מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב כמוסות..דני07/06/2009
מבין/מרגיש שמבחינה 'בין-כמוסתית' אינני לוקח אותן בשילוב/תיזמון אופטימלי (לעיתים כאבי בטן או תחושה כללית לא טובה), ואולי אפילו מזיק. אנא עצתך..
בן 62, בריאות כללית טובה למעט דלקת ערמונית והשתנות תכופות, ואלרגיה למוצרי חלב. חיידק הליקובקטור חוסל באנטיביוטיקות ולכן דופן הקיבה רגישה אך מתחזקת. תזונתי בריאה.
פרמיקסון (מבוסס על דקל ננסי, 2 ליום לערמונית).
פרוביוטיקה (3 בשבוע משום שבעבר לקחתי הרבה אנטיביוטיקות).
קלציום וויטמין D (ל- 3 חודשים עקב בעיה קלה במיפוי עצמות וויטמין D 21 - נמוך, לוקח 2000).
ברזל עדין וויטמין C (ל- 3 חודשים עקב ירידה קלה בפריטין/מאגרי ברזל, ה-C500 מסייע לספיגה).
B12 (בתחום הנמוך של הנורמה ובעקבות האנטיביוטיקות שלקחתי).
כמוסה אחת ליום מכל אחד מאלה:
ליקופן (לערמונית)
אומגה 3 (לבריאות)
פרחי צבר ואבץ (לערמונית)
רימונים (לערמונית)
חמוציות (להליקובקטר שהיה בעבר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל- ד.
ניצן פרימור08/06/2009ד. שלום
מלבד הפרמיקסון שעשוי ליצור כאבי בטן כל התכשירים שהינך לוקח אינם מתנגשים ואינם גורמים תופעות לוואי. להשתנה מוגברת נסה לשתות שתי כוסות לימונדה בוקר וערב. הציטראט בלימונדה מבסיס את השתן ויתכן שיםחית את התכיפות.
ניצן פרימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
דני08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טגרטול וליריקהטליה07/06/2009
שלום רב,
1. האם ניתן לקחת שתי תרופות אלו יחד?
2. כמו כן ברצוני לשאול, אם אני מקבלת טגרטול חצי כדור בבוקר וחצי בערב וברצוני להפסיק כדור זה, כיצד אוכל להפסיק באופן הדרגתי בכדי שלא יהיו תופעות לוואי? האם אוכל לרדת לחצי כדור פעם ביום למס' ימים ואז להפסיק לגמרי.
המון המון תודה,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטליה
ניצן פרימור08/06/2009ניתן לרדת מהטגרטול בהדרגה ללא תופעות לוואי. השילוב בין ליריקה וטגרטול יעיל ומקובל.
ניצן פרימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
טליה08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Spasmexאוריין05/06/2009
אני מבקשת לדעת אם התרופה Spasmex עלולה להזיק למי שיש לחץ תוך עיני. בתודה- אוריין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SPASMEX
ניצן פרימור08/06/2009אוריין שלום
בהוראות השימוש של הספסמקס, GLAUCOMA מככבת כהתווית נגד.
לכן, כדאי להיוועץ ברופא העיניים בטרם נטילת התכשיר.
ניצן פרימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינה בהריוןמיכל03/06/2009
אני סובלת מאנסומניה קשה. נוטלת הורמון גדילה במינון נמוך בבוקר ומלטונין ובונדורמין בלילה (לעיתים מחליפה בין בונדורמין להיפנודורם בעצת הרופא) מתכננת הריון כמה זמן עלי "להתנקות" מכדורי השינה לפני נסיונותי להרות והאם יש נזק אם אקח כדור שינה בזמן הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
ניצן פרימור08/06/2009נסי להיפרד מהסונדורמין ולהשאר במלטונין החדש של טבע. כנמו כן נסי ליטול תוסף תזונה להריון בשם "PREG CRAMPS BUSTER " המכיל מגנזיום וויטמין B6 גם מרגיע וגם ימנע התכווצויות שרירים ליליות בלתי רצויות המתרחשות בהריון.
ניצן פרימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות שגורמות לעצבנות יתר.שלומי03/06/2009
שלום,במהלך שיעורי פסיכולוגיה נאלצנו לתת דוגמאות לתרופות שגורמות לעצבנות יתר אם בתור תופעת לוואי(לא משנית,אלא עצבנות יתר ברמה הכי גבוה שנגרמת עקב לקיחת התרופה) או אם בתור תרופה שממש מטרתה היא לעורר עצבנות\אלימות(לא ניראה לי שיש דבר כזה )
תודה מראש,שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומי
ניצן פרימור08/06/2009שלומי שלום
לא עולה במוחי "תכשיר מעצבן"
מה שכן, תכשירים נגד אסטמה כמו VENTOLIN עשויים לגרום להיפר אקטיביות ולעצבנות יתר.
ניצן פרימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול בתרופותדנית02/06/2009
בטעות לקחתי את התרופות של סבתי(אני גרה אצלה).התרופה היא אלקראן .היא מקבלת אותה לטיפול במילומה ואני לא יודעת כמ זמן לקחתי אותה אך זה כנראה רק כמה ימים.האם יש בכך נזק?אני גם צריכה לעשות בדיקות דם(של הורמונים) השבוע.האם כדאי לדחות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית
ניצן פרימור03/06/2009דלית שלום
חכי לפחות 3 ימים עד לבדיקת הדם.
