מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אודה להמלצהira02/03/2009
שלום אני בת 25 גובה 1.69 משקל 62, אני אודה על המלצה על כדורי הרזיה ללא מרשם, שהוכחו בעבר לעזור לאנשים בירידה במשקל בלי תופעות לוואי. אני מעוניינת לרזות רק כ 5 קילו, אני מודעת לכך שכדורים אלו הם לא פתרון להרזיה בטוחה, ורק אכילה נכונה ובריאה היא הדרך למשקל הנכון. אך כמו רוב הבחורות בגילי אני מעוניינת בתוצאות מידיות במיוחד כי בקרוב יש לי אירוע משפחתי ואני רוצה בשינוי משקלי דרמתי. תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה.
אילן ללבניקוב02/03/2009אירה שלום,
כפי שאמרת אין פתרון פלא ומהיר להרזייה(מי שהיה מגלה אותו היה בוודאי כבר מאוד עשיר...). מה שכן ניתן לעשות זה תזונה נכונה וצמחי מרפא המותאמים אישית על ידי נטורופט מומחה לנושא.
שבוע נפלא ובהצלחה,
אילן ללבניקוב
ייעוץ רוקחי ונטורופטי
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה בהריוןלימור02/03/2009
שלום רב אני סובלת ממיגרנות חזקות ביותר שעלולות להיות ימים שלמים כרגע מטופלת ברילרט ודי עוזר אבל הבעיה היא כזאת ,,מה קורה בזמן הריון הייתי בהריון והפלתי ,,,לדעתי כי לקחת אופטלגין בכמות גבוהה מידי ,,,4 כדורים בהפרש של שעתיים כל כדור כי המיגרנה פשוט לא עברה וממש הראש התפוצץ מכאבים שאלתי היא מה ניתן לקחת בהריון למיגרנות שיהיה מספיק חזק אבל לא פוגע בעובר והאם ניתן לקחת אופטלגין ובאיזה תדירות אשמח לתשובה מהירה בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות בהריון.
אילן ללבניקוב02/03/2009לימור שלום,
ראשית כל בתקופת ההריון וההנקה יש להיוועץ ברופא המטפל בכל שאלה גם הקטנה ביותר, שכן יש תרופות רבות שאסור לקחתן בתקופה זו.
בהריון ניתן לקחת גם תרופות הומיאופטיות אך גם זאת על ידי ייעוץ באנשי מקצוע כגון רופאים או רוקחים המומחים בתחום.
בהצלחה ושבוע טוב,
אילן ללבניקוב
ייעוץ רוקחי ונטורופטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי הרגעה לאישה מניקהקרן02/03/2009
שלום, הייתי מעוננינת לדעת אם יש תרופה כלשהיא שמותר לקחת להרגעה בעודי מניקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה.
אילן ללבניקוב02/03/2009קרן שלום,
בתקופת ההנקה יש להיוועץ ברופא המטפל בכל הקשור בתרופות.
ניתן להשתמש בתרופות הומיאופטיות המומלצות על ידי מומחה לנושא,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב
ייעוץ רוקחי ונטורופטי,
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובות בין תרופותליאור28/02/2009
האם ניתן ליטול פרופסיה וארקוקסיה (120 מ"ל) ביחד? או לחילופין, אתופן (400 מ"ל) ופרופסיה? האם זה גורם לתופעות לוואי כלשהן או לחוסר יעילות בטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה ואתופן.
אילן ללבניקוב02/03/2009ליאור שלום,
לפרופסיה יש אינטראקציה עם מספר תרופות:
עם הצמח Saw palmetto : ההשפעה הקלינית אינה ידועה, אולם באופן תיאורטי עלולה להיות השפעה מוגברת. השילוב של צמח זה עם פינאסטריד אינו מומלץ.
עם תאופילין : דווח על ירידה ברמות התאופילין, אולם ללא משמעות קלינית.
