מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנגשות בין תרופות ..צ'12/03/2012
אני לוקח תרופה בשם " וסיקר " לשלפוחית רגיזה .. לאחרונה בעקבות דלקת ברגל לקחתי " אטופן "והרגשתי שהוסיקר מאבד לגמרי את ההשפעה שלו ונאלצתי להפסיק האתופן ... האם יש התנגשות בין משכבי כאבים אנטי דלקתיים לבין תרופה "ויסקר "ותרופות הדומות לה להרגעת שלפוחית רגיזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל לגברים והשלכותיו - תגובה
אילן ללבניקוב14/03/2012עלמה שלום
התרופה דקקפטיל מתערבת במעגל ההורמונים בגוף, וייתכנו תופעות לוואי בשימוש בה. אם יש צורך בסבב נוסף של הזרקות, והטיפול הקודם פגע בליבידו, מומלץ לדווח על כך לרופא המטפל שישקול טיפול חלופי.
בהצלחה והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דחוף וחשוב לי בבקשה
יעל07/11/2012רציתי לדעת אם ישנה התנגשות בין - ציפרלקס ו- ראוקטן - התחלתי את הציפרלקס רק לפני כחודש וחצי חודשיים ורק עתה מתחיל שיפור ואני יודעת שהראוקטן גורם לדיכאון וגם כאבי שרירים וכו ואני מפחדת שזה לא יעבוד לי הציפרלקס יותר אם אתחיל לקחת ראוקטן- לעור הפנים שיש לי הרבה שנים כרב אקנה וכו ושרק זה יכול לעזור לי, האם הציפרלקס יעבוד עדיין אם אקח ראוקטן??????? הציפרלקס מאוד חשוב לי וגם לטפל כבר בעור גם..
תודה רבה מחכה לתשובה מרוחבת כמה שניתן בהקדם
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנגשות בין תרופות .. - תגובה
יעל טופול07/11/2012צ' שלום
לתרופה אתופן תופעת לוואי נדירה (שמופיעה בקרב פחות מ-3% מהנוטלים אותה) של הגברה בתדירות השתן.
אם עליך להמשיך ליטול אתופן, ןרגיזות השלפוחית מפריעה לך, מומלץ להתייעץ עם הרופא בנוגע לטיפול אנטי דלקתי חלופי (למשככי כאבים אנטי דלקתיים יש שכיחות שונה של תופעת לוואי זו).
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניגוד בין 2 תרופותמיכל11/03/2012
אני בת 60 ולוקחת תרופות לחץ דם ,אספירין,לשומנים בדם ן- elatrolete 10 פעמיים ביום.
היום קבלתי מכירורג משחה gel nifedipine 0.2% .
בבית מרקחת נתנו לי את התרופה.
רוקח אחד (לא אותו בית מרקחת) אמר לי שאסור לקחת את 2 תרופות בו זמנית. האומנם?????????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניגוד בין 2 תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב12/03/2012מיכל שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא שרשם לך את המרשם וחשוב ליידע אותו לגבי שימוש בתרופות הנוספות שאת נוטלת בכדי שיבדוק אם אין אינטראקציה בינהיהם,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב ליברקס עם אלטרולטיוסי10/03/2012
שילוב ליברקס (נירבקסל) עם אלטרולט
האם אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב ליברקס עם אלטרולט - תגובה
אילן ללבניקוב14/03/2012יוסי שלום,
ישנה אינטראקציה בין 2 התרופות הנ"ל ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת 1 ואימפוטנמיהאורה10/03/2012
איזו תרופה הכי מתאימה לחולה סכרת 1 הסובל מאין אונות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת 1 ואימפוטנמיה - תגובה
אילן ללבניקוב13/03/2012אורה שלום רב,
ראשית כל, מחלת הסוכרת פוגעת באיברים חשובים רבים בגוף, הפגיעה בכלי דם בחולים סוכרתיים אינה מוגבלת לכלי הדם הלבביים בלבד, אלא מהווה פגיעה רב-מערכתית הנוטה לפגוע בעורקי הכליות, הרגליים, המוח, הלב והעיניים. פגיעה נוספת המתרחשת אצל החולה הסוכרתי, היא במערכות העצבים.
