מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקה ואלכוהול....דורין28/03/2012
שלום לכולם
כרגע אני נמצאת בטיפול אנטיביוטי אינטנסיבי למשך שבוע ובסיומו אני אמורה להמשיך ליטול lansoprazole (כדור 1) במשך חודש.
השאלה שלי היא, האם אוכל לשתות אלכוהול בסיום השבוע האינטנסיבי ובמקביל להמשך הטיפול עם lansoprazole?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה ואלכוהול.... - תגובה
אילן ללבניקוב28/03/2012דורין שלום רב,
לא מומלץ לשלב בטיפול התרופתי אלכוהול בגלל אינטראקציה שלו עם התרופות, לאחר סיום הטיפול התרופתי אין בעיה לשלב אלכוהול בתפריט אם כי אני לא ממליץ כלל על שתייתו בגלל נזק לכבד ולקיבה,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת - טיפול בויקטוזה.נוגה28/03/2012
הסוכר שלי גבוה. aic אחרון היה 11.עד כה טופלתי בתרופות דרך הפה על פי בקשתי. עכשו בקשתי להיות מטופלת בויקטוזה (זריקות), אך נדחיתי כ"לא מתאימה לקריטריונים" מה ניתן לעשות? משקלי 79 וגובהי 1.63. גילי 70. האם עלי להשמין ב 5 קילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת - טיפול בויקטוזה. - תגובה
אילן ללבניקוב28/03/2012נוגה שלום רב,
ראשית כל לגבי המשקל רצוי לשמור עליו, כיוון שהוא שומר עליך ועל האיברים הפנימיים ולכן חשוב לשמור על משקל אידיאלי וניתן בהחלט לסייע לך גם בירידה במשקל בצורה טבעית.
מנסיוני עם הרבה מטופלים/ות ניתן בהחלט לאזן את רמות הסוכר בדם על ידי יעוץ רוקחי/נטורופטי אישי הכולל תזונהנ נכונה וצמחי מרפא מצוינים אשר סייעים רבות בשמירה על רמות סוכר תקינות בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כגון: צמח הג'ימנמה הידוע בהפחתת הצורך בפחמימות וסוכרים והורדת הסוכר בדם, ארטישוק, שורש שן הארי, לאפאצ'ו וכדומה.
לפי נסיוני כאשר לתרופות אין מענה למחלות, הרפואה הטבעית נותנת מענה טוב ובטוח בטיפול במגוון רב של מצבים בריאותיים,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pen-rafa vk 500עוז27/03/2012
האם מותר לשתות אלכוהול תוך כדי נטילת התרופה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pen-rafa vk 500 - תגובה
אילן ללבניקוב28/03/2012עוז שלום רב,
לא מומלץ לשתות אלכוהול במקביל לנטילת תרופות בכלל ואנטיביוטיקה בפרט,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ
גלית מנחם31/08/2013עקב מחלה של סטרפטוקוקוס, אני לוקחת את האנטיביוטיקה 2 ביום 2 כדורים למשך 10 ימים. במקומות אחרים מופיע שהמינון הנדרש הוא חצי. מה נכון יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ - תגובה
אילן ללבניקוב09/09/2013גלית שלום,
המינון הנדרש הוא המינון שקבע הרופא המטפל ולכן יש להיוועץ עמו לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספיריןתמר26/03/2012
שלום, אני סובלת ככל הנראה מרפלוקס (ביום ו' יעשו בדיקת אנדוסקופיה לברור) כבר שבועיים הקאות ואין לי קול....(צרידות) ושיעול. לפי מה שקראתי באינטרנט אספירין מחמיר רפלוקס ורציתי לדעת אם באנטיביוטיקה רוקסו או בסטרואידים יש מרכיב של אספירין. אלו תרופות שבנתיים אני מטופלת בהם (כמובן בהמלצת רופא)...והמצב לא מטיב לי... אשמח לתשובה מהירה זה כבר ממש בלתי נסבל ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין - תגובה
אילן ללבניקוב01/04/2012תמר שלום,
בתרופות שציינת אין אספירין (סטרואידים ורוקסו), ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
בכל מקרה אם מדובר ברפלוקס ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ טבעי מתאים הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המשפרים את כל פעילות מערכת העיכול ומרגיעים את הקיבה והמעי ללא תופעות לוואי,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין דישלומית26/03/2012
אניאמורה לקחת 10 טיפות ויטמין די כל יום ואני שוכחת העם אני יכולה פעם בשבוע לקחת 70 טיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין די - תגובה
אילן ללבניקוב26/03/2012רונית שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את הטיפות באופן חד שבועי אך יש להיוועץ ברופא המטפל לפני כן,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש בעיהשרית26/03/2012
עם לקיחת אומפרדקס ואביאנה ורסיטל כולם ביחד בבוקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש בעיה - תגובה
אילן ללבניקוב26/03/2012סופי שלום רב,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שישנה אינטראקציה בין הרסיטל לבין האומפרדקס.