מעבר לזה לא אמור להגרם נזק.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקמולי קולדלירן02/06/2009
מאיזה גיל ניתן לתת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירן
ניצן פרימור03/06/2009ילד במשקל 40 ק"ג ומעלה יכול ליטול את התכשיר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה40 קילו????
ilana27/09/2011נראה לי התבלבלת.
בבית מרקחת אמרו מגיל 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסופולוטמיכל02/06/2009
שלום רב,
בני בן 4 צריך לקחת חצי כדור אוספולוט כל לילה לפני השינה.
הבעיה היא שהוא לא מסכים לקחת את התרופה וכל ערב זה מלחמה. בעלי מרסק לו את הכדור לתוך כוס עם מים.
השאלה היא האם זה מוריד מאפקטיביות התרופה, האם אפשר לשים את הכדור בתוך שוקו?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוספולוט
ניצן פרימור03/06/2009מיכל שלום
הכדור אינו מיועד לריסוק והריסוק מפחית מאוד את יעילותו. מומלץ לקחת אותו עם מיים שכן החומר הפעיל נקשר בקלות לחלבון .
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינה וגלולותענת01/06/2009
אני לוקחת גלולות מסוג דיאנה, האם מותר לי לקחת כדור שינה מסוג בונדורמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת
ניצן פרימור03/06/2009ענת שלום
אין מניעה לקחת את שני התכשירים בו זמנית.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוסין עם B12שרון01/06/2009
שלום,
אני בתחילת ההריון (שבוע 8) ונוטלת מזה כשנה 100 מ"ג אלטרוקסין מדי בוקר, לטיפול בתת פעילות בלוטת התריס.
כעת אני צריכה להתחיל לקחת גם B12 (יחד עם חומצה פולית).
האם יש מניעה לקחת לפני ארוחת הבוקר את האלטרוקסין ומיד אחרי הארוחה חומצה פולית + B12?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
ניצן פרימור01/06/2009שירי, אין בעייה בנטילת שני התכשירים בו זמנית או בהריון.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת זיבןשרית31/05/2009
האם ניתן לקחת אספירין לקרישיות יתר, אלטרול ופלוטין לפיברומיאלגיה, נורווסק להורדת לחץ דם, אנדומטרין נגד רירית רחם עבה בפתיליות, ועכשיו רופאת הנשים רוצה להוסיף לי זיבן נגד עישון? האם כל התרופות הולכות ביחד וניתנות לנטילה באותו יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
ניצן פרימור01/06/2009שרית שלום
לזייבן תופעות לוואי קרדיאליות ולכן עלייך להתייעץ עם קרדיולוג בטרם נטילת זייבן.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פג התוקף ..רונית31/05/2009
השתמשתי ב ANHYDROL FORTE ולצערי הרב זה לא עזר לי.. עדיין יש לי עיגולי זיעה כאלה..
אני רוצה לציין שלפני שנתיים שמתי וזה עזר..
כמו כן זה נימצא בידי כבר איזה 3-4 שנים .. יכול להיות שפג התוקף ??
כי זה מוזר שזה לא עזר..|:
תודה מראש על התשובה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ..
רונית31/05/2009מצאתי שכתוב על האריזה את זה-
exp- 08
האם זה אומר שפג התוקף?? ואם כן האם בגלל זה הדודוארנט לא השפיע עלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ניצן פרימור01/06/2009יתכן שהחומר איבד מיעילותו, בד"כ הסימן לכך שקיעת חלק מהמרכיבים או נוזל עכור.
נסי לרכוש חדש.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות שגורמות לאיברי הפנים "להרדם"דליה29/05/2009
אחותי החלה טיפול לאור מצבה המעורער לאחרונה עם כדורים ריספרדל וציטאלופראם כעם ביום והיא מתלוננת שהפנים נרדמות לה-זה בסדר להמשיך ליטול את הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדליה
ניצן פרימור01/06/2009דליה שלום
יש לדווח לרופא המטפל על תופעות הלוואי ולהתייעץ עמו.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופטלגין ואנטיביוטיקה על בטן ריקההדס27/05/2009
שלום, קיבלתי נוקסיפן עקב דלקת חניכיים/שינים חריפה, 3 פעמים ביום, כל כדור 500 מ"ג. בנוסף אני לוקחת אופטלגין לשיכוך הכאבים. האם אפשר לקחת תרופות אלו על בטן ריקה? הרוקח והרופא אמרו לי שני דברים שונים. בנוסף, האם ניתן לקחת 2 כדורי אופטלגין ביחד רק בימים הקרובים כי הכאבים מאד חזקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדס
ניצן פרימור01/06/2009אין חשיבות לאוכל (עם או בלי) בנטילת שני התכשירים. גם הרופא וגם הרוקח צודקים...
לבריאות
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לאטופןשי26/05/2009
שלום,
איזה כדור יכול להוות תחליף לאטופן שניתן לקנותו ללא מרשם רופא???
(הבנתי שחובה מרשם מרופא כדי לקנות אטופן). תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי שלום
ניצן פרימור01/06/2009ממשפחת האטופן, כל התכשירים חייבים מרשם. תוכל לנסות את תכשירי הדור הקודם כמו אדוויל נורופן ודומיהם ללא מרשם.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)