מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינוטיולנורית05/10/2015
אינוטיול האם יש בו סטראודים והאם אפשר להתמש מבלי לחשוש כמשחה לטוסיק התינוק? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינוטיול - תגובה
יוסי מצקל06/10/2015איננו מכיל סטרואידים
מיועד לשימוש בתיפרחת חיתולים ללא חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מפטריית הקנדידהאני 7105/10/2015
שלום רב,
לפני שנים אובחנה אצלי הקנדידה לאחר אין סוף טיפולים ובדיקות מעמיקות ופולשניות קבלתי את הפלוקונול 150 לטיפול ארוך ומקוטע יומיים הפסקה וכך כמה פעמים ואז זה חלף, לפני כשנתיים הפטרייה חזרה ובגדול, כאשר הגעתי לרופאת הנשים היא שוב נתנה לי את אותה התרופה אך 2 כדורים בלבד שכלל לא עזר וההפך הוא הנכון זה הפך ליותר גרוע יש לי פגיעות בציפורניים של הרגלים , יש לי פגיעה חיצונית בעור באזור איבר המין , חתכים וצריבה תמידית, יש לי גירודים בלתי נסבלים
שאלתי היא האם התרופה אפקטיבית ? האם יש צורך להאריך את הטיפול בכדי לטפל בבעיה ? האם יש משהו אחר שעוזר נגד הפטרייה הארורה הזאת ? וכל זה בטיפול קונבנציונלי (רפואי) בעבר ניסיתי גם טיפולים אחרים , דיאטות, כדורים (מחנויות טבע) וכו' ,
כאשר אני מחפשת טיפול בקנדידה מופיעים לי טיפולים אלטרנטיביים ודיאטות , אני רוצה פתרון רפואי שיסיים את המצב המציק הזה .
תודה רבה מקווה לתשובה בהקדם
אני 71* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מפטריית הקנדידה - תגובה
אילן ללבניקוב06/10/2015שלום רב,
בעייתך מוכרת וידועה ומנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים אכן ניתן לסייע לך לטפל בקנדידה על ידי תזונה נכונה(המונעת את התפתחותה בגוף) וצמחי מרפא ספיציפיים המסייעים רבות בטיפול בקנדידה ובמניעת חזרתה.
שבוע טוב והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינטומיצין לעורשרה03/10/2015
שלום, האם ניתן למרוח סינטומיצין לעור 3% על פצעים בקרקפת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינטומיצין לעור - תגובה
יוסי מצקל06/10/2015סינטומיצין הינה תרופת מרשם אנטיביוטית הניתנת על ידי רופא לאחר איבחון הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי ברזליפית03/10/2015
שלום רב
מה ההבדל בין פריפול לאקטיפרין מבחינת כמות הברזל ומבחינת ההשפעה על עצירות?
מה מומלץ לאדם מבוגר שצורך ברזל לתקופות ארוכות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי ברזל - תגובה
יוסי מצקל06/10/2015שני המוצרים מכילים ברזל אולם שונים בסוג הברזל.
מנסיוני אקטיפרין פחות גורם עצירויות אולם התגובה שונה מאדם אחד לשני.
המינון צריך להקבע על ידי הרופא לאחר בדיקת דם.