במקרה שלך, יש חשיבות רבה לשלב טיפול טבעי בטיפול התרופתי בכדי למזער את הנזק הנגרם לכלי הדם מהסוכרת והתרופות ולטהר את כלי הדם ואיברי הגוף(כבד, כליות ועוד) מהפסולת והרעילות המצטברת עם השנים ומחלישה את פעילותם.
לדעתי, הטיפול הטבעי במקרה שלך, צריך להתבסס על ניקוי הגוף מרעלים, איזון הסוכר בדם בצורה טבעית(ביחד עם התרופות), ושיפור זרימת הדם כולל חיזוק מערכת העצבים והחזרת האנרגיה והחיוניות לגוף בצורה טבעית. לשם כך יש צורך ביעוץ טבעי של מומחה בתרופות וצמחי מרפא לשם התאמה אישית של תזונה נכונה למצבך וצמחי מרפא שיסייעו לך לחזק את המערכות החשובות הללו,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקנול 150 גר'יעל09/03/2012
שלום ,
אני מטופלת מזה כמה חודשים בפלוקנול 150 גר', כדור אחד בשבוע, עקב פטרייה שיש לי בציפורניים ברגליים.
נשארו לי כדורים לעוד יותר מחודש, אני צריכה ללכת לבדיקות דם, ואחרי זה להמשיך עם הטיפול לאחר פגישה עם רופאת העור שלי.
נאמר לי שהתרופה עלולה לפגוע בכבד, ויצא לי לקרוא בכמה אתרים שלא מומלץ/אסור לשתות במהלך הטיפול אלכוהול.
רציתי להתייעץ איתך בעניין, האם מותר לשתות אלכוהול במהלך הטיפול?
מהן תופעות הלוואי של ערבוב התרופה עם אלכוהול?
מעדיפה לא לקחת סיכון כמובן.
תודה רבה וחג שמח,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוקנול 150 גר' - תגובה
טלי אנגור11/03/2012אין לשתות אלכוהול כל עוד את מטופלת בתרופה. כמו כן יש להימנע תקופה קצרה לאחר סיום תקופת נטילת התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי מומלצת התרופה ניאוטיגאזוןהדס09/03/2012
יש לי כתמי שמש רבים עם חשש להתפתחות סרטנית. הומלץ לי ע"י רופאת העור ליטול את התרופה ניאוטיגאזון.
מהן תופעות הלוואי
מהם הסיכונים ?
האם נהוג לטפל בתרופה זו בכתמי שמש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי מומלצת התרופה ניאוטיגאזון - תגובה
אילן ללבניקוב13/03/2012הדס שלום רב,
ראשית כל, מי שיכול להמליץ לך על התרופה הוא רק הרופא המטפל שלך, כיוון שזו תרופה הדורשת מרשם רפואי.
ניאוטיגזון היא תרופה הדומה מבחינה כימית לויטמין A והיא משמשת לטיפול בבעיות עור כרוניות: כגון פסוריאזיס או מחלות עור נדירות אחרות הקשורות בייצור לא-תקין של קרטין.
מנגנון פעילותה הוא בהפחתת החלבון (קרטין) היוצר את השכבות החיצוניות הקשות של העור. השימוש בתרופה עלול לפגום בראיית לילה ועל כן יש להימנע מנהיגה ברכב בלילה. אין לתרום דם במשך הטיפול בתרופה וכשנה לאחר תום הטיפול וכמו כן יש להימנע מחשיפה ממושכת לשמש כיוון שהתרופה מגבירה את רגישות העור לשמש ולכן הסיכון לכוויות שמש גבוה מהרגיל וחשוב להשתמש במקדם הגנה גבוה בזמן הטיפול בתרופה.
תופעת הלוואי השכיחה ביותר הינה יובש בעור ובריריות המופיע בעיקר בפנים, כמו כן בשימוש לתקופה ממושכת, קיים סיכון לעליה ברמות השומנים בדם ולנזק בכבד ולכן חשוב לבצע בדיקות תקופתיות של פעילות אנזימי הכבד.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תרופה זו מבוססת על סטרואידים?
ש.י17/01/2013למה בציבור יש חשש מטיפול על ידי סטרואידים מה הנזק שיכול להיגרם מכך?
