מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגנזיוםאלוורה15/12/2012
שלום,
מבקשת לדעת האם יש התוויות ואיזה ללקיחת מגנזיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגנזיום - תגובה
אילן ללבניקוב16/12/2012שלום רב,
את המגנזיום לוקחים בדרך כלל למניעת כאבי שרירים והתכווציות שרירים בלילה. חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי נטילת המגנזיום בכדי למנוע אינטראקציות עם תרופות אחרות ויש לשים לב בחולים הסובלים ממחלות מסוימות ולכן יש לבדוק זאת אצל הרופא לפני השימוש במגנזיום,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפוויט פורטה לפי מרשםאילן ללבניקוב14/12/2012
קניתי צפוויט פורטה לפי מרשם. לוקחים אותו לפני או אחרי האוכל? פשוט מרב טיפשותי זרקתי את אלון המיידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפוויט פורטה - תגובה
אילן ללבניקוב18/12/2012משה שלום רב,
את התרופה ניתן ליטול עם הארוחה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנביוטיקה טבאניק 500סהר14/12/2012
שלום
האם יכול להיות מינון של כדור אחד 500 בלבד או שבדר"כ שניים ביום נהוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנביוטיקה טבאניק 500 - תגובה
יעל טופול17/12/2012סהר שלום
לאנטיביוטיקה tavanic זמן מחצית חיים ארוך יחסית, ולכן נוטלים אותה פעם אחת ביום.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי למינס ויש לי נפיחות וגזיםנועה13/12/2012
עברתי מפמינט למינס, והתחילו לי נפיחות וגזים, והרגשה של אי שקט בגוף.
בנוסף, השיער התחיל לנשור לי בכמויות, כפי שלא נשר לי בחיים.
אני רגישה ללקטוז, והרופא יודע זאת, ובכל זאת נתן לי מינס.
1. האם זה קשור?
2. האם כדאי לחזור לפמינט? האם כדאי להפסיק בכלל עם הגלולות עד לאבחנה חדשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי למינס ויש לי נפיחות וגזים - תגובה
יעל טופול17/12/2012נועה שלום
בהחלפה של סוג גלולות, בהחלט ייתכנו תופעות לוואי בגלל השינוי במינון ההורמונלי. אם אינך חשה בטוב עם הסוג החדש, מומלץ לפנות לרופא הנשים ולשתף אותו בכך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למינוןרויטל12/12/2012
שלום. בני בן השנתיים קיבל לטיפול בדלקת ריאות מוקסיפן פורטה 250 - 11 מיליליטר פעמיים ביום. הוא שוקל 14 קילו. רציתי לבדוק האם מינון זה הגיוני? זה נראה לי הרבה... מעולם לא קיבל כמות כזו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע למינון - תגובה
יעל טופול17/12/2012רויטל שלום
מינון זה בהחלט הגיוני. בטיפול בדלקת ריאות אפשר להגיע גם למינונים גבוהים יותר.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגמין וקלקסןא.צ12/12/2012
שלום,
לאחר ניתוח אירוע מוחי קיבלתי זריקת קלקסן ועברתי בית חולים ושם נתנו לי זריקת פרגמין.
אבקש לדעת הבדלים בין הזריקות ולמה מחליפים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה בנושא
א.צ16/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגמין וקלקסן - תגובה
יעל טופול17/12/2012א.צ. שלום
שתי התרופות ניתנות לעיכוב קרישת הדם. סוג התרופה נבחר על ידי הרופא המטפל.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגמין וקלקסן
א.צ26/12/2012שלום יעל
זה שהרופא בוחר ומחליט אני יודעת,במקרה שלי נמסר "שכל החולים שצריכים לקבל קלקסן זה מוחלף ומקבלים אצלנו פרגמין שהוא כמו קלקסן".
השאלה שלי מה ההבדל הבנתי שיש הבדל כימי.
ולמה מחליפים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפראמיל 20 מ"ג + קונסרטה 18 מ"גנ.11/12/2012
שלום,
אני לוקחת כל ערב ציפראמיל 20 מ"ג, ועד לפני שנה הייתי לוקחת קונצרטה 18 מ"ג בבקרים, בתקופת בחינות או בעבודה.