מוצר נוסף שאיננו גורם עצירויות נקרא ספטון ומגיע בנוזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הכדורים שלא גורמים לעצירות
גבי06/10/2015הרופא שלי המליץ לי על פריפול כיוון שהוא מונע אנמיה והבנתי שהכדורים האחרים אולי פחות גורמים לעצירות כיוון שהמינון של הברזל בהם הוא נמוך יחסית
אשמח להבין מה ההבדל בין ברזל קל לברזל עדין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הכדורים שלא גורמים לעצירות - תגובה
יוסי מצקל07/10/2015אין הגדרות לברזל קל או עדין אלו הם סתם שמות של יצרנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ריספונד 1 mgמאור03/10/2015
שלום רציתי להתייעץ איתכם על משהו לקחתי לפני כ חודש תרופה בשם דספירדל שהשם שלה זה ריספונד בקיצור לקחתי חצי כדור שבועים שלמים ואז עברתי לכדור שלם
ברגע שעברתי לכדור שלם באמצע השבוע התחלתי להרגיש לא טוב דיכאון וחוסר עיניין בחיים הפסקתי איתה ועבר לי לתקופה המחשבות אבל אז חזרו אז 1 mg כדור חצי אני יקח שוב זה לא עושה דיכאון לא לפחד מהתרופה? ורציתי לדעת מתי תופעות לוואי עוברות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ריספונד 1 mg - תגובה
יוסי מצקל06/10/2015מאור היקר
את המינון אתה צריך לתאם עם הרופא המטפל ולדווח לו על כל תופעת לואי.
במידה ומופיעות שוב תופעות לואי לפנות לרופא וליידע אותו.
יש תופעות לואי אשר אפשר להמשיך איתן את הטיפול ויש כאלו שצריך להפסיק מייד ולפנות לרופא. הכל מופיע בעלון של התרופה המצורף באריזה.
את המשך הטיפול והמינון המדוייק יקבע לך הרופא. אל תשנה את המינון ללא קבלת אישור ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים ביותר ברקטום.כהן בתיה02/10/2015
לבעלי יש כאבי תופת ברקטום שבאים בגלים . בעוד שבועיים תור לקולונוסקופיה . מטופל באגיסרק נגד מנייר. האם אפשר בנתיים לתת לו טרמדקס ?. אופטלגין ואדוויל לא ממש עוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים ביותר ברקטום. - תגובה
יוסי מצקל06/10/2015טרמדקס הינה תרופת מרשם שניתן לקבל רק בהוראת רופא ופיקוחו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספסמלגין
נב14/11/2015ספסמלגין עוזרת מאוד למצב הזה, זוהי תרופת מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותאנו30/09/2015
שלום רב,
הכלב שלי מטופל בציטוזר בזריקה. הבנתי כי לאשתי (בהריון) אסור להתקרב אליו בימים שלאחר הזריקה. רציתי לדעת אחרי כמה זמן החומר יוצא לחלוטין מהכלב.
בנוסף, האם מגע עקיף עם השתן הוא מסוכן (לדוגמא ללכת יחף במקום בו ברח שתן לכלב, אחרי שהמקום נוקה כמובן. ההנחה היא שעדיין קיימות שאריות מזעריות של החומר על הרצפה)
בנוסף, הוא מטופל בפרדניזון (הכדור מרוסק לאבקה), שוב אותה שאלה, האם מגע מזערי עם האבקה מסוכן לאשה בהריון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות - תגובה
יוסי מצקל30/09/2015אנו יקר
ציטוזר מופרש בשתן די מהר אולם הוא מתפרק בגוף למספר מטבוליטים (חומרי פירוק ) אשר יתכן מאוד שגם הם מזיקים ואלו מתפנים בשתן לאט יותר. אם ניתן להעריך שתוך 24 שעות כ80 % מהחומרים התפנו מהגוף אז אחרי יומיים נשארו 4% מהחומר ואחרי 3 ימים 0.8% וכן הלאה. נתונים אלו מבוססים על פינוי מגוף האדם. בכלב הם שונים.
מהעדר נתונים מדוייקים על הפינוי מגוף הכלב הייתי ממליץ להתרחק כשבוע לאחר הזריקה (המלצה בלבד ללא ביסוס מדעי וללא נטילת אחריות כלשהי) מובן שאין לבוא במגע עם השתן של הכלב. לא מבין את המונח מגע מזערי עם האבקה. אם נגעה בה יש לשטוף ידיים. על איזה מינונים מדובר ואיזה מגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנו06/10/2015תודה על התשובה.
