מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב אוגמנטין עם ליריקהאורלי14/09/2015
אני נוטלת ליריקה 75 מ"מ לטיפול בשלבקת חוזרת.
עכשיו עם מוגלה בגרון. האם ניתן ליטול אוגמנטין עם הליריקה?
בנוסף,אני עם נזלת אלרגית. האם אפשר ליטול זילרג'י בנוסף ליריקה והאותנטיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעויות דפוס בהקלדה...
אורלי14/09/2015תיקון טעויות דפוס:
מדובר בטיפול בשלבקת חוגרת.
האם אפשר לשלב ליריקה ,אוגמנטין וזילרג'י ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פן רפא וי ק500אופיר14/09/2015
היי רציתי לדעת אם אפשר לקחת תרופה זאת כאנטיביוטיקה כללית? יש לי חיידק בבטן וזה חשוב שאני ייפתר ממנו בהקדם ורציתי לקחת אנטיביוטיקה לשם כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פן רפא וי ק500 - תגובה
יוסי מצקל17/09/2015אופיר
אנטיביוטיקה לוקחים אך ורק על פי מרשם ובהוראת רופא. נא לגשת לרופא ולהבדק. ממליץ לקחת פרוביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפעת10/09/2015
סלקוקס אני חושבת אנטי דלקתית יכולה להשפיע על תפקוד כבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילן ללבניקוב22/09/2015יפעת שלום,
ייתכנו השפעות התרופה על הכבד ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
גמר חתימה טובה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקסיוםנילי10/09/2015
האם מותר לחצות נקסיום לשניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקסיום - תגובה
אילן ללבניקוב10/09/2015נילי שלום,
ניתן ליטול את הטבליה עם האוכל או על קיבה ריקה. אין לחצות את הטבליה.
אם את מתקשה לבלוע את הטבליה, ניתן לפורר את הטבליה בכוס מים (אין להשתמש במים מוגזים).
יש לערבב היטב עד להתפוררות הטבליה לפני השתיה, ניתן לשתות מייד או תוך 30 דקות לכל היותר. לאחר השתיה יש לשטוף את הכוס במים.
אין ללעוס או לכתוש את חלקי הטבליה המפוזרים במים.
שנה טובה והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפוויט פורטה בתחילת הריוןאתי09/09/2015
האם ניתן לקחת צפוויט פורטה 500 שלוש פעמים ביום , אם אני בתחילת הריון , שבוע 5, בגלל דלקת בשתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שימוש ב roxithromycin 150mhאמיר09/09/2015
שלום רב בעקבות גילוי דלקת ריאות, קיבלתי ל 2 סוגי אנטיביוטיקה זניט 500 ורוקסו 150 למשך 14 ימים. בהוראות יצרן של רוקסו רשום שאין לקחת את התרופה מעל 10 ימים. האם להפסיק עם הכדורים של הרוקסו לאחר 10 ימים או להמשיך 14 ימים כפי שהרופא ציין. תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש ב roxithromycin 150mh - תגובה
אילן ללבניקוב09/09/2015אמיר שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שיבדוק שוב את המינון המדויק,
שנה טובה והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחצות סירקדיןאלכסנדרה08/09/2015
האם אפשר/מותר לחצות סירקדין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצות סירקדין - תגובה
אילן ללבניקוב09/09/2015שלום רב,
אין לחצות או לכתוש את כדור הסירקדין לפי הוראות היצרן,
שנה טובה ומתוקה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםרינת08/09/2015
לאחרונה יש לי מתחת לעיניים צבע ורוד וכחול! מה הסיבות לכך?..
אני שותה הרבה מים אוכלת רק בריא לא מעשנת לא שותה אלכהול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
אילן ללבניקוב09/09/2015רינת שלום,
קשה לקבוע זאת מבלי לראות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך,
שנה טובה והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי כורכוםיפית08/09/2015
שלום רב
אני נוטלת כדורי כורכום לפי המלצת רופא.
האם הם גורמים לעצירות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי כורכום - תגובה
אילן ללבניקוב09/09/2015יפית שלום,
לצמח הכורכום אין תופעת לוואי מסוג זה ולכן חשוב לשתות הרבה מים בכדי לשפר את פעילות מערכת העיכול. הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול הטבעי גם סיבים תזונתיים הנקראים בנפייבר, יש לקחת כף ביום באוכל/שתייה עם עוד כוס מים לאחר מכן,
שנה טובה ובריאה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לורסטין בהריוןאביטל08/09/2015
שלום אני בשבוע 33 להריון עם אלרגיה והרופא נתן לי לורסטין היא לא כדי לקחת בהריון יש חשש כלשהו אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורסטין בהריון - תגובה
אילן ללבניקוב10/09/2015אביטל שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת בהריון אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול,
שנה טובה ובריאה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנליפס לילד בן 7.5דנה07/09/2015
שלום,
אחרי מחלת חום התפרץ לילד שלי פצע הרפס בצד הפה.
הוא בן שבע וחצי. אפשר למרוח לו פנליפס? ואם לא - איך אפשר לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנליפס לילד בן 7.5 - תגובה
אילן ללבניקוב10/09/2015דנה שלום,
התרופה הזו אינה מיועדת לילדים מתחת לגיל 12,
יש לפנות לרופא להמשך הטיפול,
שנה טובה והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתיפעת07/09/2015
מה ההבדל בין דיפרוספן לבין דפרומדרול..נכון ששניהם סטרואידים אבל איזה יותר עדיפה ושעושה פחות תופעות אם בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
אילן ללבניקוב09/09/2015ליאת שלום,
2 התרופות הן מאותה המשפחה (סטרואידים) והשימוש בהן נקבע על ידי הרופא המטפל.
לגבי תופעות הלוואי הן יחסית זהות בהשפעתן,
שנה טובה ובריאה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקחת ציפורדקס 500ליאת07/09/2015
שלום, האם אפשר לקחת ציפורדקס 500 לדלקת גרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לקחת ציפורדקס 500 - תגובה
יוסי מצקל07/09/2015מדובר בתרופה אנטיביוטית רחבת טווח. אפשר לקחת אותה לזיהום בגרון אם הרופא החליט שהיא מתאימה לטיפול באותו הזיהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי כדורי אוטרקסמרים06/09/2015
שלום
אני רוצה לשאול כדורי אוטרקס:
האם צריך לקחת כמות מסוימת מכדורים בכדי ללשון?
כמה זמן זה לוקח לאדם מעט לקחת התרופה עד שירגיש שצריך ללכת ללישון?
האם אפשרי לשים את הכדור בכוס מים או מיץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי כדורי אוטרקס - תגובה
יוסי מצקל07/09/2015אוטרקס היא תרופה לטיפול באלרגיות וכן למתח וחרדה, פאניקה והיסטריה.אם חוסר השינה בא מסיבות אלו אז אוטרקס יעזור. התרופה מתחילה להשפיע אחרי חצי שעה עד שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיפרקסהלונה06/09/2015
אני רוצה לדעת עם זיפרקסה 5 מ"ג זו כמות הכי קטנה שיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיפרקסה - תגובה
יוסי מצקל07/09/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)