מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סלקוקס ולביטרהשרון31/08/2015
שלום האם אפשר לקחת בו זמנית סלקוקס 200 מיליגרם וסיאליס/לביטרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקוקס ולביטרה - תגובה
אילן ללבניקוב02/09/2015שרון שלום,
אין מניעה לשלב בין הסלקוקס לבין הסיאליס\לויטרה אך הייתי ממליץ לך להפריד לפחות שעתיים ביניהן בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול, חשוב לשתות הרבה מים בזמן הטיפול בכדי לסייע בפינוי התרופה מהגוף,
שנה טובה ובריאה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטונל 150 מ"גאורה איזנמן30/08/2015
שלום רב,
קיבלתי המלצה של אנדוקרינולוגית מתל השומר לקחת אקטונל חודשי במקום אוויסטה יומי, וזאת לאור 3 צינתורי מוח טיפוליים עם החדרת סטנט וסלילים במוח במהלך 2014.
קופת החולים לא אישרה לי אקטונל ובמקום קיבלתי ריבון 150 מ"ג
ביום לקיחת הכדור ׁ(בדיוק לפי ההוראות) וביום שאחריו חשתי כאבי בטן (ושילשולים) וראש, אלא שלא ייחסתי זאת לכדור,
שאלתי, האם האקטונל מתאים יותר לאדם כמוני שעבר את הצינתורים המוחיים?
האם גם לאקטונל יש תופעות לוואי?
האם האקטונל לא בסל הבריאות?
והאם יש סיבה מדוע קופת החולים מסרבת לאשר לי אקטונל?
אודה לתגובתכם המהירה.
בברכה,
אורה איזנמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבון 150
דברת03/11/2015גם אני חוויתי בשלושת הימים האחרונים את אותן התופעות בעקבות התרופה. מצטרפת לשאלות שהוצגו בפנייה הקודמת. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטונל 150 מ"ג - תגובה
אילן ללבניקוב08/11/2015אורה שלום,
בעיקרון 2 התרופות הללו זהות בחומר הפעיל אך שונות בחומרים שאינם פעילים. אם את חשה בתופעות לוואי כלשהן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול ואף החלפת התרופה. לא ידוע לי על שיקולים כלשהם בקופות החולים ולכן יש לפנות לרופא המטפל שלך בקופה שיבדוק זאת.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפעת30/08/2015
שלום..לגבי סלקוקס האם החומרים שם בתרופה גורמים לצביעת השיניים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילן ללבניקוב01/09/2015ליאת שלום,
לא ידוע לי על תופעת לוואי כזו מהתרופה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטיאזין סירופחנה29/08/2015
האם ניתן לתת את התרופה פרוטיאזין אקספקטורנט סירופ לתינוק בן 1.6 על מנת להקל בגודש רציני המונע ממנו (וממני) שינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטיאזין סירופ - תגובה
אילן ללבניקוב02/09/2015חנה שלום,
כשמדובר בתינוקות חשוב להיוועץ ברופא ילדים בכדי להתאים את התרופה והמינון באופן אישי לכל ילד לפי מצבו,
שנה טובה ובריאה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן ואנזימי כבד סוף הריוןמיקי29/08/2015
שלום רב,
אני נוטלת קלקסן 40 מג ומתחילה מחר חודש תשיעי הייתי בביקורות במיון מאחר ואנזימי הכבוד כולם היו גבוהים משמעותית ושללו כולסטאזיס ורעלת קראתי עלון תרופות קלקסן והיה כתוב שזה עלול לקרות עם התרופה. האם יש תחליף לקלקסן האם מסוכן להחליף כשאני כבר בסוף? האם זה זמני או שידוע שמסוגל לעשות נזק כבדי?