לאתופן יש אינטראקציה עם:
אספירין, ונוגדי דלקת לא סטרואידים אחרים : סיכון מוגבר לגירוי הקיבה.
וארפארין ונוגדי קרישה אחרים : סיכון מוגבר לדימומים .
ליתיום, מתוטרקסאט, דיגוקסין, ציקלוספורין : סיכון מוגבר לפגיעה בכליות.
אין כל אינטראקציה בין הפרופסיה והארקוקסיה או בין האתופן לפרופסיה. יש לקחת אותם בהפרש של לפחות חצי שעה ולא ביחד,
אני ממליץ על פורמולה המכילה ויטמינים וחומצות אמינו לחיזוק השיער בשילוב עם תזונה נכונה,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב
ייעוץ רוקחי ונטורופטי
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדוקטילשרית28/02/2009
שלום רב, האם אפשר לקחת רדוקטיל 15 מ"ג, פעמיים ביום ? למה ? כדי למנוע את הרעב שפוקד בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדוקטיל.
אילן ללבניקוב02/03/2009שרית שלום,
הרדוקטיל היא תרופת מרשם ולכן הייתי ממליץ לך לשאול בעצת הרופא המטפל שלך.
ניתן גם לשלב צמחי מרפא להרזייה ותזונה נכונה ומותאמת אישית,
בהצלחה ושבוע נפלא,
אילן ללבניקוב
ייעוץ רוקחי ונטורופטי
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרית19/03/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חציית כדוריםענת26/02/2009
שלום, רציתי לשאול לגבי חציית כדורים- אני נוטלת לוסטרל 100מ"ג וכעת עולה למינון של 150מ"ג (בהמלצת רופא כמובן).. - האם תהיה לי בעייה לקנות בבית המרקחת כדורים של 50 מ"ג עם אותו המרשם? -עד שאסיים את חפיסת ה-100 מ"ג... האם יש בעיה אמיתית בחציית הכדורים? עדיף ליטול יום 100מ"ג/יום 200 מ"ג? תודה רבה ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסטראל.
אילן ללבניקוב02/03/2009ענת שלום רב,
למיטב ידיעתי אסור לחצות את כדורי הלוסטראל. לגבי מרשם ל-50 מ"ג יש לפנות לרופא ולבקש מרשם חדש שכן אין לתת 50 מ"ג לפי מרשם של 100מ"ג.
לגבי מינון נכון בשבילך הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל בשאלה זו.
כמו כן, ניתן ומומלץ לנסות לשלב רפואה טבעית בטיפול ולאט לאט תוכלי לעבור לתרופות טבעיות בלבד(בהוראת הרופא המטפל כמובן), אני ממליץ על הומיאופטיה או צמחי מרפא,
בהצלחה ושבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
ייעוץ רוקחי ונטורופטי
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטונלזיווה25/02/2009
רציתי בבקשה לדעת, כמה זמן אחרי נטילת האקטונל אפשר להתעמל למשל? או לשכב לנוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטונל
אילן ללבניקוב26/02/2009זיווה שלום,
מומלץ לא לשכב לפחות חצי שעה לאחר נטילת התרופה.
יש ליטול את התרופה על קיבה ריקה. אין לאכול לפחות 30 דקות לפני ו 30 דקות אחרי נטילת התרופה. יש ליטול את התרופה עם כוס מים מלאה. אין ליטול את התרופה עם קפה, תה, מיץ, חלב, או משקאות חלב.
במחלות עצם מומלץ להעשיר את התזונה במאכלים עתירי סידן.
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
ייעוץ רוקחי ונטורופטי.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה שאלה
זיווה26/02/2009קודם כל תודה לתשובתך, האם את האקטונל מומלץ אם ככה לקחת בשעות הבוקר? לאחר הצחצוח? ומה בדיוק הסיבה לנטילה על "בטן ריקה"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטונל.
