מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גניקומסטיהאבי26/05/2008
בשנה האחרונה קבלתי צמיחת חזה. עברתי בדיקת מעבדה כולל אנדוקרינולוגיה שנמצאה תקינה.
רופא המשפחה (שהוא גם אנדוקרינולוג) אמר לי שאין מה לעשות וזה עניין של הגיל (65).
מאחר ואין במשפחתנו תופעה כזאת ואני לא שמן - לא נראת לי תשובת הרופא.
אני לוקח תרופות סטטינים ותוספי תזונה כגון חומצת אמינו לארגינין 3-5 גר' ליום (נדרש לעניין הלב) וכן אומגה 3, Q10 ופרוסטמד פורטה.
האם תרופות ותוספים כאלה ובכלל יכולים לגרום לתופע זו?
בתודה על כל תשובה עניינית
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקוסמטיה
ניצן פרימור02/06/2008אבי שלום
הרופא צודק, אכן תופעה הקשורה בגיל וקשה לשלוט בה, יש הטוענים שבבשר עוף אסטרוגנים המחמירים את התופעה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LILLY 4117שלהבת26/05/2008
מה זה בדיוק הטבליה הזאת? היא לבנה קטנה ורשום עליה LILLY 4117 ?
בבקשה זה ממש דחוף לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאתי
ניצן פרימור02/06/2008הטבליה מיוצרת ע"י חברת לילי מעבר לזאת לא ניתן לדעת באיזה תכשיר מדובר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמוקסיפן026/05/2008
האם ידוע בוודאות שהתרופה הורסת תאיי סרטן??תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמוקסיפן
ניצן פרימור02/06/2008התרופה אינה הורסת תאי סרטן אלא חוסמת אפשרות התפתחות תאים סרטניים התלויים בקולטנים של אסטרוגן.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאמא מודאגת24/05/2008
האם ממומלץ לילדה בת 11+ להשתמש בתכשיר *ברוקח פורטה * או תכשיר בשם *דיאטה לנוער *
כדי לרדת במשקל ? האם זה מזיק ?
זו אבקה ששמים כפית בתוך מים ושותים בבקר וזה סותם את התאבון
ואם כן איזה מהן מומלץ להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא המודאגת
ניצן פרימור25/05/2008אינני מכיר את התכשירים המוזכרים,
ממליץ לפנות לדיאטנית לנוער.
הדבר משמעותי כדי למנוע נזק בריאותי.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופלודקס כפול 3,ולא 2.024/05/2008
לאחר שלושה ימים עם חום למרות אופלודקס פעמיים ביום.החלטתי על דעתי לקחת שלוש פעמים ביום.בשל זהום בשתן.ואכן החום ירד.האם להמשיך 200 מג כפול 3 ביום???מה דעתך?..תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 ביום - זה המינון!
ניצן פרימור25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימבלטה מול ליריקהטובס23/05/2008
הוצאו לי שתי התרופות לטיפול בכאבים פיברומיאלגיה,
מה עדיף?
האם יש תופעות לוואי לאחת יותר מהשניה?
האם יש ניסיון בנוגע להשפעה על עליה/הורדה במשקל?
מה הפעתן על לחץ הדם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיוני עדיפה הליריקה
ניצן פרימור25/05/2008טובס שלום
זה די אינדיבידואלי אך על פי ניסיוני הליריקה עדיפה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד תיקוןרחלי22/05/2008
מקבלת גם סימבלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא סותר...
ניצן פרימור25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולחת שוב את רשימת התרופות שלירחלי22/05/2008
אינסולין לבמיר ונובורפיד,
אלתרוקסי בי.12
אומגה 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סתירה
ניצן פרימור25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד תיקון,רחלי22/05/2008
מקבלת גם סימבסטטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סתירה
ניצן פרימור25/05/2008סימבסטטין חשוב שתיטלי בלילה לפני השינה והמנעי משתיית מיץ אשכוליות.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בתרופות שאני מקבלת אין קשר סותררחלי22/05/2008
משהו השתבש בהודעתי הקודמת
בשמות של שתי תרופות שאני משתמשת:
אני מקבלת גם קרטיה(אספירין) ואביטול(ויטמין E).
שוב, תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה בהודעה הקודמת
ניצן פרימור25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בתרופות שאני מקבלת אין קשר סותררחלי22/05/2008
שלום,אני בת 56.סוכרתית מגיל 18.מטופלת באינסולין לבמיר ונובורפיד.
כמו כן מקבלת את התרופות הבאות:אלתרוקסין,קרטי (ויטמין E),
ויטמין בי.12, אומגה 3.
רציתי לוודא שאין קשר סותר או מזיק בין התרופות שאני לוקחת.
תודה רבה מראש על התייחסותך. רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר סותר
ניצן פרימור25/05/2008מותר גם ליטול קרטיה ואומגה 3 (למרות מה שנכתב בעיתון של המדינה...)
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זינט אחכ טרויט022/05/2008
היה זהום בשתן שבוע חום גבוה למרות זינט 500 פעמיים ביום.לאחר שבוע הוחלף לאומפרדקם 200 פעמיים ביום.
השאלה שלי האם טרויט-אומפרדקס היא תרופה טובה יותר לזהום בשתן מאשר זינט??.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זינט וטריביד
ניצן פרימור25/05/2008אני מניח שהכוונה לאופלודקס ולא אומפרדקס. לגופו של עיניין, לשם טיפול יעיל, יש לבדוק בתרבית את סוג הזיהום ולהתאים תכשיר אנטיביוטי מתאים.
לכן, לא ניתן להגדיר איזה תכשיר אנטיביוטי יעיל יותר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרחי באךמיכל21/05/2008
היי,
רציתי לדעת האם פרחי באך כמו "רסקיו" מוכחות כמסייעות להורדת לחץ מיידי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרחי באך
ניצן פרימור25/05/2008מיכל שלום
אין הוכחה מדעית כל שהיא אולם משתמשים רבים מוכנים להשבע שללא הרסקיו חייהם אינם חיים...
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולציפרלקס יש הוכחה מדעית..
מיכל26/05/2008שהיא מסייעת בהפחתת מתח נפשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טייקרבגרי18/05/2008
שלום רב,
ברצוני לדעת האם טייקרב לטיפול בחולות סרטן השד מתקבלת בכדורים, או בזריקות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TYCERB
חלי18/05/2008מגיע בכדורים, מינון יד יומי
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משככי כאביםאלה15/05/2008
שלום,
אני סובלת מכאבי מחזור קשים וניסיתי ללהעזר הרבה פעמים במשככי כאבים שונים. אף אחד מהם לא עזר, ולקחתי לפעמים כמויות גדולות.
עלתה לי מחשבה: משככי כאבים מגיעים למוח על מנת לעצור את הכאב, נכון? אם משככי כאבים לא עוזרים לאדם, ייתכן שמשהו במוח שלו פגום? פגום במובן של, לא מגיב לתרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
חלי18/05/2008לכאבי מחזור מומלץ להשתמש בכדורי איבופרופן (אדויל,נורופן,אדקס). מחקרים מראים שתוספת מגניום משפרת את המצב לכן נסי את ANTI LEG CRAMPS בבתי המרקחת, זה עשוי לסייע.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)