובטח לך!
בהצלחה ואנא עדכני אם עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות אחרי לידהאלמה25/08/2008
שלום, ילדתי בן מתוק ,לידה שלישית. אחרי הלידה הרגשתי טוב אך בחודשיים האחרונים אני כל הזמן עייפה ותשושה .בנוסף אני כל הזמן רעבה ובמקום לרדת במשקל אני עולה. במיוחד בא לי כל היום לאכול מתוק. חשוב לציין שאני מניקה את תינוקי הנקה מלאה . הוא מתעורר מס פעמים בלילה ובבוקר מוקדם שני האחים שלו מתעוררים כך שאין לי זמן לנוח. אני מרגישה שאני לא מצליחה לחזור לאיזון במיוחד שבדרך כלל אני אוכלת בריא אך בזמן האחרון בגלל העייפות בא לי רק להתנחם עם עוגה או שוקולד. בנוסף אני מרגישה כל הזמן עצבנית ומאבדת מהר את הסבלנות שלי-תכונות שאינן מאפיינות אותי בדרך כלל. האם יש משהו שאני יכולה לאכול או מלקחת כדי הפסיק להרגיש עייפה ועצבנית? למה אני כל הזמן רעבה? מה מומלץ לאכול בהנקה? מצטערת על העומס...... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
שירי חבקין25/08/2008מזל טוב אלמה
ברוכה הבאה לחיים האמיתיים:))
ילד שלישי זה לא כמו בראשון כשאפשר עוד
לישון או לברוח לסבתות...
בכל אופן קחי הכל ברוגע, בקשי עזרה ממי שאפשר
ובנוגע לאוכל לפי מה שאת כנראה סובלת מהיפוגלסימיה והסוכר מתנדנד ,
בדרך כלל זה מאוד נפוץ כשיש עייפות קיצונית כמו אחרי לידה.
לכך כדאי לחכות לתשובה מאיה:)
אני חושבת שבכל מה שקשור לדיאטות צריך לחכות קצת כי
לא מומלץ להעמיס על כל מה שאת עוברת גם משטרי אכילה קשוחים
ואת כל התיסכול הנלווה לכך.
עצתי היא לשתות הרבה תה שומר שמפחית צורך במתוקים ועוזר להרזיה גם
בלי דיאטות. כמו כן עוזר לאיכות החלב ולגזים של התינוק.
כמו כן ישנו צמח בשם גרסיניה קמבודיה שעוזר לגמילה ממתוקים והוא אפילו טעים.
אם תכיני קנקן משומר וגרסיניה ביום, 2 כפות מכל אחד וארבע כוסות מים רותחים,
אני בטוחה שתתחילי לראות הפחתה בנפיחות ויהיה לך יותר מרץ ועידוד.
ועוד רעיון הוא להחליף את כל הלבנים לחומים- סוכר, לחם,פסטות וכו'
והכי חשוב להפחית עד כמה שאפשר במלח ומוצרי חלב בקר.
אני מבינה אותך וזוכרת את התקופה המיוחדת הזו שלמרבה הבילבול
היא כל כך יפה מצד אחד ומצד שני גם כל כך קשה ומתישה ומאחלת לך הרבה
אושר ואנרגיה להשקיע בילדים וכמובן בעצמך
שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלמה25/08/2008תודה לך, טוב לשמוע שאני נורמלית. היכן משיגים את הצמח שהמלצת עליו? לא השומר השני...ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרסיניה קמבודיה
שירי חבקין25/08/2008אלמה יקרה,
את הגרסיניה קמבודיה את אמורה למצוא בחנויות טבע
ואם תרצי לקחת אותו בכמוסות אז נדמה לי שיש בסולגר
אבל אני לא בטוחה לגבי זה.
אם לא תמצאי את הצמח תכתבי לי
[email protected]
יום/לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עייפות אחרי לידה
איה הוד25/08/2008
הי אלמה יקרה,
ראשית מזל טוב!
אני שמחה לומר לך שמצבך בהחלט בר טיפול, אם כי הוא מורכב מידי כדי לענות לך עליו בפורום מאחר ונכנסים כאן אלמנטים הורמונליים, רגשיים ונפשיים המצריכים התייחסות.