אילן ללבניקוב20/03/2009את האקטונל מומלץ לקחת השכם בבוקר ולפני הארוחה כיוון שספיגת התרופה טובה יותר בצורה זו.
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב
ייעוץ רוקחי ונטורופטי.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה בעצם
רחל19/03/2009לזה שאסור לשכב חצי שעה לאחר נטילת אקטונל? האם גם באקטונל חודשי יש הוראות נטילה דומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטונל.
אילן ללבניקוב20/03/2009לכל צורות המינון של האקטונל(יומי ושבועי) ההוראות הן זהות, יש לקחת אותה בבוקר לפני הארוחה עם כוס מים מהברז ולא לשכב לפחות חצי שעה אחרי נטילתה בכדי למנוע את עלייתה חזרה של התרופה לוושט ולאפשר בליעה טובה יותר במצב של עמידה או ישיבה.
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
יעוץ רוקחי ונטורופטי,
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנהאלונה25/02/2009
שלום רב ד"ר !! שאלתי היא כזאות אני לוקחת שתי גלולות דיאנה בהמלצת אנדוקריאונולוג שלי ביגלל שיש לי הורמון זכרי גבוה עכשיו רציתי לדעת אני שותה תה שחור כמה פעמים ביום ורציתי לדעת האים תה שחור לא מונע את פעילות התרופה זה לא ימונע לדיאנה ליפעול טוב? או ימנע מיעילות הטיפול? אודה לך בבקשה אים תענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות.
אילן ללבניקוב26/02/2009אלונה שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את הגלולות עם התה השחור(קמליה סיננסיס).
מה שכן יכול לקרות הוא שהגלולות יאריכו את זמן ההשפעה של הקפאין המצוי בתה וזה עשוי לגרום לעלייה בלחץ הדם ולחומציות יתר בקיבה.
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב.
יעוץ רוקחי ונטורופטי
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלאקווניל והנקהחסוי22/02/2009
יש לי דלקת פרקים. נוטלת מזה כ-10 חודשים פלאקווניל, כדור ליום (200). נמצאת בשבוע 35. האם ניתן להניק עם המינון הנ"ל? האם קיים איזשהו סיכון לתינוק לאחר שייוולד אם אניקו? מה חלילה זה יכול לגרום לתינוק? אודה על תשובתכם. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ תרופות בהריון.
אילן ללבניקוב02/03/2009שלום רב,
בכל הקשור בהריון אני תמיד זהיר וממליץ לשאול בעצתו של הרופא המטפל, שכן יש תרופות שאסורות לשימוש בתקופה זו ועדיף להיות בטוחים מאשר להצטער אח"כ.
אם יש ספק אז מומחה לנושא הוא הפתרון,
בהצלחה ושבוע טוב,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביטרןלירון21/02/2009
שלום שמי לירון אני נוטלת כרגע את התרופה אביטרן בעקבות דלקת שיש לי בגיד בכף היד התרופה גורמת לי לבחילות וכאבים בקיבה שמעתי שניתן ליטול אותה יחד עם תרופות לצרבת האם הדבר מומלץ? תודה לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביטרן.
אילן ללבניקוב26/02/2009לירון שלום,
ניתן ליטול סותרי חומצה עם האביטרן כדי להקל על תופעות לוואי במערכת העיכול, אך אם הן מחריפות יש לפנות לרופא המטפל. בכל מקרה יש ליטול את התרופה לאחר הארוחה ולא על קיבה ריקה.
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
ייעוץ רוקחי ונטורופטי
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטרן
יעל15/03/2009הי, אני לוקחת אביטרן בגלל דלקת בברך, התרופה גורמת לי לכאבי בטן עזים ושילשולים, האם התופעה נורמלית או שעליי להפסיק לקחת את הכדור?יש לציין שכיוון שאני סובלת מצרבות, קיבלתי את הכדור בנרות ועדיין תופעות הלוואי (כאמור כאבי הבטן) מציקות לי מאוד... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטרן.
