מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אין להשיג בבתי המרקחת נורופן פלוס?יו27/08/2016
למה אין בבתי המרקחת נורופן פלוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין להשיג בבתי המרקחת נורופן פלוס? - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016אנא פנה/פני ליבואן
רקיט בנקיזר (ניר איסט) בע"מ
כתובת: הנגר 6 הוד השרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקה EXELONיחזקאל אליאס26/08/2016
שלום
אשתי בת 78 לפני כחודש וחצי קיבלה תרןפה EXELON מדבקה , אתמול החלו להופיע מספר נקודות אדומות בגב באיזור הדבקת התרופה . האם לדעתכם שזה
תופעת הליווי של התרופה והאם יש להפסיק את השימוש
תודה
יחזקאל טליאס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקה EXELON - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016אם מדובר בפריחה, התופעה ידועה ונדירה. בכל מקרה הייתי מציע לפגוש רופא לצורך קבלת החלטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להשתמש בויקטוזה שקפאה -דחוף!!אירית25/08/2016
שלום
איפסנתי מזרק אחד של ויקטוזה במקרר שמסתבר היה על טמפרטורה נמוכה מאוד והנוזל קפא.
אוכל להשתמש בו?
אני בחו"ל וזה המזרק האחרון....:-(
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להשתמש בויקטוזה שקפאה -דחוף!! - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016אסור לשימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אגיספור לפטרת בציפורן הבוהןסיון23/08/2016
שלום, הרופאה רשמה לקחת 2 מיליליטר טיפות ביום ולמרוח ב4 מקומות בבוהן, האם הכוונה ל4 טיפות או 8 ביום? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות אגיספור לפטרת בציפורן הבוהן - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016נא לשאול את הרופאה או את הרוקח שאצלו המרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפאתריצין עם בנזואיקין שפג תופו בינואר השנהעזרא22/08/2016
האם עדיין אפשר להשתמש בכדורי מציצה אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפאתריצין עם בנזואיקין שפג תופו בינואר השנה - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההבדל בין כדוריםענת21/08/2016
שלום רב, אני בגיל המעבר וסובלת מדימומים קשים כבר יותר מחודש וחצי עשו לי ביופסיה בכל מקרה רופא נשים אחד נתן לי דופסטון השני החליפה לי לפרוברה רציתי לדעת מה ההבדלים בין תרופות אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל בין כדורים - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016שניהם הורמונים מסוג פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית ומוצרי חלבלי18/08/2016
היי,
האם מותר ליטול חומצה פולית יחד עם מוצרי חלב??
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית ומוצרי חלב......................... - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016אין לקחת חומצה פולית שעה לפני או שעתיים אחרי חלב ומוצריו, ביצים, לחם מלא,דגנים, קפה, תה וסותרי חומצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור וקבלת מחזור לאחר הפסקת נטילתורות18/08/2016
כמה זמן מקסימום ומינימום לקבלת מחזור לאחר הפסקה של נטילת פרימולוט נור?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור וקבלת מחזור לאחר הפסקת נטילתו - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016כחמישה ימים לאחר הפסקת נטילת הכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לוסק לתינוק יכול להיות מחוץ למקררסמדר14/08/2016
שלום, בני בן 4 חודשים מקבל סירופ לוסק שמוכן בקניה בבית המרקחת. אתמול שכחנו את הבקבוק מחוץ למקרר (בבית ממוזג ) למשך שעה וחצי. האם יש צורך לקנות מחדש או שאפשר להמשיך להשתמש בבקבוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן לוסק לתינוק יכול להיות מחוץ למקרר - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016נא לפנות לבית המרקחת שייצר אותו, רק הוא יכול להשיב על מוצר שרקח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה חיי מדף צריך שתהיה לתרופת מרשם שמקבלים בבית מרקחת?אנני13/08/2016
האם יש מינימום? קיבלתי בטיסטין השבוע שתאריך לשימוש אחרון זה 12/2016.
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה חיי מדף צריך שתהיה לתרופת מרשם שמקבלים בבית מרקחת? - תגובה
יוסי מצקל14/08/2016בסדר גמור. אין להשתמש בתרופה לאחר פג תוקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משחת טבעקוטן לילדים מסוכנת?פנינה11/08/2016
שלום,
הילדה שלי בת שלוש עם חשד לדלקת בדרכי השתן רופאת הילדים נתנה מרשם למשחת טבעקוטן למרוח פעמיים ביום במשך שישה ימים, באזור הפות.