[ אני סובל מפסוריאזיס וליכנפלנוס]
תודה מראש :}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס,לוסטרול ssrשיר08/03/2012
שלום רב,
רציתי לשאול שאלה כללית הנוגעת לרישום ותיעוד של תרופות מסוג זה:
במידה וקיבלתי המלצה מפסיכיאטר לאחת מהתרופות הנ"ל, האם יש לי אפשרות לרכוש אותן באופן פרטי- וע"י כך להמנע מתיעוד שיופיע בתיק הרפואי שלי בקופ"ח? ( מנסיוני- כל תרופה שרכשתי עד עתה, מופיעה מיידית בתיק שלי בקופ"ח- כך בדקתי מרישומי האינטרנט...). כמו כן- האם יש פער במחיר ברכישת תרופה במרשם פרטי? ועד כמה הפער משמעותי?
אני במיונים לעבודה שבה אדרש לחתום על ויתור סודיות רפואית- ולקיחת תרופה ממשפחת ה ssr - תפסול אותי לעבודה. ( אע"פ שעד עתה לא לקחתי מעולם תרופות מסוג זה, ועתה- בעקבות משבר אישי- אני בטיפול פסיכולוגי, כשנאמר לי שייתכן ותרופות יוכלו לסייע לי-אך אני לא חייבת). אם לא היה תיעוד ורישום של קניית תרופות כאלו על ידי- הייתי מוכנה לנסות "יותר בקלות"- וללא פחד.
תודה על התשובות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס,לוסטרול ssr - תגובה
טלי אנגור11/03/2012באמצעות מרשם ניתן לרכוש תרופות באופן פרטי, קיימים הבדלים בין מחיר התרופה באמצעות הקופה לבין המחיר הרגיל - הדבר תלוי בסוג התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקוקס 200שירן07/03/2012
שלום,
לפני כשבוע החלו לי כאבים בכף הרגל בעקבות ישיבה לא נכונה בעת רכיבה על סוס, האורטופד שלח אותי לצילומים ולאחר מכן הביא לי כדורים מסוג סלקוקס 200 מ"ג,
קראתי את תופעות הלוואי של הכדור והן ממש מלחיצות, האם אלו באמת תופעות הלוואי המוכרות והאם מומלץ לקחת את התרופה? או שעדיף לחכות שהכאב יעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקוקס 200 - תגובה
אילן ללבניקוב12/03/2012שירן שלום,
הסלקוקס הוא כדור טוב לטיפול בדלקות וכאבים ותופעות הלוואי שלו נסבלות בדרך כלל אך יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
ניתן לשלב בטיפול גם משחה טבעית הנקראת טראומיל(הומיאופטית), והיא מצוינת לטיפול בכאבים ודלקות שרירים ופרקים, יש למרוח 3-4 פעמים ביום באיזור הכואב,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה חברתיתחסוי07/03/2012
שלום רב. אני סובל מחרדה חברתית כבר 3 שנים. לפני שנה התחלתי טיפול תרופתי, התרופות הן: פריזמה ואביליפיי. התחלתי עם פריזמה וריספרדל ואחרי 4 חודשים החלפתי את הריספרדל עם אביליפיי. שלושת התרופות לא עזרו לחרדה הזאת. אני מתקשה מאוד ואפילו נמנע לפנות לחברים שלומדים איתי בכיתה ונמנע להגיע לאירועים שהם משתתפים בהם. אני גם לא מסוגל ליצור איתם קשר בטלפון ובצ'אט הפרטי בפייסבוק. יש לי אספרגר, אני הולך פעם בשבוע לטיפול רגשי והייתי בעבר בטיפולים לקידום החלק החברתי שלי. כלום לא עזר! עדיין החרדה החברתית הזאת מקשה עליי מאוד להתחבר עם החברים שלומדים איתי. אני מרגיש עם זה מאוד רע ואני צריך עזרה רצינית בעניין החרדה הזאת ולכן פניתי לעזרה. אז השאלה שלי האם יש תרופה מתאימה יותר בשבילי מהתרופות שאני לוקח ואני אציע אותה לרופא שאני מטופל שלו. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה חברתית - תגובה
טלי אנגור11/03/2012התרופות אותם אתה נוטל מתאימות לבעיה, יחד עם זאת יש לפעול לפי הוראות הרופא המטפל בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאפקס XR75מיקה07/03/2012
הבנתי שויאפקס XR75 חסר כבר חודשיים בכל קופות חולים וגם פרטי. הציעו לי לקחת אפקסור במקום. האם התרופות זהות (מבחינת השפעה ותופעות לוואי)? האם יש דרך לדעת מתי הויאפקס יגיע ארצה? הרוקחים אמרו לי שאי אפשר לדעת, לדבריהם - יכול לקחת יום, חודש או בכלל לא...