חשוב להבין שבמקרה שלך הכל מתחיל ונגמר עם נושא השינה.
יש קשר בין עודף משקל ועצבנות לחוסר שעות שינה.
אם הייתי צריכה לתת לך טיפ אחד הכי חשוב, הייתי מצטרפת לעצה של שירי ואומרת לך למצוא עזרה כדי שלפחות את הלילות תעברי בשינה טובה (אם לא רצופה).
כאשר השינה שלנו מופרעת זה משפיע על כל המערך הכימי במוח ועל המערך ההורמונלי.
ולכן לא תהיה בעיה להסביר את הרעב והעצבנות.
אין ספק שיכול להיות כאן מצב של אכילה כפיצוי רגשי.
אך חד משמעית זה גם פזיולוגי - כלומר, יש לעבור לתזונה בעלת אינדקס גליקמי נמוך כדי לשמור על רמות סוכר ואינסולין קבועות בדם ולמנו את המצב הלא נעים הזה של עייפות, רעב, אכילת מתוקים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלמה25/08/2008תודה רבה על התגובה המהירה. גם את וגם שיריפשוט מקסימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים בדםשואל25/08/2008
שלום לאימא שלי - בת ה-60 יצא בבדיקת דם שיש לה שומנים בדם ומעט כולסטרול גבוה מה ניתן לעשות כדי להוריד זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים בדם
שירי חבקין25/08/2008לשואלת שלום רב
תרופת הסבתא היעילה ביותר לשומנים בדם
היא שום!
כמו כן לציטין אותו ניתן להוסיף לאוכל או לקחת
בכמוסות.
ובטח לאיה יהיו תשובות מפורטות בנוסע לתזונה
שהינה המפתח לטיפול בבעיה זו
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שומנים בדם
איה הוד25/08/2008יש לעבוד חזק על נושא הכבד עם צמחים כגון כורכום מרוכז, שן הארי, גדילן ועוד.
יש לפעול למען הנעת הגוף - פעילות גופנית (כמעט בלתי אפשרי בלעדיה במצבים אלו)
יש לקבל הנחיות תזונתיות
אומגה 3 בהחלט נלקח כאן בחשבון
העצות של שירי נפלאות!
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שומנים בדם...
שואל26/08/2008תודה לכן אתן באמת נפלאות. יש לי שאלה נוספת האם הליציטין הינו חומר טבעי? האם קונים מבית הטבע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההה!!!ליטל25/08/2008
שלום קוראים לי ליטל ורציתי לשאול אם יש תרופת סבתא נגד פיצעונים כאלה בישן אבל זה לא פצעים אם מוגלה אלא הם פצעים אדומים כאלה קטינים קטנים... אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
שירי חבקין25/08/2008שלום ליטל
נסי למרוח שמן עץ התה ישירות על הפצעונים
בדרך כלל זה עוזר לזרז את החלמתם וגם מחטא.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה דחופה :-)
איה הוד25/08/2008טיפול חיצוני בשמן עץ התה עושה נפלאות!!!
חשוב גם לטפל באופן פנימי מאחר והבעיה מגיעה מבפנים.
יכול להיות שצריך לשנות את התזונה, יכול להיות שזאת תגובה אלרגית למשהו, יכול להיות שזה מצב שהגוף מסמן שהוא זקוק לניקוי רעלים דחוף...ועוד ועוד ועוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשיריחגית23/08/2008
שירי שלום רב האם למוצרים שלך יש רישיון משרד הבריאות? תודה קארין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רישיון
שירי חבקין25/08/2008היי קארין
כן בוודאי
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלוורהשואל23/08/2008
שלום איה האם שמעת על ביפידוס פלוס של חברת NSP והאם שמעת על משקה אלו- ורה של NSP מכיל 100% ג'ל אלו- ורה מקורי. האם זה יכול לעזור לאם מניקה שיש לה צואה קשה מבלי לפגוע בתינוק היונק תודה
אלוורה
איה הוד25/08/2008הי שואלת,
ל NSP יש מוצרים מדהימים. הפרוביוטיקה שלהם תועיל לך מאוד במצבך!!!
