מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אלרגיהסיכל19/12/2012
האם שימוש בכדור רוקסט פלוס מפריע לבדיקה אלרגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלרגיה - תגובה
טלי אנגור22/12/2012השימוש לא אמור להפריע, ליתר בטחון מומלץ לוודא עם הרופא המטפל בטרם ביצוע הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי בלוטת תריס עם טכניציוםרונית18/12/2012
שלום רב, אני אמורה לעבור מיפוי בלוטת תריס עם טכניציום לשלילת טירוטוקסיקוזיס. אני 4 חודשים לאחר לידה. האם מותר לי להתקרב לתינוק לאחר מיפוי זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי בלוטת תריס עם טכניציום - תגובה
טלי אנגור22/12/2012שלום לך,
השאלה אינה קשורה לפורום תרופות, נא פני לרופא המטפל ולמכון המיפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסףטל18/12/2012
שלום למומחים! ברצוני לברר אודות התוסף : Same (סאם של סופהרב) לצורך טיפול במתח וחרדה. האם ניתן לשילוב עם ציפרלקס, ( אני מרגישה צורך לגיבוי נוסף, ואינני מעונינת להגדיל את מינון הציפרלקס או לעבור לתרופה כימית אחרת), והאם זהו מוצר בטוח ללא תופעות? אודה מאד לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תוסף ותרופה
צוות סופהרב19/12/2012טל שלום,
לא מומלץ ליטול את המוצר סופר סאם של חברת סופהרב יחד עם ציפרלקס מכיוון שהסופר סאם גם עובד במנגנון דופמין סרטונין.
חברת סופהרב הפסיקה לייצר את המוצר הנ"ל, מסיבה זו אני ממליצה לך ליצור קשר עם קו ההדרכה של סולגאר סופהרב על מנת לתת לך ייעוץ מתאים.
בברכה,
איילת פנחס
קו הדרכה סולגאר סופהרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף - תגובה
טלי אנגור22/12/2012שילוב לא מומלץ, ממליצה על שילוב של ויטמין B12 עם ציפרלקס.
יום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןשאלה18/12/2012
שלום,
האם ניתן לתת מינון של 60 מ"ג ביום רואקוטן למשקל של 70 ק"ג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן - תגובה
יעל טופול18/12/2012מינון זה הוא בטווח המינונים המקובל של התרופה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבופןמיה18/12/2012
שלום
1. מה ההבדל בין איבופן 400 ל-600?
2. כל כמה שעות ניתן לקחת כדור זה?
אני מתכוונת לקחת אותו כל חודש לכאבי מחזור אז האם זה עלול לגרום נזק אם לוקחים 6-7 כדורים כל חודש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבופן - תגובה
יעל טופול18/12/2012מיה שלום
ההבדל בין איבופן 400 ל-600 הוא המינון של החומר הפעיל Ibuprofen. באיבופן 400 יש 400 מ"ג ובאיבופן 600 יש 600 מ"ג. המינון המקסימלי ליום הוא 1,200 מ"ג, שזה 2 כדורים של 600 מ"ג או 3 כדורים של 400 מ"ג. בכל מקרה, הקפידי ליטול את התרופה על קיבה מלאה.
בהנחה שאינך סובלת ממחלות רקע (כמו יתר לחץ דם, סוכרת, בעיה בתפקודי כליות, כיב קיבה ועוד), אין מניעה ליטול את הכדור מדי פעם. אך כמו כל תרופה, לא כדאי להפריז כדי להימנע מתופעות לוואי. ניתן לשלב עם חומרים נוספים לשיכוך כאבים, כמו אופטלגין או אקמול.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלפאמידדני18/12/2012
שלום,
רציתי לדעת האם בטיפול של שבועיים בטיפות בלפאמיד, יש אכן לבצע בדיקת לחץ תוך עיני?
כי כך רשום בעלון למשתמש אך הרופאה לא הזכירה כלל את העניין וכששאלתי אותה, אמרה שאין צורך בכך
האם כדאי לקחת 10 ימים ולא שבועיים כדי להפחית את הסיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו על שאלתי
גידי19/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון אתופןמושיקו18/12/2012
שלום,
האורטופד רשם לי אתופן ל5-7 ימים בשל דלקת במרפק ונתן חובק למרפק.
אני בן 22, שוקל כ62 קילו.
מה המינון הנכון בשבילי? האורתופד שאל אם לתת מרשם אמרתי לו שאין צורך מכיוון שכבר יש לי אתופן בבית.
הוא לא ציין מינון רק אמר פעמיים ביום.