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויאפקס XR75 - תגובה
אילן ללבניקוב12/03/2012מיקה שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול כיוון ששתי התרופות זהות מבחינת ההשפעה. לא ידוע מתי הויאפקס יוחזר לשיווק ולכן הרופא יוכל לכוון אותך לפי מצבך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה "טכנית"
מיקה14/03/2012תודה!
האם יש גוף בו ניתן לבדוק מתי התרופה תשווקה שוב? ניסיתי בקופת החולים, לא ידעו לענות לי. פניתי למשרד הבריאות, התשובה היתה ששאלתי מטופלת, וזה כבר היה לפני שבוע. חשוב לי לדעת מתי התרופה תחזור (ואם בכלל). איך קורה מצב שבו אף אחד לא יכול לענות על שאלה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה "טכנית" - תגובה
אילן ללבניקוב20/03/2012מיקה שלום רב,
לגבי שיווקה של התרופה תוכלי לברר בחברה המייבאת את הויאפקס בארץ
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני סובלת מסטרפטוקוקוס בגרוןאני06/03/2012
אני בת 65 ולוקחת כמות אדירה של אנטיביוטיקה , רפפן של 1000 מ"ג פעמיים ביום פעם בבוקר ופעם בערב, זה מאוד החליש אותי איך אני חוזרת לכוחותי,?אני בת 65. שאלה נוספת, אני לוקחת בבוקר כדור ציפרלקס אחד במינון הכי נמוך ובערב לוקחת כדור ללחץ דם, האם זה לא מתנגש עם האנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לי לגבי הציפרלקס
אני07/03/2012והסטרפטוקוקוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סובלת מסטרפטוקוקוס בגרון - תגובה
אילן ללבניקוב07/03/2012שלום רב,
ראשית כל,
כאשר לוקחים אנטיביוטיקה יש לשלב בטיפול גם את הפרוביוטיקה(חיידקים טובים), יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום כשעה לאחר האנטיביוטיקה ולהמשיך כשבוע ימים מסיום התרופה בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול.
חשוב לחזק את מערכת החיסון והאנרגיה הכללית של הגוף כולל המרץ והחיוניות ואת שאת ניתן לעשות על ידי אכילה של פירות וירקות(2-3 ליום), שתיית הרבה מים(8 כוסות ביום) ונטילת כמוסות אומגה 3 משמן פישתן, יש לקחת כדור אחד(1000מ"ג) פעמיים ביום לאחר הארוחה.
אני ממליץ גם על שילוב של צמחי מרפא הכולל את הצמחים הבאים בטיפול" אסטרגלוס, אוניה דה גאטו, ריישי וכדומה. יש לקחת 30 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לאחר הארוחה.
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדוקטילרחל.ש05/03/2012
במשך 8 חודשים לערך השתמשתי ברדוקטיל, חלקית.כלומר בחודש הראשון לקחתי כדור כל יום, בהמשך יום כן יום לא ובחודשים האחרונים אחת לשלושה ימים. ירדתי יפה, הרגשתי מצויין.
עלי לציין שאני לא שמנה חריגה, היה לי עודף של 5 קילו, הבעיה היותר קשה שלי היא הנשנושים, הפריע ל ה"חיפוש".
במשך שנה וחצי אחרי הרדוקטיל, החזקתי מעמד יפה, לאחרונה אני מרגישה שאני חוזרת ל"נשנש" מפריע לי מאד, מבחינה נפשית הכדור מאד עזר לי, איני רוצה לחזור למשקל הקודם והנישנושים. שאלתי מהו הכדור שמחליף אותו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדוקטיל - תגובה
אילן ללבניקוב06/03/2012רחל שלום רב,
לפי נסיוני עם הרבה מטופלים/ות, ניתן בהחלט לסייע לך לשמור על המשקל הקיים ואף לרדת במשקל בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כמו גם לשפר את מצב הרוח והחיוניות על ידי יעוץ נטורופטי. לאחר איבחון אירידיולוגי מדויק ניתן לדעת מה הסיבה האמיתית לעלייה במשקל ולאחר מכן מותאמת לך תזונה נכונה לפי מצבך הפיזי והנפשי וצמחי מרפא מצוינים המורידים את החשק ל"מתוק", כלומר מפחיתים את הצורך בפחמימות/סוכרים, שורפים שומנים עודפים ומגבירים את חילוף החומרים. בתהליך ההרזיה חשוב לנקות את מערכת העיכול מפסולת ומרעלים ולנקות את הכבד והקיבה בכדי לחדש את פעילותם התקינה ועל ידי כך קל לרדת במשקל בצורה בטוחה ובריאה,
אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
שבוע טוב וחג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירו וגרבידולדרור05/03/2012
שלום,
לא מזמן פורפ' מומחה לגסטרו המליץ לי לקחת רבע כדור מירו לפני השינה בשל בחילות שמעירות אותי בלילה או לא נותנות לי לישון בכלל.