אילן ללבניקוב05/05/2009יעל שלום,
תופעה זו מוכרת כיוון שהתרופה נחשבת לחזקה והרבה סובלים מתופעות לוואי בגללה. הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שיתאים לך תרופה חדשה שתתאים לך באופן אישי. בכל מקרה ניתן ומומלץ לשלב בטיפול גם טיפות הומיאופטיות של ארניקה בדילול של C12. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום למניעה ובמקרה של כאבים כל 3 שעות בקצת מים,
שבוע נפלא ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לשלב אופטלגין עם נרוסין?כואב לי21/02/2009
לקחתי כדור נרוסין בשעה 18:00 נגד כאב שיניים. הבנתי שאפשר לקחת כדור נוסף רק לאחר 12 שעות. ובינתיים - 5 שעות אחרי, אני שוב עם כאבים חזקים מאוד. האם אפשר לקחת אופטלגין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילובים
אילן ללבניקוב26/02/2009שלום רב,
למיטב ידיעתי ניתן לשלב בין השניים אך לא לקחת אותם ביחד אלא להפריד בכשעה בין התרופות,
שבוע טוב ובריא.
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואדויל?
גל15/05/2014אני סובל מבעיה זהה, התשובה תקפה גם לגבי אדויל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותטובה20/02/2009
שלום רב! בעלי סובל מחרדה עמוקה ודכאון עקב פיטורין בגיל 59,לפני שנה לקח את ציפרמיל 20מ"ג ,אשר השפיע עליו לטובה תוך 3 שבועות ,היום הרופאה נתנה לו רק חצי כדור,ולאחר 3 שבועות עבר לצטאלפורם 20 מ"ג שלא עזר לו מאומה,לי נראה שפשוט חצי כדור לא השפיע עליו כלל,האם לבקש שוב שיחזור לציפרמיל 20 מ"ג? והאם שני הכדורים האלו זהים בהרכב. לדעתי חשוב לי שינסה שוב את הכדור ציפרמיל מה דעתך? תודה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
אילן ללבניקוב24/02/2009טובה שלום רב,
הייתי ממליץ לך לשאול בעצתה של הרופאה אם כי ניתן גם לשלב צמחי מרפא וטיפול נטורופטי שפועל בלי תופעות לוואי ועוזר רבות במצבים כאלו.
אני ממליץ על צמח המאקה שמחזיר את האופטימיות ושמחת החיים בצורה מהירה ויעילה, יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה,
שבוע טוב ובריא.
אילן ללבניקוב
ייעוץ רוקחי ונטורופטי
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת איקקלומין עם אתופןצילי19/02/2009
אני צריכה לקחת כדורי איקקלומין החל מהיום למשך חמישה ימים. במקביל בגלל בעית גב האורטופד נתן לי מרשם לאתופן במינון 400 מ"ל. האם אין בעיה לקחת את 2 התרופות יחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילי
ניצן פרימור19/02/2009אין בעיה ליטול את שני התכשירים.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניאצין וגלוקוזשבתאי15/02/2009
שלום מה הסיבה שכאשר נוטלים ויטמין b3 בצורת ניאצין, שגורמת לתחושת בעירה, במינון של 1.5-2 גרם ליום, גורמת להעלאת רמות הסוכר בדם? זה בעצם מה שקרה לי, רמת הסוכר עלתה מ-95 ל-113. בעיקר מענינת אותי מה הסיבה לדבר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשבתאי
ניצן פרימור17/02/2009התופעה ידועה אך המנגנון אינו ברור.
בכל מקרה, מומלץ להפחית פחמימות בדיאטה בזמן נטילת ניאצין.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וכדורי הרגעהנטלי15/02/2009
ניתן לקחת "רגיעון" או "רלקסין" בהריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
ניצן פרימור17/02/2009התכשירים נחשבים בטוחים בהריון אך תמיד עדיף להתייעץ עם הרופא המטפל.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)

.jpg)