רציתי לשאול האם התרופה מכילה חומרים מסוכנים לשימוש בגיל הזה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם משחת טבעקוטן לילדים מסוכנת? - תגובה
יוסי מצקל14/08/2016פנינה שלום
כדי להבין את תופעות הלואי האפשריות אנא קראי את העלון המצורף לתרופה.
תפקיד הרופא לאבחן את הבעיה ולתת טיפול מתאים.
חלק מהשיקול הוא מה הנזק העלול להגרם מהתרופה בהשוואה לנזק שעלול להגרם מהמחלה. קחי בחשבון שתופעות לואי אינן קורות ברוב המקרים.
נראה לי שהרופא יודע מה שרשם.
אם אינך שלמה עם החלטתו לכי להתייעץ עם רופא נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת תרופה לתקופה ממושכת בתקופת הריוןליאת הוד10/08/2016
אני בהריון ראשון בשבוע ה18, נוטלת דיקלקטין במשך חודשיים למניעת בחילות במינון של ארבעה כדורים ביום, נסיון להפחית במינון הביא לגרד חריף וטורדני ככל הנראה מאחר שכדור זה מכיל אנטי היסטאמין, שאלתי האם אפשר להמשיך במינון זה בלב רגוע?
שאלה נוספת, האם מריחת ג'ל הרגעה של סופר פארם על העור בטוחה בהריון? בתודה מראש, ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת תרופה לתקופה ממושכת בתקופת הריון - תגובה
יוסי מצקל29/08/2016דיקלקטין - תרופה זו ניתנה על ידי רופא לטיפול בבחילות להריון שדברים אחרים לא הועילו ורק הוא רשאי לשנות מינון.
לגבי ג'ל של סופרפארם. לא רשמת את שם המוצר , אולם עלייך לעיין בעלון לצרכן אם זו תרופה, או בהוראות על גבי האריזה, אם הרישום הוא קוסמטי או אמ"ר (אביזר רפואי)
שם חייבת להיות התייחסות של היצרן לגבי שימוש בהריון, התייחסות זו הינב לאחר אישור של משרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פולידין וגינלי- תופעת לוואי של דימוםשרון10/08/2016
בעלון התרופה לא רשום על תופעת דימום בעת שימוש , רציתי לדעת אם אפשרי? כי אין סיכוי שזהו וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פולידין וגינלי- תופעת לוואי של דימום - תגובה
יוסי מצקל10/08/2016יש לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לצלקת לאחר ניתוח להסרת גידול,בשיטת מוז .זורבה10/08/2016
שלום . עברתי ניתוח להסרת גידול בקצה האף בשיטת מוז . נכון לעכשיו יש לי צלקת, והומלץ לי לשים משחה בשם NewGel +e ג׳ל סיליקון שמחירה גבוהה מאוד, האם תוכלו להמליץ לי על משחה טובה וזולה יותר ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה לצלקת לאחר ניתוח להסרת גידול,בשיטת מוז . - תגובה
יוסי מצקל10/08/2016ישנם מספר מוצרים וטיפולים להעלמת צלקות או להקטנתן. ישנו קלו קוט בבתי מרקחת וישנן שיטות נוספות כמו שמן ויטמין E , טיפולי לייזר, מדבקות סיליקון ופילינג.
לא אוכל להמליץ על משהו יעיל וזול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל בין ציפרמיל לציפרלקסבר08/08/2016
דר שלום רב
אני בן 45 מטופל מס שנים בציפרמיל והתוצאה טובה.
בפעם האחרונה שהגעתי לקחת תרופות במרפאה נתנו לי ציפרלקס, בשלושה ימים שאני משתמש בתרומה אני מרגיש לא כל טוב מבחינת המצב רוח.
האם זו הסיבה??
כי אמרו לי במרפאה שזה אותה תרופה ואין בעיה
אשמח לתשובתך
בתודה
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש הבדל בין ציפרמיל לציפרלקס - תגובה
יוסי מצקל09/08/2016ציפרמיל וציפרלקס אינן אותה תרופה אם כי הן מאותה משפחת תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)

.jpg)