מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופת ארטרילעירית10/04/2012
האם אפשר לקחת את הארטריל עם מיץ כלשהו או עדיף במים בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת ארטריל - תגובה
מיה טל11/04/2012עם מים בלבד בזמן האוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פן-רפא 500 מרפא דלקת בדרכי השתןרחלי09/04/2012
שלום,
אני בתחילת היריון, התחילה לי דלקת בדרכי השתן, אני שותה הרבה - כולל מיץ חמוציות, התחלתי לקחת חצי כדור של פן-רפא וי-ק 500 בבוקר ובערב, קח שביום אני לוקחת רק כדור אחד, הכדורים במקור היו מיועדים לדלקת גרון - הרופא רוצה שאני אעשה קודם תרבית ואמר לי להמשיך עם זה, אבל זה היום השלישי עם הכדור ואני לא מרגישה שום שיפור, יתרה מזו, אני חוששת מלהעלות את המינון בשל ההיריון המתפתח.
האם מותר לקחת תרופות הומיאופתיות להקלה - כמו קנטריס למשל?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פן-רפא 500 מרפא דלקת בדרכי השתן - תגובה
אילן ללבניקוב10/04/2012רחלי שלום רב,
ראשית כל, בתקופת ההריון וההנקה אני תמיד ממליץ להיוועץ ברופא המטפל לגבי כל שינוי בתרופה או במינון התרופה.
מיץ חמוציות מצוין לטיפול ומניעת דלקות בדרכי השתן,
ניתן לשלב בטיפול גם טיפות הומיאופטיות אך לאחר בדיקה של מומחה לרפואה טבעית והומיאופט שיתאים לך את הפורמולה ההומיאופטית לפי מצבך הפיזי והנפשי,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדליה09/04/2012
לקחתי 6 גלולות נגד הריון וזו החפיסה הראשונה שלי התחלתי אותה כ10 ימים אחרי היום הראשון של המחזור. בערב שבו לקחתי את את הגלולה השישית קיימתי יחסי מין והשתמשתי גם בגולבן קוטל זרע. האם יש סיכוי שאני בהריון ? כדאי לקחת פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני במקומך
יעל09/04/2012לא הייתי מחכה לתשובה פה בפורום, הכי טוב- לכי לבית מרקחת הכי קרוב אלייך הביתה ותתיעצי שם עם הרוקח. זה מה שאני עשיתי והוא באמת המליץ לי לקחת נורלבו (שאגב עולה בחצי, לפחות ממה שאני ראיתי בסופר פארם שהייתי בו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרולוטיאקי08/04/2012
אשתי לוקחת מיקרולוט והיא שכחה במשך 24 שעות, האם לקחת כפול שתיים ומה היעילות במצב כזה להשפעה של הכדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרולוט - תגובה
אילן ללבניקוב09/04/2012יאקי שלום רב,
אין לקחת מנה כפולה אם שוכחים לקחת מנה אלא להמשיך כרגיל עם המנה היומית,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסיטל להקלת OCD ?מיקי08/04/2012
משתמשת קבוע ונהנית מרסיטל 20. לתחושה טובה כללית. לאחרונה התגברה אצלי תופעה ישנה של OCD. האם מינון כפול יכול להקל בזה או רצוי להחליף\להוסיף תרופה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיטל להקלת OCD ? - תגובה
אילן ללבניקוב09/04/2012מיקי שלום רב,
לגבי שינוי במינון יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד.
ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא לחיזוק מערכת העצבים ולשיפור ההרגשה הכללית כולל החיוניות ושמחת החיים,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה לא רציפהרחל08/04/2012
חג שמח, בלילות האחרונים אני מתעוררת כל שעתיים וקצת, מנסה להרדים עצמי בכח, ואחרי שעתיים חוזר חלילה. דיברתי עם חברות קרובות ובני המשפחה, כולם אומרים שאין לי מה להיות מוטרדת ככה זה בגיל 65, כבר לא ישנים טוב כמו פעם, בטח ובטח שלא רצוף. האם זה נכון? האם זה משהו שמגיע עם הגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה לא רציפה - תגובה
אילן ללבניקוב09/04/2012רחל שלום רב,
ראשית כל, עצם העובדה כי מגיעים לגיל מבוגר, אינה בהכרח אומרת כי צריך להרגיש לא טוב ובטח שלא צריכים להיות חולים. ניתן להגיע לגיל מבוגר בבריאות טובה אם שומרים על תזונה נכונה ומחזקים את המערכות החשובות של הגוף על ידי צמחי מרפא.
מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים/ות ניתן בהחלט לסייע לך לישון שינה עמוקה וטובה על ידי צמחי מרפא מצוינים כגון: פסיפלורה, מליסה, לבנדר, סקוטלריה והומולוס.
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא???? זה מה שיעזור לי לשינה
רחל10/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות, לי למשל זה לא עזר אבל
יעל11/04/2012אני מכירה אנשים שזה כן עזר להם,אני העברתי תקופה כזו עד שבסוף ניגישתי לבית מרקחת ושאלתי את הרוקח, הוא המליץ לי לנסות כדור שינה ללא מרשם רופא כדי לראות אם זה עוזר, אמר שאם זה לא יעזור אז לפנות לרופא משפחה (אני הייתי מתעוררת באמצע הלילה ומתקשה לחזור להירדם) ואז באמת קניתי טונייט והייתי לוקחת חצי כדור שעה לפני השינה...אחרי איזה שבועיים הפסקתי ועכשיו אני לוקחת רק לעיתים רחוקות כשאני מרגישה שאני צריכה.. ממליצה לך לבדוק אם דברים טבעיים יכולים לעזור לך ואם לא נסי לקחת כדור שינה כמו זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא???? זה מה שיעזור לי לשינה - תגובה
אילן ללבניקוב11/04/2012בהחלט כן, מנסיוני עם הרבה מטופלים/ות צמחי המרפא פועלים בדומה לכדורים אך ללא תופעות הלוואי שלהם כך שניתן להשיג את האפקט משרה השינה בצורה טבעית. יש צורך לקחת את צמחי המרפא מספר ימים עד להשגת התוצאה הרצויה ולאחר מכן ניתן לקחת באופן נקודתי מתי שזקוקים להרגעה ולהשריית שינה פעמיים ביום בטיפות או בכדורים,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת סקפטית לגבי הצמחים אבל
רחל12/04/2012אבל מוכנה לתת לזה צאנס' ואם זה לא יעזור אולי אשקול כדור שינה. העיקר שלא יהיה קשר בין זה לבין הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשרות פסחחנית08/04/2012
שלום.. אני נוטלת את התרופה קראון 25000 ונדרשתי לשתות אותה במשך 3 חודשים, עכשיו אני בחודש השלישי ואני מאוד חוששת לשתות בגלל שזה פסח ובטח זה לא כשר, האם יכולה להיות פגיעה בטיפול במידה ואפסיק? כיוון שכל פעם שאני שותה אני מאוד חוששת ולא מרגישה טוב עם זה.. האם מותר בכללי לשתות כדורים בפסח כמו גלולות ומשכחי כאבים והנ"ל כמובן, או שצריך לרכוש כשר לפסח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשרות פסח - תגובה
אילן ללבניקוב09/04/2012חנית שלום רב,
ראשית כל, בריאות העובר חשובה לפני הכל וגם לפני הכשרות לפסח, חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי נטילת התרופות בזמן ההריון. למיטב ידיעתי הבריאות חשובה לפני הכל,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופן?ירדן07/04/2012
היי אני ירדן, אני רצה ומתאמנת ולאחרונה הופיעו לי כאבים בשוקה הקידמית בשתי הרגליים, אני לא בטוחה מה זה שין ספלינט או תסמונת מדור כלשהי בכל מקרה זה לא שבר מאמץ והומלץ לי(לא ע''י רופא) לקחת אטופן לפני תחרות/ מבחן ריצה על מנת שישכך לי את הכאבים בזמן הריצה.
אשמח לדעת אם זה אכן יכול לעזור ואם כן כמה לקחת, כמה זמן לפני ומתי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופן? - תגובה
אילן ללבניקוב09/04/2012ירדן שלום רב,
לגבי מינון התרופה יש להיוועץ ברופא המטפל אך חשוב לקחת אותה לאחר הארוחה בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול(חומציות, בעיות עיכול וכדומה).
הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול צמח מרפא מצוין הנקרא מומיו בכמוסות. הוא מחזק את העצמות ומטפל בשברים ובכאבי שרירים ופרקים בצורה טבעית. יש לקחת כדור אחד ביום למניעה, אם יש כאבים לוקחים 2 כדורים ליום לאחר הארוחה.
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנוברביטוןג'ולי07/04/2012
שלום, בני בן השנה וחצי החל טיפול בפנוברביטון לפני מספר חודשים, עד כה בבית המרקחת רקחו לי תרופה מכדורים כתושים, אך מכמה סיבות החלטנו לתת את התרופה הצלולה מאבקה שהם רוקחים עבורי במיוחד, הבעיה היא שהתרופה מאד מרה ובני מתקשה לקחת אותה, בבית החולים התרופה שנתנו לו לא היתה כזאת מרה ואין לי מושג איך זה יכול להיות, הרוקח טוען שלא ניתן להוסיף מדלל טעם בהכנה, האם זה נכון ? כי בבית חולים הם עשו את זה בכמות של 5 סיסי 50 מג תרופה ומה שמכינים לי כאן זה 2 סיסי 50 מג תרופה. אני אודה מראש על התיחסות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל התיחסות
ג'ולי08/04/2012זה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנוברביטון - תגובה
אילן ללבניקוב09/04/2012ג'ולי שלום רב,
מנסיוני כרוקח מוסמך, ניתן להכין תרופות בצורה של סירופ מתוק המקל על לקיחתם בילדים ולכן, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברוקח המכין את הפורמולה אם ניתן לתת לבנך את התרופה בכפית עם מיץ פטל או למהול אותה עם מיץ ממותק לפני הכנת התרופה,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנוברביטון
ג'ולי09/04/2012סליחה אבל חשבתי שגם אתה רוקח, ורציתי להתייעץ איתך, חשבתי שאתה מבין בתרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה תרופותגדי07/04/2012
האם מותר לקחת יחד:
טרמדול,נירונטין,קלונזאפם ופרוויזי'ל יחד?
אלו תרופות לכאבים,שינה ועיפות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב10/04/2012דובי שלום,
ישנן 3 אינטראקציות בין תרופתיות והן:
1.בין הקלונקס לטרמדול. תיתכן השפעה מוגברת של התרופות כשהן ניטלות יחדיו ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול בהן.
2. בין הנוירונטין לטרמדול. גם כאן תיתכן השפעה מוגברת של התרופות יחדיו שעשויה לגרום לטשטוש יתר ולנמנום.
3. בין הקלונקס לפרוביג'יל. הפרוביג'יל מפריע לפירוק הקלונקס ובכך להוריד את ריכוזו בדם, דבר שעשוי להחליש את פעילות הקלונקס בגוף ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול או שינוי המינון של התרופות.
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין......אורח07/04/2012
מה ההבדל בין "דפלפט כרונו 500 מ"ג" לבין "טופיראמאט" - האם התרופות מטפלות בהתכווצויות בלתי רצוניים של שרירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל בין...... - תגובה
אילן ללבניקוב09/04/2012שלום רב,
דפאלפט היא תרופה נוגדת פירכוסים. משתמשים בה לעיתים קרובות בשילוב עם תרופות אחרות לטיפול באפילפסיה ולאחר שטיפולים אחרים נכשלו. פעולתה דומה לאלה של תרופות אחרות הנוגדות פירכוסים, הפחתת פירוק מטענים חשמליים במוח.
טופיראמאט היא תרופה נוגדת פרכוסים. בניגוד לתרופות נוגדות פרכוסים אחרות, טופיראמאט חוסמת את התפשטות ההתקפים, יותר מאשר מעלה את סף ההתקף. טופיראמאט פועלת במספר מנגנוני פעולה ולכן היא ניתנת כתוספת לטיפול בחולים עם התקפים חלקיים (partial seizures) שאינם מגיבים לתרופות אחרות. כמו כן התרופה מאופיינת במשך פעולה ארוך.