אשמח לדעת, אם יש לי בחילה כבר, האם אני יכול לקחת גרבידול (הומלץ לי ע"י רוקח שלא ידע שאני מטופל במירו) יחד עם רבע מירו שהרופא המליץ? או שיש לכך השפעות לא טובות ועדיף שלא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירו וגרבידול - תגובה
אילן ללבניקוב05/03/2012דרור שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניע לשלב בין השניים אך לדעתי רצוי להפריד ביניהם לפחות שעתיים.
הייתי ממליץ לך לשלב יעוץ נטורופטי כיוון שחשוב לדעת מה הסיבות האמיתיות לבעיותיך ולאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים המטפלים בנושא הבחילות והשינה ולפתור זאת מהשורש ועל ידי כך גם למנוע מצב זה בעתיד,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב וחג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולבוטרין ויובש בפהאורני05/03/2012
אני סובלת מיובש תמידי קיצוני בפה מזה כשנה.מזה כשנה אני נוטלת וולבוטרין.לפני כחוש הפסקתי את נטילת התרופה אך היובש בפה לא השתנה.האם יתכן שהיובש עדיין נובע מהשפעת התרופה?
האם יש טיפןלים יעילים ובטוחים ליובש בפה?תכשירים נגד יובש בפה לא עזרו לי בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולבוטרין ויובש בפה - תגובה
אילן ללבניקוב05/03/2012שלום רב,
ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המשפרים את מצב היובש בפה בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, אך לשם כך יש צורך באיבחון מדויק של מצבך הפיזי והנפשי בקליניקה ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך את צמחי המרפא. ככל הנראה, היובש נגרם כתוצאה משימוש בתרופה וניתן לתקן את תופעת לוואי זאת על ידיהטיפול הטבעי המטהר את הגוף ומערכת העיכול מרעלים ופסולת ומחדש את פעילותה בצורה טבעית, כלומר הניקוי והטיהור מרעלים צריך להתחיל מבפנים (קיבה, מעי, כליות וכדומה),
שבוע טוב וחג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוקסיןרוני03/03/2012
קראתי בתכולת האלטרוקסין החלופי שיש בו טלק. אם כך בכל פעם שמוציאים כדור מהאריזה נחשפים לטלק, שכידוע עלול לגרום למחלות ריאה? האם ישנו תחליף אלטרוקסין כלשהו שאינו מכיל טלק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרוקסין - תגובה
מיה טל04/03/2012הטלק באלטרוקסין הוא בכמות מאד מאד קטנה, האלטרוקסין מצופה אחר כך, לכן סכנת חשיפה בנשימה היא מזערית מאד מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת יש אלטרוקסין בלי?
רוני04/03/2012האםם קיים אלטרוקסין בלי טלק?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת יש אלטרוקסין בלי? - תגובה
אילן ללבניקוב05/03/2012אביבית שלום רב,
ראשית כל, לגבי שינוי התרופה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד וחשוב לערוך בדיקות דם של פעילות בלוטת התריס אחת ל-6 שבועות, בכדי לראות אם אכן יש אפקט רצוי לתרופה.
קיימת תרופה חלופית הנקראת אוטירוקס (EUTHYROX), המשמשת לאיזון בלוטת התריס ולמיטב ידיעתי היא אינה מכילה טלק אלא את המרכיבים הלא-פעילים הבאים:
Maize starch
Croscarmellose sodium
Gelatine
Lactose monohydrate
Magnesium stearate
כמו כן, ניתן בהחלט לסייע לך באיזון בלוטת התריס על ידי שילוב של יעוץ נטורופטי הכולל תזונה וצמחי מרפא מצוינים המאזנים את המערכת ההורמונלית כולל בלוטת התריס בצורהטבעית וללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך.
אני ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)