ההנחה שלי היא שחלק מהאבקה מתפזר בחדר, או נשאר במקום. לא היה מגע ישיר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזוןיצחק29/09/2015
לפני חודש עברתי ניתוח אף{יישור מחיצה והקטנת קונכיות} מהלך הניתוח היה תקין כעבור שלושה שבועות לאחר הניתוח הייתי בביקורת אצל המנתח הכל היה תקין ואולם חוש הריח טרם חזר הרופא רשם תרסיס לאף פליקסונז במינון של פעמיים ביום פעמיים תרסיס בכל נחיר לאחר שימוש בו מספר ימים היו לי בחילות{למרות שבעבר טרם הניתוח השתמשתי בפליקסונז ולא היו לי בחילות והגבתי טוב חוש הריח היה חוזר כעבור מספר ימים מהשימוש} ונאלצתי לדווח לרופא המנתח שהמליץ להפסיק הטיפול בפליקסונז בהמלצת המנתח באתי לביקורת והפעם המליץ על גלולות פרדניזון 20 מ"ג למשך שבעה ימים במינון 1.5גלולה {30מ"ג} ליום לאחר הארוחה ואולם עקב התופעות לואי שקראתי בעלון המצורף לתרופה חששתי להשתמש בה
1. למרות תופעות לוואי שכרוכות בשימוש פרדניזון האם יעיל ובטוח לשחמוש?
2.האם המינון בפרדניזון שהומלץ ע"י המנתח למשך שבעה ימים הינו סביר{לא ממכר} ואינו מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון - תגובה
יוסי מצקל30/09/2015יצחק שלום רב
השימוש בפרדניזון נרחב מאוד, הוא בטוח לשימוש ויעיל, כמובן עם מרשם ובמעקב רפואי.
אין תרופה ללא תופעות לואי וכן גם פרדניזון, אולם תופעות אלו לא חייבות להופיע.
אין טיפול רפואי מושלם, ואין יכולת לנבא אם יהיו או לא תופעות לואי.
המינון שקיבלת מקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסיוליעקוב29/09/2015
שלום רב
רשמו לי אסיואל 15 מ"ג ביום ל 25 יום . רציתי לדעת אם השפעת התרופה ממשיכה אחרי ההפסקה? ואם כן לכמה זמן?
תודה יעקוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסיול - תגובה
יוסי מצקל29/09/2015השפעת התרופה תפוג תוך יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעקוב29/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול בעקבות שימוש בדלאצין סיitsme29/09/2015
שלום , לאחר יומיים שימוש ב דלאצין סי 150 מ"ג ( 7 קפסולות) החלו לי שלשולים.
זו אנטיביוטיקה שרשם לי רופא שיניים בעקבות דלקת בשן לשבוע. אני רגישה לפניצילין אז גם אנטיבוטיקה מקבילה לא מתאימה. האם יש סיכוי שהדלקת עברה משימוש של יומיים ? האם יש סיבה לדאגה מהשלשולים ? האם יש אנטביוטיקה חלופית ללא פניצילין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול בעקבות שימוש בדלאצין סי - תגובה
יוסי מצקל29/09/2015האנטיביוטיקה צריכה להתאים לזיהום. יתכן שאחרי טיפול של יומיים המצב ישתפר אולם גם יתכן שהוא יחמיר כיוון שבתחילת הטיפול חוסלו החיידקים היותר חלשים, ואם נותרו חיידקים הם עמידים יותר ועלול מהם להתפתח זיהום קשה יותר לטיפול. לגבי החלפת תרופה יש לפנות לרופא. רצוי לשלב טיפול תומך בפרוביוטיקה - התיעצי עם הרוקח השכונתי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוףויקי28/09/2015
חג שמח, מזה שנים אני סובלת מליחה באיזור הלוע. כל שנותיי רופאת אאג רשמה לי טיפות אף כאלה ואחרות. לפני כשנתיים, הפנתה למשטח גרון בו נמצא המופילוס אינפלואנזה, טופלתי בצפורל ועבד במיידי. אחרי תקופה חזר החיידק אך הצפורל ירד מהמדפים . הגנרי, צפוויט , לא עזר. אחרי כן טופלתי בזינאט, שגם לא עזר.