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמפולות גסטון - מדוע לא ניתן להשיגחגית07/04/2012
אני נזקקת לזריקות גסטון , הבנתי שדרך קופות חולים לא ניתן להשיג את האמפולות וצריך לקנות בסופרפארם ירקונים. מדוע העניין עם גסטון כל כך יקר ומסובך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמפולות גסטון - מדוע לא ניתן להשיג - תגובה
אילן ללבניקוב09/04/2012חגית שלום,
ככל הנראה התרופה לא בסל הבריאות ולכן הפרוצדורה מורכבת יותר וכמו כן התרופה יקרה יחסית,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב בין תרופותליאור06/04/2012
שלום אני מקבלת טיפול תרופתי קבוע עבור אלרגיה - סינגולייר ועבור בלוטת התריס - euthyrox 50 mikrogramm בנוסף נוטלת גלולות -מינס. אשמח לדעת האם ישנן תגובות בין תרופתיות, או סיכונים בשילוב של שלושתם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב בין תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב10/04/2012ליאור שלום רב,
ישנה אינטראקציה אחת בין התרופות שאת נוטלת והיא:
בין האוטירוקס לבין המינס, יש לעשות בדיקות דם בכדי להתאים את מינון האוטירוקס לאחר 3 חודשים של טיפול ולוודא שאכן האוטירוקס אפקטיבי ולקבוע את המינון שלו בהתאמה.
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהאורנה05/04/2012
בעלי נסע לבקר את אביו בחול לשבוע. זו פעם ראשונה שהוא טס לבד, עד היום הייתי מתלווה אליו רק שכאבי הגב הקשים השאירו אותי השנה בבית. ביום רביעי הבא הוא חוזר, ועד אז אני מרגישה שאיני שקטה ושלווה כמו בדרך כלל. בלילות אני לא ישנה טוב, ובבוקר מודאגת מאוד. אנחנו מדברים פעמיים ביום, ועדיין אני חרדה. מה אוכל לעשות כדי להתגבר על כך, כמו כן האם יש משהו שאוכל לקחת ללא מרשם ללילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ושינה
דקלה09/04/2012אני מכירה את המצב הזה מעצמי, פעם בחצי שנה בעלי טס לארהב לעבודה ואני בהתחלה גם לא ישנתי גם אם זה שיחות להתעדכן מה קורה וגם דאגה. בסופו של דבר החלטתי שזה ממש מעיק עלי כי למחרת יש לי עבודה/סידורים והחלטתי לישון, התיעצתי בבית מרקחת והם אמרו שיש כדור שנקרא טונייט שניתן לקחת אותו לתקופה קצרה כמה שצריך ולא הייתי צריכה ללכת לרופאים לקבל מרשמים. מקווה שתוכלי להירגע ולישון, לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה - תגובה
אילן ללבניקוב12/04/2012אורנה שלום,
ניתן בהחלט להתגבר על חרדות ומתח בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המחזקים את מערכת העצבים ומונעים חרדות ופחדים.
ישנם צמחי מרפא המיועדים למטרה של הרגעה והפגת המתח כגון: פסיפלורה, מליסה, הומולוס, סקוטלריה, לבנדר וכדומה. הם משפרים את מצב הרוח ומחזקים את החוסן הנפשי והעמידות במצבי מתח וסטרס בצורה טבעית.
אשמח לעמוד לרושתך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלויקסאלישבע05/04/2012
שלום
קבלתי פלביקס לאחר צינתור. נטלתי כ 3 חודשים.
בשבועיים האחרונים יצאה לי פריחה אדומה- על כל הגוף.
רופא עור לא יודע ממה זה ושלח אותי לביופסיה של הפריחה. רופא המשפחה המליץ להפסיק וגם הרופאה המצנתר המליץ לבלוע תרופה תחליפית: פאיינט.
הפריחה עדיין לא נעלמה אחרי יומיים נטילת התרופה החדשה.
כמה זמן לוקח לתופעות לוואי לעבור אחרי החלפת תרופה, והאם ידוע על תופעת הפריחה מכדור הפלויקס?
גם בהודעה הקודמת לגבי בצקת ברגליים מכדור האקספורג'- אני 4 ימים ללא האקספורג' וברגל אחת לא ירדה הבצקת לגמרי. כמה עוד להמתין לפני שאגש לרופא?
אודה על התשובות וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלויקס - תגובה
אילן ללבניקוב05/04/2012שלום רב,
לגבי תופעות הלוואי של התרופה, ככל הנראה יש לך רגישות לפלאביקס ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול. הפריחה אמורה לחלוף עם הזמן לאחר מספר ימים ולכן אם היא לא חלפה אני ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)