הוא כבר מוסס לי קריש ברחם תחילת הריון קודם והציל לי את ההריון כך שאת העבודה הוא עושה מה האופציות שיש לי? תודה רבה לתשומת הלב. מיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן ואנזימי כבד סוף הריון - תגובה
אילן ללבניקוב01/09/2015מיקי שלום,
לגבי שינויים במינון ובתרופות בזמן ההריון יש להיוועץ אך ורק עם הרופא המטפל שלך המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
שבוע טוב ובריא ובהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפלפט כרונועינת מזרחי28/08/2015
היי , אני נוטלת דפלפט כרונו. האם יש מניעה ליטול במקביל סדורל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפלפט כרונו - תגובה
אילן ללבניקוב02/09/2015עינת שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים,
שנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש יומי באספיריןליאור27/08/2015
שלום רב,
בעלי חולה בקרוהן וסוכרת קלה, נוטל תרופות קבועות של MOTILIUM 10 MG 30 TAB,NEXIUM 40 MG 28 TAB,METFORMIN TEVA 850 MG 30T,METHOTREX 2.5 MG 50T EBEW
נאורלוג הציע לקחת אספרין על בסיס יומי, זאת לאחר בדיקת MRI מוח שבו ההבחנה היתה מספר מצומצם של מוקדי נזק בחומר הלבן המוחי.
אשמח לשמוע מכם חוות דעת לגבי נטילת האספרין.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש יומי באספירין - תגובה
אילן ללבניקוב28/08/2015ליאור שלום,
אם המומחה המליץ לו על אספירין חשוב להישמע להוראותיו. בכל מקרה, האספירין נועד למנוע בעיות לב ומוח וחסימות בכלי הדם ולכן האספירין נועד בעיקר למניעת מחלות אצל אוכלוסיות מסוימות הנוטלות תרופות שונות,
שבת נהדרת והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן תודה רבה
ליאור28/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון והכדור עדיין יהיה יעיל ?אילן ללבניקוב26/08/2015
הרופא אמר לי לקחת ציפרודקס 500, ויש לי קושי בבליעת כדורים אבל רשום בעלון שניתן לכתוש את הכדור. האם זה נכון והכדור עדיין יהיה יעיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרודקס - תגובה
אילן ללבניקוב28/08/2015שלום רב,
כפי שמצוין על גבי העלון לצרכן ניתן לפורר את הכדור ויעילותו אינה נפגמת, חשוב לשתות את הכדור עם הרבה מים,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCIPROXIN
יוליוס16/09/2015רופאה נמטפלת רשמה לי CIPROXIN 500 X2 ליום, עקב בעיה של סינוזיטיס כרונית, האם זה מתאים ואם תופעות לואי רבים. אני גם רגיש ל ZINAT האם לא מפריעה בבלקיחת סיפרוקסין. התרופה עם האוכל, אחרי או לפני, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCIPROXIN - תגובה
אילן ללבניקוב22/09/2015יוליוס שלום,
יש לקחת את התרופה לאחר הארוחה ולשתות כוס מים לאחר מכן,
אין מניעה לקחת את התרופה למי שרגיש לזינט, לגבי התופעות לוואי ייתכנו בעיות בעיכול אך הן חולפות,
גמר חתימה טובה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשווגנדהנטלי26/08/2015
האם ניתן ליטול תוסף תזונה אשווגנדה בשילוב תרופות ציפרלקס וקלונקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשווגנדה - תגובה
אילן ללבניקוב28/08/2015נטלי שלום,
אין מניעה לקחת את הצמח עם הציפרלקס אך לגבי הקלונקס השילוב עשוי לגרום לישנוניות יתר ולעייפות במשך היום ולכן הוא לא מומלץ.