לצערי אני מעדיפה את משקה האלוורה של חברת פוראוור ללא אלואין ומיוצב בפטנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה קשהשואל23/08/2008
שלום האם יש משהו טבעי למצב של צואה קשה? אני נוטלת פגלקס בוקר וערב ועדיין הצואה קשה. (יש לי פיסורה) האם יש תכשיר טבעי ולא ממכר שמתאים לאישה מניקה ויעזור בצואה חלקה. הערה: ניסיתי שזיפים אך עדיין הצואה לא רכה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשתן
שירי חבקין25/08/2008שלום לעצורה
נסי לטחון טחינה גסה של זרעי פשתן, להשרות אותם למשך הלילה
בכוס מיים מכוסה בצלחת. בבוקר לשתות את המיים וגם
אם תוכלי לאכול את הזרעים.
אם זה מסובך לך פשוט הוסיפי זרעי פשתן טחונים לסלטים וליוגורט
עוד תרופת סבתא היא לרסק עגבניה שלמה ולהוסיף לה כף שמן זית
מעט שום ופטרוזיליה, לימון ומלח לפי הטעם ולאכול ככה במשך היום
או כתוספת לארוחות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....צואה קשה....פשתן
שואל25/08/2008שלום לא הבנתי. האם קודם לטחון את הזרעים ורק לאחר מכן לשים אותם במים? או קודם להשרות זרעים במים ולאחר מכן לטחון אותם ולשתות אותם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלוורה!!!
איה הוד25/08/2008איכשהו זה מחזיר אותי שוב כמו בשאלה קודמת לנושא האלוורה לשתייה - קלאסי במצבך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבות:)22/08/2008
הגבות שלי לא צומחות כבר כמה ימים..אני יודעת שאפשר עוד לחכות, אבל זה נכון ששמן קיק עוזר לצמיחת השיער בגבות או בכל מקום אחר איפה ניתן להשיג אותו וכמה הוא עולה? תודה
גבות
איה הוד25/08/2008
זאת הפעם הראשונה שאני שומעת על כך ששמן קיק עוזר לצמיחת גבות!!!
אשמל לשמוע מניסיונך אם זה אכן עבד.
ניתן להשיגו בבתי מרקחת
שם גם ניתן לשאול מה עלותו.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה קשהריקי22/08/2008
היי שמי ריקי . יש לי ילדה בת שנה וחצי שיש לה צואה קשה [ כמו של כבשה ]. אני רוצה לדעת בבקשה מה יכול לעזור לי לרכך לה את הצואה . תודה ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה קשה
עדי01/09/2008פתרון מרפואה סינית מעולה 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מוציאים קעקוע של חינה ?מירב22/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

קעקוע
איה הוד25/08/2008הי מירב,
אינני יודעת.
אולי לשירי יש רעיון :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה .שיראל22/08/2008
יש לי מחר אירוע חשוב שאני חייבת להיות בו אבל קמתי היום עם חום של 40 מעלות, האם קיים משהו שאני יכולה לעשות כדי להרגיש יותר טוב עד מחר ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה
שירי חבקין25/08/2008שיראל שלום רב
ראשית סליחה שכנראה שלארוע הזה כבר לא אוכל לעזור לך
חזרתי מנסיעה של כמה ימים ולכן אני עונה באיחור
לואיזה מסייעת בהפחתה של חום. זה לא אקמול אבל עוזר.
כמו כן רסקיו במריחה ובשתיה מפחית קצת את התופעות
הנלוות לחום ומרגיע.
כמובן שהכי חשוב לאבחן למה החום עלה כך וללכת לבדיקות
הצמחים שציינתי הם לעזרה ראשונה והקלה בלבד.
בהצלחה
וינטר באלנס
איה הוד25/08/2008הדבר הכי קרוב לנס שאני מכירה במצבך ובאמת עובד (מניסיון) זה כדורים בשם:
וינטר באלנס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)