שילוב של 2 התרופות הנ"ל עשוי לגרום לעלייה בריכוז הרסיטל בדם ובכך לתופעות לוואי מיותרות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובכל מקרה רצוי להפריד לפחות שעתיים בין התרופות,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה 4 פעמים ביום?עזרא25/03/2012
קיבלתי אנטיביוטיקה "צפוויט פורטה" 500 מ"ג והרופאה אמרה לי לקחת אותם 4 פעמים ביום שזה אומר כל 6 שעות.
העניין הוא, שאני בסה"כ ער 13 שעות מהיממה (קם ב9 בבוקר והולך לישון ב10 בלילה, 11 בהגזמה) אז איך אני אמור להכניס 4 כדורים לתוך זה? האם לשנות את המרווח לבערך 3 שעות בין כדור וכדור או להתמיד במרווח של 6 שעות ולקום באמצע שינה, לקחת כדור ולחזור לישון? האם זה מותר בכלל לקחת את הכדור הזה על בטן 'ריקה'? אשמח לעצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה 4 פעמים ביום? - תגובה
מיה טל25/03/2012אין צורך להתעורר עבור התרופה
אנא קח אחת מיד לכשתתעורר, הבאה ב-13, אחת ב-18 ואחת ב- 23
והכל מסתדר,ניתן לקחת את הצפוויט על קיבה ריקה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפוויט עם פרוביוטיקה
שירה22/06/2012שלום,
בעקבות זיהום בשתן קיבלתי כדורי צפוויט.
הרוקח שנתן לי את הכדורים המליץ לקחת במקביל כדורי פרוביוטיקה לנשים.
האם לנשים בהריון (שבוע 9) יש בעיה לקחת את התוספת הנ"ל?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפוויט עם פרוביוטיקה - תגובה
אילן ללבניקוב25/06/2012שירה שלום רב,
במידה ומהלך ההריון תקין, למיטב ידיעתי אין כל מניעה לקחת את הפרוביוטיקה למניעת בעיות במערכת העיכול כתוצאה מהאנטיקביוטיקה.
בהצלחה ושבוע בריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסטסטורון,פרוסטמד, ומלטונין.איש25/03/2012
האם אפשר לשלב ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטסטורון,פרוסטמד, ומלטונין. - תגובה
אילן ללבניקוב26/03/2012שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השלושה.
חשוב לזכור כי שתיית קפה מעלה את ריכוז המלטונין בדם ובכך מגבירה את השפעתו על הגוף ולכן לא מומלץ לשתות קפה ביחד כדור המלטונין בכדי למנוע תופעות לוואי מיותרות,
שבוע טוב וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים סביב העיניים בבקשה עזרו ליסיון25/03/2012
שלום אני בת 23 אני מרכיבה עדשות מגע ( אני לא יודעת כמה זה רלוונטי) כמעט כל יום במשך 6 שעות בממוצע ואני סובלת מאסטמה בעור מגיל קטן לפני כמה חודשים החלו לצאת לי פצעים עגולים קטנים וצפופים סביב העין פצעים שלא ניתנים לדיקור ממש בעפעף ובצד העין ניסיתי לפוצץ אותם אך רק פצעתי את עצמי וירד לי דם הפצעים דיי שטוחים חלקם בגוון בהיר וחלקם כהים יותר..הייתי אצל רופא עור אך הטיפול שהוא נתן לי לא עזר האם אתם יכולים להמליץ לי על טיפול או להפנות אותי לרופא מתמחה שיוכל להסיר את הסיוט הזה שצמח שם..ואם בבקשה תוכלו
להסביר לי ממה יתכן וזה נובע ..בתודה גדולה סיון:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים סביב העיניים בבקשה עזרו לי - תגובה
מיה טל25/03/2012אנא פני לרופא עור מומחה, אנא אל תיגעי בפצעים מאחר ואת מסבה יותר נזק מתועלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אנטיביוטיקה לתינוקתמירי23/03/2012
שלום רב,
לפני כשבוע לקחתי את בתי התינוקת בת 9 החודשים לרופא הילדים. היא סבלה משיעול, נזלת, חוסר נחת, חוסר תיאבון ועוד. הרופא בדק אותה ומצא כי יש לה מים באזניים, ונתן טיפול אנטיביוטי למשך שבוע - פעמיים ביום - 7cc. נתתי לה את הטיפול חמישה ימים והפסקתי (יומיים לפניהמועד שאמור להיות).
אחר כך אמרו לי שזה מסוכן להפסיק לפני הזמן, ולכן רק אחרי יממה וחצי נתתי לה שוב את התרופה - למשך היומיים שנותרו לטיפול.
שאלתי היא -
האם עשיתי נזק בכך שהיתה הפסקה של יממה וחצי בטיפול האנטיביוטי?
מה ההשלכות של העניין?
אנא תשובתכם המהירה.
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת אנטיביוטיקה לתינוקת - תגובה
מיה טל24/03/2012אמרו לך הכון, יש לקחת את האנטיביוטיקה לאורך כל הטיפול ולא להפסיק. אם כבר הפסקת אין להמשיך יומים אין בכך תועלת.