בכל מקרה ישנם צמחי מרפא נוספים הניתנים לשימוש עם תרופות אלו כגון: צמח המאקה, הגוטו קולה, פסיפלורה, הומולוס וכדומה המסייעים לחיזוק מערכת העצבים,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטטור וסימבסטטיןרות25/08/2015
שלום רב,
עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלות, כנראה המלל היה אורך מדי...בכל אופן שאלתי היא האם סימבסטטין שונה מסטטור, איזה כדור חזק יותר?, מאחר ובעבר לקחתי סימבסטטין שגרם לי לכאבי שירירים וניראה לי שגם הסטטור גרם לי לכאבים עזים יותר, לכן לקחתי אותו כשלוש פעמים בשבוע ואני כרגע שוקלת לחזור לסימבסטטין גם לשלוש פעמים בשבוע עם קיו 10. האם יש סטטינים אחרים שלא גורמים לכאבי שרירים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטטור וסימבסטטין - תגובה
יוסי מצקל26/08/2015סטטור וסימבסטטין שניהם סטטינים אך שונים במבנה הכימי
כאבי שרירים הינם תופעת לואי של סטטינים כקבוצה, אי אפשר לדעת מראש איזו תרופה תשפי עליך לטובה יותר מהשניה ולאיזו תרופה תפתחי תופעות לואי, לכן הרופאים עוברים מתרופה אחת לאחרת.
בקבוצת הסטטינים כ10 מולקולות שונות כך שיש אפשרות לעבור ולנסות תרופות אחרות מקבוצה זו , או לחילפפית תרופות אחרות להורדת השומנים בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון בהריוןמודאגת25/08/2015
שלום,
בשל התקצרות צוואר הרחם וחשש ללידה מוקדמת הרופאים המליצו לי על פרוגסטרון נרתיקיי (אוטרגסטן) החל משבוע 22 ועד שבוע 36 להריון. היום אחרי שהצלחתי לסיים ההריון בשלום וילדתי את בני קראתי שבעצם אין להשתמש בתכשירי פרוגסטרון אחרי שבוע 12 ושהוא בקטגוריה X.
איזה השפעות אני צריכה לצפות שיהיו על הילד?
אם כן הדבר, למה הומלץ לי להשתמש לתקופה כה ממושכת וזו הייתה הדעה של יותר מרופא.
האם יש קשר בין פרוגסטרון ובין מבנה הגולגולת ? כי התינוק סובל מבעיה במבנה הגולגולת והשתטחות?
אני מאוד מודאגת מהעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון בהריון - תגובה
אילן ללבניקוב25/08/2015שלום רב,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך בזמן ההריון בכדי שיוכל לענות לך על שאלות אלו במדויק כיוון שהוא מכיר אותך ואת התינוק טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
שבוע טוב ובריא ובהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוטל כמויות גדולות של כדורים-שגב25/08/2015
בן-66 ,סובל ממחלות רבות לכן נוטל כמויות של כדורים, ללחץ דם-אמלודיפין,להפרעות קצב -טמבוקור,קרדילוק,פלאביקס(במקום קומדין),לכולסטרול-סטטינים,להפרעות שינה-קסנקס,לפרוסטטה-מנרין מלט,ל"רגלים שורפות-נאורוטין(גבפנטין).
חלק מהכדורים פעם ביום וחלק-פעמים,
בגלל הכדורים יש עצירות,לכן שותה-לבולק.
בנוסף לוקח תוספי מזון-ויטמין C -לנזלת כרונית,ויטמין D -בגלל חוסר,אשלגן-בגלל חוסר,בטא קרוטן בגלל קילוף העור ברגלים(משחת בטא קרוטן לא עזרה),כרום פיקולינט-נגד ערכים גבוהים של סוכר בדם.
מפריד בין הכדורים לתוספי המזון 2-3 שעות.
למרות הכמויות העצומות של התרופות והתוספים, מרגיש טוב, מבצע פעילות גופנית של הליכה 2-3 פעמים בשבוע של 5-8 ק"מ בהליכה מתונה.
שאלתי פשוטה-האם הכמויות העצומות של התרופות לא יגרמו לנזק בגוף?.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוטל כמויות גדולות של כדורים- - תגובה
אילן ללבניקוב25/08/2015שגב שלום,
לכל תרופה ייתכנו תופעות לוואי בגוף ולכן חשוב לשים לב לשינויים במצב הפיזי/נפשי.