אשמח לעזרה, לקבוע תור אליו בשביל לחכות למינון זה יקח הרבה זמן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון אתופן - תגובה
אילן ללבניקוב18/12/2012מושיקו שלום,
את המינון המדויק על הרופא המטפל לקבוע ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ בו אפילו טלפונית בכדי לוודא את המינון המדויק עבורך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מושיקו18/12/2012דיברתי עם הרופא משפחה שאמר כדור אחד של 400 מ"ג, האם זה נשמע תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
אילן ללבניקוב24/12/2012מושיקו שלום,
זה המינון שבדרך כלל נוטלים אך הייתי ממליץ לך לוודא זאת מול הרופא המטפל שלך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מועד ביוץעינת17/12/2012
שלום,
ברצוני לדחות את מועד הביוץ שלי בשבוע. האם ניתן לעשות זאת ע"י גלולת סרזט ואיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מועד ביוץ - תגובה
יעל טופול17/12/2012עינת שלום
עלייך להתייעץ בנושא עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנזיום וקומדיןשאלה17/12/2012
שלום,
האם מותר למי שנוטל קומדין לקחת מגנזיום נגד התכוציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגנזיום וקומדין - תגובה
יעל טופול17/12/2012שלום רב
אין מניעה לשלב בין מגנזיום לקומדין
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת ברזל ומוקסיפן?שרית17/12/2012
בני בן 5.5 חודשים החל לקבל מוקסיפן פורטה 250 (3.5cc שלוש פעמים ביום) לצורך טיפול בדלקת אוזניים. האם יש בעיה לתת לו את תוסף הברזל או טיפות ויטמין d? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לקחת ברזל ומוקסיפן? - תגובה
יעל טופול17/12/2012אין מניעה לשלב בין התרופות הנ"ל
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
שרית17/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטטור 10דודו17/12/2012
האם תופעה של שינויים ב2 כפות הרגלים המופיעים בכל נעל גם חדשות בחנות ובכל סוג של מדרס וללא מדרס . יכולוים להיות תופעת לוואי של הסטטור . אותו אני לוקח מספר שנים , התופעות אותן אני מתאר מציקים כבר זמן ארוך . עכשיו הגיעו למצב שאיני יכול לנעול נעליים
לתשובה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטטור 10 - תגובה
יעל טופול17/12/2012דודו שלום
לא ברור משאלתך מה מציק לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליעל
דודו17/12/2012יעל.
בשתי כפות הרגלים מרגיש כאילו הגרב מתקפלת במרכז כפות הרגלים לחץ של הנעל על על כף הרגל. נכוןשהכוון הוא בדיקת כף הרגל וצןרך במדרסים. מה שעשי תי לאחרונה. פניתי אליכם בעקבות שיחה עם מישהו שתרופה נגד כולסטרול גרמה להרגשה בכף ברגל כאילו חסרה לו שכבת מגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליעל - תגובה
אילן ללבניקוב18/12/2012דודו שלום,
למיטב ידיעתי אין תופעות לוואי מסוג אלו לתרופה נגד כולסטרול ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל ולבדוק את כפות הרגליים אצל אורטופד,
שבוכ טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספסמו-ליטגנה16/12/2012
שלום. סובל מדחף להשתין לעתים שכיכות מידי. הרופא המליץ טיפול בספסמוליט 20 מ"ג. מה המינון הנכון למבוגר בגיל 53? תוך כמה זמן צריך להיות מורגש השיפור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספסמו-ליט - תגובה
יעל טופול17/12/2012גנה שלום
מינון התרופה משתנה לפי חומרת הסימפטומים. בעיקרון, אם אין שיפור לאחר כמה ימי טיפול, מומלץ לחזור לרופא להתייעצות.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון כדור לקסטיבחנה16/12/2012
שאלתי היא: לקחתי 2 כדורים לקסטיב בלילה במינון של 12 מ"ג
ועכשיו אין יותר בקופת חולים. יש רק 5 מ"ג
אשמח אם תאמרו לי כמה כדורים יש לקחת עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון כדור לקסטיב - תגובה
אילן ללבניקוב18/12/2012חנה שלום רב,
את המינון של התרופה על הרופא המטפל לקבוע ולכן יש להיוועץ עמו לגבי כך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתאדוה15/12/2012
שלום, בת 48, סובלת באופן קבוע מדלקת בדרכי השתן, נמנעת מאנטיביוטיקה, שמעתי לאחרונה על מוצר בשם פמינוז. האם זהו מוצר טבעי ובטוח ללא תופעות לוואי, והאם הוא יעיל? האם ניתן לשלב עם ציפרלקס? האם יש טיפול טבעי נוסף לבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת - תגובה
אילן ללבניקוב16/12/2012אדוה שלום,
הפמינוז הוא מוצר טבעי המכיל את הסוכר D-מאנוז.
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב את המוצר עם הציפרלקס.
ניתן בהחלט לסייע במניעת דלקות כרוניות בדרכי השתן על ידי יעוץ נטורופטי/רוקחי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא למטרה זו,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפונקסשלי15/12/2012
האם יש הבדל בין לקחת לפונקס 100 מג לבין לפונקס 25 מג ?
האם יכולות להיות לי יותר סחרחורות ?
הכוונה שלי היא לקחת כמות של 25 עד שתגיע לכמות של 300 מכיוון שנגמרו לי הכדורים של 100.
אני פוחדת שזה מתפרק אחרת בגוף
אנא תשובה מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפונקס - תגובה
אילן ללבניקוב18/12/2012שלי שלום,
הריכוז של התרופה משפיע על התופעות המורגשות בגוף ולכן ככל הנראה ריכוז גבוה יותר גורם לך לתופעות הללו ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול וקביעת המינון המתאים לך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)