באופן עקרוני תקופות לקיחת האנטיביוטיקה נקבעות ע"י הרופא ויכולות להיות 5 ימים , שבוע, 10 ימים.
אם התינוקת מרגישה בטוב לא קרה שום דבר.
בכל מקרה הייתי ממליצה לחזור עם התינוקת לרופא.
המון בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Remotiv + MuscolMR23/03/2012
האם השילוב אפשרי למרות ההתוויות בעלון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
MR26/03/2012אין תגובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRemotiv + Muscol - תגובה
אילן ללבניקוב26/03/2012שלום רב,
ישנה אינטראקציה בין 2 התרופות הנ"ל.
השילוב של השתיים עשוי לגרום לתופעות לוואי מוגברות כגון טשטוש, חולשה ובעיות נשימה, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לבי המשך הטיפול ובכל אופן יש להפריד לפחות שעתיים בין התרופות הללו,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוציקלין, בנזמיצין ורטאויטאל23/03/2012
שלום,
אני בת 29 ובחודשים האחרונים (מאז שהפסקתי לקחת גלולות) הפנים שלי, הצוואר והגב התמלאו באקנה. רופא העור שלי נתן לי מרשמים למינוציקלין, בנזמיצין טופיקל ג'ל ורטאויט קרם. אני מנסה להכנס גם להריון ורופא העור שלי אמר שזה בסדר להשתמש בתרופות/קרמים האלו גם בזמן ההריון אבל לאחר שקראתי את העלון לצרכן אני לא כ"כ בטוחה לגבי הבטיחות המוצרים האלו. השאלה היא- האם זה בטוח להשתמש בתכשירים האלו? יש אפשרות שאני מסתכנת לחינם? האם זה יכול לפגוע בפוריות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוציקלין, בנזמיצין ורטאויט - תגובה
מיה טל25/03/2012צר לי, איני יכולה להמליץ על תרופות אלה אם את מתכוננת להכנס להריון, אנא פני לגניקולוג המתמחה והתיעצי איתו.
אולי כדאי שתיגשי לרפואה טבעית וגם שם תדגישי שאת מתכונת להכנס להריון
Minocycline topical Pregnancy Warnings
Minocycline topical powder has been assigned to pregnancy category D by the FDA. Animal studies have revealed evidence of embryo and fetotoxicity. There are no controlled data in human pregnancy. However, there have been reports of congenital defects associated with the tetracycline class of antibiotics. Minocycline topical should only be given during pregnancy when benefit outweighs risk
There are no adequate and well-controlled studies in pregnant women. Tretinoin should be used during pregnancy only if the potential benefit justifies the potential risk to the fetus.
הרבה בהצלחה ובבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי וסיכוןמעיין21/03/2012
שלום,
אני לוקחת כיום כל בוקר לאחר האוכל תרופה מסוג ויאפקס 150 מ"ג כל יום.
בימים לחוצים אני לוקחת גם לפני השינה קלונס.
האם זה מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי וסיכון - תגובה
אילן ללבניקוב21/03/2012מעיין שלום רב,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שישנה אינטראקציה בין התרופות שעשויה לגרום להגברת תופעות הלוואי שלהן כלומר לגרום לטשטוש, בעיות נשימה ועוד,
חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובכל מקרה לא ליטול אותן יחדיו אלא להפריד לפחות 3 שעות בין זמן נטילתם,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חציית סימבקסון 20ברוך21/03/2012
האם מותר לחצות הנ-ל כדי לקחת 10 מ-ג, למרות שאין קו חציה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חציית סימבקסון 20 - תגובה
אילן ללבניקוב21/03/2012ברוך שלום רב,
לא ניתן לחצות את הכדור אלא לכתוש אותו. לכן אם אתה זקוק ל-10 מ"ג יש לבקש מהרופא המטפל שיחליף לך את המרשם למינון הנכון,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימבקסון 20
ברוך23/03/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטות ותרופותשלומית21/03/2012
אני לוקחת כבר הרבה שנים 3סוגי תרופות ללחץ דם כדור אלרוקסין וליפיטור סובלת מאפטות כמעט בלי הפסקה האם יתכן שזה מאחד התרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות ותרופות - תגובה
אילן ללבניקוב21/03/2012אפרת שלום רב,
ייתכן והאפטות נגרמות בעקבות שימוש בתרופות בצורה עקיפה, כיוון שהליפיטור עשוי לפגוע בכבד, בקיבה, במעיים ובעוד מערכות חשובות ועל ידי כך זה יכול לגרום לתופעות לוואי במערכת העיכול ואף לאפטות.
ניתן לטפל באפטות על ידי טיפות טבעיות המכילות צמחי מרפא כגון: אסטרגלוס, אוניה דה גאטו, ריישי, סמבוק שחור ועוד. תוכלי לקרוא עוד על צמחים נפלאים אלו לחיזוק מערכת החיסון ולטיפול באפטות בצורה טבעית
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)