כמו כן, מומלץ לבצע בדיקות דם כלליות פעם בשנה בכדי לבדוק שאין השפעה של התרופות על מערכות הגוף השונות.
בכדי למנוע נזקים של התרופות מומלץ לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא בכדי לחזק את מערכות הגוף החלשות ולמנוע תופעות לוואי של התרופות, המטרה בטיפול הנטורופטי היא שעם הזמן ובאישור הרופא המטפל ניתן יהיה להוריד את מינון הכדורים ולחזק את הגוף בצורה פיזית ונפשית,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילן-תודה רבה.
שגב28/08/2015עושה בדיקות דם כל 3 חודשים ועובר עם רופא המשפחה(הנפלא)שלי על כל פסיק בתוצאות הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרלין סלואו 80רגינה24/08/2015
שלום רב!
אני לוקחת כבר שבועים דר אליו סלואו 80 למניהת מיגרנה כרונית .
כיצד לי לחץ דם 90על 70 ודופק עד ל50-55 .האם יש להמשיך את הטיפול או להוריד את המינון של דרלין? אני אישה בת 50 בדרך כלל לחץ דם ודופק אצלי היו בנורמה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרלין סלואו 80 - תגובה
אילן ללבניקוב25/08/2015רגינה שלום,
חשוב מאוד להתייעץ ברופא המטפל כאשר מדובר בתרופות להורדת לחץ הדם ולכן יש לפנות לרופא שלך כדי שיתאים לך את הטיפול התרופתי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןסיון בן- דוד24/08/2015
האם התרופה 'קלבטן' קרובה לתרופות כמו אספרין, אדוויל ןדומיהם? כיוון שהרופא אסר עלי לקחת תרופות מהקבוצה הזו. אודה לכם על מענה מהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
אילן ללבניקוב25/08/2015סיון שלום,
אין קשר בין הקלבטן לבין החומרים הפעילים שבאספירין ובאדוויל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותרות24/08/2015
שלום רב,
אני בת 57 לוקחת:
אספירין 75 מג, סימבסטטין 10 מג, לנטון 30 מג (בגלל כאבי בטן ולקיחת אספירין), פרוביוטיקה, ויטמין D, ויטמין B-12 (פעם בשבוע), חומצה פולית (פעם בשבוע), סרנדה 50 מג, השאלה איך עלי לקחת את התרופות?
בגלל כאבי בטן הומלץ לי להחליף את האספירין לפלביקס, מה ההבדל בין שתי התרופות?
(כנראה מחלת כלי דם קטנים במוח...).
האם את הלנטון אפשר לקחת באופן קבוע? ומה ההבדל בינו לבין האומפרדקס?
האם אפשר לקחת פרוביוטיקה ויומיקס אופן קבוע? (בגלל כאבי בטן שנמשכים כבר למעלה משמונה חודשים).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה בנוגע לתרופות
רות24/08/2015האם סטטור שונה מסימבסטטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב26/08/2015רותי שלום,
ראשית כל הסטטור הוא ממשפחת הסטטינים ונועד להורדת הכולסטרול בדם בדומה לסימבסטטין.
את הלנטון יש לקחת לפי הוראות הרופא בלבד וניתן לקחתו באופן קבוע.
הלנטון נועד להוריד את רמות החומציות בקיבה וכך גם האומפרדקס, הן מאותה המשפחה.
לגבי הפרוביוטיקה מומלץ מאוד לקחת כדור אחד פעמיים ביום עם הארוחה ובעיקר לאלו הסובלים מבעיות עיכול וכאבי בטן בכיד להסדיר את פעילות הקיבה והמעיים.
את התרופות שלך יש לקחת לאחר הארוחה פרט ללנטון הנלקח לפני האוכל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)