אני לא מצליחה לישון, כתוצאה, חוסר ריכוז, תשישות איומה, לעיתים קרובות חוסר איזון גם בחוץ, ברחוב, בכביש. ממש מציק, איזה טיפול יכול להציל אותי? אני בת 47. אין מחלות רקע. מהו הטיפול במי כסף?
בברכת ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול בעקבות שימוש בדלאצין סי
itsme29/09/2015שלום , לאחר יומיים שימוש ב דלאצין סי 150 מ"ג ( 7 קפסולות) החלו לי שלשולים.
זו אנטיביוטיקה שרשם לי רופא שיניים בעקבות דלקת בשן לשבוע. אני רגישה לפניצילין אז גם אנטיבוטיקה מקבילה לא מתאימה. האם יש סיכוי שהדלקת עברה משימוש של יומיים ? האם יש סיבה לדאגה מהשלשולים ? האם יש אנטביוטיקה חלופית ללא פניצילין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף - תגובה
יוסי מצקל29/09/2015ויקי שלום
את צריכה להיות במעקב של רופא, אם מדובר בזיהום יש למצוא את הפתרון המתאים.
יתכן שהזיהום שחזר עמיד לצפורל. לא ניתן להמליץ על טיפול אנטיביוטי דרך האינטרנט.
ישנן גם תרופות שמייבשות ומפחיתות ליחה שהרופא יכול לשקול לשלב בטיפול.
ישנה דרך להפחית ליחה על ידי שינוי בתזונה.
בברכה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותאורית28/09/2015
שלום,
אני בת 55, שוקלת 64 ק"ג. נוטלת וקטור 80 בבוקר, ליפיטור בערב מלפני 3 חודשים, 2*2 סאלאזופרין בבוקר ובערב כשנה ורבע. בנוסף, ויטמין D3 2000.
בימים האחרונים ראיתי עלייה גבוהה ברמות הסוכר והשאלה שלי האם התרופות שאני לוקחת עלולות להשפיע על העליה ברמות הסוכר.
בברכה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב30/09/2015אורית שלום,
תיתכן אינטראקציה בין תרופתית הגורמת לעלייה ברמות הסוכר בגוף ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול.
בכל מקרה ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ רוקחי/נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים באיזון הכולסטרול והסוכר בדם,
חג שמח והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאלאצין סי 150 מ"גitsme28/09/2015
יש לי דלקת בשן שעברה טיפול שורש שרופא השיניים רשם לי מרשם ל דאלאצין סי 150 מ"ג 4 פעמים ביום כל 6 שעות למשך שבוע. הבעיה שאני לא מצליחה לקחת 4 פעמים ביום האם להקטין את הרווח בין כדור לכדור ? האם פשוט לקחת 28 כדורים במרווח של 6 שעות גם אם יותר משבוע ? מה הכי נכון לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאלאצין סי 150 מ"ג - תגובה
יוסי מצקל29/09/2015לקחת 4 פעמים ביום או לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בנרותנטלי27/09/2015
שלום
האם ניתן להשתמש בנרות גליצרין להקלת עצירות בזמן שאני מניקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בנרות - תגובה
יוסי מצקל29/09/2015אין להשתמש בתרופה מבלי להיוועץ ברופא
אם הינך בהריון או מניקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרחיץ קלמיןרוביק26/09/2015
ד.נ.
האם, כפי שכתוב בוויקיפדיה, תרחיץ קלמין מקל על עקיצות, גירויים שונים וגרד הנובע מעקיצות חרקים, מאלחש, מחטא ומונע זיהום הנגרם מגרד? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרחיץ קלמין - תגובה
יוסי מצקל29/09/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)