עכשיו חידשתי את המרשם לקונצרטה, והנוירולוג אמר לי שזה מתנגש עם הציפראמיל. לא הייתי מודעת לזה עד כה.
האם השילוב מסוכן? האם בכל זאת ניתן לקחת את שניהם?
את שניהם אני די חייבת. קשה לי מאוד בעבודה בלי קונצרטה, והציפראמיל חשוב בתור רפואה מונעת...
פרטים נוספים עליי שאולי רלוונטיים:
בת 26, בריאה בד"כ, גובה 1.58 משקל 48, חסר קצת ברזל (עשיתי בדיקות דם, יצא 49 כשהנורמה היא 50-150)- הנוירולוג אמר שלצורך הפעולה התקינה של הקונצרטה חשוב שלא יהיה חסר ברזל.
כמו כן, לוקחת גלולות אסטל אם זה רלוונטי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפראמיל 20 מ"ג + קונסרטה 18 מ"ג - תגובה
אילן ללבניקוב11/12/2012שלום רב,
ישנה אינטראקציה בין התרופות הנ"ל שעשויה לגרום לכך שריכוז הציפראמיל בדם יעלה ובכך לגרום לך לתופעות לוואי שונות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול והאפשרות של החלפת אחת התרופות לכזו שאינה גורמת לאינטראקציה בין תרופתית,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו מהתרופות כדאי להחליף?
נ.11/12/2012תודה על תשובתך.
איזו מהתרופות להחליף?
הציפראמיל הוא מהפסיכיאטר והקונצרטה מהנוירולוג. למי מהם לפנות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו מהתרופות כדאי להחליף? - תגובה
אילן ללבניקוב16/12/2012שלום רב,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי השילוב הנ"ל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Guna reflux, Vaumica, Zantecמילוא יעקב11/12/2012
נכדתי היא בת ארבעה וחצי חודשים. יונקת ועולה במשקל באופן סביר. ולא פולטת או מקיאה בכלל.
היא לא ישנה הרבה בשעות היום (למרות שישנה לילה שלם - 10 שעות ) מאז שנולדה.
כלתי החליטה שהבכי וחוסר השינה בשעות היום הם אינדיקציה לריפלקס.
היא נתנה לה במשך שבועיים זנטק, אחר כך עברה לתרופה הומיאופאטית: vaumica החזירה אותה לזנטק . מאז גיל חודשיים היא נותנת לה תרופה הומיאופאטית אחרת: GUNA REFLUX המינון של התרופה עולה מעת לעת.
נושא הריפלוקס מעולם לא הוכח. אני מודאג מאד מהתרופות שהתינוקת מקבלת מאז נולדה. לעיתים היא נראית לי המומה ׁׁ/ מסוממת.
אני מודאג מאד וחושב שזלא צריך להלעיט תינוקת בתרופות רק כדי שתישן במשך היום.
אשמח לתשובה בקשר להשלכות של התרופות שציינתי לגבי התפתחותה של התינוקת.
בברכה,
ד"ר יעקב מילוא (לא רופא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Guna reflux, Vaumica, Zantec - תגובה
אילן ללבניקוב11/12/2012יעקב שלום,
בכדי לתת לך מענה מדויק יש צורך במידע נוסף ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא הומיאטופט בעל נסיון עם ילדים ותינוקות וישנם רבים וטובים כאלו.
המלצתי היא לגשת למומחה להומיאופטיה בכדי שיבדוק אותה ויתאים לה את הטיפול הטבעי המדויק באופן אישי,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת ונורוטוןהריונית10/12/2012
אני בהריון (חודש תשיעי) ויצאו לי ורידים גדולים ונפוחים בפות. ממש קשה לי לעמוד וללכת. האם ניתן למרוח משחת ונורוטון באזור הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת ונורוטון - תגובה
אילן ללבניקוב11/12/2012שלום רב,
לגבי שימוש שתרופות ומשחות בזמן ההריון יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רימודילאנדרי10/12/2012
יש לי כלבה בת 8 .היא התחילה ליצלוע רק 5-6 צעדים כאשר קמה מהשינה
הומלץ רימודיל ע"י וטרינר . האם יש להסיג בבית מרקחת רגיל?
תודת אנדרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רימודיל - תגובה
אילן ללבניקוב11/12/2012אנדרי שלום,
למיטב ידיעתי אין להשיג את התרופה בבתי מרקחת ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ בוטרינר לגבי כך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוקסיןאתי10/12/2012
לוקחת מזה שבוע את האלטרוקסין עקב תת פעילות התריס
לוקחת מיד בבוקר על קיבה ריקה עם כוס מים
שאלתי האם אפשר תכף אחרי הלקיחה לשתות כוס חלב
וכמה זמן אחרי הלקיחה אפשר לאכול ארוחת בוקר
בברכה
ובתודה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרוקסין - תגובה
אילן ללבניקוב11/12/2012אתי שלום,
ההמלצה לגבי האלטרוקסין היא לקחת אותו כשעה לפני האוכל בבוקר,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פסיכיאטריות וגלולותללי10/12/2012
שלום רב,
ברצוני לדעת אילו גלולות למניעת הריון ניתן לקחת בשילוב פאקס 40 מג ו
ואולנזפין 7.5 מג
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות פסיכיאטריות וגלולות - תגובה
אילן ללבניקוב11/12/2012ללי שלום,
בכדי להתאים את הגלולות באופן אישי למצבך הבריאותי יש להיוועץ ברופא המטפל,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפאלפט כרונו 750 לבת 90 בגלל פירכוסחיים מרצקי10/12/2012
אימי בת 90 קיבלה מינון של 750 מג 500 בוקר 250 בערב היום 10 ימים מתחלית הטיפול אימי מבלובלת . מדברת כמו שיכור. בחילות . בקיצור אימי היתה אשה הצמאית גרה לבד מתפקדת 100 אחוז מתחילת הטיפול הזדקנה ב 30 שנה יש הפשרות שהכדורים גורמו למצב זה השמח להסבר
נ.ב סליחה על שגיעות הכתיב חדש בארץ לא יכול לעבור בדיקה דם לניטר התרופה בגלל השביתה ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפאלפט כרונו 750 לבת 90 בגלל פירכוס - תגובה
אילן ללבניקוב11/12/2012מרק שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי כך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנעמה09/12/2012
שלום, כשהייתי קטנה הייתי חולה במחלת האפלפסיה עכשיו עברו כבר 6 שנים שאני בלי התקפים ואני כבר לא לוקחת כדורים כמעט כבר 4 שנים הייתי אצל רופאת נשים בשביל להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון היא נתנה לי את הגלולת אמילי ובהוראות שימוש היה רשום שזה מסוכן לחולי אפלפסיה האם מותר לי לקחת את הכדורים האלו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
אילן ללבניקוב11/12/2012נעמה שלום,
חשוב להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש בגלולה בכדי למנוע תופעות לוואי במצבך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופצייהליאורשוב09/12/2012
שלום יש לי נושא מרכב, אני בעל התקרחות גברית.לקחתי פרופציה 8 שנים השיער לא נשר אולי התעבה אך מקדימה לא צמח , היום אני מעל 41 , הבנתי שיש חשש לסרטן מהתרופה- סרטן ערמונית.והבנתי שפרוםצייה זה חתונה קתולית אך אני פוחד. יש לי אלטרנטיבה? עיקר הבעיה שלי זה קידמת הראש ששם ממש הדלילות בולטת יש זקיקים אך דלילים, יש לי אלטרנטיבות ? מחודש ספטמבר אני נוטל היר בוסט מן פעמים ביום האם יש בזה ערך? אם כן מתי יש לצפות לשיפור?מתי אני יכול לרדת ממינון של פעמים ביום מההיר בוסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופצייה - תגובה
אילן ללבניקוב11/12/2012ליאור שלום,
ישנו טיפול אלטרנטיבי למניעת נשירה ולחיזוק שורשי השיער אך לשם כך יש צורך באיבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא באופן אישי לפי מצבך הפיזי והנפשי.
לגבי הרוטס, ניתן לקחת אותם תקופה ממושכת ואני ממליץ לעשות הפסקות כל כמה חודשים של מספר ימים,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)